Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

BIOHAR VLASOVÉ SÉRUM RECENZE

OBSAH

Cena

Biora je přírodní kosmetika s kyselinou hyaluronovou s vynikajícími účinky na vlasy a proti stárnutí pleti, zde můžete vidět cenu těchto produktů.

Produkty BioharBiohar Max jsou také dostupné v lékárenských řetězcích Max a Benu. Jedná se o přípravky na bázi gelu a roztoku. Tablety v této formě nejsou.

Zde můžete vidět cenu BioharBiohar Max.

Zdroj: Biohar – vlasové sérum

Diskuze

V diskuzi MOJE ZKUŠENOST se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Stan_258.

Já mohu doporučit jen Nanogen vlasové růstové sérum. Používal jsem také jejich šampón a výsledek splnil mé očekávání. Takhle si představuji fungující přípravek proti vypadávání vlasů.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Moje zkušenost

Způsob použití

Přípravek se používá vtíráním do vlasové pokožky, přičemž se stimulují vlasové kořínky. Zlepšuje se tak vyživování vlasové pokožky a podporuje její regenerace.

Sérum aplikujte denně, nejprve jemně masírujte pokožku hlavy, poté opláchněte vodou. Po umytí nevystavujte pokožku mrazu.

Dávkování: denně do míst řídnutí vlasů.

Zdroj: Biohar – vlasové sérum

Diskuze

V diskuzi TINNITUS STOP RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Havel.

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jiří Václavíček.

Jsem skálopevně přesvědčen, že tinitus je neléčitelný a proto veškeré kladné recenze na přípravek Tebokan považuji slušně řečeno za nepravdivé. Lékařská věda zatím nenašla způsob, jak tuto vadu léčit. Lituji všechny postižené tou horší formou a nedivím se jim, že hledají spásu i v nepravdivých nabídkách.

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze

Co je to Biohar vlasové sérum

Biohar vlasové sérum účinně zastavuje nadměrné vypadávání vlasů a obnovuje jejich zdravý růst. Regeneruje vlasovou pokožku a zlepšuje také pevnost a pružnost vlasů. Umožňuje regulaci krystalicky vázané vody a současně cíleně transportuje do vlasové pokožky růstové polypeptidy a vitamíny, čímž dochází k aktivaci vlasových kořínků. Nově rostoucí vlasy jsou bohatší a kvalitnější, je omezeno jejich vypadávání, třepení a lámavost. Biohar svým složením působí přirozenou cestou proti zvýšenému vypadávání vlasů a regeneruje tvorbu nových vlasů. Zcela vstřebatelná přírodní účinná látka na bázi vysokomolekulárního HyaluronuBiora s agrekanem keratanu a protokolagenu bez negativních vedlejších účinků je vhodná pro denní použití.

Složení: kyselina hyaluronová a kolagen

Kontraindikace: nejsou známy

Vedlejší příznaky: nejsou známy

Zdroj: Biohar – vlasové sérum

Diskuze

V diskuzi RETINOL DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zuzanka.

Ahojte, jak vidím i v článku doporučují na vrásky retinol, podařilo se mi vygooglit Medik8 Retinol 40 Boost sérum 5ml, máte s ním někdo zkušenosti? Jak dlouho vydrží a jak se takové sérum vlastně používá a kolik asi tak stojí?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Anett.

toto sérum je velmi koncentrované, používá se jednoduše, je ho třeba zamíchat do nočního hydratačního krému, takže vydrží tak dlouho jako samotný krém. Konkrétně ten 5 ml stojí např.. v awa centru 1960kč. Další info najdeš i na www.awashopbrno.cz/p…

Zdroj: diskuze Retinol diskuze

Lze použít Biohar i na řasy

Biohar Max je kosmetický prostředek k aktivaci a posílení růstu očních řas, určený k zevní aplikaci přímo na oční víčka. Doporučuje se pro ženy i muže, kteří trpí nedostatečnou tvorbou řas, nebo jejichž řasy jsou slabé, prořídlé a bez objemu. Je účinný i při dlouhotrvajících potížích s růstem a tvorbou řas způsobených různými příčinami.

Biohar Max dodává očním řasám důležité vyživující prvky v kombinaci s vitamíny a přírodními růstovými polypeptidy ve zvýšené koncentraci. Řasy získávají zcela nový objem a vzhled, mají pevnější strukturu, zlepšuje se jejich pružnost, pevnost a především hustota.

Biohar Max pomáhá:

  • stimulovat a regenerovat růst očních řas;
  • posilovat řasové kořínky;
  • dodat řasám nový objem a hustotu;
  • zpomalovat proces stárnutí očních řas;
  • dlouhodobě udržovat zdravý růst očních řas.

Složení: Jedinečné složení na bázi přírodních proteinů, vitamínů a růstových polypeptidů ve zvýšené koncentraci pro celkovou regeneraci očních řas. Dodává očním řasám důležité vyživující složky, posiluje řasové kořínky, aktivuje tvorbu nově rostoucích řas a zlepšuje jejich strukturu. Nově rostoucí řasy jsou kvalitnější a získávají zcela nový vzhled a objem.

Účinnost: Biohar Maxi velmi rychle proniká do očních víček a působí přímo uvnitř řasových cibulek. Díky rychlému průniku tenkou vrstvou pokožky očního víčka je možné dosáhnout poměrně rychlého a dlouhotrvajícího účinku.

Aplikace: Když se gel dostane do očí, pálí, ale tomu lze předejít opatrnou manipulací a aplikací malého množství spíše na víčko než přímo mezi řasy. Také je potřeba dávat pozor, když se produkt otevře, ihned vytéká, takže raději nanášejte prsty nebo vatovou tyčinkou, případně štětečkem.

Recenze:

  • po 1. týdnu používání řasy povyrostly a trochu zhoustly;
  • přijatelná cena;
  • když se dostane do očí, štípe;
  • dá se použít i na obočí.

Zdroj: Biohar – vlasové sérum

Diskuze

V diskuzi PRODLUŽOVÁNÍ ŘAS KOMENTÁŘ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Helena.

Díky za typ, já si nechávám dělat umělé řasy, takže určitě vyzkouším jen potřebuji vědět kde serum sehnat

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Petra.

Ahoj, nevím z kterého mĕsta jsi, já jsem sérum koupila v Ostravĕ. Netuším, kde jinde se ješťe prodává, ale na krabičce je napsaná distribuce pro ČR a je tam napsané i tel. číslo, tak tam zkus zavolat a zeptat se, jestli ho neprodávají kosmetičky třeba i u vás 722 78 77 77.

Zdroj: diskuze Prodlužování řas komentář

Kdo může používat sérum s melatoninem?


ASATEX® sérum je kosmetický přípravek volně dostupný v lékárnách určený k vnějšímu použití na suchou pokožku hlavy - nejlépe před spaním. Doporučuje se aplikovat po dobu minimálně 3 měsíců. Sérum je vhodné pro muže i ženy v různých stadiích řídnutí vlasů. Přípravek nemá vedlejší účinky, je bezpečný a mohou ho používat těhotné či kojící ženy. Přípravek je vhodný i pro lidi trpících Seborrhoeou (Seborrhoická dermatitida), jelikož snižuje produkci séba ve vlasové pokožce.

Zdroj informací: www.asatex.cz
PR prezentace

Zdroj: Patentovaný přípravek s melatoninem zastavuje padání vlasů

Diskuze

V diskuzi VRÁSKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaruška.

Zkoušel někdo tu meduňku nebo klíčky na vrásky? funguje z toho něco? Díky

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel FP.

Já o klíčcích slyším poprvé, spíš mi nejvíc pomáhá sérum prověřené :) meduňka nevím

Zdroj: diskuze Vrásky

Co dělat proti vypadávání vlasů?

Při vypadávání vlasů je jednak vhodné ošetřovat vlasovou pokožku vhodnými prostředky, ale také doporučujeme i užívání doplňku stravy, který příznivě ovlivňuje funkce vlasové pokožky. Novinkou na trhu jsou perleťové kapsle Neobotanics Hair Essence, intenzivní výživa vlasové pokožky. Kapsle jsou výborným zdrojem celého spektra účinných látek.

Zdroj: Sérum proti vypadávání vlasů

Diskuze

V diskuzi ROSUMOP 20MG RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Michal.

Dobrý den, prosím o recenze na lék rosumop a jestli ho můžu brát společně s lékem Lokrén.. je lepší ho brát ráno nebo na noc? děkují.. zdravím

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Hana Venglová.

Dobrý den, je možné, aby mi po tomto léku otékaly dole nohy a docela hodně, četla jsem o reakcích, ale týkají se obličeje-otékání-v únoru mi bude 79 let. Anebo to může být od bolestí páteře a okolí, děkuje Venglová.

Zdroj: diskuze Rosumop 20mg recenze

Kde koupit hadí sérum

Hadí sérum můžete koupit na internetu, nabídku s cenou můžete vidět zde: sérum s hadím jedem cena.

Zdroj: Sérum s hadím jedem

Diskuze

V diskuzi NEJLEPŠÍ VLASOVÉ ZÁBALY PRO POŠKOZENÉ VLAS DOMÁCÍ RECEPTY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Erika.

Ahoj...Mám úplně hrozné vlasy. Strašně husté, suché, polámané konečky, nepoddajné, trochu krepaté. Teď sháním nějaké dobré přírodní domácí recepty na vlasové zábaly. Tak se chci zeptat jaké jsou pro tyto vlasy nejlepší. Nemáte někdo zkušenosti třeba s medem???? Děkuji moc za reakce a odpovědi. ;-)

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Nejlepší vlasové zábaly pro poškozené vlas domácí recepty

Vliv vitamínu E na pokožku

Bylo prokázáno, že užívání 400 IU vitamínu E denně chrání kůži před poškozením UV zářením, vznikem vrásek a zlepšuje stav kůže.

Zdroj: Domácí vitamínové sérum na pokožku

Diskuze

V diskuzi PRODLUŽOVÁNÍ ŘAS KOMENTÁŘ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Staňa Jedličková.

Dobrý den, prosím kde můžu zakoupit sérum na řasy aphro celina eyelash? Můžete mi poadit? Děkuji Jedličková

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Renáta Leššová.

Dobrý den, zde je odkaz na webové stránky firmy Aphro CZ s.r.o. : www.aphrocelina.cz. Na této adrese je možné si zboží objednat. Stačí zavolat nebo napsat E-mail s objednávkou. V ní uvést kolik ks, jméno a příjmení, doručovací adresu, kontaktní tel. číslo a způsob platby. Zde je možnost buď dobírkou za 147,-Kč nebo platbou předem na účet s poštovným 100,- Kč.

Zdroj: diskuze Prodlužování řas komentář

Revalid tonic

Revalid vlasové tonikum pro vnější použití s energetizujícím složením (kofein) a přirozenými látkami, které pomáhají folikulu v boji proti procesu stárnutí.

Složení: Aqua, Alcohol denat, Caffein, Panthenol, Cetrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydrolyzed Wheat Gluten, Avena Sativa Kernel Extract, Betaine, Parfum

Bez barviv. Bez formaldehydu. Bez alergizujících složek parfémů.

Použití: Aplikuje se na mokré nebo na suché vlasy, intenzivní péče – 2x denně, nejlépe ráno a večer, pravidelná péče je 4–5x týdně. Jemná masáž tonikem podporuje prokrvení pokožky. Tonikum s kofeinem má pozitivní účinek na vitalitu vlasového kořínku. Panthenol pak uklidňuje vlasovou pokožku.

Balení: 20 x 6 ml ampulek

Zdroj: Revalid – recenze

Diskuze

V diskuzi SÉRUM S HADÍM JEDEM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Soňa.

Původně jsem k hadímu jedu v krémech byla hodně skeptická. Ale po hodně kladných recenzí na produkty s hadím jedem jsem se také rozhodla a vyzkoušela jsem. Objednala jsem si sérum www.agedefence.cz/pe… které obsahuje syn-ake a můžu říct, že jsem velmi mile překvapená. Dělá se mi o mnoho vrásek méně a přijde mi, že i vrásky co už mám jsou menší. Takže za mě produkty s hadím jedem asi opravdu fungují.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Vlaďka.

To jsou zase reklamní kecy. Že se nestydíte takhle kecat o něčem, čemu sama nevěříte! Chcete tady jen udat odkaz na svoji pochybnou nabídku a očekáváte, že vám na to někdo klikne. Fuj! Styďte se!

Zdroj: diskuze Sérum s hadím jedem

Melatonin na vlasy

Vlasy potřebují kvalitní péči, která by měla vycházet ze zásad zdravého životního stylu a z používání vyhovujících kosmetických prostředků. Strava bohatá na vitaminy, minerály, stopové prvky, aminokyseliny pomáhá růstu zdravých a pevných vlasů a příznivě také ovlivní podrosty vlasů. Kromě toho je potřeba dbát na dostatek spánku a relaxaci. Totiž právě během spánku se v našem organizmu produkuje významný antioxidant – hormon melatonin, jehož přítomnost vědci potvrdili i ve vlasové papile. Účinky melatoninu na vlasové folikuly byly zkoumány řadou klinických studií a zjistilo se, že místně aplikovaný melatonin příznivě ovlivňuje podrosty vlasů a růst růst vlasů u lidí při difuzním nebo androgenetickém vypadávání vlasů (British Journal of Dermatology 2004; 150: 341-345). U 61 % účastníků byly zaznamenány pozitivní výsledky, kdy bylo dosaženo prokazatelné zvýšení hustoty vlasů o 29% až 43% po 3 až 6 měsících používání (měřeno v otevřené studii účinnosti a bezpečnosti (MEL-COS-AS-03) za použití digitální epiluminiscence, Trichoscan). Závěry mnoha výzkumů potvrzují, že melatonin hraje významnou roli v cyklu růstu a fyziologii vlasů, pigmentaci a také chrání buňky keratinocitů před poškozením vlivem UV záření. Tento fakt byl pro vědce natolik přelomový, že vyvinuli sérum s patentovanou formuli na bázi melatoninu, která je nyní dostupná i ČR. ASATEX® sérum obsahuje tři účinné látky: melatonin, Ginkgo biloba a Biotin (vitamin H), které se ve svém účinku vzájemně doplňují. Dochází k prokrvení vlasové pokožky a následné lepší výživě vlasového folikulu a posilují se i vlasové podrosty. Protizánětlivé složky (melatonin a ginkgo biloba) působí proti mikrozánětům ve vlasové pokožce, za jejichž původce se nejčastěji považuje stres, UV záření, životní prostředí, špatná strava, nemoc, atd. Biotin působí jako podpůrný prvek v procesu dělení buněk vlasů a má příznivý vliv na tvorbu keratinu (bílkovina tvořící vlas).

asatex-serum

Zdroj: Patentovaný přípravek s melatoninem zastavuje padání vlasů

Krém proti kuperóze

Hydratační sérum na kuperózu od značky Logona je určeno pro pleť náchylnou na tento kožní problém, dodává pokožce extra dávku potřebné hydratace. Toto lehké sérum je účinné díky exkluzivní složce SILIDINE®, která se získává z červených řas. Působením uvedené aktivní látky jsou minimalizovány projevy kuperózy, jakým je zejména viditelné začervenání pleti v oblasti nosu, čela a tváří. Sérum výrazně posiluje cévní stěny a zvyšuje jejich elasticitu, čímž nejen výrazně redukuje začervenání pleti, ale má i dlouhotrvající upokojující efekt.

Pleť s kuperózou je citlivá, reaktivní a často suchá. Toto hydratační sérum splňuje zvýšené nároky kuperózní pleti a dává jí potřebnou péči. Sérum má lehkou konzistenci, je jemné a bez obsahu alkoholu či minerálních a silikonových olejů. Pleti poskytuje vysokou míru hydratace a požadovanou úlevu.

Použití: Aplikujte ráno a večer na čistý obličej, jemně vmasírujte a následně použijte denní nebo noční krém či mast.

Zdroj: Kuperóza

Název přípravku

Ophthalmo-Septonex 1 mg/g oční mast. Často se setkáváme s chybným označením Optalmoseptonex mast.

Zdroj: Ophthalmo-Septonex mast recenze

Vliv vitamínu A na pokožku

Při nedostatku vitamínu A má kůže sklon k přesušení a vzniku skvrn. Vitamín A je důležitý pro regeneraci kůže.

Zdroj: Domácí vitamínové sérum na pokožku

Vliv selenu na pokožku

Mnoho vědců věří, že selen chrání kůži před vznikem rakoviny. Užívání selenu může ochránit kůži před poškozením slunečním zářením.

Zdroj: Domácí vitamínové sérum na pokožku

Co je to Vlasové hnojivo

Produkt Maxivitalis Vlasové hnojivo 60 tbl představuje maximální péči o vlasy. Obsahuje pečlivě zvolenou kombinaci látek s komplexním účinkem na stav vlasů. Z recenzí vyplývá spokojenost uživatelek, které na základě svých pozitivních zkušeností doporučují výrobek i ostatním.

Zdroj: Hnojivo na vlasy

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Zdroj: Parazitex – recenze


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Jana Fábryová

Mgr. Marie Svobodová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP