Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

ŽENA VODNÁŘ MUŽ VÁHY

OBSAH

Hodí se k sobě Vodnář a Váhy

Zde se setkávají dva energičtí a velmi společenští jedinci, kteří nesnášejí omezení. Oba milují společnost, ale každý svým osobitým způsobem. Váha s Vodnářem může vytvořit úžasný partnerský vztah, který bude vždy o krok dopředu před ostatními. Hrozbou tohoto vztahu je Vodnářova věrnost, pokud na svých útěcích Vodnář narazí na spřízněnou dušičku, tak se k Váhám nemusí vrátit. V erotice jim to ladí, vychutnávají si dlouhé předehry a milování.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Poradna

V naší poradně s názvem DENNÍ POTŘEBA PURINŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hana.

Děkuji za reakci na můj dotaz. Ještě Vás poprosím o jednu odpověď.
Při redukci váhy manžel přidal pohybovou aktivitu 30 min denně procházky a navýšil příjem bílkovin (cottage, tvaroh..1 g bílkovin na kg. ) Může dojít při rychlejší redukci váhy 2 kg za týden ke zvýšení kyseliny močové ?
Je něco na co si dát pozor při redukci váhy související s kyselinou močovou ?
Děkuji moc za Vaši odpověď. Hana

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

V první řadě je treba si uvědomit, že hubnutí rychlostí 2 kg za týden není vůbec zdravé. Při této rychlosti hubnutí dochází k nadměrné metabolizaci látek, které se roky ukládaly v měkkých tkáních a při rychlém hubnutí se rychle uvolňují a enormně zatěžují játra a ledviny. Dna je také spojena s nedostatečnou funkcí ledvin a takové hubnutí ji bude zhoršovat. Optimální rychlost hubnutí je 1 až 2 kg za měsíc. Ptáte-li se na posílení bílkovin ve stravě u pacienta se dnou, tak je potřeba zvolit vhodné zdroje bílkovin. Mezi ně patří vejce, ořechy, semena a ryby ze studených mořských vod. Mléčné výrobky jsou také vhodné, ale jen ty s nízkým a nebo žádným tukem.
Aby váš manžel neměl hlad, tak je dobré posílit potraviny s vyšším obsahem vlákniny, což je celozrnné pečivo a celozrnné těstoviny, ovoce bohaté na vitamín C a zelenina bez květáku, chřestu, špenátu a hub.
Pitný režim minimálně 3 litry denně je nutné udržet především pramenitou vodou, kávou a čajem.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Denní potřeba purinů

Žena Vodnář, muž Lev

Žena narozená ve Vodnáři nepřestane Lva nikdy překvapovat. Ona obdivuje jeho sebevědomí a štědrost, těší ji jeho pozornost. Muž ve Lvu jí musí dopřát volnost, Vodnářka mu na oplátku bude lichotit. Oba milují změny a nebrání se jim. Jsou také paličatí a neústupní, potřebují se naučit vzájemné toleranci a trpělivosti. V posteli jim to funguje. Ona by si měla hlídat svou občasnou nepřístupnost.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Poradna

V naší poradně s názvem VITAMÍN E se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana.

Dobrý den
Lékař mi doporučil užití vitamínu E 400. Je možná změna tělesné váhy po užívání.Děkuji Jana

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Vitamin E změny na váze nijak neovlivňuje.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Vitamín E

Žena Beran, muž Vodnář

Tito dva by spolu mohli mít výborný vztah. Jenže žena v Beranu by musela pochopit, jak on přemýšlí. Vodnáři se často smějí, když jsou nešťastní, a pláčou ve šťastných chvílích. To ona nepochopí. Žárlivost přináší další problémy. Vodnář se rád druží, má hromadu kamarádů, známých, to se Berance nelíbí. V sexu je dominantní ona, ale Vodnáři se rádi něčemu novému přiučí.

Zdroj: Žena ve znamení beran

Diskuze

V diskuzi CELULITIDA LÉČBA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lusi.

Ahoj všem, kdo bojují s celulitidou. Stalo se mi, že jsem si před časem oholila nohy a s hrůzou jsem zjistila při bočním pohledu na hladké nohy, že se pod kůží vytvořily takové nerovnosti, jako by pod kůží byly nerovnoměrné polštářky tuku. Toto jsem pozorovala na stehnech a bocích. Byla jsem z toho nešťastná :-( Dlouho jsem zkoumala, jak to odstranit. Zkoušela jsem jsem diety, ale po zhubnutí a ukončení diety se to vrátilo a bohužel ještě více. Problém byl v tom, že jsem se moc nehýbala. V práci sedavé zaměstnání, jsem analytička, a po práci rodina, děti, manžel, domácnost, znáte to... Rozhodla jsem se s tím skoncovat a vrátit tvar mých nohou do původního štíhlého tvaru. Vyčlenila jsem si čtyři hodiny v týdnu na trénink v posilovně, to není zas tak náročné (pondělí, středa, pátek po hodině a půl). Hned po práci tam zajdu a poctivě odcvičím předepsaný trénink, který mám od své trenérky. Nejdříve jsem s ní i cvičila, aby mně naučila, jak to dělat správně. Nyní již cvičím sama. Hned po každém takovém cvičení si dám hroznový cukr Glukopur a pak do půlhodiny si dám půl grilovaného kuřete, u kterého nejím kůži a přikusuju celozrnný chléb. Hlídám si, abych po celý den rovnoměrně do sebe dostala přibližně 180 gramů bílkovin a dvakrát tolik sacharidů. To dokážu udělat acidofilním mlékem, nízkotučným tvarohem a masem. Jako zdroj sacharidů používám piškoty, třeba s tím acidofilním mlékem je to dobré. Pak také jím během dne rýřové chlebíčky a přílohy k hlavním jídlům volím rýži, brambory a těstoviny. Jako ideální večeře nebo oběd se pro mě stalo rizoto. Dodržuju rozestup mezi jídly hodinu až dvě hodiny. O víkendu s manželem a dětmi jezdíme na kolech a aby s námi naši caparti zvládli i delší trasy, tak používáme cyklistickou vodící tyč na dětská kola a zbytek dlouhých tras je taháme za sebou. To byste nevěřili, že při takovém přecpávání se vám půjde celulitida pryč. Je to jednoduché. Díky cvičení se vám tuky přemění na maso, které se dá pěkně vytvarovat pomocí objemového tréninku, kterém jsem psala výše. Dneska mám své nohy spátky zase hladké, bez celulitidy a zapoměla jsem na hladovění, tudy cesta nevede. Naopak je třeba dobře a pravidelně jíst a hýbat se, pak si tělo nevytváří tukové zásoby ve formě ošklivých podkožních rundálů. Doporučuji si na začátek vzít trenéra, který vám na míru udělá jídelníček a sestaví cvičební plán a ukáže vám, jak to dobře odcvičit. Mě na to stačilo 15 hodin s trenérkou (první konzultace, cičební plán, jídelníček a nauka cviků), což při její ceně 500 Kč za hodinu činilo 7500 Kč, které jsem dříve za rok vydala za redukční diety, které mi ovšem takový efekt nikdy nepřinesly. Nyní jsem šťastná a navíc jsem se dokázala naučit vnímat své tělo a žít ve výživové harmonii.
Takže proti celulitidě jedině pohyb a správná strava. Žádné pilulky a ani samotné redukční diety. Zkuste to, budete překvapené, jak to bezvadně funguje.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lenka .

180g bílkovin? Pánbůh s vámi! Zena by neměla přijmout víc než 1g/kg tělesné váhy!

Zdroj: diskuze Celulitida léčba

Žena Vodnář, muž Býk

Žena ve znamení Vodnáře je individualistka, což i tak trpělivého muže, jako je Býk, trochu štve. Jí vadí jeho majetnickost. Oba jsou výbušní, ale umí se zase rychle zklidnit. Na finance se dívají jinak. V sexu jsou rozdílní. Muž v Býku je nekomplikovaný a ona je složitá. Zvídavou Vodnářku přitahuje jeho vášnivost a něžnost zároveň. Musí se sobě hodně přizpůsobovat, aby soužití mohlo fungovat.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Diskuze

V diskuzi TUKOVÁ DIETA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martina.

Co je tuková dieta? Tuková dieta funguje na podobném principu jako dieta nízkosacharidová, tedy dieta bez cukrů. Tuková dieta je založena na přiměřeném příjmu bílkovin a tuků ale S NULOVÝM příjmem sacharidů. Výhodou tukové diety je to, že hubneme i když jíme například bůček s tatarkou, ale bez chleba! Ovšem nesmíme to s příjmem tuků přehnat. Při tukové dietě je třeba za den sníst celkem 2g bílkovin na kg váhy, které chcete dosáhnout a 2g tuků na kg váhy, které chcete dosáhnout.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Dalibor.

Všechny diety jsou k ničemu! Rozbourají Vám tak maximálně metabolismus! Zkusil jsem snad všechny tipy diet a úplně k ničemu to bylo! Tak jsem přešel na prášky a to je konečně vono! Chce to, ale taky najít takový, který jen neslibuje, ale opravdu funguje. Koupil jsem Obethin užíval ho a zhubl za 2 měsíce 13,7 kilo!

Zdroj: diskuze Tuková dieta

Žena Vodnář, muž Blíženec

Tento vztah je postaven na vzájemném pochopení. Muž narozený v Blížencích a žena ve Vodnáři mají rádi společnost, nuda jim nehrozí. On by si měl dávat pozor na to, aby s ní jednal upřímně. Vodnářka mu lži tolerovat nebude. V intimní sféře jim to klape, umí uspokojit jeden druhého. Tihle dva mají perspektivu a mohou spolu být šťastní. I když se rozejdou jako milenci, zřejmě zůstanou přáteli.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Diskuze

V diskuzi PUPÍNKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Andrea.

Dobrý den dva dny us mám pupínky v puse na dásní bolesti hlavy a zubů taky hodně nad váhy bušení srdce

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Pupínky

Žena Vodnář, muž Beran

Muž nerozený ve znamení Berana se do ní zamiluje okamžitě a očekává, že jeho city budou obratem opětovány. Žena narozená ve Vodnáři na to jde ale pomalu, její vztahy začínají nejprve přátelstvím. V posteli chtějí oba dominovat. Naštěstí si všechno dokážou prodiskutovat. Beran je náruživější, ona ráda objevuje nové věci. V tomto ji on může mnohé naučit. Hrozí však, že se po čase Vodnářka začne nudit.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Poradna

V naší poradně s názvem RADA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Igi.

beru walfarin a potřebovala bych vědět jestli mohu brát přípravek KANKUSTA DUO na redukci váhy je to přípravek na přírodní bázi děkuji za radu

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Výrobce udává, že Kankusta Duo ve svém složení obsahuje Garcinia cambogia a indickou kopřivu. Společně s Warfarinem je možné tento přípravek užívat jen za podmínky, že se zjistí jeho účinek na srážlivost vaší krve. Krevní odběr je potřeba provést v prvních dnech po začátku léčby. Dohodněte se se svým lékařem na přesném postupu.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Warfarin

Žena Vodnář, muž Panna

Žena ve znamení Vodnáře působí na klidného muže v Panně příliš nekonvenčně. Oba rádi vše analyzují, jsou inteligentní a bystří, vedou spolu zajímavé debaty. Do věcí se nevrhají bezhlavě a v oblasti citů si nedokážou lhát. Jen pozor, Vodnářka vyžaduje v posteli rozmanitost. Měla by si uvědomit, jak důležitý je ve vztahu pocit jistoty a bezpečí. Opravdová láska jim pomůže rozdíly překonat.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Diskuze

V diskuzi JEDLÁ SODA JAKO LÉK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie.

Našla jsem si recept na snížení váhy, díky užívání sody s některými ingr. . První den dobrý, druhý den průjem. Jinak prozatím žádné zažívací potíže.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Markéta30.

Četla jsem že jedlá soda má blahodárný vliv na organismus, ať už v boji s překyselením, rakovinou, bolestí hlavy a dalšími problémy. Máte s tím zkušenost? Opravdu to pomáhá? Radí smíchat lžičku jedlé sody s citronovou šťávou a užívat to každý den před jídlem. Myslíte, že to má smysl? Už dlouho trpím na migrénu a zkouším co se dá. Toto asi ublížit nemůže ne?

Zdroj: diskuze Jedlá soda jako lék

Žena Vodnář a Střelec

Střelec muž a žena ve Vodnáři toho mají mnoho společného, nuda jim nehrozí. Jemu se líbí, jak je ona svá a nepředvídatelná. Hodně si spolu povídají, jsou otevření a upřímní. Nevyhnou se žárlivosti, když oba tak rádi flirtují. Pokud jsou přesvědčení, že našli toho pravého, budou si věrní. Milování Vodnářky a muže narozeného ve Střelci je jako smyslná hra, která se nemusí odehrávat jenom v ložnici.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Poradna

V naší poradně s názvem WARFARIN A MOŘSKÉ RYBY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Božena Živnustkova.

Dobrý den,
prosím o informaci, zda-li mohu konzumovat mořské ryby, když užívám Warfarin 7,5 mg denně. Jaké mají hodnoty uq na 100 g živé (pečené) váhy.
Děkuji za odpověď. B.Ž.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Tučné mořské ryby obsahují hodně omega 3 mastných kyselin, které zesilují účinky Warfarinu a mírně zvyšují riziko krvácení. Ale jsou i méně tučné ryby, jako třeba treska a u nich je zmíněné riziko jen velmi malé. Když půjde o tučnou rybu, tak můžete zkusit do pokrmu s rybou přidat nějaké potraviny s vyšším obsahem vitamínu K (zelené potraviny), které naopak účinky Warfarinu omezují. Pro kontrolu, že děláte vse správně, si můžete rybí pochoutku naplánovat na den před dnem odběru krve k testu srážlivosti, kam byste měla chodit pravidelně každý měsíc. Zvláště, když experimentujete s jídlem.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Warfarin a mořské ryby

Muž Vodnář žena Beran: Výhody a výzvy

Obě tyto kombinace Beran-Vodnář tvoří skvělý pár, ale jsou určité věci, o které se musí postarat, v této kompatibilitě muže Vodnáře a ženy Beran pro benevolentní jízdu ve vztahu.

Žena Beran má sklon k žárlivosti, což je vlastnost zděděná po vládnoucí planetě Mars. Samec Vodnář může mít spoustu přátel, se kterými se díky svému přátelskému přístupu většinou rád stýká.

Nemusí shledávat, že je nutné, aby byl v kontaktu se svými přáteli, a když s tím nebude souhlasit, existují možnosti, jak se dostat do takového rozpoložení, kdy se jí to nebude líbit a bude na to žárlit.

Muž Vodnář je trochu neoblomný a žena Beran chce vždy vést, což je také rozdíl, který může bránit jejich kompatibilitě znamení zvěrokruhu.

Obecně lze říci, že muž Vodnářžena Beran se ocitnou v pohodlné pozici, jen tehdy, když je tento milostný vztah ochoten být klidný, vyrovnaný, váženější jeden k druhému a připravený na vzrušující, nepředvídatelné situace. Teprve potom rozkvete kompatibilita muže Vodnáře a ženy Berana.

Zdroj: Beran a vodnář v posteli

Diskuze

V diskuzi KOTVIČNÍK - TESTOSTERON se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ondra.

Ahoj,
chtěl bych si koupit tribulus kvůli testosteronu. Někde jsem ale četl, že jeho kvalitu dost ovlivní množství saponinů. Myslíte, že je to tak vážné nebo to vliv na kvalitu nemá?

Vybral jsem si tenhle - fitkram.cz/nutrend-t… který má 60% ale nevím jestli je to dost.

Díky za pomoc! :)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Barbora.

Dobry den, píšete zde ze podporuje produkci estrogenu u žen, v pripade ze se snazim snizovat vahu je potreba estrogen naopak snižovat. V tomto případě je užívání Kotvicniku kontraproduktivní?

Zdroj: diskuze Kotvičník - testosteron

Žena Vodnář, muž Rak

Muži ve znamení Raka se zdá Vodnářka zprvu málo citlivá. Přitahuje ho její smysl pro spravedlnost. Konflikty nastávají kvůli penězům. On rád šetří, pro ni peníze znamenají svobodu. Sexuální život není ideální ihned. Něžný a vášnivý Rak musí ženu ve Vodnáři předně naučit, že sex může být nádherný, když se dva milují. A ona se učí velice rychle. I přes jejich rozdílnost mohou vztah ustát.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Diskuze

V diskuzi CGA 800 DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kaci.

Chtela bych vedet jestli to opravdu funguje..

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Catrinka.

Na mě fo funguje. Právě dobírám druhé balení a skoro celá nadváha je pryč. Nedávno jsem si počítala BMI a už jsem se dostala do normánlí váhy.

Zdroj: diskuze Cga 800 diskuze

Vodnář - vztahy

Ženě ve znamení Vodnáře vadí jakákoliv omezení a předsudky ve společnosti. Ráda jde proti proudu a vytáčí ji, když to někdo nechce tolerovat. Je nevyčerpatelnou studnicí nápadů a nudit se s ní určitě nebudete! A to navzdory tomu, že bude zpočátku trochu chladná.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Muž Vodnář žena Beran: Milostný život

Muž Vodnář má velmi neobvyklou vlastnost, kterou je pro ženu ve znamení Berana velmi důležité rozpoznat. Někdy cítí věci obráceně, to znamená, že se směje, když je zarmoucený, a cítí se veselý, když je smutný.

Dělá to proto, aby nedával najevo svou péči a lásku k partnerovi přímočaře.

Muž Vodnář je ve své podstatě přímočarý, a pokud žena Beran kvůli něčemu pláče, bude spíše rozumný a praktičtější ve zvládání takových situací, než aby se sám cítil emocionálně.

Zatímco žena Beran s ním ráda často diskutuje, aby mohla vyjádřit své nápady a názory a také se pobavit spolu s bystřením intelektu, což často ráda dělá.

Také se ráda vyjadřuje se spoustou vzrušení a je také docela neomalená ve svých názorech. To má výhodu i nevýhodu v tom, že muž Vodnářžena Beran milují kompatibilitu vztahu.

Sluneční znamení Vodnáře i Berana mají jedinečné způsoby vyjadřování. Muž ve znamení Vodnáře bude spíše myslet na řešení větších problémů světa, než na to, aby někomu pomáhal na cestách, protože obvykle doufá ve světlejší a lepší budoucnost pro lidi na tomto světě díky své připoutanosti ke slovu.

Zdroj: Beran a vodnář v posteli

Muž Štír a žena Vodnář: Milostný život

Žena Vodnář je intelektuální tvor jako všechna vzdušná znamení. Nerada je na někom citově závislá a spíše věří v optimismus a radost ze života.

Je plachá, ale je velmi čestná, oddaná, loajální, spolehlivá a jakmile se toho ujme, splní svůj úkol za každou cenu. Věří v překračování hranic a nerada se omezuje.

Nestará se o názory ostatních, ráda je bezstarostná, ale je si vědoma i své odpovědnosti.

Muž Štír je na druhé straně velmi emocionální povahy. Je velmi vášnivý a to ho naprosto žene kupředu. Má všechny vlastnosti být úžasným vůdcem.

Romantická povaha muže Štíra okouzlí každého, kdo je kolem něj. Je také inteligentní a vysoce emocionální a bude vyhledávat společnost podobných lidí. Neodpustí těm, kteří zradí nebo zlomí jeho srdce.

Žena Vodnář a muž Štír budou spolu jako pár čelit spoustě obtíží. Štíři jsou majetnické povahy a rádi ovládají ostatní, což je v rozporu se vzpurnou povahou Vodnáře.

Žena Vodnář hledá partnera, který dokáže simulovat intelektuální rozhovory a může s ní také podnikat dobrodružné výlety. Nebude moci dát svému partnerovi mnoho osobního prostoru, protože je fyzicky řízen.

I když zjistila, že muž Štír je pro ni dokonalý, dá si na čas, aby se zavázala, což vyvolá zbytečnou frustraci a podráždění.

Zdroj: Muž štír žena vodnář

Muž Štír a žena Vodnář: Úroveň porozumění

Ženy Vodnáři a muži Štíři jsou velmi společenští a rádi navazují nové přátelské vztahy. Ženy Vodnářky mají spoustu přátel a vždy hledají intelektuální rozhovory a dobrodružství pro své sebezkoumání. Nedokážou však ocenit intimní vztahy a přátelství, protože se bojí brzy zavázat a mají proměnlivou mentalitu.

Štíři muži jsou jim podobní, kteří také mají tendenci získávat spoustu přátel se svým šarmem. Udržují si však dostatečný odstup od lidí, kteří si uvědomují jeho emocionální zranitelnost. Je to muž, který dá všechno, takže věří, že potřebuje čas, než někomu začne důvěřovat.

Důvěra je pro Štíra velmi důležitá, ale protože upřímnost je důležitá pro Vodnáře, bude s tím méně problémů. Je vhodné, aby ženy Vodnářky byly ve svých touhách a omezeních výraznější, než aby se s ním rozešly, jakmile je urazí.

Na druhou stranu, muži Štíři musí dbát na to, aby vztah nebyl pro jeho partnerku dusivý. Žena Vodnář si užije neukojitelného sexuálního pudu muže Štíra. Pokud muž Štír pracuje na udržení neporušeného vzrušení, budou si spolu užívat úžasný vztah.

Zdroj: Muž štír žena vodnář

Muž Beran žena Vodnář: Výhody a výzvy

Oba mají dobrodružný přístup k životu, díky kterému si budou navzájem hodně užívat. Budou sdílet velké porozumění, které také pomůže v dlouhověkosti jejich vztahu. Vodnáři nebude vadit, když se na své dobrodružné výpravy vydá sám. Beran je ve svém životě nestabilní, zatímco žena Vodnář bude hledat stabilitu u svého partnera. Muž Beran má nepředvídatelnou povahu, ale ona věří, že se jednou osvědčí jako dobrý manžel. Muž Beran a žena Vodnář se zúčastní mnoha veřejných setkání jako manžel-manželka, kde se budou těšit, až se od něj dozví o jeho nadějích a dojmech ze života. Na začátku jejich milostného vztahu budou nerozluční. V posteli se budou skvěle bavit a rádi by také hodně experimentovali. Muž Beran a žena Vodnář budou chtít od své lásky něco jiného, ​​ale mohou čelit určitým potížím. I když má rád debaty, vyhraje argumenty pomocí svého intelektu, ale konfrontacím se ve většině případů vyhýbá. Žena Vodnář bude milovat, že její muž rád žije okamžikem, zatímco on ocení, že pro něj není nezajímavá. Vodnářka je docela instinktivní a bude schopna dosáhnout svých cílů za každou cenu. Jakmile se zaváže, bude moci svému muži dát vše, co může nabídnout. Budou si užívat vzájemné společnosti, protože oba nesnášejí nudu a ona má experimentální povahu. Budou mít problémy s rozhodováním, protože on bude dominovat, zatímco ona bude věřit, že má pravdu. Občas bude mít také pocit, že ho ve svém malém dokonalém světě nepotřebuje, a to bude zraňovat jeho ego. Muž Beran bude pro jeho partnerku příliš majetnický a nebude ho obdivovat. Neváží si jeho impulzivní povahy, protože má pocit, že má co do činění s dítětem a ne s dospělým partnerem. Žena Vodnář pomůže muži Beranovi v následování jeho snů a na chvíli opustí své, i když bude v tomto procesu také hodně bojovat. Ale Beran bude i nadále vyhledávat společnost jiných žen a to nebude žena Vodnářka tolerovat. Bude si o něm myslet, že je necitlivý a bude ho nutit, aby vrátil věci do normálu, jako tomu bylo na začátku jejich vztahu. Ale muž Beran to bude považovat za útok na svou svobodu a tím se zvýší hádky mezi nimi a žena Vodnářka by přitom mohla poškodit jeho ego. Pro dlouhověkost jejich vztahu je důležité, aby se naučil být trpělivý a jakmile toho dosáhne, spolu s tím, že bude komplexnější, mohou vést kompatibilní život.

Zdroj: Beran a vodnář v posteli

Muž Beran žena Vodnář: Úroveň porozumění

Osobnost muže Berana je velmi výrazná a upřímná jako otevřená kniha a stěží uchovává nějaká tajemství. Má vysoce impulzivní povahu a dělal by věci bez rozmýšlení. Jeho chování může snadno vypovídat o jeho emocích a myšlenkách. Na druhou stranu, žena Vodnářka je docela introvert a své emoce nedává příliš snadno najevo. Nejlepší pro oba je, že se neradi nudí a tady se jim dobrodružná povaha Berana hodí. Vodnář oceňuje intelektuální a zajímavé rozhovory, takže pokud možno, muž Beran potřebuje být tím, kdo jí dokáže poskytnout to samé, aniž by jeden druhému plýtval mnoho času. Naštěstí nikdo z nich nevěří v překračování hranic a tato společná vlastnost jim pomůže vybudovat důvěrnější vztah. Oba milují být nezávislí a najít si své vlastní cesty v životě a tento společný rys je k sobě také silně přitahuje. Beran rád se pohybuje v konkurenčním prostředí, kde jsou jeho talenty zpochybňovány a jeho houževnatost je ceněna nebo obávána. Na druhou stranu vodnář má vřelou a laskavou povahu. Budou mít určité potíže se sdílením svých osobních zájmů. Naštěstí mužům Vodnářům nevadí, když se jejich partnerky neoddávají jejich snahám, protože také rádi tráví kvalitní čas o samotě. Muž Beran je egoista a ve skutečnosti nebude hledat obdiv nebo uznání za svá vítězství.

Zdroj: Beran a vodnář v posteli


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP