Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

ZNAMENÍ BERAN ŽENA

OBSAH

Žena Vodnář, muž Beran

Muž nerozený ve znamení Berana se do ní zamiluje okamžitě a očekává, že jeho city budou obratem opětovány. Žena narozená ve Vodnáři na to jde ale pomalu, její vztahy začínají nejprve přátelstvím. V posteli chtějí oba dominovat. Naštěstí si všechno dokážou prodiskutovat. Beran je náruživější, ona ráda objevuje nové věci. V tomto ji on může mnohé naučit. Hrozí však, že se po čase Vodnářka začne nudit.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Diskuze

V diskuzi HEXAVAKCÍNA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petr Beran.

Dva dny po naočkování syn začal nepřetržitě křičet a dnes je mu 12 roků a je plně invalidní autista!

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Hexavakcína

Žena Beran, muž Ryba

Žena narozená ve znamení Berana potřebuje sebevědomého, silného a energického muže. A to muž Ryba opravdu není. Ve vztahu ona Beranka a on Ryba často dochází k výměně rolí. Ona funguje v rodině jako muž, on se spíš stará o rodinný krb. V sexu by to ale mohlo klapat, Berance se bude líbit citlivost a něžnost Ryb. A také bohatá sexuální fantazie.

Zdroj: Žena ve znamení beran

Diskuze

V diskuzi ENERGY DRINKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Katka.

O jakem drinku se tu mluví? Poznávací znamení, že je malý, to se mi zdají všechny.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Pavel.

Energy drinky se prodavaji v plechovkach :-) a maji zhruba 250 ml ...

Zdroj: diskuze Re: energy drinky

Žena Beran, muž Vodnář

Tito dva by spolu mohli mít výborný vztah. Jenže ženaBeranu by musela pochopit, jak on přemýšlí. Vodnáři se často smějí, když jsou nešťastní, a pláčou ve šťastných chvílích. To ona nepochopí. Žárlivost přináší další problémy. Vodnář se rád druží, má hromadu kamarádů, známých, to se Berance nelíbí. V sexu je dominantní ona, ale Vodnáři se rádi něčemu novému přiučí.

Zdroj: Žena ve znamení beran

Diskuze

V diskuzi OPERACE OČÍ NA KLINICE HORNÍ POČERNICE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Daniela.

Dobrý den, mám velkou prosbu, kdyby měl někdo s touto klinikou zkušenosti, tak sem s nimi. Nutně potřebuji operaci obou očí a zatím mám na kliniku zálusk, ale neznám nikoho kdo by u nich operaci podstoupil a mám z celkové procedury celkem velký strach, proto budu ráda, za jakékoliv názory, zkušenosti..:)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Honza Beran.

Kliniku mohu doporučit, díky vlastní zkušenosti s operaci očí. Myslím, že je super že takové alternativy existují pro mě ideální i na dopravu k nim, nemám to lán cesty. Rozhodně bych neměnil. 

Zdroj: diskuze Operace očí na klinice Horní Počernice

Žena Beran v posteli

Žena narozená ve znamení Berana je bytost nevypočitatelná, působí vcelku nepřístupně, chladně až odtažitě, může se zdát, že ji muži nezajímají, ale je to přesně naopak. Je temperamentní, paličatá, hravá, ale taky je to velká herečka. Vše chce zkusit, nebojí se jít za novým a neznámým, je odvážná. Žena narozená ve znamení Berana má ráda svádění, lichotky, poklony, je přímá - říká to, co si i myslí. Jestliže se zamiluje, jde bezhlavě za svým srdcem. Sex ji velice baví a dělá ho pro své potěšení, a ne pro potěšení druhého. Často mívá krátké intenzivní románky, v milostných hrátkách je velice aktivní a vynalézavá. V manželství ale bývají problémy, chce být za každou cenu dominantní a taky je dost žárlivá. Erotogenní zóny u ženy ve znamení Berana jsou rty, uši, tvář a vlasy.

Zdroj: Žena ve znamení beran

Diskuze

V diskuzi ZDRAVA-VYKASLAVANI KRVE PRI SILNEM KASLI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dasa BARTLIKOVA.

Mam vyhledat lekare?....Mam silnou chrripku,uzivam antibiotika Duomox 750 pri zachvatu kasle vykaslavam s hleny krev,nevim jestli se jen neco poranilo nebo to muza byt nejake spatne znameni o plicich.dekuji dasa

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Zdrava-vykaslavani krve pri silnem kasli

Žena Beran, muž Rak

Muž Rak nechá ženu Beranku, aby byla sama sebou. Žena v Beranu je sebejistá, ví dobře, co chce. Nebojí se přebrat vůdčí roli, když je ale třeba, poddá se. Jenže jejich partnerskou shodu ničí neskutečná oboustranná žárlivost. Pro Raka je žárlivost jakýmsi barometrem lásky. Čím víc miluje, tím víc žárlí. V sexu se mohou objevit potíže. Beranka je vášnivá milenka, což je Rak sice rád, ale ona je pro něj až moc velká nymfomanka, tady jim to bude skřípat.

Zdroj: Žena ve znamení beran

Poradna

V naší poradně s názvem TABULKA POTRAVIN PODLE OBSAHU PURINŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marian Beran.

Dobrý den, mám v té tabulce nesrovnalosti pivo tam je psáno kolem 20mg/l což z něj dělá asi nejvíce dietní věc tj při vypití 10ti piv se teprve dostanu na nežádoucí hranici. Ale ve článku Alkohol a dna píšete že pivo má 160mg/l. Tak jak to tedy je. Dále všude se uvádí že při dne je nejhorší červené maso přitom podle tabulky to vypadá že kuřecí je ještě horší a luštěniny až strašné.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Pivo a dna neoddělitelně patří k sobě. Sice se nedá říci, že když budete pít mnoho piva, tak že onemocníte dnou, ale platí, že když už dnu máte a pijete pivo, tak se nevyhnete záchvatům dny. Pivo obsahuje vysoké množství purinů díky pivovarským kvasnicím, které mají až trojnásobně vyšší množství purinů, než ty pekařské. Navíc pivo a všechen ostatní alkohol způsobuje horší vylučování kyseliny močové ledvinami, která se pak vrací zpět do krevního oběhu a ukládá se v kloubech.
Nyní k vašim poznatkům. Hodnotu, kterou uvádíte pro pivo je pro množství 100 gramů piva. Druhou hodnotu, se kterou to srovnáváte, je hodnota pro množství jeden litr piva. Dále zmiňujete, že kuřecí maso je z pohledu purinů lepší než to ostatní. Není. Puriny korelují s obsahem bílkovin, čím více bílkovin, tím více purinů. Maso je plné bílkovin, červené však produkuje více kyseliny močové. To samé platí pro luštěniny. Luštěniny jsou plné bílkovin.
Jak se tedy orientovat v dietních doporučeních pro zvládnutí dny? Svůj jídelníček založte na zelenině a mléku včetně výrobků z něho vyrobených. Jednou za dva dny si můžete dát jednu porci masa a v jiném dni sklenici nealko piva. Pokud nechcete dodržovat tato dietní opatření, tak existují léky na dnu, které vám pomohou lépe vylučovat kyselinu močovou z těla a pak můžete jíst normálně vyváženou stravu.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Tabulka potravin podle obsahu purinů

Jak se k sobě hodí BeranBeran

Dva Berani ve vztahu přesně vědí, co chtějí. Oba jsou však velice dominantní, a proto jejich delší soužití či manželství bývá plné problémů. Berani nesnášejí nevěru, což vede k nesmiřitelným hádkám. Zde je to především o obrovské sexuální vášni. Tím to však také končí. Vzpomínky na sex ale zůstanou opravdu nezapomenutelné. Kompatibilita mezi těmito dvěma jedinci není zrovna ideální.

Zdroj: Žena ve znamení beran

Diskuze

V diskuzi OSTROPESTŘEC MARIÁNSKÝ NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Veronika.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat dva dny používám ostropestřec mariánský drcené plody. Na žádné nemoci netrpím. Ale teď jak ho používám tak se cítím docela malátná je možné že je to k tomu??? Děkuji za odpověď

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Klára.

Dobrý den, ráda bych se zeptala na ostropestřec mariánský. Zakoupila jsem si tablety z této byliny, s tím, že zkusím preventivně čistit játra, beru tabletu obden. Po třetí tabletě jsem měla lehčí křeče v břiše a zhoršenou pleť. Může to nějak souviset? Co se týče pleti, znamená to, že se čistím a je to dobře nebo to mám brát jako znamení tablety přestat brát? Předem děkuji za odpověď :)

Zdroj: diskuze Ostropestřec mariánský nežádoucí účinky

Žena Beran, muž Blíženec

Typický muž v Blížencích není žárlivý vůbec. Typická Beranka je žárlivá a navíc majetnická. A to je kámen úrazu. Ona chce, aby její partner žárlil. Po duševní stránce si jinak rozumí, dokážou spolu žít v partnerství, ale v sexu to mnohdy neklape. Žena v Beranu musí mít pocit, že je neodolatelná, že on po ní pořád touží - a to i po letech. Ona je v posteli nápaditá a má obrovskou sexuální fantazii. On jejímu temperamentu někdy nestačí. A Beranka se opět nudí.

A co vy, jak to máte s horoskopy?

Zdroj: Žena ve znamení beran

Poradna

V naší poradně s názvem POOPERAČNÍ STAV UCPANÉ KRKAVICE DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdeněk.

Dobrý den, před 6dny jsem prodělal operaci krkavice při celkovém uspání, po operaci mě bolí v krku jako kdybych tam něco měl a nad řeznou ranou je otok který pomalu začíná splaskavat, při delším mluvení vysychá v krku. Je to prosím normální stav ? Děkuji za poskytnuté info. Zdeněk

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Tyto komplikace mohou být následkem intubace - zavedení dýchací roury plicní ventilace. Pozorujete ústup otoku v oblasti zákroku, to je dobré znamení. Měřte si dvakrát denně teplotu a kdyby se zvýšila a nebo jste cítil cukání na krku a nebo pokud by se situace zhoršovala, tak neprodleně kontaktujte svého ošetřujícího lékaře.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Pooperační stav ucpané krkavice diskuze

Žena Beran, muž Panna

Beranka se po boku Panny mění na milé a vlídné stvoření a nemá tendence k dominanci. Muž Panna je ten, kdo velí. Sice nenápadně, ale velí. Mezi Berankou a mužem narozeným v Panně funguje ohromná sexuální přitažlivost. Ona je pro něj záhadná, on je pro ni v sexuálním životě zase jistotou. Ačkoliv je každý úplně jiný, což oni vidí a vědí, jejich chemie a sexuální přitažlivost je může udržet u sebe.

Zdroj: Žena ve znamení beran

Diskuze

V diskuzi ONLY CGA800 se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Henry.

Tablety cga jsme brali spolu s mojí ženou a oba jsme po nich zhubli - já sice jen 5 kil ale má žena zhubla 9. Já jsem si tedy ještě objednal další, má žena je úplně spokojená.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Tony.

Ucinek tohoto pripravku mohu take potvrdit. Po 3mesicni kure se citim jako znovuzrozeny.

Zdroj: diskuze Only CGA800

Muž Vodnář žena Beran: Milostný život

Muž Vodnář má velmi neobvyklou vlastnost, kterou je pro ženu ve znamení Berana velmi důležité rozpoznat. Někdy cítí věci obráceně, to znamená, že se směje, když je zarmoucený, a cítí se veselý, když je smutný.

Dělá to proto, aby nedával najevo svou péči a lásku k partnerovi přímočaře.

Muž Vodnář je ve své podstatě přímočarý, a pokud žena Beran kvůli něčemu pláče, bude spíše rozumný a praktičtější ve zvládání takových situací, než aby se sám cítil emocionálně.

Zatímco žena Beran s ním ráda často diskutuje, aby mohla vyjádřit své nápady a názory a také se pobavit spolu s bystřením intelektu, což často ráda dělá.

Také se ráda vyjadřuje se spoustou vzrušení a je také docela neomalená ve svých názorech. To má výhodu i nevýhodu v tom, že muž Vodnář a žena Beran milují kompatibilitu vztahu.

Sluneční znamení Vodnáře i Berana mají jedinečné způsoby vyjadřování. Muž ve znamení Vodnáře bude spíše myslet na řešení větších problémů světa, než na to, aby někomu pomáhal na cestách, protože obvykle doufá ve světlejší a lepší budoucnost pro lidi na tomto světě díky své připoutanosti ke slovu.

Zdroj: Beran a vodnář v posteli

Diskuze

V diskuzi STERILIZACE VEJCOVODŮ JAKÁ JE DOBA NA NESCHOPNOSTI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hana Haindlová.

Dobrý den chtěla jsem Vás poprosit o odpovět na mou otázku.Jak dlouho je žena v neschopnosti po přerušení vejcovodů.Jsem žena která nevydrží býti dlouho doma.Budou mi to dělat laparoskopicky .Děkuji za odpověd

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Sterilizace vejcovodů jaká je doba na neschopnosti

Muž Vodnář žena Beran: Výhody a výzvy

Obě tyto kombinace Beran-Vodnář tvoří skvělý pár, ale jsou určité věci, o které se musí postarat, v této kompatibilitě muže Vodnáře a ženy Beran pro benevolentní jízdu ve vztahu.

Žena Beran má sklon k žárlivosti, což je vlastnost zděděná po vládnoucí planetě Mars. Samec Vodnář může mít spoustu přátel, se kterými se díky svému přátelskému přístupu většinou rád stýká.

Nemusí shledávat, že je nutné, aby byl v kontaktu se svými přáteli, a když s tím nebude souhlasit, existují možnosti, jak se dostat do takového rozpoložení, kdy se jí to nebude líbit a bude na to žárlit.

Muž Vodnář je trochu neoblomný a žena Beran chce vždy vést, což je také rozdíl, který může bránit jejich kompatibilitě znamení zvěrokruhu.

Obecně lze říci, že muž Vodnář i žena Beran se ocitnou v pohodlné pozici, jen tehdy, když je tento milostný vztah ochoten být klidný, vyrovnaný, váženější jeden k druhému a připravený na vzrušující, nepředvídatelné situace. Teprve potom rozkvete kompatibilita muže Vodnáře a ženy Berana.

Zdroj: Beran a vodnář v posteli

Poradna

V naší poradně s názvem ŠEDIVÉ VLASY U DĚTÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lubomír.

Dobrý den,zjistili jsme u syna,má 9let,šedé plochy vlasů,průměr asi 2 x 5cm,od sebe vzdálené cca.10cm,má to už delší dobu.Teď se nás začal na to ptát, proč to má,nevíme mu co na to odpovědět.Kamarádi se ho na to ptají.Začína častěji nosit kšiltovku.Může nám někdo poradit,jak to léčit?Co je to za nemoc?Děkuji všem za radu Lukášoví rodiče.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Parciální albinismus se léčit ničím nedá. Buď zmizí spontánně nebo zůstává po celý život. Světlé fleky ve vlasech je potřeba vnímat pozitivně a vysvětlit si je například jako znamení vlastnosti, ve které vaše dítě exceluje a podobně. Když to budete v rodině prezentovat takto pozitivně, tak to přijme i vaše dítko a lépe bude moci reagovat na ataky ze svého okolí - sebejistě a s jasným vysvětlením, proč to má. Zkuste se na internetu inspirovat nějakými moderními účesy pro děti a některý mu nechte udělat. Tím vaše dítě zaujme a světlá místa zůstanou druhořadá. Dbejte o jeho zdravý duševní rozvoj a mírně posilujete jeho sebevědomí.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Šedivé vlasy u dětí

Muž Vodnář žena Beran: Povaha

Existuje určitá úroveň spojení mezi mužem Vodnářem a ženou Beran, když se setkají ve vztahu, což činí z muže Vodnáře, ženy Beran, možnou kombinaci.

Mužovi Vodnáři vládne planeta Uran, známá také jako Bůh oblohy a nebes. Tato planeta znamená dynamickou, progresivní a důmyslnou podstatu života.

Nasává vlastnosti jako vynikající komunikace, inteligence a soběstačnost.

Ženě Beran vládne planeta Mars, známá také jako Bohové války, která představuje agresivitu, toužebnou povahu a nadšení. Charakterizuje ji odvážná, divoká, soucitná a odvážná povaha.

Muži Vodnáři jsou označeni elementem Vzduch, díky kterému jsou velmi intelektuální, nezaujatí a spravedliví. Mají tendenci pečlivě analyzovat a řešit problémy. A na druhé straně jsou ženy ve znamení Beran postiženy živlem ohně, který je činí velmi agresivními. Dělá je to odvážné, impulzivní a nadšené.

Muž Vodnář i žena Beran mají některé podobné rysy, které jim pomáhají sdílet mezi sebou skvělé pouto, což zase dělá z kompatibility muže Vodnáře a ženy Berana skutečné spojenectví.

Zdroj: Beran a vodnář v posteli

Znamení Beran

Beran je znamením Marsu a má přirozeně největší sklon k činorodému jednání, osobnímu příkladu, okamžitému zásahu a rychlému vývinu. Je všude tam, kde se tvoří něco nového. Proto je prvním znamením zvěrokruhu, počátkem nového cyklu, nikoli pouze v hmotné, ale též v duševní oblasti. Když Beran vidí něco, co podle něj není správné, ihned povstane, aby to změnil, a neskončí, dokud nedosáhne svého cíle. Jsou-li jeho blízcí téhož názoru jako on, rád vykoná dílo za ně, protože cítí, že jejich sympatie podporují jeho snahu. Beran je poctivý bojovník s nezávislou povahou. Své plány realizuje díky odvaze, statečnosti a organizačním schopnostem, u dlouhodobých záměrů jej žene kupředu spíše umíněnost než trpělivost či vytrvalost. Berani žijí především přítomností, o budoucnosti si jednoduše myslí, že to prostě vyjde. Beran si za každou cenu chce svou cestu najít sám. I kdyby mu jeho přátelé dávali sebelepší rady, nepřijme je, protože je nevymyslel. Když se zasekne, postaví si hlavu a nic s ním nehne. Tak jej vlastní umíněnost, zatvrzelost a svéhlavost blokují a omezují. Naštěstí pro něj mu to dlouho nevydrží. Málokdy se ovšem dokáže poučit ze svých omylů, které opakuje. Avšak když to s Beranem umíte, má srdce na dlani.

Znamení Berana datum: 21. března až 20. dubna.

Zdroj: Žena ve znamení beran

Vhodné znamení pro ženu Berana

Ženy Beranky se snadno zamilují, ale brzy zase ochladnou. Mívají mnoho ctitelů. Muž by je měl usměrnit. Jsou šťastné, když jim velí někdo, koho si váží.

Se svými ohnivými druhy, tedy jiným Beranem, Lvem a Střelcem, si ženy ve znamení Berana velice dobře rozumí - stejná energie, podobné plány. Obdiv, láska, žárlivost, společenské dýchánky, veselost. Drobné roztržky se srovnají v intimnostech.

Ženy ve znamení Berana přitahují vzdušná znamení Blíženci a Vodnáři, ale žít s nimi je už složitější. Někdo to dokáže, jiný ne. S Váhami si rozumí až v pozdějším věku. V mládí jsou to protikladné povahy. Většinou jsou stále v sobě. Když se však potkají dva s podobnými ascendenty, se stejnými plány a energií, tak zvítězí. Život prožijí jedna báseň a je na co vzpomínat.

Se zemskými znameními se ženy ve znamení Berana cítí jako zvíře chycené do pasti. Býk je provokuje svou poctivostí a obdivuhodným klidem. Panna je sice okouzlí svou jemností, čistotou, ale vzápětí je odradí kritičností, nervozitou a nadměrnou pořádkumilovností. S Kozorohem se sotva snesou - pohodový život, o kterém sní, mu žena Beran nezajistí. Později dochází k závažným roztržkám.

Ženy ve znamení Berana vždy okouzlí vodní znamení: Rak, Štír a Ryba, ale v dlouhotrvajícím svazku málokdy vydrží. Oheň a voda se zkrátka přímo nesnáší. Jen ti s podobným ascendentem to zvládnou.

Zdroj: Žena ve znamení beran

Znamení: BERAN (21. března – 20. dubna)

Charakteristika tohoto znamení:

Muž v tomto znamení si vždy stojí za svými názory, někdy díky tomu může působit tvrdohlavě. Vždy usiluje o to, aby se ve společnosti prosadil, také je podnikavý a plný různých nápadů. Při jednání mívá problém, protože trvá na svém a nerad dělá kompromisy, za svou pravdu se klidně s kýmkoliv pohádá.

Doporučované vůně pro Berana (muže):

Pro muže v tomto znamení je důležité i vůní vynikat z davu a být originální. Vhodně jsou pro ně i sportovní parfémy.

Doporučované parfémy:

Ferrari Black, Dior Fahrenheit (Dior), Boss Bottled Night (Hugo Boss)

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Žena Vodnář, muž Býk

Žena ve znamení Vodnáře je individualistka, což i tak trpělivého muže, jako je Býk, trochu štve. Jí vadí jeho majetnickost. Oba jsou výbušní, ale umí se zase rychle zklidnit. Na finance se dívají jinak. V sexu jsou rozdílní. Muž v Býku je nekomplikovaný a ona je složitá. Zvídavou Vodnářku přitahuje jeho vášnivost a něžnost zároveň. Musí se sobě hodně přizpůsobovat, aby soužití mohlo fungovat.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Znamení: BERAN (21. března – 20. dubna)

Charakteristika tohoto znamení:

Žena ve znamení Berana působí velmi ambiciózně a cílevědomě, pokud se pro něco rozhodne, neváhá udělat vše proto, aby se prosadila, v případě nutnosti se neváhá o svou pravdu pohádat. Také si vždy stojí za tím, co říká a nerada cokoliv předstírá. Rodina a přátelé jsou pro ni důležité, potřebuje jejich pozornost a lásku. Ve společnosti rodiny a blízkých přátel působí spontánně a vesele.

Doporučované vůně pro Berana (ženu):

Ženy ve znamení Berana obvykle oceňují jemné květinové vůně. Neurazí je také vůně ovocné. U žen v tomto znamení ale bývá důležitá změna, nerady zůstávají věrné jen jednomu parfému. Jejich parfém také musí přitáhnout pozornost, k tomu se výborně hodí vůně růžového pepře, kašmírového dřeva, jasmínu i vůně máty.

Doporučované parfémy:

Éclat D´Arpege (Lanvin), Light Blue (Dolce & Gabbana), Eternity (Calvin Klein), Davidoff Cool Water Game, Flower Kenzo (Kenzo), Acqua di Gioiq Essenza, Daisy Dream (Marc Jacobs)

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro ženy


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Mgr. Jitka Konášová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP