Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

ZA JAK DLOUHO ZMIZÍ OPÁLENÍ

OBSAH

Napadení vší se nejvíce objevuje u dětí školou povinných, přičemž více jsou k němu náchylná děvčata. Onemocnění je při dodržení všeobecně platných zásad odvšivování obvykle nekomplikované a jeho zvládnutí je otázkou 14 dnů.

Zdroj: Jak dlouho žije veš

Poradna

V naší poradně s názvem PATER PLESKAČ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Blanka Zapletalová.

Dobrý den pane Pleskači.
Mám prosím dotaz,
Měla jsem zánět trojklanného nervů. Obličej jsem mazala třezalkovým olejem na uvolnění bolesti. Bolest po týdnu povolila, ale na tváři mě zůstal 3cm červený flek.Použila jsem už spoustu mastiček a po 3 měsících flek stále nemizí. Prosím moc o radu, jak se fleku zbavit.
Dekuji za odpověď
Hezký den,
Zapletalová Blanka.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Opalte se na sluníčku. Slunce zbarví vaší pokožku do hněda a tím červený flek splyne s okolní kůží a nebude vidět. Až vám opálení na konci léta vyprchá, tak stopy po flíčku zmizí a pokožka bude jako dřív.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Pater pleskač

Za jak dlouho zmizí vyrážka

U svrabu žádná přírodní léčba neexistuje, masti na předpis prostě musí zabrat. Svědění a podráždění kůže mohou přetrvávat až čtyři týdny po ukončení léčby z důvodu rozkladu mrtvých zákožek uvězněných v kůži.

Zdroj: Jak dlouho trvá léčba svrabu

Diskuze

V diskuzi SVRAB se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva Fruhaufova.

dobrý den,
nakazila jsem se svrabem v jednom nejmenovanem masážním zařízení.. Bohužel to že to je svrab mi pan dr potvrdil až po týdnu, kdy už jsem byla osypaná úplně všude s obrovskou alergickou reakci na parazita samotného. Dostala jsem mast INFECTOSCAB která mi nepomohla a zabraly až kortikoidy. Udělala jsem doma totální deratizaci ale bohužel po 14 dnech se svrab objevil i u zbytku rodiny (2malé deti a manžel) dostaly stejnou mast a já také aby jsme to tedy zničily v rodině. Opět jsem udělala optření k tomu určená nic méně i na sobě i na dětech pozoruji že se nám pupínky objevují pořád. Byt se snažíme dodržovat maximální hygienu mám pocit že i když jsme mast aplikovaly už 2x že to nepomohlo..
Ráda bych věděla jestli přísady k domácí masti seženu v každé lékárně a zajímalo by mne v jakém momentě jsme nejvíc infekčí, pan dr totiž tvrdí že po aplikaci INFECTOSCABU už infekční nejsme čemuž mám problém věřit..
děkuji za odpověd..
Eva F

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Daniel.

Dobrý den chci se optat , když mám po svrabu na genitáliích červené bouličky za jak dlouho zmizí...pár dnů mě už nic nesvědilo až teď zase lehce začalo.. Je možné že v bouličkách byli zapóřené zákožky ? A popřípadě čím to ještě zle hojit krom infectoscabu

Zdroj: diskuze Svrab

Triky pro lepší opálení

Chcete-li tedy i po létě vypadat svěží a krásně, vsaďte na komplexní ochranu a kromě doplňku stravy si pořiďte i kvalitní kosmetiku s UV faktorem a vhodným lehkým oblečením. Neobotanics Sun Complex je skvělá volba a mezi kosmetikou rozhodně dominují značky jako např. Daylong, Bioderma, Linola, nebo kvalitní přírodní kosmetika s UV ochranou od Mastic Spa (bez obsahu parabenů).

Zdroj: Opravdu pomáhá beta karoten opálení?

Poradna

V naší poradně s názvem PAVUCINY V OKU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ondřej juklicek.

Dobrý den chtěl bych se zeptat mám zánět spojivek a používám ophthalmo azulen masticku na noc a kapky
maxtrol 5x denně za beru šestý den a za jak dlouho to zmizí děkuji za odpověď

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Po Maxitrolu byste měl cítit třetí den úlevu. Pokud necítíte změnu a nebo se váš stav zhoršuje, i když pravidelně užíváte léky, tak budete muset znovu k lékaři, aby zkontroloval účinky léčby a rozhodl co s vámi dál.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Pavuciny v oku

Pěna

Pěna je ideální pro ty, kteří chtějí dosáhnout rychlého výsledku! Bio organická káva, červený pomeranč, zázvor a mandarinka podporují redukci celulitidy a vytvářejí hladkou a zpevněnou pokožku. Kakaové boby a šťáva z aloe vera pečují o opálení. Pěna je tak dokonalým a oblíbeným pomocníkem pro jaro a léto.

Použití:

  • 1 hodina působení - pro lehký kávový odstín;
  • 4 hodiny působení - pro hluboké bronzové opálení;
  • pro ještě tmavší výsledek nechte i déle.

Samoopalovací pěna obsahuje kakaový bronzer. Tmavě zbarvená pěna okamžitě zbarvuje pokožku a usnadňuje aplikaci. Poté, co skočíte do sprchy, se vám může zdát, že se opálení trochu smylo, ale pozor, opálení se nadále vyvíjí až po dobu 48 hodin.

Pozor: Pěna obsahuje kakaový bronzer - nedoporučuje se bílé oblečení až do první sprchy!

Výhody:

  • 100% přírodní produkt s certifikací;
  • vyhlazuje pokožku;
  • bez konzervačních látek, syntetického barviva, vonných látek, oxidu zinečnatého, parabenů a PEG;
  • opálení se vytrácí postupně a rovnoměrně;
  • produkty se liší obvykle jen cenou.

Zdroj: Samoopalovací tabletky

Diskuze

V diskuzi PŘED OPÁLENÍM A PO OPÁLENÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Gábina.

Na opalování mi perfektně zabírá, když od března beru beta karoten a párkrát zajdu do solárka, aby se kůže připravila. Před pobytem na sluníčku se mažu aspoň 20 minut dopředu krémem s vysokým faktorem. Na sluníčku na sebe mažu olejíček nubian a po opalování používám SWISS Panthenol - sprej nebo gel. Tento panthenol používám i po solárku. Mám světlou kůži se sklony ke spálení a tato kombinace mi vyhovuje. Navíc Swiss Panthenol vyživí kůži tak, že opálení vydrží dýl.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Před opálením a po opálení

Betakaroten na opalování

Opalování

Řada výrobků v tobolkách slibuje díky obsahu beta karotenu snadnější opálení a ochranu pokožky před UV zářením. Na tomto tvrzení je pouze část pravdy. I kdybychom souhlasili s krásnějším opálením, pak totéž nemůžeme udělat s ochranou pokožky před UV zářením. Proč?

Pomáhají karotenoidy zabarvení pokožky?

Je to pravda, karotenoidy napomáhají zhnědnutí pokožky. Díky užívání beta karotenu a jiných karotenoidů se pokožka skutečně zabarví - zpigmentuje, avšak změna barvy nastane i bez působení slunečního záření. Zhnědnutí pokožky tedy není způsobeno aktivnějším pigmentem, ale díky nadměrnému ukládání beta karotenu v organizmu. Je tedy mylné se domnívat, že je tím pokožka lépe chráněna.

Zdroj: Opravdu pomáhá beta karoten opálení?

Diskuze

V diskuzi SVĚDĚNÍ PO OPÁLENÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eliška Vanková .

Dobrý den,chci se zeptat když se venku trochu opálím třeba na krku tak mě to hned svědí a musím se škrabat nikdy mě to nedělalo,nikdy jsem se nemazala!děkuju

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Svědění po opálení

Cibulová mast

Podobné účinky na ztmavnutí pokožky má i cibule. Cibule se pro účely přírodního samoopalovacího krému používá jako cibulová mast. Cibulovou mast si připravíme jednoduše doma z pěti lžic vepřového sádla a jedné velké cibule, kterou rozkrájíme na kostičky a v sádle pěkně dozlatova usmažíme. Pak olej, ještě dokud je tekutý, přecedíme a nalijeme do kelímku s víčkem a dáme do chladna.

Zdroj: Mrkvový olej prodlouží letní opálení

Poradna

V naší poradně s názvem JAK ZESVĚTLIT KŮŽI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavlína.

Nevíte někdo, jak se dají zasvětlit pigmenotvé skvrny na kůži po opálení?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Zesvětlení kůže je možné dosáhnout pomocí několika různých látek. Například z domácích zásob je možné použít citronovou šťávu. Jak se používá citronová šťáva na zesvětlení kůže a další látky, jako například kyselina kojic, vitamín B3 nebo medvědice lékařská se blíže píše zde: www.ceskenemoci.cz/s…

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Jak zesvětlit kůži

Za jak dlouho modřina zmizí

Drobné krvácivé projevy na kůži se mnohdy neobjeví v bezprostřední návaznosti na působení podnětu, ale až za nějaký čas. Jejich rozvoj je provázen poškozením drobných krevních cév – kapilár, lhostejno zda tepen nebo žil; přitom platí, že tepny jsou vůči působení tlaku odolnější než žíly, neboť jsou pružnější. Pokud je modřina důsledkem úderu, tlaku při pádu nebo jiného výraznějšího mechanického podnětu, pak se k poškození stěn kapilár přidává místní pohmoždění tkáně a výsledkem bývá přirozená lokální zánětlivá reakce s otokem, bolestivostí a zatvrdnutím.

S ojedinělou modřinou vysvětlitelného původu nemusíte hned běžet k lékaři; obvykle do 2–4 týdnů zmizí beze stopy a následků. Krevní elementy a červené krevní barvivo (hemoglobin) se postupně rozpadnou a vstřebají, proto také modřina mění barvu v pestré škále od červené přes modrofialovou a červenofialovou až po zelenožlutou. Toto střídání barev je u každého člověka jiné a jeho vnímání závisí i na tloušťce kůže, a tudíž viditelnosti modřiny.

Zdroj: Přírodní léčba modřin

Poradna

V naší poradně s názvem JAK NA MOZOLY NA PRSTECH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana Fílová.

Dobrý večer,jelikož jsem pracovala ve skladu a součástí mé práce
bylo i zasílání zboží poštou,tak při převazování balíků provázkem jsem
si vypěstovala na pravém ukazováčku,snad,mozol,jestli to tak mohu nazvat,párkrát jsem si tento hrbolek upilovala pilníčkem na nehty,ale zase dorůstá,chtěla jsem požádat,zda se toto dá odstranit po domácku vyrobeným receptem,nebo,snad budu muset navštívít kožní oddělení? (nerada):(
Děkuji za odpověď Fílová Jana, Teplice

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Díky namáhání se Vám na ukazováčku vytvořila hyperkeratóza neboli mozol. Je to přirozený proces těla, které se přizpůsobuje nadměrnému lokálnímu namáhání. Takovéto mozoly jsou třeba často vidět u lidí v kanceláři, kteří často klepou na dveře. Když namáhání přestane, tak časem zmizí i mozol, ale trvá to dlouho, asi tak dlouho, jako když vznikal. Můžete ho opilovávat Vám příjemným pilníkem a promazávat ho hutným krémem na ruce, než zmizí. Pokud se Vám v něm netvoří hluboké praskliny do živé tkáně, tak není třeba s tím chodit na kožní. Odbornou pomoc můžete nalézt ve studiu s manikúrou a pedikúrou.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Jak na mozoly na prstech

Mrkvový olej použití

Domácí mrkvový olej se používá na jakékoliv suché skvrny na kůži, zaměřte se především na drsné oblasti, jako jsou kolena a chodidla. Mrkvový olej v sobě taktéž přináší důležitý přírodní beta-karoten, který regeneruje pokožku a mírně ji tónuje do bronzova. Mrkvový olej obarvuje do bronzova úplně vše, nejen pokožku, takže pozor, při styku mrkvového oleje s jakýmkoliv porézním materiálem po něm zůstávají neodstranitelné skvrny.

Zdroj: Mrkvový olej prodlouží letní opálení

Poradna

V naší poradně s názvem RAKOVINA KŮŽE POD NEHTEM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Bára.

Dobrý den, toto jsem objevila na palci u nohy. Nevím jak dlouho je to tam. Sleduji to asi měsíc a půl, myslela jsem si že he to krevní výron a zmizí to. Nejsem si vědoma že bych se udeřila do nohy. Chvily se mi zdálo že se to zmenšuje tak jsem tomu nevěnovala pozornost, ale teď mě to přijde o trochu větší. Dost se bojím.
Děkuji za odpověď.

Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Můžete být bez obav. Jde o krevní výron. Nevznikl z důvodu úrazu, ale spiše namáhavou chuzí, popřípade i tancem v obuvi na vysokých podpadcích. Z nějakého důvodu přetěžujete špičku své nohy a palec už to nedává a začíná pod nehtem prosakovat kapilární krev. Výron je skrytý pod kůží, takže ho nevidíte celý a díky postupnému odbourávání a posunu nehtu může měnit svojí velikost, která byla doposud skrytá, aniž by došlo k opětovnému přetížení.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Melanom pod nehtem foto

Jak dlouho trvá svědění

Pokud po léčbě přetrvává svědění, lékaři doporučují nadále kůži mazat změkčujícími mastmi či mastmi s kortikoidy. Délka svědění je individuální, může být i psychosomatického charakteru.

Zdroj: Jak dlouho trvá léčba svrabu

Diskuze

V diskuzi ZIMNICE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Miroslav Fox.

Vytrhly mi koren+opravili kaz na 6vpravo. Zuby me už nebolí, ale už třetí den mám od odpoledních hodin zimnici bez teplot. Momentálně chodím na metadon, tak ráno když ho vypiji, tak zimnice zmizí, ale odpoledne se opět objeví a bez prášku na spaní bych ani neusnul. Je to normální? Jestli ano, tak jak dlouho to potrvá? No chystám se radši k doktorovy, jen mě zajímá jestli to někdo měl taky tak...

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Zimnice

Co když vám chybí karotenoidy?

Karotenoidy příznivě působí na stav a zdraví pokožky, vlasů, očí a zubů. Při vystavení UV záření mají ochranné účinky proti vzniku jaterních a starobních pigmentových skvrn, což je z kosmetického hlediska opravdu velmi žádoucí. V případě jejich nedostatku je pokožka suchá, drsná, vrásčitá, objevují se kožní problémy, suché a popraskané rty, nebo dokonce vypadávání vlasů, zvýšená náchylnost k infekcím a poškození zraku. Jejich pravidelná konzumace má tedy obrovský význam.

Doporučené dávkování doplňků stravy s obsahem karotenoidů:

  • Beta karoten: 5 –15 mg denně
  • Lutein: 100 mikrogramů až 5 mg denně
  • Lykopen: 50 mikrogramů až 15 mg denně
  • Zeaxanthin: 100 – 300 mikrogramů denně.

Zdroj: Opravdu pomáhá beta karoten opálení?

Diskuze

V diskuzi HOMEOPATIKUM MONILIA ALBICANS 30 CH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ilona.

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda tyto homeopatika mohu použít i pro naší fenku, právě jí zjistili z testu kvasinky v uších. Máme kapky, ale obávám se že se to může vracet.
A ještě bych se ráda zeptala, u sebe jak dlouho brát potenci 30ch, nemám představu, např až zmizí příznaky, tak přestat, nebo brát např 2 týdny i po odeznění příznaků ?

Děkuji Ilona

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Homeopatikum Monilia albicans 30 CH

Krém

Nevýhodou používání samoopalovacího krému či tělového mléka je to, že je neumíme rovnoměrně natřít na pokožku, navíc je dlaň obvykle mezi prsty flekatě hnědá. Ani trvanlivost takového "opálení" není dlouhodobá. Při koupání ztrácí ze své barvy a trvanlivosti, pokožka často zůstává skvrnitě hnědá. Tyto přípravky totiž zbarví pouze horní epitelové vrstvy pokožky. To je sice zdravotně nezávadné, protože jsou zbarvovány již odumřelé epitelové buňky, ale efekt je pak krátkodobý. Dalším podobným produktem je samoopalovací ubrousek, který je třeba aplikovat přímo na pokožku. Používáním těchto ubrousků výrobci slibují pěknou hnědou barvu pokožky beze skvrn, ale účinek těchto přípravků trvá také jen krátce.

Zdroj: Samoopalovací tabletky

Recept na domácí mrkvový olej

K výrobě budeme potřebovat 2 mrkve, škrabku, ruční struhadlo nebo robot, olej (olivový nebo mandlový), hliněný nebo nekovový hrnec, cedník a nějakou uzavíratelnou skleněnou nádobu.

Nejdříve oloupeme nebo oškrábeme mrkev a pak ji nastrouháme v ruce nebo pomocí kuchyňského robotu se struhadlem. Nastrouhanou mrkev dáme do hliněného nebo nekovového hrnce a zalijeme olejem, aby bylo vše v oleji dobře potopeno. Hrnec pak zakryjeme a dáme na plotnu, kde ho POMALU přivedeme k varu. Pak směs vaříme na nejnižší stupeň po dobu 20 minut, nebo dokud kusy mrkve nezměknou a olej se nezbarví do tmavě oranžové barvy. Pak to přecedíme do skleněné nádoby, kterou zakryjeme víčkem a uložíme ji v chladničce.

Zdroj: Mrkvový olej prodlouží letní opálení

Chrání karotenoidy pokožku před spálením?

Karotenoidy mají obrovskou ochrannou kapacitu, ale neumí chránit pokožku před spálením. Podívejme se, jak to vlastně je. Beta karoten patří do skupiny karotenoidů, které jsou silnými antioxidanty a jejich hlavní funkcí je chránit kožní buňky před poškozením volnými radikály. Tyto volné radikály jsou produkovány ultrafialovými paprsky a bývají příčinou spálení pokožky, v nejhorším případě i rakoviny kůže. Antioxidanty však působí až v hlubších vrstvách kůže, kam UV záření nepronikne. Úkolem antioxidantů je tedy napravovat škody, které v pokožce napáchaly sluneční paprsky, ale rozhodně nedovedou samotnému poškození nebo dokonce spálení kůže zabránit.

Zdroj: Opravdu pomáhá beta karoten opálení?

Jak dlouho působí?

Furon působí 6 až 8 hodin od poslední dávky. Tento čas může být prodloužen až na více než 9 hodin, a to u pacientů s dlouhými intervaly močení a nebo u pacientů s úplným zastavením močení. Furon se vylučuje z organismu hlavně prostřednictvím ledvin a pokud se v ledvinách netvoří moč, tak jeho vylučování zbývá jen na játrech. Přes játra se Furon vyloučí desetkrát pomaleji než přirozeně přes ledviny.

Zdroj: Jak dlouho působí Furon?

Nástřik

Samoopalovací nástřik Beauty Espresso BAR je unikátní systém nástřiku tonerů v různých odstínech. Výsledkem je dosažení jakéhokoliv odstínu včetně možnosti dokonalého a trvalého zakrytí nedostatků kůže, jako jsou pigmentové skvrny, akné, vitiligo, růžovka, jizvy a podobně. Pro salony krásy jsou k dispozici 3 profesionální systémy.

Základní přístroj pro samoopalovací nástřik Beauty Espresso je profesionální a inovativní kompaktní zařízení, které bylo vyvinuto za účelem použití zcela nových kosmetických procedur That'so: Espresso, Cappuccino a Latte. Přístroj pro samoopalovací nástřik opálení je vybaven inovativním duálním dávkovacím systémem se dvěma stříkacími pistolemi: hnědou pro tmavé krémy That'so a bílou pro čistě bílé. Tento dvousložkový efekt zaručuje dokonalou přilnavost přípravků na kůži a lze tak docílit libovolného tónu. Bez fleků, bez zápachu, beze skvrn.

Přístroj Beauty Espresso je extrémně tichý, takže aplikace nijak neruší atmosféru salonu. Samoopalovací nástřik lze aplikovat na celé tělo i na obličej, přičemž pokožka získává ihned požadovaný odstín opálení, spolu s homogenizací a rozjasňujícím efektem.

Nástřik je zdravotně nezávadný, neboť jde o 100% přírodní systém. 6 minut opalování se systémem DHA stačí k dosažení trvalého opálení na minimální dobu 10 dnů za jedinou aplikaci. K udržení stálého opálení se doporučuje opakovat samoopalovací nástřik každých 14 dní. Samoopalovací nástřik se provádí v salonech speciálním přístrojem, který celé tělo rovnoměrně opálí speciálním krémem určeným ke kompresornímu použití - to vše bez potřeby nákladných samoopalovacích kabin. Opálení je viditelné okamžitě po aplikaci a zvyšuje svou intenzitu během 24 hodin, kdy získá svou trvalou podobu. Aktivní složka DHA (dihydroxyacetone) je 100% přírodní, jedná se o bezbarvý výtažek z cukrové třtiny, který reaguje po spojení s proteiny vyskytujícími se v první vrstvě tělové pokožky. DHA nevniká do vnitřní vrstvy kůže, pouze do vrchní části pokožky, díky tomu v žádném případě nehrozí alergická reakce. Při tomto druhu opalování není aktivní melanin. Opalovací systém DHA se aplikuje z 90° úhlu s dvojitou hlavicí, takže se přístroj velmi snadno obsluhuje a zároveň se tím snižují náklady. Toto opalování je neporovnatelně bezpečnější než návštěvy solárií.

Samoopalovací nástřik DHA není barva či pigment. Jedná se o čistý DHA extrakt. Každý pomocí něj docílí přírodního opálení bez oranžových nádechů a beze skvrn, jako tomu bylo u pigmentových nástřiků, které jsou běžně známé. Dobu opálení prodloužíte, když budete používat pro domácí ošetření samoopalovací sprej That'so. Samoopalovací sprej má stejné složení jako samoopalovací nástřik. A má výhodu v tom, že se nemusí roztírat tak jako běžné opalovací krémy.

Samoopalovací nástřik - výhody:

  • zdravá forma opalování - nevyvolává rakovinu, ani nedochází ke stárnutí pokožky;
  • aplikace trvá cca 5-10 minut;
  • nevytváří žádné fleky, ani žlutý odstín;
  • nezapáchá, ale krásně voní;
  • je 100% přírodní - vhodný i pro citlivé osoby, těhotné a kojící ženy;
  • obsahuje výtažky z aloe vera - hojí akné;
  • ideální pro zakrytí kožních nerovností (vitiligo, melazma, rosacea, jizvy, akné);
  • nešpiní oblečení;
  • má hydratační vlastnosti s omlazujícím efektem;
  • vydrží až 10 dní.
V nabídce jsou 3 odstíny:
  • Espresso - tmavě opálená pleť - odstín pro krásné tmavé opálení jako od moře, přirozená barva opálení, která vydrží až 7 dní, péče o pleť s omlazujícím efektem, žádné skvrny na kůži, žádné žlutohnědé efekty, krásná přírodní vůně po mandlích.
  • Latte - rozjasněná pleť - samoopalovací nástřik s jemným bronzovým odstínem, rozjasněná, vypnutá a hebká pokožka, dlouhodobý efekt; funguje hladce a bez skvrn, obsahuje prostředky, které snižují a brání nedostatkům na povrchu kůže, má antioxidační účinky a krásnou vůni po mandlích.
  • Cappuccino - přirozené hnědé opálení - odstín pro jemné opálení.
Postup:
  • první krok - samoopalovací nástřik v odstínu "latte" pro jemnou a hladkou pokožku - vytváří efekt make-upu;
  • druhý krok - samoopalovací nástřik v odstínu "espresso" - vytvoří přirozené čokoládové opálení;
  • výsledek - krásná pleť bez defektů, příjemný opálený zdravý tón pleti.

Zdroj: Samoopalovací tabletky


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Mgr. Jana Fábryová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP