Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

ÚČESY Z KRÁTKÝCH VLASŮ PO PADESÁTCE

OBSAH

Módní účesy pro ženy po padesátce

I po padesátce můžete z vlasů vytvářet mnoho různých účesů. Tyto by měly být přiměřené věku, jinak bude celkový vzhled působit v lepším případě staře, v horším pak směšně až infantilně. Lichotivě vypadá pár delších špiček ponechaných v krátkých vlasech, které nejsou náročné na údržbu, nebo delší vlasy po stranách obličeje a na temeni. U takto ostříhaných polodlouhých vlasů lze snadno obměňovat styl: jednou je můžete nechat volně padat do tváře, jindy je zase můžete sčesat za uši a podtočit.

Zde je několik tipů na účesy po padesátce.

Zdroj: Účesy pro padesátileté

Poradna

V naší poradně s názvem ÚČESY PRO PADESÁTILETÉ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel JANA HOMOLKOVÁ.

prosím o pomoc a radu.jak se zbavit padání vlasů.už mně bude 55.a vlsy řídnou.mám vlasy už rovné.mírně prošedivělé.ale hodně zeřidly.čím to je.dříve v dětství jsem mněla dlouhé po zadek a nyní je mám na mikádo.asi 3x za rok je barvím.větčinou u kadeřnice.ale nyní nestačím po sobě vlasy sbírat.oblčení a mo mytí v koupelně je plná vana.už nevím co s tím.brala jsem jen békomplex.dříe mně pomáhal,i na nehty,ale na vlasy to nefunguje.prosím o pomoc.zatím naschladanou.JANA.H.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Účinná látka, která zbrzdí vypadávání vlasů u žen i mužů je Minoxidil. Koupíte ho běžně v lékárně i na internetu. Jde o roztok, který se vmasíruje do vlasů.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Účesy pro padesátileté

Účesy pro ženy po padesátce

Ženám po padesátce sluší spíše kratší nebo polodlouhé střihy. Je těžké popsat jednotlivé střihy a typy účesů, proto si raději prohlédněte přímo fotografie žen daného věku a možnosti různých střihů. Takto mohou vypadat účesy pro ženy po padesátce, zde je foto pro ženy: účesy žen po adesátce.

Zdroj: Krátké vlasy po padesátce

Diskuze

V diskuzi KRVACENÍ PO PADESÁTCE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Valerie Kollárová.

Dobrý den,chtěla jsem se zaptat,je mi 58let a menstruaci nemám od 43let.Dnes jsčem zacala krvácet,Jsem z toho vyděšená! Co to znamená.Děkuji za odpověď.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Krvacení po padesátce

Účes pro padesátileté muže

Účesy pro padesátileté pány jsou závislé na množství vlasů daného muže. Nutno podotknout, že v dnešní době spousta mužů umí své nedostatky nosit. Níže předložené fotografie jen dokládají toto tvrzení. Takto mohou vypadat účesy pro muže po padesátce, zde je foto muži: muži po padesátce foto.

Zdroj: Krátké vlasy po padesátce

Diskuze

V diskuzi MYTI VLASU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ondra.

jak mam umejit hlavu

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Ondra.

jak sem připravit na miti vlasu co ajak

Zdroj: diskuze Myti vlasu

Jemné vlasy v padesáti

V pozdějším věku mají vlasy tendenci se více lámat, ztrácet svou pružnost a řídnout. S blížící se padesátkou je proto lepší upustit od dlouhých vlasů a zkrátit je alespoň na délku po ramena. Účesy a střihy ze středně dlouhých vlasů se dají nosit jak rozpuštěné, tak vyčesané, takže jsou naprosto ideální i pro jemnější či poškozené vlasy. Šik jsou účesy a střihy po padesátce.

Zdroj: Krátké vlasy po padesátce

Zde můžete zhlédnout video, jak lze postupovat při tvorbě účesu krátkých vlasů.

Zdroj: Účesy pro krátké vlasy

Poradna

V naší poradně s názvem KLIVIE ŽLOUTNUTÍ LISTŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kateřina.

Na chodbě mám umístěnou klívií.V poslední době jí začly žloutnout konečky listů a částečně usychat.Nevím co je toho příčinou.Děkuji za dobrou radu.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Zasychání konečků listů u klívie je nejčastěji kvůli nadměrné zálivce v době krátkých dní a dlouhých nocí. Bohužel to nejde opravit a listy už zůstanou poškozené až do jejich vypadnutí. V zimě klívie potřebuje být u okna při teplotě 15 až 18 stupňů a zálivka ji stačí jednou za měsíc. Zálivka se o malinko zvýší až když vyraší květ . V létě se pak zalévá normálně jednou týdně.

Zdroj: diskuze Klivie žloutnutí listů

Krátké účesy po padesátce pro muže

Muži v každém věku se chtějí líbit a i ve vyšším věku mohou být pánové atraktivní a sexy. Dnešní doba přeje upraveným mužům, kteří o sebe dbají. Velmi moderní a trendy jsou pánské účesy sestříhané na bocích a na temeni delší, zvlněné či vyfoukané do hladka směrem dozadu. Takto upravený účes ještě zvýrazní jejich sexy šediny. K doladění stylu si muži velice často nechávají dorůst vousy, které jsou pečlivě zastřižené do požadovaného tvaru. Pánské účesy na bokách sestříhané dají vyniknout sexy šedinám.

Zdroj: Krátké vlasy po padesátce

Diskuze

V diskuzi PRODLOUŽENÍ VLASŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Paula.

Zkoušela jsem různé metody prodlužování vlasů nejvíce mě vyhovuje clip in.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Evženie.

Na www.vlasy-levne.cz mají více metod prodlužování. Pro mě jsou clip in nejlepší.

Zdroj: diskuze Prodloužení vlasů

Účesy pro ženy staršího věku

I u žen staršího věku se z vlasů dá vytvářet mnoho účesů, ty by ovšem měly být úměrné věku, jinak by celkový vzhled mohl působit neadekvátně věku, nebo dokonce i směšně. Pár let vám dokáže ubrat například účes, kdy se ponechá pár delších špiček v krátkých vlasech, které jsou nenáročné na údržbu, nebo delší vlasy po stranách obličeje a na temeni. S takto ostříhanými polodlouhými vlasy můžete snadno obměňovat styl – jednou si nechat vlasy padat volně do tváře, jindy je zase sčesat za uši a podtočit. I s barvou se dá čarovat. Stříbrné vlasy, které jsou v tomto období normální, sice mohou být velmi sexy, avšak většina žen staršího věku přirozenou barvu svých vlasů zrovna nevyznává. Chcete-li si vlasy nabarvit, vybírejte ze světlých teplých barev. Působí elegantně a mladistvě. Můžete sáhnout buď po barvě blond, nebo po přírodní hnědé. V žádném případě nezkoušejte černou barvu, budete vypadat přísně a staře.

Zdroj: Krátké vlasy po padesátce

Diskuze

V diskuzi PRODLOUŽENÍ VLASŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Leona.

Pro mě je důležité u koho nakupuji materiál k prodloužení vlasů. A to splňují www.vlasy-levne.cz.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Paula.

Na stránky jsem koukala, pro mě je důležité, že materiál k prodloužení je z pravých lidských vlasů. Dobře se pak udržuje.

Zdroj: diskuze Prodloužení vlasů

Rychlé účesy pro děti

Všechny maminky touží mít to nejkrásnější dítě na světě. Při výběru účesu je třeba si uvědomit, že dětské vlásky jsou velmi jemné a ne každý střih je pro ně vhodný. U dětí platí totéž co u dospělých – výběr účesu závisí na tvaru obličeje a na kvalitě vlasů. Růst se u každého dítěte liší. Některé děti mají v roce vlasy na ramena a některé jen krátké chmýří. Doba prvního stříhání je tak individuální.

Dětské účesy můžeme rozdělit dle věku, a to střihy pro děti mladší 12 let a střihy pro děti starší 12 let. Starší děti už obvykle hledají populární trendy účesů a chtějí vypadat dobře. Oproti tomu mladší děti obvykle nepotřebují moderní a stylové účesy. Jsou pro ně vhodné praktické střihy a jednoduché úpravy účesů, ale stále je nejlepší volbou roztomilý vzhled. Do této kategorie patří dětské účesy z krátkých vlasů.

Zdroj: Dětské účesy

Diskuze

V diskuzi PRODLOUŽENÍ VLASŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Amálka.

U vlasy-levne mají k prodoužení vlasů i metodu tape. Zkusila jsem si je dát. Výsledek byl dobrý.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jana.

Taky uvažuji o permanentní metodě tape. Dokonce nabízí aplikaci u nich na poboče.

Zdroj: diskuze Prodloužení vlasů

Účesy pro ženy 50+

Vyzkoušejte omlazující účesy pro ženy po padesátce, které vypadají, jako byste si chtěly znovu užít svůj zlatý věk mládí osmdesátých let. Účesy, které jsme milovaly v mládí, lze upravit na moderní retro kolekci účesů, do které se kromě 80. let promítají také špetky „květinových“ šedesátek. K elegantnímu stylu v provedení retro účesy 80. léta se přidává slušivý a bohatý objem, měkké tvary kadeří zjemňují rysy, čímž potlačují výrazné mimické vrásky, i vrásky, které do našich tváří vtiskl čas. Barvy účesů jsou v přírodních tónech, ač se nepočítá s vlastní barvou, která už je bohatě, nebo zcela protkaná šedinami. Medový i platina blond střídají hnědé odstíny s nádechem barvy marsala. V účesech se objevuje falešný bob i módní lob. Vlny jsou decentní, délky měkce zaoblené.

Trendy

Barvy, které vypadají přirozeně, ale současně atraktivně, jsou tím, co po padesátce nejvíce ubírá léta a doslova ženy omlazuje. Po vhodně zvolené barvě by měly mít vlasy zdravý lesk. Vlasy je možné prosvětlit je stínováním nebo také decentně přidáním barvy, jakou je například červená v brunet účesu. Právě na kvalitní barvu je v tomto období kladen důraz, a proto jsou účesy pro starší nejnáročnější. Při výběru barevnosti účesu se musí myslet také na to, aby byla barva snadno upravovatelná především v odrostech. Účesy pro ženy po padesátce jsou obvykle náročné na údržbu a dobrý účes je nejen o tom, že nás udělá krásnějšími či mladšími, ale také, že nebude žroutem našeho času a obsahu naší peněženky. V tomto období je kladen důraz na perfektní a snadno udržitelný střih, k čemuž jsou vhodné krátké vlasy po padesátce, kvalitní barvy a dokonalá péče o vlasy.

Není pravidlem, že v padesáti automaticky hodíme vlasy do krátkého střihu, ovšem někdy nic jiného nezbývá. Skvělou inspirací mohou být nové účesy krátkých střihů pro starší se schopností omladit. Jsou prostě dokonale barevně a naprosto skvěle střižené, což je základ!

Pro milovnice delších vlasů je k dispozici pestrá směsice krátkých a polodlouhých účesů. Zkrácení nebo účes nakrátko nemusí znamenat radikální počin a výsledek není nudný. Vždyť zdařilé mikádo, a to i ve variantě s vlnami, ale také svěží pixie účes je sexy a zralou ženu omladí. Můžete zvážit variantu účesu s ofinou nebo bez ní. Nezapomeňte, že s ofinou se dá kouzlit a díky ní mohou účesy pro ženy po padesátce dostávat zcela nové a nové podoby.

Fotogalerie

Zde můžete vidět trendy účesy u žen 50+, které neubírají na atraktivnosti.

Zdroj: Účesy pro ženy staršího věku

Diskuze

V diskuzi PRODLOUŽENÍ VLASŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ester.

Já jesm si nejvíce k prodloužení vlasů oblíbila clip-in.Nakupuji u vlasy-levne.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Riky.

Prý se clip in dají hezky barvit i vlnit.

Zdroj: diskuze Prodloužení vlasů

Účesy pro krátký střih vlasů – foto

Zde jsou vidět fotografie s účesy vhodnými pro krátké vlasy.

Zdroj: Účesy pro krátké vlasy

Poradna

V naší poradně s názvem FÍKUS BENJAMÍN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Věra Rajdlová.

Mám Fíkus benjamin a neustále opadávají listy prosím o radu

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zahradník.

Opadávání listů je zcela normální. Je to kvůli nedostatku světla při krátkých zimních dnech a dlouhých nocích. Fíkus pochází z oblastí tropického pásu, kde je po celý rok dostatek světla. V našich podmínkách se fikus musí přizpůsobit zkrácené denní době a to tak, že shodí jednu třetinu svých listů. Listy normálně zežloutnou a spadnou. Příští rok na jaře se znovu obnoví.

Zdroj: diskuze Fíkusy druhy a pěstování

Účesy pro ženy – foto

Zdroj: Účesy

Sušení vlasů

Vysoušeče vlasů urychlují proces sušení vlasů a foukají vzduch, který se obvykle zahřívá. Tento horký vzduch vysušuje vlasy tím, že urychluje odpařování vody. Nadměrné teplo však může zvýšit poškození vlasů. Vysoušeče se také používají jako pomůcky k tvarování účesů.

Zdroj: Účesy

Gumičky do vlasů

Gumička do vlasů je doplněk do vlasů sloužící k jejich přichycení nebo k vytvoření účesu (cop, culík a podobně). Gumičky do vlasů mají různé barvy, velikosti, mohou být potažené mnoha různými materiály. Nejčastěji se ale používá gumová látka nebo bavlna, luxusnější gumičky jsou potažené hedvábím.

Zdroj: Účesy

Kartáčování vlasů

Používáme kartáče s měkkými štětinkami. Kartáčováním odstraníme prach a nečistoty z povrchu vlasu, jemně masírujeme a tím prokrvujeme pokožku. Tento způsob je vhodný hlavně pro vlasy suché, dlouhé a bez sklonu k maštění.

Zdroj: Účesy

Účesy pro muže – video

Zde je několik videonávodů na to, jak vytvořit moderní pánské účesy.

Zdroj: Účesy

Účesy pro muže – foto

Zdroj: Účesy


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP