Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

ÚČESY PRO JEMNÉ VLASY

OBSAH

Krátké účesy a střihy pro jemné vlasy

Zde jsou vidět fotografie s účesy a střihy pro jemné vlasy.

Zdroj: Jemné vlasy

Diskuze

V diskuzi PÉČE O KRÁTKÉ VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marketa.

Dobrý večer, mám mikádo, ale mám jemné vlasy a nevím si rady i když používám kvalitní šampon, tužidlo, lak, masku, stejně mi vydrží vlasy hodinu pěkně a pak splihnou a udělám culík. Prosim o radu jak zvětšit objem vlasů. Dekuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Tea.

Ahoj, na zplihlé vlasy je vážně skvělá tahle objemová pěna od Aloxxi - eshop.aloxxi.cz/styl… Vlasy krásně pozvedne :) Já mám teda vlasy dlouhé, takže těžší a drží perfektně :)

Zdroj: diskuze Péče o krátké vlasy

Účesy pro ženy – foto

Zdroj: Účesy

Diskuze

V diskuzi PÉČE O KRÁTKÉ VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marketa.

Dobrý večer, mám mikádo, ale mám jemné vlasy a nevím si rady i když používám kvalitní šampon, tužidlo, lak, masku, stejně mi vydrží vlasy hodinu pěkně a pak splihnou a udělám culík. Prosim o radu jak zvětšit objem vlasů. Dekuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Eurona by cerny.

Ahoj. Kupuju si šampony od Eurona by Cerny - protože mi přijde, že když si s nim umyju vlasy, tak jsou moje vlasy bohatší, jemné a hrozně lesklé. Jde navíc o ekologickou kosmetiku, takže nezatěžuje životní prostředí. www.katalogdrogerie.cz a www.r-club.webnode.cz

Zdroj: diskuze Péče o krátké vlasy

Nejoblíbenější účesy pro dlouhé vlasy

Zde je k dispozici přehled fotografií s aktuálně nejoblíbenějšími účesy pro dlouhé vlasy.

Zdroj: Účesy pro polodlouhé a dlouhé vlasy

Poradna

V naší poradně s názvem RADA NA MYTI VLASU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ondra.

jak mam umejit hlavu

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Normálně si namoč vlasy pod tekoucí vodou nejlépe pomocí sprchy. Pak si dej do dlaně šampon, který rozetři do vlasů. Až vznikne pěna, tak postupně konečky prstů promasíruj celou pokožku hlavy. Máš li dlouhé vlasy, tak je ještě po celé jejich délce protahuj skrz přivřenou dlaň od hlavy ke konečkům. Až tě to přestane bavit, tak vlasy dobře spláchni, zas nejlépe pomocí sprchy. Vlasy po chvíli sprchování přestanou klouzat a to znamená, že všechen šampon je pryč. Vlasy nech okapat a jemně je vysuš ručníkem. Vlhké vlasy nechej doschnout volně na vzduchu. Jestli chceš mít vlasy jemné a lesklé, tak do nich rozetři trochu kokosového oleje.

Zdroj: diskuze Rada na myti vlasu

Jemné vlasy v padesáti

V pozdějším věku mají vlasy tendenci se více lámat, ztrácet svou pružnost a řídnout. S blížící se padesátkou je proto lepší upustit od dlouhých vlasů a zkrátit je alespoň na délku po ramena. Účesy a střihy ze středně dlouhých vlasů se dají nosit jak rozpuštěné, tak vyčesané, takže jsou naprosto ideální i pro jemnější či poškozené vlasy. Šik jsou účesy a střihy po padesátce.

Zdroj: Krátké vlasy po padesátce

Poradna

V naší poradně s názvem TRVALÁ ONDULACE – STUDENÁ VLNA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Monika.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na které natáčky se natáčí tzv. volná trvalá?? Děkuji moc, s pozdravem Voňková Monika

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Jestli máš jemné vlasy a chceš to pro objem, aby nebyly splihlé, tak je nejlepší to dát na velké natáčky 7 cm v průměru. Při vysušení použít tužidlo a difuzér.

Zdroj: diskuze Trvalá ondulace – studená vlna

Účesy pro muže – foto

Zdroj: Účesy

Diskuze

V diskuzi POŠKOZENÉ VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lidka.

pěkný den,
mám strašně zničené vlasy, šíleně suché lámavé a roztřepené, vlasy mám horší než nějaky chemlon.
Poradte mi prosím co stím dělat

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Martina.

Ahoj. Mám stejný problém jako ty. Hlavně jsem zjistila, že nesmím po umytí vlasy vyfoukat, protože pak vypadám, jako kdybych sahla do elektriky. Kupuji si šampon od Dove, masku od Dove, kterou nechám působit hooodně dlouho, po spláchnutí jemně vysuším ručníkem, hlavně si vlasy ručníkem nedrť. Nastříkem na vlhké vlasy neoplachující kondicioner s olejem od Dove. Vůbec je nečeš, jen je trochu narovnej prsty. Až ti vlasy proschnou, narovnej si je žehličkou. Nedávej žádná tužidla ani laky. Vlasy se tím vysuší a jsou o dost tvrdší. Jen to zkus, mě to pomohlo i když o pár procent, ale přece je to lepší.

Zdroj: diskuze Poškozené vlasy

Šampon pro jemné vlasy – cena

Zde je seznam cen šamponů na jemné vlasy.

Zdroj: Jemné vlasy

Diskuze

V diskuzi BARVENÍ VLASŮ KAKAKO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milena.

Já zas používám kakaový odvar 60°C teplý (voda, kakao ocet), ve kterém si máchám všechny vlasy co nejblíže k hlavě - pálí to. Zbylé vlasy, které nemůžu ponořit, si potírám houbičkou namočenou v odvaru, čímž ho také neustále promíchávám, aby se neusazoval hnědý pigment dole. To celé dělám než odvar vystydne. Pak vlasy jemně a krátce osprchuju studenou vodou a zabalím do hnědého ručníku. Až to z nich trochu nasaje tak dám do vlasů balzám na barvené vlasy a upravím je fénem. Barva vydrží do příštího mytí.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Barvení vlasů kakako

Svatební účesy pro dlouhé vlasy

Tady nabízíme přehled fotografií s moderními svatebními účesy pro dlouhé vlasy.

Zdroj: Účesy pro polodlouhé a dlouhé vlasy

Poradna

V naší poradně s názvem SVĚDÍ MĚ POKOŽKA NA HLAVĚ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Blažková Olga.

Již 2 roky mě svědí pokožka na hlavě a píchá celé tělo. Je to takové bodání na tom nebo onom místě. Padají vlasy a nové rostou jemnější.Vyšetřena jsem snad na vše a žádná změna. Prosím poradte. Prášky na vlasy zapůsobily tím, že mám chlupatější atmavší ruce až k loktum. Hlava stále svědí až jemně pokožka na dotek bolí.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Dobrý den paní Blažková, zkuste ve svém jídelníčku omezit cukry, a to jak přímé (cukr, sladké pití, cukrovinky), tak i cukry nepřímé - sacharidy (mouka, pečivo, rýže, knedlíky, atd.) Na místo toho si dejte každý den pytlíček dýňových semen a ráno berte B-komplex podle návodu. Dále přidejte ještě Lecithin s obsahem 70% phosphaditylcholinu v dávkování 2 mg na každých 10 kg hmotnosti, minimální dávka 8-10 mg za den. A k tomu užívejte rybí tuk v kapslích, zož jsou omega 3 a 6 mastné kyseliny, v dávkování 2 - 4 g těchto mastných kyselin denně (podle tělesné váhy a návodu). Na vlasy si často dělejte odvar z měsíčku lékařského. A na tělo používejte přírodní glycerinové mýdlo obsahující bylinné extrakty, čisté přírodní silice a termální vodu z vřídla Podhájska. Pak si celé tělo promastěte kokosovým olejem.
Do svého životního stylu zařaďte nějakou vhodnou aktivitu, která Vás bude bavit a zároveň trochu zrychlí Váš krevní oběh, například delší procházky svižnou chůzí (musíte se při tom zadýchat a také i spotit).
Toto praktikujte celý měsíc a pak zde spolu zhodnotíme Vaše výsledky.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Svědí mě pokožka na hlavě

Účesy pro krátký střih vlasů – foto

Zde jsou vidět fotografie s účesy vhodnými pro krátké vlasy.

Zdroj: Účesy pro krátké vlasy

Poradna

V naší poradně s názvem ÚČESY PRO PADESÁTILETÉ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel JANA HOMOLKOVÁ.

prosím o pomoc a radu.jak se zbavit padání vlasů.už mně bude 55.a vlsy řídnou.mám vlasy už rovné.mírně prošedivělé.ale hodně zeřidly.čím to je.dříve v dětství jsem mněla dlouhé po zadek a nyní je mám na mikádo.asi 3x za rok je barvím.větčinou u kadeřnice.ale nyní nestačím po sobě vlasy sbírat.oblčení a mo mytí v koupelně je plná vana.už nevím co s tím.brala jsem jen békomplex.dříe mně pomáhal,i na nehty,ale na vlasy to nefunguje.prosím o pomoc.zatím naschladanou.JANA.H.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Účinná látka, která zbrzdí vypadávání vlasů u žen i mužů je Minoxidil. Koupíte ho běžně v lékárně i na internetu. Jde o roztok, který se vmasíruje do vlasů.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Účesy pro padesátileté

Účesy pro jemné vlasy

Jestliže se marně snažíte vytvořit nadýchaný účes a vaše několikahodinová snaha vyústí nanejvýš v bublinu, která splaskne při prvním doteku kapky deště nebo vinou něžného vánku z klimatizace, pak máte velmi jemné, oslabené až zcitlivělé vlasy. Povadlé, unavené a bez života vypadající vlasy rozhodně nejsou vhodnou výbavou osobitého stylu. Dojem z pečlivě vybraného modelu může být snadno narušen nevhodně zvoleným účesem či zplihlými vlasy, které ani přes veškerou snahu nelze vytvarovat.

Zdroj: Střihy pro jemné vlasy

Diskuze

V diskuzi HOLÁ MÍSTA VE VLASECH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Tomáš.

Dobrý den je mi 20let a chtěl jsem se zeptat začali se mi ve vlasech dělat málá holá místěčka kde mi nerostou vlasy takový jsou to mála místa a dělají se mi na přední časti hlavy nevíte čím by to mohlo být vlivem stresu nebo nedostatku vitamínu?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Láďa.

Jsem student a nedávno jsem si všiml, že mi taky nadměrně vypadávají vlasy a začínají se tvořit kouty nad čelem. Otec trpí na genetickou alopecii. Já jsem se s tím ale nechtěl smířit! Hledal jsem na internetu všechny dostupné informace a řešení. Nejvíce mě oslovily přírodní produkty značky Marbo. Objednal jsem si celou sadu - Aktivátor, Tonikum i Šampon, a mohu říci, že Marbo na vlasy je skvělé, protože vlasy mi po něm už nevypadávají. Pokračuji v používání těchto produktů dále, protože po čtyřech měsících mi v oblastech nad čelem začaly vyrůstat nové, zatím velmi jemné vlasy. Tak snad ti to pomůže taky.

Zdroj: diskuze Holá místa ve vlasech

Moderní účesy pro dlouhé vlasy – foto

Tady si můžete prohlédnout fotografie s nejmodernějšími trendy v účesech pro delší vlasy.

Zdroj: Účesy pro polodlouhé a dlouhé vlasy

Diskuze

V diskuzi VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Rita.

Clip in znám.Objednávám si je u vlasy-levne. Mají kvalitní materiál z pravých lidských vlasů.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Vika.

Zjistila jsem,že vlasy prodlužují přímo na pobočce vlasy-levne.

Zdroj: diskuze Vlasy

Účesy pro barvené krátké vlasy

Zde jsou vidět fotografie účesů s různě barevnými krátkými vlasy.

Zdroj: Účesy pro krátké vlasy

Účesy s ofinou – foto

Zde je přehled moderních účesů pro dlouhé vlasy s ofinou.

Zdroj: Účesy pro polodlouhé a dlouhé vlasy

Zde můžete zhlédnout video, jak lze postupovat při tvorbě účesu krátkých vlasů.

Zdroj: Účesy pro krátké vlasy

Účesy celebrit s polodlouhými vlasy

Zde jsou vidět fotografie současných slavných dlouhovlásek a jejich účesů.

Zdroj: Účesy pro polodlouhé a dlouhé vlasy

Kartáčování vlasů

Používáme kartáče s měkkými štětinkami. Kartáčováním odstraníme prach a nečistoty z povrchu vlasu, jemně masírujeme a tím prokrvujeme pokožku. Tento způsob je vhodný hlavně pro vlasy suché, dlouhé a bez sklonu k maštění.

Zdroj: Účesy

Účesy celebrit s krátkými vlasy

Zde jsou k vidění fotografie krátkovlasých celebrit a jejich účesů.

Zdroj: Účesy pro krátké vlasy


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP