Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

ŠAMPON ALVERDE

OBSAH

Alverde šampon

Šampon na barvené vlasy a šampon s amarantem skvěle pění i při menším množství, ostatně jako všechny Alverde šampony. Vlasy jsou vždy po nich příjemné na dotek. Amarantový šampon voní tajemně, za což může směsice éterických olejů. Šampon na barvené vlasy je výborný výrobek, který zaručí nevymývání barvy.

Zde můžete vidět různé druhy Alverde šamponů.

Zdroj: Alverde

Diskuze

V diskuzi KOSMETIKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Denisa.

Kosmetika od Alverde je skvělá v tom, že obsahuje velké množství přírodních ingrediencí, dá se dobře sehnat, protože DM je v každém větším městě a na svoji cenovou dostupnost funguje tak, jak má :) Z ostatní kosmetiky mohu doporučit tu z tohoto
eshopu, která je teda sice dražší, na druhou stranu je ale kvalitnější než Alverde a většinou balena i v recyklovatelných obalech.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Kosmetika

Cena Alverde

Zde můžete vidět všechny výrobky ze sortimentu kosmetiky Alverde: Alverde - všechny výrobky.

Zdroj: Alverde

Diskuze

V diskuzi ŠAMPON se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Baierová.

kde si můžu koupit dehtový šampon??


děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Vlasta.

Já si kupuju dehtový šampon tady: www.zdravi-vitaminy-…

Zdroj: diskuze Šampon

Alverde pudr

Alverde pudr vyhovuje spíše smíšené pleti, není vhodný pro hodně mastnou pokožku. Při používání Alverde pudru je dobré alespoň jednou během dne pokožku přepudrovat. Má slabou příjemnou vůni, která se ale nemusí líbit každému, před nákupem je lepší si přivonět.

Zdroj: Alverde

Diskuze

V diskuzi JAKÝ ŠAMPON PRO PSA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Linduška.

Hodně k tomu přispívá špatný šampon.my používáme tenhle www.zooo.cz/gottlieb… spokojenost velká.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Gabriiella.

Tak pokud má pes nějaké kožní problémy, určitě bych sáhla po přírodních šamponech, třeba s olejem, nebo jsou vyloženě i proti svědění atd. Já kupuju Menforsan a ani nemusí být vyloženě na suchou kůži a nikdy se mi po nich psi nedrbali :) Asi už bych neměnila www.reedog.cz/sampon… :)

Zdroj: diskuze Jaký šampon pro psa

Alverde make-up

Make-up Alverde je hutnější, ale roztírá se příjemně. Je důležité si uvědomit, že přírodní make-up si žádá dobrý podklad. Tím, že je Alverde hutnější, potřebuje mít kvalitní podklad, aby se dobře rozetřel. Jako podklad se hodí většina krémů od Alverde pro suchou pleť, v zimě růžový nebo avokádový – po nich se make-up hezky rozetře do ztracena, aniž by zanechal mastné stopy či jakékoliv jiné nežádoucí projevy.

Zdroj: Alverde

Diskuze

V diskuzi JAKÝ ŠAMPÓN POUŽÍT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Magdaléna Monika.

Dobrý den, jaký prosím používat šampón po pásovém oparu, ještě ho léčím ale již potřebuji umít hlavu. Kdy tedy mohu umít hlavu a jaký nejlépe použít šampón děkuji Přesličková.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Jaký šampón použít

Alverde samoopalovací krém

Alverde Sun samoopalovací krém na obličej je veganský. Neobsahuje ochranný filtr. Nechrání před slunečním zářením. Jde o certifikovanou přírodní kosmetiku, která neobsahuje syntetické vonné, barvicí ani konzervační látky. Neobsahuje látky na bázi minerálních olejů. Suroviny pocházejí z kontrolovaného biologického zemědělství. Je dermatologicky testován.

Zdroj: Alverde

Diskuze

V diskuzi SUCHÉ VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva K.

Já jsem dostala od kamarádky drahý šampon na vlasy k narozkám. Esenciální šampon od Aloxxi. Vždy jsem musela s běžným šamponem po třech měsících ke kadeřnici, protože mi vlasy hned začaly krepatět. Tento dražší šampon mě ovšem velmi překvapil, vlasy se nekrepatí, jsou krásně zdravé a lesklé.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Suché vlasy

Alverde deodorant

Kuličkový deo balzám pro citlivou pleť má příjemnou a jemnou vůni, okamžitě se vstřebává bez bílých stop a vydrží více než půl dne (24 hodin nelze u bio produktů očekávat). Deo balzám obsahuje gel z aloe vera, minerály z křemíku a bio rýži.

Výborný je také letní tělový sprej s lahodnou vůní melounu. Stačí se s ním ráno lehce „pokropit“. Letní tělový sprej dodá pleti hydrataci a zároveň zanechá kůži lehce provoněnou.

Zdroj: Alverde

Alverde a testování na zvířatech

Značná část produktů nese pečeť VEGAN, která zaručuje, že neobsahují látky živočišného původu a že na zvířatech nebyl testován ani výsledný produkt. Produkty Alverde jsou certifikovány jako kontrolovaná přírodní kosmetika a nesou pečeť BDIH, což znamená, že se při výrobě upřednostňují čistě přírodní suroviny. Důležitou roli hraje ekologická snášenlivost produktu, postupy výroby, které nezatěžují životní prostředí a šetří přírodní zdroje, a optimální biologická odbouratelnost surovin. Alverde klade velký důraz na trvalou udržitelnost také při výběru obalů. Ve většině případů proto u produktů nenajdete příbalový leták. Papír, z něhož je obal vyroben, nese certifikát FSC, který garantuje, že pochází z příkladně obhospodařovaných lesů a kontrolovaných zdrojů s 50% recyklovatelným podílem.

Zdroj: Alverde

Diskuze

V diskuzi DOMÁCÍ ŠAMPON se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martin.

Dobrý den, chtěl bych si vyrobit domácí šampon čistě BIO, ale nevím si rady s kondiciérovou složkou.
Můžete mi prosím poradit co by tam mohlo být ?
Předem děkuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Domácí šampon

Alverde

Kosmetika alverde je přírodní kosmetika dm značky, která neobsahuje vonné, barvicí ani konzervační látky. Alverde přírodní kosmetika vznikla v roce 1989 jako první obchodní značka z oblasti přírodní kosmetiky a od roku 2002 je dostupná i v České republice. Alverde přírodní kosmetika spojuje kvalitní rostlinné pečující a aktivní látky s nejnovějšími vědeckými poznatky, a vytváří tak přesvědčivou produktovou rozmanitost. Milovníkům přírodní kosmetiky nabízí značka alverde kromě pečujících produktů na obličej, tělo a vlasy také dekorativní kosmetiku, speciální řadu produktů pro děti a pečující řadu určenou pro muže. Rostlinné extrakty obsažené v přírodní kosmetice chrání pokožku před účinky volných radikálů a nenamáhají ji. Přírodní kosmetika tak má dlouhodobý blahodárný vliv na pokožku. Rovněž při výběru obalů klade alverde přírodní kosmetika velký důraz na trvale udržitelná řešení. Proto většina výrobků této značky neobsahuje příbalový leták a používá certifikované obaly s pečetí FSC (Forest Stewardship Council), tj. z příkladně obhospodařovaných lesů a kontrolovaného původu s padesátiprocentním podílem recyklace.

Zdroj: Lavera

Poradna

V naší poradně s názvem DEHTY V PÉČI O TĚLO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lenka.

Dobrý den,
chtěla bych bych se zeptat zda je možné sehnat šampon Polytar AF

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Šampon Polytar AF se už nevyrábí, protože již není podporováno užívání dehtů bez lékařského předpisu. Šampon Polytar vám připraví v kterékoliv lékárně na základě recepisu, který sestaví váš kožní a nebo praktický lékař.
Obsah recepisu na výrobu šampónu je:
_______________
Liquor carb. deterg.
Aetheris Petrol aa 50,0
Spir. saponato kalinii ad 200,0
M.F.sol.
D.S šampon
_______________
Když máte tento recepis od lékaře, tak vám v lékárně vydají tento šampon bez doplatku - zdarma. Používá se 2 až 3 krát týdně a nechá se působit 10-15 minut.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Polytar sampon je skodlivy

Kosmetika Alverde

Alverde přírodní kosmetika začala být prodávána v roce 1989 jako první obchodní značka v oblasti přírodní kosmetiky. V prodejnách DM v České republice je k dostání od roku 2002. Alverde v sobě spojuje vysoce hodnotné rostlinné pečující a aktivní látky s nejnovějšími vědeckými poznatky. Vytváří tak velice přesvědčivou a bohatou škálu produktů a má stabilní pozici na trhu. Příznivcům přírodní kosmetiky nabízí Alverde kromě pečujících produktů o pleť obličeje, pokožku těla a vlasy také řadu dekorativní kosmetiky, speciální dětské produkty a ucelenou řadu péče pro muže Alverde MEN. Kosmetické řady pro muže jsou již na pultech drogerií DM, ale pouze v Německu. V Německu je Alverde nejprodávanější značkou přírodní kosmetiky.

Výhody kosmetiky:

  • neobsahuje minerální oleje;
  • neobsahuje syntetické, vonné, konzervační ani živočišné látky;
  • má označení „Vegan“ a certifikát BDIH (označení kontrolované přírodní kosmetiky);
  • příznivá cena, nejoblíbenější značka přírodní kosmetiky u nás;
  • široký sortiment;
  • příjemná vůně.

Zápory kosmetiky:

Z diskuzí vyplývá, že odličovač očí štípe, ovšem nemusí působit problémy každému. Řasenka údajně nevydrží, pokud si budete sahat do očí. Pleťová voda s mořskými řasami zvláštně voní, tuhý korektor je pro někoho až příliš tuhý apod. Oční stíny jsou dle diskuzí příliš jemné, přírodní barvy a prachové, takže pro někoho nemusí být tolik výrazné. Kvůli prachovější konzistenci na očích ani nemusí vydržet tak dlouho a mohou skončit v záhybech očí. Ovšem je to věc názoru. Každý si kosmetiku musí vyzkoušet a zjistit, jak na ni reaguje.

Zdroj: Alverde

Poradna

V naší poradně s názvem JAK VYMÝT BAREVNÝ ŠAMPON se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pacáčková Jana.

Můžete mi prosím poradit nějakej fígl jak mohu odstranit barevný šampon z hlavy? sem od přírody blondýnka a nikdy jsem neměla jinou barvu tak jsem si koupila barvící šampon hnědé barvy. Mám ho víc jak měsíc a nic. Už teda né hnědé ale rezavé, ale už bych chtěla svoi barvu. Prosím poraďte! Děkuji!!!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Barvící šampón nepůjde zcela umýt, vždy na vlasech zbyde malé množství přidaného pigmentu a proto na blond vlasech bude znatelný až do jejich ostříhání. Pro úplné odstranění barvícího šampónu použijte odbarvovač na vlasy a nechte ho působit 1/4 až 1/2 jeho doporučené doby působení. Pak si aplikujte na své vlasy výživnou masku, kterou používejte, než Vám takto odbarvené vlasy neodrostou.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Jak vymýt barevný šampon

Domácí recept na šampón

Domácí šampon je dobrá volba pro správné domácí experimentátorky. Domácí šampon se dá vyrobit jak pro vlasy suché, tak i pro vlasy mastné. Suché vlasy se dobře myjí domácím šamponem z Castilie a mastné vlasy zase ze šampónu z jedlé sody. Recept, jak si připravit domácí šampon z jedlé sody a šampon z Castilie, je tady: recepty na domácí šampony.

Zdroj: Recept na domácí šampon

Diskuze

V diskuzi MAST, MÝDLO, ŠAMPON S DEHTEM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavla.

Prosím o radu, kde seženu mast, mýdlo a šampon s dehtem? Děkuji.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Mast, mýdlo, šampon s dehtem

Domácí šampon uspoří peníze

Stejně jako u většiny věcí, které si uděláme domácí výrobou, tak i domácí šampon je mnohem levnější než komerční šampony, které můžeme koupit v obchodě. Zvlášť pokud máte větší rodinu, tak vlastní domácí šampon vám ušetří peníze, které můžete použít jinde.

Zdroj: Domácí šampon

Domácí šampon lépe myje

Toto bude velmi subjektivní pocit. Někteří lidé tvrdí, že jejich domácí šampon funguje mnohem lépe než komerční značky. Další lidé říkají, že si raději každý den koupí komerční šampon. Jak dobře bude váš domácí šampon mýt, bude záviset na receptu, který použijete k výrobě, a zároveň také na typu vašich vlasů.

Zdroj: Domácí šampon

Pivo není šampon

Pivo samo o sobě nikdy nebude fungovat jako šampon, takže není možné pivem šampon nahradit. Pivo však můžete použít jako součást pivního šampónu anebo k výrobě kondicionéru z piva. Pivo také bezvadně vlasy ztuží a může se tak použít jako přírodní domácí gel na vlasy.

Zdroj: Šampon z piva pro silné a lesklé vlasy

Domácí šampon podle typu vlasů

Doma si můžete vyrobit pochopitelně i jiný šampon než jen kopřivový. Bylinky ale vybírejte s ohledem na typ svých vlasů. Světlovlásky by měly sáhnout po heřmánku, pro lámavé vlasy se zase hodí rozmarýn. Suché vlasy budou vděčné za kostival nebo šalvěj. Podrážděnou vlasovou pokožku uklidní šampon vyrobený z měsíčku lékařského. Výroba vlastního domácího šamponu je sice trochu pracnější, ale vyplatí se, a to nejen po ekonomické stránce. Za přírodní šampon vám poděkují především vaše vlasy.

Zdroj: Recepty na kopřivový šampon

Domácí šampon je lepší pro životní prostředí

Při použití přírodního šampon, co se dostane do kanalizace? Zase jen přírodní suroviny. Kupované šampony a kondicionéry obsahují tuny syntetických chemikálií, které jdou přímo do vodního systému (zejména pokud je vaše čistička odpadních vod nefiltruje). Takže, domácí přírodní šampony jsou ohleduplnější k životnímu prostředí.

Zdroj: Domácí šampon

Šampon Neutrogena forte

Jedná se o šampon proti lupům určený speciálně pro svědivou pokožku hlavy.

Zde je seznam nejnižších cen šamponu Neutrogena forte.

Zdroj: Svědění hlavy


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Bc. Jakub Vinš


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP