Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

ZOVIRAX TABLETY CENA

OBSAH

Prodej a cena

Herpesin krém je volně prodejný lék. Jeho cena v lékárnách může být různá. Cena produktu Herpesin krém.

Herpesin tablety jsou pouze na předpis. Herpesin 200 a Herpesin 400 jsou v lékárnách bez doplatku. Cena produktu Herpesin tablety.

Zdroj: Herpesin

Poradna

V naší poradně s názvem PÁSOVÝ OPAR V NOSE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Elena paterová.

Dobrý den dcera prodělala před měsícem zápal plic pak se jí objevil pásový opar v obličeji k lékařce šla až za 14 dní dala jí pouze tekutý pudr. ASI ZA TÝDEN SE PÁSOVÝ OPAR OBJEVIL V NOSE A NA DRUHÉ STRANĚ OBLIČEJE! pOMOHOU ATIVIROTIKA??pATEROVÁ

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Pokud jde o pásový opar, tak pomůžou antivirotika. Můžete vyzkoušet mazat mastí Zovirax. Určitě doporučuji konzultaci s kožním lékařem.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Pásový opar v nose

MSM prášek a tabletycena

Zde je uveden seznam nejlevnějších cen MSM v prášku.

Tady je možné nejlevněji zakoupit MSM v tabletách.

Zdroj: MSM na vlasy

Poradna

V naší poradně s názvem ELIQUIS 2 5MG CENA PRO PACIENTA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alena Zikešová.

kolik budu platit za velké balení za60 prasku jsem platila 1200kc

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Nejvýhodnější je balení 168 tablet Eliquisu 5mg. Když užíváte 2,5 gramu, musela byste tablety půlit. Orientační prodejní cena je 6039,59 Kč a orientační doplatek je 1078,45 Kč. Jedna 2.5 gramová dávka pak vyjde na 18 Kč při nákupu za plnou cenu. Ve vašem případě, kdy jste platila 1200 za 60 tablet, stojí jedna dávka 20 Kč.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Eliquis 2 5mg cena pro pacienta

Srovnání Herpesin a Zovirax

Zovirax je měkká bělavá oční mast. Používá se k léčbě a profylaxi infekcí virem Herpes simplex, vedoucím k zánětu rohovky (keratitida). Dávka je u všech věkových skupin totožná. Přípravek se obvykle používá pětkrát denně, přibližně ve čtyřhodinových intervalech, s výjimkou noci. Z tuby se vytlačí asi 10 mm oční masti a toto množství se nanese do spojivkového vaku. Po odeznění příznaků onemocnění se v léčbě přípravkem pokračuje ještě 3 dny. Zovirax ve formě oční masti je kontraindikovaný u pacientů, u nichž je známá přecitlivělost na aciklovir, nebo na valaciklovir. Pacienti mají být upozorněni, že po podání přípravku mohou přechodně pociťovat mírné štípání. V době užívání acikloviru ve formě oční masti se mají pacienti vyhnout používání kontaktních čoček. Přípravek proniká do mateřského mléka, proto je jeho použití v době kojení indikováno pouze tehdy, převáží-li očekávaný terapeutický efekt možná rizika.

Rozdíl mezi Herpesinem a Zoviraxem je v tom, že Zovirax je oční mast. Zovirax lze také použít na léčbu oparů v oblasti obličeje. Zovirax mast je volně prodejný lék. Herpesin se nesmí používat při léčbě oparů v oblasti oka.

Zdroj: Herpesin

Diskuze

V diskuzi MILGAMMA TABLETY CENA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslava Šlegrová.

Dobrý den, pokud někdo z Vás užíval lék Milgamma alespoň 1 měsíc a zpozoroval nějaké, byť malé zlepšení Vašich problému, buďte tak laskaví a celou dobu užívání a mimořádných reakcí mě prosím popište. Pokud by se dal zlepšit stav nervů, bylo by to skutečně úžasné. Děkuji Vám za případné informace. S pozdravem Jaroslava Šlegrová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Ivana Petiková.

Kamarádka v lékárně jim děkoval pan že po třech měsících přestaly bolesti zad. Zkouším užívat ale četla jsem že se po nich pribira na váze. PETIKOVA

Zdroj: diskuze Milgamma tablety cena

Cena

Na trhu je celá řada léků této skupiny, při jejich výběru hrají roli tři faktory: efekt, nežádoucí účinky a cena. Rimadyl se používá celkem často, jeho cena se však pohybuje kolem 1 435 Kč na 30 kg živé hmotnosti po dobu 20 dní, tudíž je podávání tohoto preparátu v dlouhodobém horizontu značně nákladné.

Zdroj: Rimadyl tablety pro psy

Diskuze

V diskuzi PÁSOVÝ OPAR A JEHO LÉČENÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jitka Dolénková.

Zdravím :-) Před dvěmi měsíci jsem prodělala pásový opar asi 5 cm v průměru. Léčení probíhalo vitaminy skupiny B vnitřně a mazáním postiženého místa na zádech tekutým
pudrem. Vše proběhlo, ale na zádech mi zůstaly nehezké vystupující červenofialové pupínky.
Lékařka mi k tomu nic neřekne, i v začátku nemoci mi bylo sdělěno, že je to malé a abych znovu přišla pouze kdyby se to rozlézalo dále. Flek nebolí, ale občas hodně svědí. Může mi prosím někdo poradit, čím třeba mazat nebo jak postupovat k odstranění pupínků ? Četla jsem, že následky pásového oparu mohou ztrpčovat život ještě měsíce i roky po prodělání nemoci. Děkuji všem za sdílení zkušeností.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Stanina.

Dobrý den,můžete mi poradit. Nedávno mi začalo bolet velmi silně ucho, zalehnutí a špatně slyším už po delší dobu, lékař mi dal antibiotika, ale hned na to mě také začalo silně bolet v boku a udělal se mi pásový opar. Lékařka mi napsala Zovirax ten pomohla, současně mi řekla, že je to reakce na ucho. To se nelepší. Pořád je zalehlé a audio ukázalo slabé slyšení.Děkuji Vám za odpověď.Stanina

Zdroj: diskuze Pásový opar a jeho léčení

Vitamín C tabletycena

Zde můžete porovnat ceny vitamínu C v tabletách.

Zdroj: Vitamín C

Diskuze

V diskuzi CENA LÉKU DETRALEX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alena Urbančíková.

Moje lékařka mi jej předepisuje na základě vyšetření a doporučení od cévního/má to lékařství svůj název, ale ten jsem zapomněla/. Dostávám 3 balení po 60 na 3 měsíce, což jsou dvě tablety denně. Vím, že pojišťovny doporučují předepisovat tento lék jen v případech, kdy je nenahraditelný, proto ten přístup vašeho lékaře. Jedno balení 60x500MG stojí asi 350 a po příspěvku od ZP / u mne VZP/ 205,- Kč.. Zařiďte si žádanku od praktického lékaře na ono cévní vyšetření. Přeji úspěch a hezké dny. urbančíková.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jaroslav L a u č í k.

Vážená pani Urbančíková děkuji Vám moc za vyčerpávajíci informaci.Moc jste mi pomohla.Přeji Vám pevné zdravímamještě jednou díky.
Jaroslav

Zdroj: diskuze Cena léku detralex

Dostupnost a cena

Condrosulf 400 mg por.cps.dur.180x400 mg je dostupný jak v internetových, tak kmenných lékárnách a je volně prodejný.

Cena produktu je cca 999 Kč.

Pro zajímavost: Condrosulf 400 ve dvojnásobné dávce je zcela to samé jako Condrosulf 800 1 tableta, pouze v jiné lékové formě, tedy kapsle versus tablety. Condrosulf 800 je na předpis specializovaného lékaře, a to revmatologa, ortopeda nebo traumatologa. A v lékárně za něj jen platíte určitý doplatek.

Zdroj: Condrosulf a jeho nežádoucí účinky

Poradna

V naší poradně s názvem MŮŽU PANTHENOLOVÉ TABLETY V DOBĚ KOJENÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kateřina.

Dobrý sen, chci se zeptat, zda mohu užívat panthenolové tablety v době kojení. Mám 5 ti měsíční dítě. děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Ano, Panthenol je možné užívat doporučenou dávku i při kojení. Obvykle si to maminky berou, protože jim po porodu začnou padat vlasy a Panthenol jim velmi pomáhá rychle vrátit kvalitu vlasů, jako byla v době před těhotenstvím.

Zdroj: diskuze Můžu panthenolové tablety v době kojení

Rowatinex tablety

Rowatinex tablety nesmějí být používány po uplynutí doby použitelnosti uvedené na obalu. Uchovávejte mimo dosah dětí! Uchovávejte při teplotě do 25 °C. BALENÍ: 20, 50 a 100 tobolek.

Zde můžete vidět cenu léčiva Rowatinex tablety.

Zdroj: Rowatinex

Diskuze

V diskuzi RIMADYL TABLETY PRO PSY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel HEDVIGA.

Dobrý deň, ll ročný briard užíva Rimadyl 1/2 tablety ráno 4.deň, spolu s Amoksiklavom. Zaujíma ma, či môže byť akoby omámený a nechutí mu žrať, len pije.Ďakujem

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Rimadyl tablety pro psy

Cena

Maximální cena přípravku Erdomed 300mg cps dur 20 je 130,39 Kč. Maximální cena výrobce byla stanovena dle zákona.

Jádrová úhrada ze zdravotního pojištění činí 107,82 Kč.

Maximální úhrada ze zdravotního pojištění činí 159,17 Kč.

Indikační omezení úhrady

Erdostein je hrazen z prostředků veřejného zdravotního pojištění dospělým symptomatickým pacientům s diagnózou CHOPN od kategorie A, která má fenotyp bronchitický a/nebo frekventní exacerbace a/nebo CHOPN s bronchiektáziemi, kteří dodržují zákaz kouření a současně splňují následující kritéria: FEV1 po podání bronchodilatancia dosahuje méně než 80 % náležité hodnoty a mají alespoň dvě exacerbace/rok v anamnéze před nasazením léčby erdosteinem. Léčba není nadále hrazena, pokud během 3 měsíců nedojde ke zlepšení průběhu CHOPN.

Specializace předepisujícího lékaře: pneumologie a ftizeologie, dětská pneumologie.

Orientační prodejní cena je 196,65 Kč.

Orientační doplatek je 37,48 Kč. [1]

Zdroj: Erdomed tablety

Poradna

V naší poradně s názvem TESTOSTERON TABLETY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamil.

Cvičím a rád bych si zvýšil hladinu testosteronu, poradíte mi které tablety na testosteron si mám koupit?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Testosteron je hormon, který se vyrábí v našem těle a není možné ho přímo do těla v této formě dodávat ani tabletami a ani injekcemi. Jediná možnost, jak zvýšit hladinu testosteronu je utlumit látky, které regulují, respektive brzdí jeho výrobu v nadledvinkách. Nejběžnější způsob, jak zvýšit sekreci testosteronu v těle je užívat tablety, nebo spíše kapsle s extraktem z bulharské rostliny Tribulus Terrestris. Pokud Kamile skutečně tvrdě cvičíš, tak můžeš Tribulus Terrestis brát v dávce třikrát vyšší, než je doporučená na obalu výrobku, jinak se bere v doporučených dávkách od výrobce. Pro skutečné zvýšení testosteronu v krvi je třeba užívat Tribulus Terrestris alespoň 3 týdny! Bere se v cyklech 4-5 týdnů užívat a pak na 3 týdny vysadit a pak zase hned znovu opakovat užívání.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Testosteron tablety

Tablety

Ženy, které se v létě nemohou moc opálit, hledají různé možnosti zhnědnutí. Od použití betakarotenu, solária, samoopalovacích krémů až po Beauty sun tablety. Beauty sun tablety obecně zaručují krásné opálení. Otázkou je, zda je to pravda, protože na internetu nelze dohledat žádné recenze ani smysluplné diskuze. Myslíte, že zázračné tablety na zhnědnutí existují?

Rada závěrem: Nechte tablety tabletami, chroupejte mrkev, buďte každý den chvilku na slunci, pořiďte si kvalitní opalovací krém s vyšším faktorem (dle typu pokožky), hýbejte se a užívejte života. Zachováte si dušení zdraví a pohodu, a to je přeci více než být tmavohnědá, či dokonce spálená.

Zdroj: Melanin tablety

Diskuze

V diskuzi IVERMEKTIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva Paulovičová.

kde lze zakoupit tablety dekuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Ivermektin

Cena léku Condrosulf po předpisu

Na jaře roku 2023 v českých lékárnách proběhla bouře s lékem Condrosulf 800, kdy se v březnu ukončilo uvádění na trh oblíbených potahovaných tablet, u kterých jedno balení třiceti tablet vyšlo na 170 Kč (390 Kč mínus 220 Kč příspěvek od pojišťovny). Nově je k dispozici jen varianta obyčejné tablety, která ale vyjde o téměř 60 Kč dráž. Aktuálně (19.5.2023) se průměrná cena léku CONDROSULF - 800MG TBL NOB 30 pohybuje na úrovni 447 Kč, přičemž zdravotní pojišťovna při vydání léku přispívá částkou až 220 Kč (obvykle 150 Kč). Pozor! Existují i lékárny, ve kterých je tento lék vydáván za cenu převyšující neuvěřitelných 1300 Kč.

Chcete-li čerstvější údaje o ceně, můžete je najít zde: Condrosulf 800 cena doplatku.

Abyste měli nárok na částečnou úhradu z veřejného zdravotního pojištění, tak lék musí být předepsán nebo doporučen lékařem s těmito specializacemi:

  • revmatologie,
  • dětská revmatologie,
  • ortopedie,
  • traumatologie.


Zdroj: Condrosulf na osteoartrózu

Diskuze

V diskuzi TRIBULUS TERRESIS TABLETY PRO ZENY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alena Stichova.

Chtěla bych tablety které obsahují estrogeny pro ženy byste mi něco doporučit děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Alena Stichova.

Mohli byste mi doporučit nebo poradit jaké se dají koupit tablety které obsahují estrogeny pro ženy děkuji

Zdroj: diskuze Tribulus terresis tablety pro zeny

Aulin tablety 100 mg

Tablety jsou umístěné v blistru z Al/PVC, blistr je bílý, neprůhledný, umístěný v papírové krabičce. Velikost balení na našem trhu je 3, 6, 10, 15, 20, 30 tablet. Tablety přípravku AULIN obsahují monohydrát laktosy. Pacienti se vzácnými dědičnými problémy s intolerancí galaktosy, vrozeným nedostatkem laktázy nebo malabsorpcí glukosy a galaktosy by tento přípravek neměli užívat.

Zdroj: Aulin

Doporučení

Pečlivě zkontrolujte, že váš pes tabletu, prášek či sirup skutečně spolkl. Někteří psi se tváří, že lék spolkli, ale ve chvíli, kdy je nepozorujete, lék vyplivnou.

V zájmu správné hygieny si po podání tablety psovi nebo po přidání tablety do potravy pro psa umyjte ruce.

K zajištění správné dávky je třeba co nejpřesněji určit živou hmotnost psa.

Zdroj: Odčervení psa

Prodej a cena

Tento přípravek není volně prodejný, je k dostání pouze u veterinárních lékařů. Jeho cena závisí na množství účinné látky podle velikosti zvířete například pro váhu 2–4,5 kg je běžná cena 880 až 960 Kč).

Zdroj: Bravecto

Cena Verospironu

Lék Verospiron je k dostání pouze na lékařský předpis. Pacient na lék nedoplácí, Verospiron je tedy vydáván zdarma. Ale platí to pouze pro balení 30 tablet Verospironu 50 mg.

Mnoho pacientů má léčbu nastavenou s Verospironem o síle 25 mg. Ten je v lékárně k dostání také, ale na tato balení se již doplácí. Například, když by vám bylo předepsáno balení 100 tablet nebo 20 tablet Verospironu 25 mg, tak by se už doplácelo 1,20 Kč na jednu tabletu. Je tedy výhodnější nechat si napsat Verospiron 50 mg, který je zdarma a tablety si půlit. Pokud rozpůlíte tabletu Verospironu 50 získáte Verospiron 25 mg. Informace jsou platné v červenci 2022.

Zdroj: Verospiron příbalový leták

Použití u psů

U psů se nejčastěji NO-SPA podává při průjmech, zažívacích potížích nebo při problémech s močovým měchýřem.

Zdroj: Tablety NoSpa pro psa


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Michal Vinš

Mgr. Marie Svobodová

Bc. Jakub Vinš


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP