Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

ÚČESY PRO PADESÁTILETÉ

OBSAH

Účes pro padesátileté muže

Účesy pro padesátileté pány jsou závislé na množství vlasů daného muže. Nutno podotknout, že v dnešní době spousta mužů umí své nedostatky nosit. Níže předložené fotografie jen dokládají toto tvrzení. Takto mohou vypadat účesy pro muže po padesátce, zde je foto muži: muži po padesátce foto.

Zdroj: Krátké vlasy po padesátce

Poradna

V naší poradně s názvem ÚČESY PRO PADESÁTILETÉ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel JANA HOMOLKOVÁ.

prosím o pomoc a radu.jak se zbavit padání vlasů.už mně bude 55.a vlsy řídnou.mám vlasy už rovné.mírně prošedivělé.ale hodně zeřidly.čím to je.dříve v dětství jsem mněla dlouhé po zadek a nyní je mám na mikádo.asi 3x za rok je barvím.větčinou u kadeřnice.ale nyní nestačím po sobě vlasy sbírat.oblčení a mo mytí v koupelně je plná vana.už nevím co s tím.brala jsem jen békomplex.dříe mně pomáhal,i na nehty,ale na vlasy to nefunguje.prosím o pomoc.zatím naschladanou.JANA.H.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Účinná látka, která zbrzdí vypadávání vlasů u žen i mužů je Minoxidil. Koupíte ho běžně v lékárně i na internetu. Jde o roztok, který se vmasíruje do vlasů.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Účesy pro padesátileté

Účesy mikádo

Mikádo představuje nesmrtelný účes, který se v posledních letech opět vrátil do módy a sluší každému typu obličeje. Mikádo oplývá mnohými výhodami, mezi něž patří především praktičnost, funkčnost a flexibilita. Díky mikádu budete elegantní a zároveň roztomilá, ženská a zároveň rozverná. Mikádo můžete nosit na různé způsoby, například takzvané pážecí mikádo, dlouhé, asymetrické či postupně sestříhané.

Zdroj: Mikádo

Módní účesy pro ženy po padesátce

I po padesátce můžete z vlasů vytvářet mnoho různých účesů. Tyto by měly být přiměřené věku, jinak bude celkový vzhled působit v lepším případě staře, v horším pak směšně až infantilně. Lichotivě vypadá pár delších špiček ponechaných v krátkých vlasech, které nejsou náročné na údržbu, nebo delší vlasy po stranách obličeje a na temeni. U takto ostříhaných polodlouhých vlasů lze snadno obměňovat styl: jednou je můžete nechat volně padat do tváře, jindy je zase můžete sčesat za uši a podtočit.

Zde je několik tipů na účesy po padesátce.

Zdroj: Účesy pro padesátileté

Poradna

V naší poradně s názvem ŠEDIVÉ VLASY U DĚTÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lubomír.

Dobrý den,zjistili jsme u syna,má 9let,šedé plochy vlasů,průměr asi 2 x 5cm,od sebe vzdálené cca.10cm,má to už delší dobu.Teď se nás začal na to ptát, proč to má,nevíme mu co na to odpovědět.Kamarádi se ho na to ptají.Začína častěji nosit kšiltovku.Může nám někdo poradit,jak to léčit?Co je to za nemoc?Děkuji všem za radu Lukášoví rodiče.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Parciální albinismus se léčit ničím nedá. Buď zmizí spontánně nebo zůstává po celý život. Světlé fleky ve vlasech je potřeba vnímat pozitivně a vysvětlit si je například jako znamení vlastnosti, ve které vaše dítě exceluje a podobně. Když to budete v rodině prezentovat takto pozitivně, tak to přijme i vaše dítko a lépe bude moci reagovat na ataky ze svého okolí - sebejistě a s jasným vysvětlením, proč to má. Zkuste se na internetu inspirovat nějakými moderními účesy pro děti a některý mu nechte udělat. Tím vaše dítě zaujme a světlá místa zůstanou druhořadá. Dbejte o jeho zdravý duševní rozvoj a mírně posilujete jeho sebevědomí.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Šedivé vlasy u dětí

Účesy pro ženy – foto

Zdroj: Účesy

Účesy pro muže – video

Zde je několik videonávodů na to, jak vytvořit moderní pánské účesy.

Zdroj: Účesy

Účesy pro muže – foto

Zdroj: Účesy

Nejoblíbenější účesy pro dlouhé vlasy

Zde je k dispozici přehled fotografií s aktuálně nejoblíbenějšími účesy pro dlouhé vlasy.

Zdroj: Účesy pro polodlouhé a dlouhé vlasy

Módní účesy pro ženy nad 60 let

Seniorkám sluší spíše kratší nebo polodlouhé vlasy. Jestliže si však chcete své dlouhé vlasy ponechat a preferujete rozpuštěné vlasy, oživte je melírem či zajímavou barvou, případně zvolte vhodný culík. Do společnosti se hodí jednoduchý drdol s vyčesanou ofinou. Další alternativu účesů pro zralý věk u polodlouhých vlasů na běžné nošení představuje mikádo, které snadno upravíte. Můžete ho nosit rovné či zvlněné, popřípadě můžete vytočit jen konečky.

S krátkými střihy můžete také experimentovat, lze je totiž snadno upravit pomocí gelu či stylingového krému na vlasy. Odvážné rebelky pak mohou zvolit variantu s vyholenými stranami, kdy jsou ostatní vlasy s ofinou nagelované nahoru. Působí to velmi mladistvě.

Zde je několik tipů na účesy po šedesátce.

A co vy? Jaké mate tipy? Myslíte si, že po šedesátce vše končí? Určitě ne, vždyť i odchod do důchodu se odsouvá. Dříve ženy odcházely do důchodu ve věku kolem 57 let, dnes je to 61 let a více. Viděli jste snad někde šedesátiletou babičku s šátkem na hlavě? Asi ne a to je dobře. Nebo si umíte představit takto oblečenou seniorku? Třeba v obchodě nebo za přepážkou, kde dnešní šedesátnice běžně pracují? Tyto ženy na svůj věk (většinou) vůbec nevypadají. Svou mladistvou postavou, vzhledem a myslí často strčí do kapsy i dvacítku!

Zdroj: Účesy pro padesátileté

Pánské účesy – foto

Zde je několik fotografií, na kterých je možné vidět pánské účesy.

Zdroj: Pánské účesy

Účesy pro ženy – video

Zdroj: Účesy

Pánské účesy na bokách sestříhané

Zde jsou fotografie, na kterých jsou vidět módní účesy: pánské účesy na bokách sestříhané foto.

Zdroj: Pánské účesy

Účesy pro krátký střih vlasů – foto

Zde jsou vidět fotografie s účesy vhodnými pro krátké vlasy.

Zdroj: Účesy pro krátké vlasy

Svatební účesy pro dlouhé vlasy

Tady nabízíme přehled fotografií s moderními svatebními účesy pro dlouhé vlasy.

Zdroj: Účesy pro polodlouhé a dlouhé vlasy

Účesy pro ženy po padesátce

Ženám po padesátce sluší spíše kratší nebo polodlouhé střihy. Je těžké popsat jednotlivé střihy a typy účesů, proto si raději prohlédněte přímo fotografie žen daného věku a možnosti různých střihů. Takto mohou vypadat účesy pro ženy po padesátce, zde je foto pro ženy: účesy žen po adesátce.

Zdroj: Krátké vlasy po padesátce

Moderní účesy pro dlouhé vlasy – foto

Tady si můžete prohlédnout fotografie s nejmodernějšími trendy v účesech pro delší vlasy.

Zdroj: Účesy pro polodlouhé a dlouhé vlasy

Účesy s ofinou – foto

Zde je přehled moderních účesů pro dlouhé vlasy s ofinou.

Zdroj: Účesy pro polodlouhé a dlouhé vlasy


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP