Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

KDY BARVIT PO TRVALÉ

OBSAH

Barvení paruky

Paruku z pravých vlasů je možné v případě potřeby barvit, odbarvovat či melírovat, natáčet a případně i natrvalit. Zakoupená paruka nemusí být ostříhána, a tak je možné ji upravit do požadovaného účesu.

Zdroj: Paruky

Diskuze

V diskuzi PRODLOUŽENÍ VLASŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Riky.

Prý se clip in dají hezky barvit i vlnit.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Leona.

Pro mě je důležité u koho nakupuji materiál k prodloužení vlasů. A to splňují www.vlasy-levne.cz.

Zdroj: diskuze Prodloužení vlasů

Péče o umělé paruky

Výhodou těchto paruk je nejen příznivá cena, ale také to, že je můžete umývat a sušit, aniž byste se při tom museli příliš namáhat, neboť tyto paruky drží dokonale svůj tvar. Umělé vlasy mohou být umývány a sušeny s minimální péčí. K mytí paruky z umělého vlasu používejte pouze originální vlasovou kosmetiku s obsahem kaučuku. Pokud byste použili přípravky na humánní rostlý vlas, který má zcela jiné chemické složení, došlo by k nevratnému poničení modelu. Většina paruk z umělých vlasů se nedá barvit.

Zdroj: Paruky

Diskuze

V diskuzi VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Majdula.

Dívala jsem se na www.vlasy-levne.cz a zaujala mě metoda clio in.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Laďka.

Clip in jsou variabilní, dají se barvit, vlnit. A pokud jsou z pravých lidských vlasů, tak prodloužení vypadá přirozeně.

Zdroj: diskuze Vlasy

Může se barvit na mokré vlasy

Mokré vlasy mají diky vodě dostatečnou hydrataci a jsou pak méně nasákavé, když se barví. U mokrých vlasů se nový pigment dostává hůře do vlasového stvolu a obarvení nemá pak tak dlouhou výdrž. Když se barví normálně proschlé vlasy, tak barva dobře prostoupí do vlasu, protože ten je otevřený jako suchá šiška. Vyfenované vlasy nejsou vlasy proschlé. Nejlepší je barvit si nemyté vlasy ráno po probuzení.

Zdroj: Barvení vlasů nebo raději tónování

Poradna

V naší poradně s názvem LZE UZIVAT CHLORELLU TRVALE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Květoslava Mazancová.

Dobrý den chtěla bych vědět zda mohu chlorellu užívat trvale děkuji za odpověd

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

U lidí ve věku do 40 let se Chlorella dá užívat trvale v dávkách stanovených výrobcem. U starších lidí je zde nebezpečí, že Chlorella může v rámci očisty organizmu uvolnit zvápenatělé či zkornatělé kousky z cév. Tím vznikne tak zvaný tromb a ten pak putuje krevním řečištěm a může někde ucpat úzkou cévku a zastavit v tom místě průtok krve. To pak vede k náhlé mozkové příhodě IKT (mrtvice) a nebo k infarktu myokardu. Proto u starších lidí je vhodné Chlorellu užívat v cyklech, při kterých je nutná zvýšená opatrnost a vnímavost na příznaky infarktu nebo mrtvice.

Zdraví Cempírek

Zdroj: diskuze Lze uzivat chlorellu trvale

Za jak dlouho znovu barvit vlasy

Jestli chcete razantněji změnit barvu typicky odbarvit na blond, tak opakované odbarvení by mělo proběhnout buď po důkladném vyfénování, ale lépe po 4 hodinách, aby vlasy pěkně proschly. Jinak se opakovaná barva nedostane dovnitř vlasu a neodstraní původní barvivo a tím dostanou vlasy nažloutlý nádech.

Pokud si chcete udržet stále šmrncovní barvu, tak by opakované obarvení mělo znovu proběhnou každých 6 týdnů, kdy se nejdříve obarví odrosty u hlavy a pak zbytek délky vlasů.

Zdroj: Barvení vlasů nebo raději tónování

Poradna

V naší poradně s názvem ZRUDNUTÍ HLAVY PŘI BARVENÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zuzka.

ahoj chci se zeptat nedávno sem si barvila vršek hlavy na bílo a podbarvení na černo když sem si jí začala barvit bílou tak mě ta hlava neskutčně pálela a svědila .. asi 2 minuty na to mi úplně zčervenala ... ted mam v hlavě strupy a chci ze zeptat čím to je a co stim můžu udělat dík ahoj :)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Zčervenání pokožky hlavy po odbarvování je způsobeno popálením od odbarvovače. Kůže se potom chová, jako při spálení na slunci a i péče je podobná. Kůži je potřeba nechat zahojit, chránit ji ještě asi měsíc před sluncem a patlat na ni Panthenol. Kůže se zahojí do 14 dnů i dříve, podle intenzity popálení. Po zhojení zůstanou na kůži patrné růžové fleky, což je známka dobrého zhojení. Tyto růžové fleky se nesmí opálit na slunci, jinak by časem zhnědly - zpigmentovaly by.

Zdroj: diskuze Zrudnutí hlavy při barvení

Oči a zrak

Králík má oči posazené celkem vysoko, díky tomu, že jsou oči umístěné po stranách hlavy, tak králík může vidět v rozsahu i 360 stupňů a i vysoko nad hlavu. Problém je, že co je přímo před obličejem, to nevidí. Zároveň také narozdíl od lidí mají omezené vnímání barev. Některé barvy jistě vidí, ale nejspíš ne tak jako my. I přesto umí ale barvit rozlišovat (alespoň ty, které opravdu vidí). Na rozdíl od člověka králík vidí lépe za horších světelných podmínek. I přesto ale jeho obraz není dokonalý jako náš, je více zrnitý.

Samozřejmě jiné smysly především tedy sluch a čich kompenzují jeho problémy se zrakem.

Zdroj: Fyziologie zakrslých králíčků

Diskuze

V diskuzi BARVENÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Adéla.

já bych si to takhle nikdy netroufla sama se barvit doma takhle... když jsem byla mladá, tak mě vždycky barvila kamarádka a to tak že jsem si koupila barvu a barvilo se.. ale hrozně to takhle ničí vlasy. Není nad to si prostě zajít do kadeřnictví a tam si nechat hezky nabarvit vlasy. kadeřníci přece ví co a jak se má dělat ;)

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Barvení

Rady pro barvení vlasů

  • Seborea má své fáze, v době erupce je pokožka citlivá a v druhé zklidněná. Proto barvení vlasů naplánujte vždy na dobu po erupci.
  • K přípravě pokožky hlavy před barvením používejte intenzivní kondicionační ošetření pomocí balzámu na vlasovou pokožku (recept na výrobu je k dispozici níže). S aplikací začněte dva dny před barvením vlasů.
  • K barvení vlasů si vyberte barviva, která neobsahují fenylenediaminy, amoniak a peroxid vodíku.
  • 24 hodin před nabarvením celé hlavy vždy vyzkoušejte malý bod barviva na kůži za uchem
  • Než začnete barvit, chraňte pokožku pomocí kalciové masti cena a nákup. Naneste ji na uši, čelo, krk a kolem vlasové linie.
  • Pracujte velmi šetrně, aby nedošlo k poškození pokožky; žádné silné tření ručníky nebo kartáčování.
  • Při barvení a oplachování použijte vlažnou a ne horkou vodu.
  • Vlasy samy o sobě netrpí barvením, je to vaše kůže, která bude pravděpodobně reagovat. Takže barvěte vlasy ve vzdálenosti 3 mm od pokožky hlavy - nebo nejlépe jen na koncích.
  • Na mytí barvených vlasů používejte šampony, které neobsahují Dodecylsíran sodný, jenž může podněcovat riziko zánětu pokožky jejím nadměrným odmašťováním.
  • Zkuste barvit přirozeně. Zkuste hennu nebo podobná 100% přírodní barviva namísto syntetických látek.

Zdroj: Seborea a barvení vlasů

Diskuze

V diskuzi TRVALÉ POŠKOZENÍ NERVŮ PO PÁSOVÉM OPARU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dana Brentnerová.

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Přítel prodělal neléčený vnitřní pásový opar, po léčbě má trvale poškozeny nervy v těle a prodělává šílené bolesti. Už mu nepomáhají ani ty nejsilnější driáky na bolest. Už nevím co dál, proto to zkouším touto cestou. Děkuji za rady a pomoc. Dana.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Trvalé poškození nervů po pásovém oparu

Fotografie

Zde je fotogalerie vlasů po trvalé ondulaci.

Zdroj: Trvalá ondulace – studená vlna

Poradna

V naší poradně s názvem NASLOUCHADLA DO UŠÍ HRAZENÉ POJIŠŤOVNOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva Holá.

Prosím Vás jak mám pořídit sluchadlo matce trvale ležící,je jí 94 let,

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek .

Budete muset maminku naložit do auta a odvést na foniatrii do Ústí, Mostu nebo do Karlových Varů. Tam ji vyšetří, udělají otisk ucha a připraví naslouchadlo.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Naslouchadla do uší hrazené pojišťovnou

Červené oči

Červené oči, můžou být příznakem většího problému například i uvnitř oka. Pokud máte trvale červené oči, tak namísto nevhodné léčby očními kapkami Visine, raději navštivte svého očního lékaře a poraďte se o vhodné léčbě.


Zdroj: Oční kapky Visine při léčbě červených očí

Poradna

V naší poradně s názvem DUBSKY.TOM@SEZNAM.CZ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Tomas.

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda mám po dobrání celého přípravku Barny's Triple Blend mít nějakou pauzu než naváži na další. Děkuji.

S pozdravem Dubský.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Milda.

Normálně můžete pokračovat dál bez přestávky. Někdo zase zařazuje měsíční přestávku. Trvalé užívání ničemu neškodí, přebytky se vyloučí ve stolici.

Zdroj: diskuze Dubsky.tom@seznam.cz

Kdy umýt vlasy po trvalé

Důrazně se doporučuje počkat tři dny, než si vlasy po trvalé poprvé umyjete. Když opouštíte salon, tak se snažte nezmoknout. Nemytím vlasů po trvalé zabráníte tomu, aby voda deaktivovala chemické složky permanentní ondulace, a aby se kadeře rozpadly. Pamatujte, že pokud chodíte plavat, vždy noste koupací čepici.

Týden po trvalé se neupravujte jinak, než konečky prstů. Vlasové přípravky mohou způsobit lámání - nebo způsobit nepřirozené tvarování.

Při prvním mytí vlasů používejte šampony určené speciálně pro kadeře a kondicionéry, které obsahují minerály a bílkoviny.

Vyvarujte se co nejvíce fénování, když už musíte fén použít, tak jedině s difuzérem, pomocí kterého se proud vzduchu rozloží a zabrání tak nadměrnému vysoušení.

Hřebeny s širokými zuby jsou nejlepší, aby se při odstraňování jakýchkoli zamotaných vlasů zabránilo jejich poškození.

Pro pevnější kadeře bude nejlepší udržovat vlasy v copu, čímž se minimalizuje krepatění. A když jsou rozpuštěné, jednoduše vlasy rozdělte prsty.

Zabalení vlasů do hedvábné šály před spaním rovněž ochrání vaši trvalou.

Zdroj: Trvalá ondulace – studená vlna

Diskuze

V diskuzi VYRÁŽKA VE VLASECH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana Průchová.

Dobrý den,prosím vás chtěla bych se zeptat na vyrážku na kůži v oblasti začínajících vlasů...jakoby nakonci čela hned kde už jsou vlasy. Mělajsemtak před rokem zpálenou hlavu do krve a to od profesionální kadeřnice ,která používala značku Loreál. Měla jsem to otřesný a skutečně krvavé. Od té doby stále kůži léčím drahými šampony. Jeniný který mi vyhovuje je od La rose z lékárny,jenže jsem to konzultova s prodejcem a tento šampon se používá jen 3 týdny pak strácí učinek. Tudíž už nevímčím si hlavu mýt,protože už třetí den po umytí my hlava začíná svědět a cítím jak se mi tam vytváří vyrážka... Máte prosím vás někdo s tímto zkušenost či nákou radu ??? popř.napište mi na mail jandula1702@seznam.cz moc děkuji jana

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Olga.

Dobrý den.Měla jsem ten samý problém.Lékařka mi zakázala si barvit vlasy na černo.Dostala jsem kortikoidy ruzné vodičky a masti dost mi taky vlasy vypadaly.Hodně mě pomohl Alpicort F přestaly mi padat vlasy a zmizely šupinky .Dnes mi vlasy dorostly mám je zesvětlený ale byly to muka. Na svědění hlavy mi pomáhá hodně šampon z lékárny KLORANE s pivonkou 200kč stídám ho s dehtovým šamponem .Přeji mnoho štěstí a brzké vyléčení OLGA

Zdroj: diskuze Vyrážka ve vlasech

Princip olejové kúry po trvalé

Čtyřtýdenní kúra na vlasy, jejímž základem je horkým vlasový olej, se rovná zázračnému elixíru. S její pomocí dosáhnete úžasného efektu, který mnohonásobně převýší účinek běžného vlasového kondicionéru nebo masky na vlasy. Matné, drsné a cuchající se vlasy se promění ve vlasy lesklé, hladké, zdravé a na omak hedvábné, a to za pouhých 30 minut. Vlasová revitalizační maska z horkého oleje je určena především pro suché vlasy nebo vlasy chemicky ošetřené či poškozené tvarováním při vysoké teplotě (to jest fénováním, kulmováním, natáčením, žehlením a podobně). V takových případech může olejová regenerační kúra s hedvábím pomoci při napravování škod na vlasech, jež byly způsobeny uvedenými procesy.

Zdroj: Olejová kúra po trvalé

Poradna

V naší poradně s názvem ZÁPACH VLASŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Elen.

Dobrý den,
mám vlasy po trvalé ondulaci, bohužel se nedokážu zbavit zápachu na vlasech. Mokré vlasy smrdí jak stuchlé ponožky!
Prosím o radu.
Děkuji Elen

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Po trvalé ondulaci někdy ve vlasech zůstanou malé škvírky, ve kterých se pak hromadí kožní tuk, zbytky chemikálií po trvalé a úlomky vlasového stvolu. Tento substrát po navlhčení ožije a začne se tvořit zápach. Zkuste vlasy umýt jedlou soudou rozmíchanou v malém množství vody a po opláchnutí aplikujte kvalitní balzám na vlasy, který už neoplachujte.

Zdroj: diskuze Zápach vlasů

Po jaké době se můžou barvit vlasy

Pokud potřebujete mít na vlasech sytější odstín nebo je mít více odbarvené, tak je potřeba aplikovat dvě barvení za sebou. Jenže za jak dlouho, abyste si nezničili svoje vlasy? Dalo by se říci, že by bylo vhodné počkat, aby si vlas odpočinul, nabral tak zvaně sílu. Ale opravdu tohle vlas dokáže? Vlasový stvol je tvořen zrohovatělými aminokyselinami, které se vytvoří a uskupí ve vlasové cibulce. Tady taky vlas dostane poslední energetickou podporu od našeho těla. Vlasem nevedou žádné žíly, které by ho zásobovaly živinami. Jediná podpora vlasu je z venku - prostřednictvím kožního mazu a dodatečné péče, která vlas zaceluje a hydratuje. Jenže hydratovaný a uměle zacelený vlas se o to obtížněji barví. Proto další barvení je vhodnější provést ihned po proschnutí vlasů z předchozího barvení. Samozřejmě se mezi barvením neaplikuje péče ve formě kondicionéru. Ten si nechte až po dokončení barvení a na příští mytí vlasů. Při každém barvení dojde k nežádoucím účinkům na vasech, zejména k jejich vysušení a zvýšené lomivosti nebo naopak gumovosti (tzv chemlonové vlasy). S tím je potřeba počítat i u opakovaného barvení vlasů - čím více barvení, tím více poškozené vlasy budou.

Zdroj: Barvení vlasů

Opětovný růst vlasů po chemoterapii

Naštěstí je ztráta vlasů u většiny lidí, kteří podstupují chemoterapii, dočasná. Jak dlouho trvá, než vlasy dorostou, se liší od člověka k člověku. Chloupky mohou začít znovu růst, i když stále podstupujete chemoterapii nebo hned po ukončení léčby. Mnoho lidí uvádí, že zaznamenávají růst vlasů přibližně čtyři až šest týdnů po ukončení léčby.

Když vlasy a chlupy dorostou, připravte se, že mohou mít jinou strukturu nebo možná i jinou barvu, než byla před zahájením léčby. Pokud jste například měli rovné vlasy, mohou vám znovu narůst kudrnaté. Někteří lidé také zjistí, že jim vlasy šednou a až po několika měsících se jim vrátí jejich přirozená barva.

Při opětovném růstu vlasů po chemoterapii používejte jemný šampon a kondicionér. Možná budete chtít barvit vlasy po chemoterapii, zvláště pokud vaše nové vlasy dostaly barvu, která se vám nelíbí. Prvních šest měsíců je třeba počkat s chemickými procesy, jako je trvalá nebo barvení vlasů, protože nové vlasy jsou stále křehké a pokožka hlavy je stále velmi citlivá. Poškození vlasů může také způsobit použití vysoušeče vlasů nebo kulmy/žehličky. Poraďte se se svým onkologem a dermatologem, aby vám na toto téma lépe poradili.

Zdroj: Šedivé vlasy po chemoterapii

Co znamená studená vlna

Trvalá ondulace „Studená vlna“ od firmy Valea (pro domácí použití) je s rostlinnými výtažky a používá se na normální vlasy. Balení obsahuje studenou vlnu (100 ml), fixatér (100 ml) a jednu molitanovou houbičku.

V dnešní době se nemusíte obávat obrovských loken ve stylu vaší babičky. Kadeřnice vědí, co se nosí a co je právě v kurzu, takže kudrlinky, které měly krásky z osmdesátých let, by vám hrozit neměly. Existují dva druhy trvalé, a to teplá a studená vlna. Studená dělá menší kudrlinky a údajně méně škodí vlasům. Každopádně dříve než se rozhodnete dát si trvalou, poraďte se se svou kadeřnicí.

Při trvalé ondulaci dochází k tomu, že vlasy změní svou strukturu a kopírují takový tvar, jaký mají natáčky. Jedná se o proces, který vlasy trošku zatěžuje, proto je nutné vyhnout se trvalé hlavně na odbarvované a zesvětlené vlasy nebo na zničené vlasy. Trvalá ondulace je vhodná jak na dlouhé, tak krátké vlasy.

Studené vlny sice mají stoupající kvalitu, ale jakákoliv chyba při aplikaci může způsobit právě to, co nechcete – poškozené vlasy a nerovnoměrné vlny. Umění není jenom v kvalitě přípravku, který vlas nepreparuje, ale také v šikovnosti a umu natočit na natáčku vlas přesně tak, jak je třeba.

Zdroj: Trvalá ondulace – studená vlna

Recept na domácí olejovou kúru po trvalé

Lahvičku s vlasovým olejem dejte ohřát do teplé vody na 40 °C. Poté lahvičku otevřete a horký olej vetřete do vlhkých vlasů. Olej vtírejte do vlasů důkladně, aby mohl působit po celé jejich délce, tedy od kořínků až po konečky. Následně vlasy zabalte do sprchovací čepice nebo do vyhřátého ručníku a vlasový olej nechte působit přibližně 30 minut jako regenerační olejovou masku na vlasy. Nakonec olej spláchněte a vlasy umyjte šamponem pro suché nebo poškozené vlasy. Za týden použijte další lahvičku s olejem a olejovou kúru zopakujte. Horký olej aplikujte na vlasy po dobu nejméně 4 týdnů. Jestliže máte dlouhé vlasy nebo velmi suché vlasy, můžete použít obsah dvou lahviček oleje najednou. Po absolvování uvedené regenerační kúry by měly být vaše vlasy jako pravé hedvábí a měly by získat přirozený a zdravý lesk.

Zdroj: Olejová kúra po trvalé

Lupénka ve vlasech

Nejčastěji se vyskytuje za ušima, na zátylku, ale někdy i celoplošně nacházíme ve kštici zarudlá ložiska s nánosy šupinek. Tato ložiska často přecházejí do oblasti obličeje nebo do zátylku. Lupénka se může omezit pouze na oblast kštice, nebo je postižení kštice součástí postižení celého těla. Její léčba je náročná, není však příčinou vypadávání vlasů. Pacienti mají největší problém s aplikovatelností krémů, špatnou dostupností a s česáním.

Péče o lupénku ve vlasech

  • používejte šampóny, které vám doporučil váš dermatolog
  • při mytí nepoužívejte příliš horkou vodu
  • při mytí vlasů postupujte s opatrností, vlasy myjte šetrně, neškrábejte postižená místa
  • po umytí si vlasy šetrně osušte, nefrotýrujte násilně postižená místa
  • při fénování vlasů používejte fén s menším výkonem
  • při fénování požívejte hřeben, který vám nebude dráždit postižená místa (s přírodními štětinami)
  • nesnažte se násilím sundávat šupinatící se kůži
  • vhodnější je kratší sestřih vlasů, není vhodné mít dlouhodobě vlasy stažené do gumičky
  • pokud není psoriáza v akutní fázi, můžete si vlasy i odbarvovat či barvit
  • doporučuje se nosit horní část oblečení světlejších barev a drobných vzorů, šupinky kůže pak nejsou tak viditelné
  • v zimě chraňte kůži před nepříznivými vlivy prostředí
  • v létě nevystavujte kůži přímému slunci

Zdroj: Lupénka ve vlasech

Druhy vln u trvalé ondulace

Headlines: Je jemná trvalá na vlasy. Jde vlastně jen o jemné, přirozené zvlnění. Deklarovaná doba, po kterou vám vydrží na vlasech, je asi 8 týdnů. Zkušenosti uživatelů však ukazují, že na kratších či polodlouhých vlasech vydrží podstatně déle, někdy dokonce až do úplného odrostu a odstříhání. Kratší dobu vydrží samozřejmě na vlasech dlouhých, protože vlas je těžký.

Gelová, vymývací trvalá: To jsou další dva pojmy, se kterými se můžete setkat. Gelové trvalé jsou jemné, některé obsahují rostlinné extrakty, jako jsou třeba výtažky z pšeničných klíčků, a vlasy tak po této trvalé získají na viditelném zdraví. Budou lesklé, budou se dobře rozčesávat. Jde však o jemné trvalé, takže se vymývají asi za 3 měsíce, u někoho dříve, u jiného později, a vlasy pouze lehce provzdušní. Těmito přípravky se také provádí takzvané dotrvalení odrostů. Mají hodně společného s „Headlines“, a tak je některé kadeřnice ani nerozlišují. Jejich cena se pohybuje okolo 700 Kč, záleží na ceníku každého salonu.

Trvalá ondulace: U klasické trvalé existuje ještě jedna možnost, jak získat vlasy, které nebudou kudrnaté, ale pouze provzdušněné. Kadeřnice vám může vlasy natočit stylem „jeden pramen natočíme, jeden necháme volný“.

Je úplně jedno, zda zvolíte normální trvalou, či gelovou, nebo jemnou, či nejjemnější. Stále se jedná o chemický prostředek, který vlas ovlivní. Naruší jeho strukturu a změní jeho vlastnosti. Nepreparované vlasy jsou vždy sušší, takže vyžadují speciální péči. Někteří tvrdí, že výhodou trvalé ondulace je, že udělá z mastných vlasů konečně normální vlasy, což však není úplná pravda. Pokud péči o suché a přesušené vlasy zanedbáte, budete mít brzy na hlavě suchý, nevzhledný porost.

Zdroj: Trvalá ondulace – studená vlna


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Jitka Konášová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP