Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

MEZOTERAPIE KYSELINOU HYALURONOVOU

OBSAH

Mezoterapie kyselinou hyaluronovou

Kyselina hyaluronová má velkou schopnost vázat vodu, má dobré visko-elastické vlastnosti, a tím zvyšuje i pružnost kůže. Aplikace se provádí manuálně či mezoliftickou pistolí. Hlavní výhodou mezoterapie je, že se účinná látka dostává přímo do kůže. Výsledkem mezoterapie je pevnější, elastičtější a hydratovaná pokožka. Mezoterapií se nejčastěji řeší povadlá kůže obličeje, krku, dekoltu a hřbetů rukou. Lze ji provádět v jakémkoli ročním období. Obvykle se aplikuje 1–2x do roka, a to 3–4x za sebou ve 3týdenních intervalech. Na ošetřovanou oblast se používá místní znecitlivění v podobě EMLA krému.

Zdroj: Mezoterapie

Diskuze

V diskuzi KOLAGEN FORTE S KYSELINOU HYALURONOVOU DISKUSE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Šnoblová Yvona.

Dobry den, chci se zeptat , zda kolagen forte s kyselinou hyaluronovou mohou uzivat i kojici matky ? Dekuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Alena.

Čau Yvonko, během kojení není vhodné brát žádné doplňky stravy, ale naopak obohatit samotnou stravu o přirozené zdroje. Pokud chceš zvýšit příjem kolagenu a kyseliny hyaluronové, tak doporučuji více konzumovat hovězí maso - kližku, pak dále želatinu ve formě například ruského vajíčka, vaječné bílky například jako potravinu Smacker a pak také syrovátku a acydofilní mléko. Tím přesně podpoříš přísun důležitých aminokyselin, ze kterých si tvoje tělo vyrobí kolagen i kyselinu hyaluronovou. Je to jednoduché, účinné a přirozené.
Přeji hodně štěstí s novým miminkem.

Zdroj: diskuze Kolagen forte s kyselinou hyaluronovou diskuse

Mezoterapie Praha

Zde můžete vidět kontakty na mezoterapii v Praze.

Zdroj: Mezoterapie

Diskuze

V diskuzi KASELINA HYALURONOVÁ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Evelinaka.

Dobrý den-nedozvěděla jsem se jaký je rozdíl mezi kyselinou hyaluronovou ve formě ampulí z lékárny na aplikaci na pokožku a kyselinou hyaluronovou k aplikaci do kůže resp. pod kůži.....je v tom nějaký jiný rozdíl než v hutnosti gelu atd?-děkuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Kaselina hyaluronová

Mezoterapie Plzeň

Zde můžete vidět kontakty na mezoterapii v Plzni.

Zdroj: Mezoterapie

Poradna

V naší poradně s názvem KYSELINA HYALURONOVÁ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jitka Urbanová.

Dobrý den,
může mi, prosím, nějaký odborník podat spolehlivou informaci, jak je to de facto se sérem obsahujícím kyselinu hyaluronovou? Je, nebo není její aplikace na pleť účinná a efektivní?
Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Kyselina hyaluronová dodávaná pokožce pstřednictvím krému je efektivní jen na ty nejsvrchnější vrstvy kůže. Sérum s kyselinou hyaluronovou dokáže vizuálně oživit pleť bezprostředně po použití, ale dlouhodobý účinek nemá, protože pokožka se neustále rychle odlupuje a to i s doplněnou kyselinou hyaluronovou.
Pokud tedy řešíte problém s výrazným přibýváním vrásek, nebo popraskanou pleť, tak je v tomto případě nejefektivnější doplnit kyselinu hyaluronovou vnitřně vhodnou stravou. Potraviny přímo kyselinu hyaluronovou neobsahují, ale jsou potraviny, ze kterých si tělo kyselinu hyaluronovou dokáže vyrobit, například živočišné bílkoviny a nebo hydrolizovaný syrovátkový protein. K rychlému a efektivnímu doplnění kyseliny hyaluronové lze také použít potravní doplňky stravy, nejčastěji kolagen společně s kyselinou hyaluronovou. Zde je uvedena cena doplňků stravy, kde je přítomna i kyselina hyaluronová: www.zbozi.cz/vyrobek…

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Kyselina hyaluronová

Mezoterapie s aplikací séra kmenových buněk

Mezoterapie kmenovými buňkami je revoluční technologie, při níž účinkem aplikace výtažku z kmenových buněk a pomocí biomimetických peptidů dochází k vytváření nových kožních buněk a nápravě DNA, čímž dojde k celkovému omlazení, zmírnění existujících vrásek a zabránění vzniku vrásek nových, k posílení pružnosti kůže a k její optimální hydrataci. Omlazující kúra s výtažkem z kmenových buněk s růstovými faktory je nejpokrokovější neinvazivní mezoterapie, která zastínila i populární botox. Jedná se o převratnou technologii, kdy v kombinaci s kyselinou hyaluronovou, která je pro pleť nezbytná, aktivními látkami a séry z kmenových buněk dochází k tvorbě nových kožních buněk, k obnově buněčné DNA pokožky i v nejhlubších strukturách a k hloubkové hydrataci. Tato kombinace zajistí okamžité vypnutí pleti, redukci vrásek a celkové omlazení – instantní lifting.

Výtažek z lidských kmenových buněk s růstovými faktory posiluje pružnost kůže tím, že vyvolává syntézu kolagenu a elastinu, hydratuje suchou kůži a udržuje optimální rovnováhu vlhkosti. Je to nejnovější systém neinvazivní mezoterapie, který zastínil i oblíbený botox. Ošetření navíc není bolestivé, není nutno vpichovat přímo pod kůži. Aplikuje se na rozrušenou pokožku. V případě silných vrásek se mohou kapky aplikovat jemnou invazivní metodou přímo pod kůži, s povrchovou anestezií pro snížení citlivosti.

Profesionální ošetření provádí zdravotní sestra, která speciálním Dermarollerem naruší strukturu kůže (je to velmi příjemné) a poté aplikuje speciální sérum růstových faktorů a biomimetických peptidů. Aktivní látky jsou uzavřeny v nanokapslích.

Zdroj: Mezoterapie

Poradna

V naší poradně s názvem V JAKÉM VĚKU? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Tery.

Zdravím, můžu se zeptat zda je vhodné používat krém s kyselinou hyaluronovou, když mi bude 23? jestli nevíte, zda se to může používat v každém věku, nebo je určený vyloženě jen proti vráskám..

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Kyselina hyaluronová se v kosmetice používá pro její výraznou hydrataci pleti. Takže máte-li pocit, že vaše pleť je suchá a unavená, tak je kosmetika s kyselinou hyaluronovou to pravé, jinak je to zbytečné bez ohledu na věk. ;-)

Zdroj: diskuze V jakém věku?

Mezoterapie cena

Orientační cena jedné aplikace se podle místa určení pohybuje v průměru od 1 500 Kč do 2 500 Kč. Hloubková hydratace kůže mezoterapií se pohybuje okolo 3 600 Kč. Pokud si koupíte balíček 3 sezení, je cena výhodnější.

Zdroj: Mezoterapie

Diskuze

V diskuzi KLOUBY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Renata.

Dostala jsem od dcery na Vánoce kolagen s kyselinou hyaluronovou, tak snad bude pomáhat.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Klouby

Kyselina hyaluronová tablety

Tablety s kyselinou hyaluronovou mohou zvýšit nízkou hladinu této kyseliny. Kyselina hyaluronová pomáhá zvláště při artróze kolen, přičemž její užívání vede ke zmenšení bolestivosti kloubů při pohybu. Kyselina hyaluronová ve formě tablet může rovněž účinně napomáhat proti ochablosti kůže.

Zdroj: Na co je dobrá kyselina hyaluronová

Poradna

V naší poradně s názvem INJEKCE KYSELINY HYALURONOVÉ DO KOLENE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jindřich Vohralík.

Dobrý den. Stačí do kolene 1 injekce kyseliny hyaluronove nebo jich musí být víc? Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Injekcí s kyselinou hyaluronovou musí být víc a i tak efekt vydrží po omezenou dobu.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Injekce kyseliny hyaluronové do kolene

Cena

Biora je přírodní kosmetika s kyselinou hyaluronovou s vynikajícími účinky na vlasy a proti stárnutí pleti, zde můžete vidět cenu těchto produktů.

Produkty Biohar a Biohar Max jsou také dostupné v lékárenských řetězcích Max a Benu. Jedná se o přípravky na bázi gelu a roztoku. Tablety v této formě nejsou.

Zde můžete vidět cenu Biohar a Biohar Max.

Zdroj: Biohar – vlasové sérum

Výživný krém s kyselinou hyaluronovou

Kyselina hyaluronová je součástí jedné části naší kůže, které se říká „škára“. Škára obsahuje vlákna, mezi která patří i vlákna kolagenní (elastická), a ta plují právě v hyaluronové kyselině. Když kyselina hyaluronová vyschne, tak kolagenová vlákna začnou praskat a kůže viditelně stárne. Díky vyschnutí pak vznikají vrásky. Otázkou je, v jakém procentu se kyselina hyaluronová dostává do kůže, když se používá externě, což znamená většinou krémy, ve kterých je obsažena kyselina hyaluronová. Je to určitě malé procento, protože výživové látky s kyselinou hyaluronovou z krému musí překonat bariéru buněk ve svrchní části kůže. A jaké procento kyseliny hyaluronové bývá obvykle obsaženo ve výživných krémech? Na obalech to není uváděno a nelze to ani nijak zjistit. Je to tajemství výrobní firmy. Dá se tedy říci, že působení kyseliny hyaluronové prostřednictvím krému je velmi slabé.

Zdroj: Účinné látky v kosmetice

Diskuze

V diskuzi TMAVÉ KRUHY A SKVRNY POD OČIMA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Gabina.

Dobry den ..potřebovala bych poradit ?--mám tmavé kruhy ..a nechápu proč mi narostly pod ocima skvrny ?vypada to jako světlé hnědé .. měla sem to malinky a najednou mi to zvětšuje ..nevím sčeho to mám ?..nevím jak se mám poradit ..?mohli bych ste mi poradit ? děkuju

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Nataša.

Mě nejvíce zabrala křišťálová maska s kyselinou hyaluronovou od Victoria Beauty a náplasti pod oči s výtažky ze slunečnic, vyrábí je značka Purederm. Babské rady mi nikdy moc nezabraly, tak snad Vám toto pomůže jako mě. :-)

Zdroj: diskuze Tmavé kruhy a skvrny pod očima

Injekce s kyselinou hyaluronovou

Injekce s kyselinou hyaluronovou mají výrazný efekt u středně hlubokých statických vrásek, jako jsou kolmé vrásky nad kořenem nosu, vrásky mezi nosem a ústními koutky, kolem úst, na bradě a podobně. Kyselina je vpichována v podobě gelu. Rozdílnost gelu je závislá na jeho tuhosti. Méně tuhé gely se dávají například pod oči do jemných vrásek, tužší gely pak do nosoretních vrásek a do hlubokých rýh se používají gely nejtužší. Výhodou injekční aplikace kyseliny hyaluronové je, že mimické svalstvo zůstává normálně funkční, gelová hmota vyplní jen rýhu a následně vypne kůži v ní. Mimika člověka a jeho výraz zůstávají zachovány. Ke vpichu se používá velmi tenká jehlička, která pronikne pouze do vnější vrstvy pokožky. Před injekcí lze nanesením analgetického krému minimalizovat bolest při aplikaci. Kyselina hyaluronová aplikovaná do kůže okamžitě zvyšuje schopnost pokožky vázat vodu, posiluje její pevnost a pružnost, podporuje tvorbu nových kolagenových a elastických vláken. Po aplikaci je znatelný zcela nepatrný otok s drobným zarudnutím, také se mohou vyskytnout malé modřinky. Tyto problémy vymizí během několika hodin, při aplikaci většího množství pak do 1–2 dnů. Ošetřených partií bychom se neměli po dobu 6 hodin příliš dotýkat. Doba trvání účinku výplně je velmi individuální, efekt výplně trvá 6–12 měsíců.

Zdroj: Kyselina hyaluronová

Cena přípravku

Kyselinu hyaluronovou si můžete zakoupit v kterékoli lékárně nebo objednat přes internet.

Zdroj: Kyselina hyaluronová v tabletách

Poradna

V naší poradně s názvem MÝDLO S KYSELINOU KOJIC se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lukáš.

Kde se dá koupit mýdlo s kyselinou kojic v čr?Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Mýdlo s kyselinou kojovou se dá koupit jen v zahraničí, jak je uvedeno níže. V ČR se kyselina kojová dá koupit jako exfoliační gel tady: www.zbozi.cz/hledani…

Zdroj: diskuze Mýdlo s kyselinou kojic

Kosmetika s kyselinou hyaluronovou

Věkem klesá vlastní produkce kyseliny hyaluronové v organizmu a to již kolem 25. roku života. Hlavně po 40 roku jsou již viditelné hlubší vrásky. K jejímu úbytku však dochází nejen věkem, ale také v důsledku nadměrného slunění (působení UV záření), dále užíváním některých léků, které narušují prostor mezi buňkami. Proto je vhodné ji doplňovat ve formě krémů, speciálních emulzí anebo ve formě tobolek. Ocení ji především unavená, zralá a povadlá pleť s vráskami. Krémy a emulze s jejím obsahem eliminují viditelnost vrásek a výborně hydratují pokožku. Posiluje pevnost a pružnost pokožky a podporuje tvorbu kolagenových a elastických vláken. Výsledek nabízí svěží vzhled a jemnou pokožku.

Zdroj: Kyselina hyaluronová v kosmetice

Mezoterapie obličeje

Mezoterapie obličeje trvá dle rozsahu ošetřované plochy. Pacient může být ošetřován od několika minut až po několik hodin. Před aplikací samotného úkonu očistí a dezinfikuje lékař pomocí speciálního roztoku pokožku ošetřovaného místa a následně aplikuje ultra tenkými jehličkami léčebný roztok do již předem určeného místa. Jehliček se obvykle během mezoterapie používá víc, protože dochází k jejich otupení, čímž se bolestivost zákroku nepříjemně zvyšuje. Znecitlivění ošetřovaného místa není ve většině případů nutné, neboť se jedná o téměř nebolestivý zákrok. U extrémně citlivých pacientů je možné před zákrokem použít znecitlivující mast.

Mezoterapie řeší následující problémy:

  • lokální uložení tuku
  • omlazení a přilnutí kůže v obličeji, krku, dekoltu
  • váčky pod očima
  • tmavé kruhy pod očima
  • dvojitá brada
  • léčba akné a jizev
  • rozšířené cévky, kuperóza, tzv. metličky
  • vitaminová terapie

Výsledky aplikace Face Antiagingu Simildiet:

  • vyplňuje drobné vrásky
  • intenzivně zpevňuje pokožku a navrací jí tonus díky vysokému obsahu kyseliny hyaluronové
  • významně hydratuje
  • má antioxidační účinek díky vitaminovému komplexu
  • má obnovující účinky díky D.M.A.E.
  • navrací pleti pružnost, pokožka v obličeji přilne

Většinou se doporučuje následující četnost aplikací:

  • kúra 4 ošetření v odstupu 7 dnů
  • následující měsíc 2 sezení
  • udržující kúra – jedno sezení měsíčně nebo dle požadavků pacientky
  • doporučuje se: do věku 40 let jednu kúru ročně, po 40 letech 2x do roka

Zdroj: Mezoterapie

1. Krása vychází zevnitř

Pijte dostatek tekutin, hlavně čisté vody, nejlépe pramenité. Pitná voda je základní surovinou pro všechny metabolické procesy i obnovu buněk v pokožce a na vrásky a suchou pokožku působí jako „zmizík“. Zlepšuje trávení, detoxikuje, napomáhá vstřebávání vitaminů a jejich využití. Je důležitá rovněž pro svěžest pokožky. Pokud tedy máte pocit, že je vaše pleť uvadlá, nezapomeňte si naordinovat pitný režim alespoň 2,5 l tekutin denně.

Tip: Na problémy s pokožkou pomáhají i doplňky stravy: pšeničný nebo pupalkový olej, které jsou výborným zdrojem vitaminu E. Působí rychle a dovedou vzhled vaší pleti znatelně vylepšit – zejména pak, je-li je unavená a dehydrovaná. Obzvláště jemnou a hebkou pokožku docílíte užíváním olivového oleje v kombinaci s kolagenem a kyselinou hyaluronovou (např. Neobotanics Skin Essence), které váží vodu a pokožku hydratují. (Doplňky stravy pro krásnou pleť)

Zdroj: Jak vypadat lépe

Přírodní léčba

Momentálně nejvyšší účinnost v kloubní výživě vykazuje skupina přírodních látek zvaná cetylované estery mastných kyselin, které se nacházejí například v produktu Celadrin, což je přírodní lék na artrózu. Přírodní výživa kloubů může pomáhat nejen u začínajících degenerativních procesů kloubních chrupavek, ale jsou neobyčejně účinné i u pokročilého kloubního poškození. Celosvětové zkušenosti s touto skupinou přírodních látek ukazují, že již po několika týdnech užívání dostatečné dávky cetylovaných esterů mastných kyselin pociťuje minimálně 70 % klientů významné zlepšení stavu pohybového aparátu. Velmi vhodná je i léčba artrózy kyselinou hyaluronovou.

Kloubní potíže včetně rozpadu chrupavky mívají často svůj původ v chronickém překyselování organismu a v intoxikacích s tím souvisejících. Za což mohou špatně zvolené potraviny. Nutný je zvýšený přísun zeleniny a odstranění cukru z jídelníčku. Existují potraviny, které podle všeho přispívají k lepšímu stavu pacienta. Třeba mandle, semena slunečnice a olej z nich, arašídy a lískové ořechy kvůli vitamínu E a jeho antioxidačním schopnostem. Nebo losos, makrela, tuňák a další tučné mořské ryby obsahující značné množství vitamínu D.

Nejnovější způsob léčby kloubní artrózy spočívá v použití kyseliny hyaluronové, která zpomaluje opotřebování chrupavky. Injekce s kyselinou hyaluronovou pomáhají udržovat kloubní chrupavky v co nejlepší kondici. Injekce doplňují nebo nahrazují v prostoru kloubního pouzdra synoviální, tedy kloubní tekutinu, čímž zlepšují jak klouzání kloubů po sobě, tak i jejich schopnost absorbovat nárazy. Zpomalují tím přirozené opotřebování chrupavky, které je u špičkových sportovců nebo intenzivně sportujících mladých lidí nepřirozeně rychlé.

Preparátů s kyselinou hyaluronovou mají specialisté k dispozici několik. Aplikují je pacientům buďto v určitém odstupu tří až pěti injekcí, nebo jednorázově. Zdravotní pojišťovny přispívají lidem na úhradu těchto preparátů různě. Pacient si doplácí zhruba 2 000 až 5 500 Kč. Pokud si pohlídá různé akce a slevy, může se dostat téměř na polovinu těchto částek, a někdy dokonce i níž. Do jaké míry je vhodné použití určitého preparátu u konkrétního pacienta, určí ortoped nebo revmatolog. Obvykle jde o pacienty s druhým až třetím stupněm postižení kloubů. Výjimkou jsou intenzivně sportující mladí lidé, a hlavně vrcholoví sportovci. U nich může být aplikace kyseliny hyaluronové určitou prevencí. Ti si ji však musí hradit v plné výši.

Zdroj: Artróza kolenního kloubu

Odstranění

Každá pleť zestárne, ale některými kroky můžete zmírnit výskyt vrásek a pleť rozzářit:

  • Koenzym Q10 – stimuluje produkci energie v buňkách.
  • Pentapeptidy – pomáhají pleti zvýšit vlastní produkci kolagenu a obnovit strukturu pleti, vyhlazují vrásky.
  • Alfa-hydroxylové kyseliny (AHA) – fungují jako povrchové peelingy. Rozbíjejí vazby, které drží pohromadě suché a poškozené buňky, a pomáhají odkrývat zdravou pleť.
  • Kyselina hyaluronová – je přirozeně se vyskytující látka v naší pleti, která má schopnost vázat až 30násobné množství vody v porovnání ke své vlastní molekulové hmotnosti. V kosmetice má silné vyplňující účinky, které mohou účinně podporovat redukci vrásek.
  • Saponin – bioaktivní glycin saponin ze sóji prokazatelně patří mezi nejúčinnější látky stimulující přirozenou tvorbu kyseliny hyaluronové v pleti. Proniká do nejhlubších epidermálních vrstev, kde vznikají vrásky, aby zde zvýšil syntézu nové vyplňující kyseliny hyaluronové.
  • Magnolol – je vysoce koncentrovaná účinná složka z kůry magnolie. Zlepšuje akumulační schopnost tukových buněk a zvyšuje jejich množství a velikost (prokázáno in vitro studiemi). Tento vyplňující účinek pomáhá zmírnit intenzitu vrásek. Používá se také k léčbě ztráty hutnosti a ztráty objemu.
  • Oligopeptidy – stimulují a podporují strukturu kolagenní sítě v dermis. Toto posílení struktury pleti pomáhá redukovat intenzitu vrásek. Oligopeptidy mají také povzbuzující účinek na metabolické procesy, reaktivují interakce mezi kožními buňkami pro obnovu ztraceného jasu pleti. Jsou užitečné také při léčbě ztráty hutnosti a ztráty objemu.
  • Injekční dermální výplně – jsou určeny k vyplňování vrásek vypínáním pleti, nejčastěji kyselinou hyaluronovou. Lékařský výzkum prokázal, že používání některých kosmetických výrobků obsahujících kyselinu hyaluronovou může výrazně zlepšit účinky vyplňujících zákroků s kyselinou hyaluronovou, pokud se tyto kosmetické výrobky používají po injekčním ošetření pravidelně po delší dobu, zejména okolo očí.
  • Injekce botulotoxinu – svými účinky dočasně omezí pohyb obličejových svalů. Používají se nejčastěji na čele a okolo očí. Redukují tak mimické obličejové vrásky. Účinky odezní po několika měsících a postup je třeba pro zachování výsledků opakovat. Dermální výplně se aplikují pomocí tenké jehly. Zákroky provádí dermatolog v klinickém prostředí.

Zdroj: Vrásky kolem horního rtu a brady

Mezoterapie na vlasy

Pro mezoterapii vlasů se používají séra anebo již připravené a namíchané koktejly obsahující potřebné vitamíny, minerální a vzácné prvky, které se injekčně vpraví do střední vrstvy kůže, kde se nachází vlasové folikuly.

Tato metoda:

  • oživuje poškozené vlasy
  • zabraňuje a pomáhá léčit vypadávání vlasů způsobené nemocí (například onemocnění štítné žlázy, chudokrevnost) nebo stresem a podobně
  • zvyšuje cirkulaci krve, prokrvení vlasové pokožky
  • dodává vlasům lesk, pružnost, pevnost
  • zpevňuje a upevňuje vlasový kořínek
  • dodává živiny
  • prevence proti vypadávání vlasů
  • revitalizuje vlasové folikuly
  • výrazně oživuje stávající vlasové folikuly
  • zlepšuje vzhled a výživu vlasů
  • zlepšuje elasticitu a hydrataci pokožky hlavy

Výhody mezoterapie:

  • možnost lokální aplikace
  • bez použití anestetik
  • nízký výskyt vedlejších účinků a alergických reakcí
  • nízké náklady
  • použití jen přírodních látek
  • při použití přístrojové mezoterapie: časová úspora, přesnost dávky a hloubky vpichu, nízká bolestivost, ekonomická úspora díky přesnosti dávkování, celkový komfort klienta i obchodníka

Existuje celá řada používaných přípravků v mezoterpii. Tyto léky jsou schváleny FDA (US Food and Drug Administration). Tyto přípravky jsou nejčastěji extrakty z přírodních bylinných látek. Jejich účinek je dán kombinací látek v daném koktejlu.

Viditelnost výsledků:

  • četnost návštěvy 1x týdně po dobu 5–7 týdnů v závislosti na daném problému
  • výsledek není okamžitý po první návštěvě, ale viditelné výsledky může klient pozorovat během následujících návštěv (méně vypadaných vlasů, více mastná pokožka, rychlejší růst vlasů a tak dále)
  • konečný výsledek může klient pozorovat cca po 3 měsících, kdy vlasy odrostou

Zdroj: Mezoterapie


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Jana Fábryová

Bc. Jakub Vinš

Gabriela Štummerová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP