Téma: 

reparex recenze


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: tinnitus stop recenze

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze
Odesláno: 26.1.2017 uživatelem Havel
Počet odpovědí: 0


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: zelene vlasy

dobry den po pripravku reparex mi zezelenaly vlasy.nepomaha mi nic.nejdo to ani prebarvit.babske rady nepomahaji.co s tim??

Zdroj: diskuze Zelene vlasy
Odesláno: 7.3.2016 uživatelem jana
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

REPAREX NA OBNOVU VLASOVÉHO PIGMENTU

Reparexrecenze

Podle recenzí je jisté, že většině lidem tento produkt pomohl, proto by ho rádi doporučili i dalším uživatelům s předčasným šedivěním vlasů. Tento produkt je celkově velmi dobře hodnocen, jeho percentuální úspěšnost činí 60 %. Ale jako každý přípravek má i tento své pro a proti. Výhodou je zakrývání šedin. Naopak nevýhodou je zbarvení vlasů do červena. Ale záleží na každém uživateli, jakou dříve měl a nyní chce mít barvu vlasů.

Zdroj: Reparex na obnovu vlasového pigmentu
Zveřejněno: 27.12.2014


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: parazit ex recenze

Chtěla jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s přípravkem parazit ex. děkuji

Zdroj: diskuze Parazit ex recenze
Odesláno: 26.9.2016 uživatelem Eliška Kučerová
Počet odpovědí: 0

REPAREX PRO MUŽE A ŽENY

Reparex na vousy

Reparex na vousy neobarví vous jen zvenku jako barva, ale působením na melanin barví vous zevnitř. Pravidelným používáním docílíte obnovení původní barvy vašich vousů. Nanášejte jednou denně v malých dávkách ke kořínkům vousů a jemně vmasírujte.

Zdroj: Reparex pro muže a ženy
Zveřejněno: 5.6.2015


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

REPAREX PRO MUŽE A ŽENY

Reparex pro muže

Reparex pro muže je vlasová voda, která barví šedivé vlasy zevnitř a navrací vlasům jejich původní barvu. Princip fungování přípravku spočívá v tom, že oxidovaný bezbarvý melanin, který je v šedivých vlasech, je pomocí enzymu obsaženého v přípravku Reparex redukován a zbaven kyslíku. Přípravek nanášejte na pokožku ke kořínkům vlasů v malých dávkách a ihned vmasírujte do pokožky konečky prstů.

Zdroj: Reparex pro muže a ženy
Zveřejněno: 5.6.2015


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Složení Reparexu

Reparex obsahuje dvě látky zodpovědné za obnovu barvy vlasů, a to octan stříbrný a octan měďnatý.
Octan stříbrný je žíravina a při vyšších koncentracích způsobuje při styku s pokožkou podráždění kůže. Při zasažení očí způsobí jejich vážné poškození nebo podráždění. Při vdechnutí může způsobit podráždění dýchacích cest.
Octan měďnatý je toxický při požití a hrozí nebezpečí akutní otravy. Při styku s pokožkou je rovněž toxický a hrozí akutní dermální toxicita. Octan měďnatý způsobuje těžké poleptání kůže a vážné poškození očí.
Z výše uvedeného se dá dovodit, že Reparex rozhodně nebude bez vedlejších nežádoucích účinků a jeho dlouhodobé používání sebou ponese nebezpečí, která jsou zde zmíněná. Jak hodně bude Reparex škodlivý záleží na koncentraci těchto dvou látek. Výrobce však údaje o koncentraci neuvádí.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Složení Reparexu
Odesláno: 19.11.2017 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

REPAREX NA OBNOVU VLASOVÉHO PIGMENTU

Co je Reparex?

Reparex sám o sobě je bezbarevná tekutina, jejíž složení je patentováno. Je jednoznačně zřejmé, že produkční řada Reparexů tvoří bezbarvá tekutina, která je v průsvitných flakonech z umělé hmoty. Jednotlivé typy Reparexu – pro muže, pro ženy a na kníry a vousy – se navzájem neliší různými barvami, jsou tedy všechny stejně bezbarvé. Liší se jenom složením, a to podle toho, k jakému účelu si Reparex zakoupíte.

Zdroj: Reparex na obnovu vlasového pigmentu
Zveřejněno: 27.12.2014


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: ako odstrániť škvrny z reparexu na tričku červenej farby ?

Bohužel, skvrny od Reparexu z textilu vyčistit nejdou. Reparex totiž předává trvalý pigment nejen vlasům, ale i bavlně. Časem se skvrny trochu vyperou, ale až tak za 50 až 100 praní.

Zdroj: diskuze Ako odstrániť škvrny z reparexu na tričku červenej farby ?
Odesláno: 8.6.2015 uživatelem Kamča
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

REPAREX PRO MUŽE A ŽENY

Reparex pro ženy

Reparex pro ženy je kosmetický přípravek, který vrací vlasům jejich přirozenou barvu pomocí enzymu a-reductase. Reparex na rozdíl od jiných přípravků působí na vlas zevnitř, a tak je přirozená barva vlasům vrácena po celé jejich délce, nevznikají tedy různé barevné přechody. Reparex nemá žádný zápach ani škodlivé složky. Ženy na rozdíl od mužů mají jemnější a křehčí vlasy, proto je pro ně speciálně Reparex upraven. Přípravek se nanáší jednou denně v malých dávkách ke kořínkům vlasů a jemně se vmasíruje.

Zdroj: Reparex pro muže a ženy
Zveřejněno: 5.6.2015


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: ortho 3000 recenze

potřebuji objednat 1 balení ORTHO 3000 - 180 tbl

Zdroj: diskuze Ortho 3000 recenze
Odesláno: 11.1.2018 uživatelem karel KONRÁD
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

REPAREX POMÁHÁ ZAKRÝT ŠEDIVÉ VLASY

Použití Reparexu pro ženy

Reparex pro ženy je vlasová kosmetika, která se používá proti šedivým vlasům u žen. Navrátí šedivým vlasům jejich původní barvu. Barví šedivé vlasy zevnitř, při pravidelném používání má dlouhodobý účinek.

Zdroj: Reparex pomáhá zakrýt šedivé vlasy
Zveřejněno: 1.5.2015


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

REPAREX PRO MUŽE A ŽENY

Funguje – nebo nefunguje?

Reparex je opravdu výborný přípravek, který funguje. Ovšem nečekejte, že po první aplikaci se vaše vlasy zbarví do původní barvy. Pravidelným používáním Reparexu se však vaše vlasy skutečně probarví do původní barvy.

Zde se můžete podívat na video s Reparexem.

Zdroj: Reparex pro muže a ženy
Zveřejněno: 5.6.2015


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: recenze cga 800

prosím na jakou adresu byla použita vaše reklamace při neuspěchu hubnutí a vrácení peněz děkuji.

Zdroj: diskuze Recenze cga 800
Odesláno: 24.3.2015 uživatelem Miluše
Počet odpovědí: 3 Zobrazit odpovědi

REPAREX NA OBNOVU VLASOVÉHO PIGMENTU

Použití Reparexu pro muže

Reparex pro muže je speciální neškodný kosmetický preparát, který dokáže šedivým vlasům vrátit jejich původní barvu. Přípravek se nanáší na pokožku ke kořínkům v malých dávkách a ihned vmasíruje do pokožky. První účinky výrobku se obvykle projeví po 1–3 týdnech. U velmi tmavých nebo již dlouho šedivých vlasů se začíná zabarvování projevovat později.

Zdroj: Reparex na obnovu vlasového pigmentu
Zveřejněno: 27.12.2014


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: skvrny od reparexu

Tmavé skvrny od Reparexu někde na textilu nebo na nábytku půjdou odstranit peroxidem vodíku a to jejich zesvětlením. Reparex svým působením odebírá původní pigment a nahrazuje ho vlastním, takže i při zesvětlování peroxidem zesvětlujete pigment Reparexu, nikoliv původní barvy před potřísněním. Původní barvu Reparex zničí a nahradí ji vlastní. Pokud to jde, tak po zesvětlení je možné poškozené plošky natřít modelářskou barvou podobného odstínu, jako byla barva původní. Modelářské barvy jsou k dostání v široké paletě barev. Tu správnou barvu nejlépe určíte přiložením barevného vzorníku k původní barvě. Podle čísla barvy pak koupíte modelářskou barvu v malé lahvičce se štětečkem. Na závěr je dobré barvu zakrýt bezbarvým lakem, matným nebo lesklým.

Zdroj: diskuze Skvrny od reparexu
Odesláno: 13.1.2015 uživatelem Kamča
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

REPAREX POMÁHÁ ZAKRÝT ŠEDIVÉ VLASY

Jak Reparex funguje

Princip fungování přípravku Reparex proti šedinám spočívá v tom, že oxidovaný melanin, který je v šedivých vlasech, je redukován enzymem alfa-reduktázou, obsaženým v přípravku, čímž se melanin zbarví a šedivé vlasy nabudou ze svého vnitra původní barvu. Získaný kyslík enzym naváže na dusičnan stříbrný, který se v malých částkách z vlasů vymyje anebo vyčeše. Jiné barvy na vlasy barví šedivé vlasy zvenčí, kdežto Reparex zevnitř.

Reparex:

  • obnovuje původní barvu vlasů, která vypadá opět jako přírodní;
  • je snadno použitelný, není nutná žádná pomoc s jeho aplikací;
  • nanáší se lokálně pouze na šedé vlasy, je velmi efektivní;
  • barva vlasů je obnovena zevnitř, proto jsou všechny vlasy obarvené stejně;
  • šetří peníze, jedna láhev Reparexu vydrží téměř 2 měsíce;
  • nikdo si nevšimne, že ho používáte.

Zdroj: Reparex pomáhá zakrýt šedivé vlasy
Zveřejněno: 1.5.2015

FORFEMINA - RECENZE

Může se Forfemina v těhotenství

V těhotenství se užívání přípravku Forfemina nedoporučuje.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno: 3.8.2017

REPAREX NA OBNOVU VLASOVÉHO PIGMENTU

Šedivění a stres

Šedivění vlasů je mnohem vážnější problém, než se mnozí domnívají. Šedivění je buď příznakem stárnutí, anebo choroby, přinejmenším bývá průvodním znakem stresu anebo systematického potýkání se s problémy.

Zdroj: Reparex na obnovu vlasového pigmentu
Zveřejněno: 27.12.2014

REPAREX POMÁHÁ ZAKRÝT ŠEDIVÉ VLASY

Reparex pro muže

Reparex pro muže se používá na vlasy, vousy a knír. Přípravek Reparex pro muže se nanáší na pokožku ke kořínkům šedivých vlasů a vmasíruje se do pokožky konečky prstů. Přípravek zároveň odstraňuje lupy a vlasům navrací jejich přirozený lesk. První účinky výrobku se projeví po 1–3 týdnech. U velmi tmavých brunetů nebo u lidí, kteří jsou již delší dobu šediví, případně u albínů, začíná zabarvování později.

Nanášejte ke kořínkům vlasů 1x denně a omezte jejich umývání. Nenanášejte na jedno místo nadměrné množství přípravku. Zabráníte tak vzniku urychlené redukce, při níž příslušné místo dostane načervenalý nádech. Ten je však možno následně odstranit umytím vlasů. Přípravek nenanášejte na vlasy bezprostředně před uložením se ke spánku. Mohl by způsobit zašpinění ložního prádla. Nejkratší doba pro nanášení je jedna hodina před spánkem. Jestli je to nutné, můžete si vlasy vysušit fénem. Doporučuje se uschovávat výrobek na tmavém místě. Fotoreakce v důsledku prudkého světla může snížit jeho účinnost.

Zdroj: Reparex pomáhá zakrýt šedivé vlasy
Zveřejněno: 1.5.2015

PARAZITEX – RECENZE

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno: 27.12.2016

CONDROSULF 800 - RECENZE

Cena

Za cenovou politiku odpovídá vedoucí lékárník, tudíž se hodnoty jednotlivých položek i jejich výběr mezi lékárnami může lišit.

Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno: 20.5.2018

REPAREX NA OBNOVU VLASOVÉHO PIGMENTU

Jak Reparex funguje

Obnova vlasového pigmentu, to nabízí Reparex. Princip fungování přípravku spočívá v tom, že oxidovaný bezbarvý melanin, který je v šedivých vlasech, je pomocí enzymu alfa reduktáze, obsaženém v přípravku Reparex, redukován, tedy zbaven kyslíku. Ztrátou kyslíku se melanin opět zabarví a vlasy získají zevnitř svoji původní barvu.

Z melaninu odebraný kyslík naváže enzym na dusičnan stříbrný, který se po malých množstvích během aplikace přípravku z vlasu vymyje nebo vyčeše. Takže oproti klasickým barvám barví Reparex vlasy zevnitř. Reparex má některá specifika, která je potřeba vzít v úvahu. Proto vám doporučujeme dodržovat následující opatření:

  • Reparex je speciální neškodný kosmetický preparát, který vašim šedivým vlasům vrátí jejich původní barvu. Přípravek nanášejte na pokožku ke kořínkům v malých dávkách a ihned vmasírujte do pokožky konečky prstů. První účinky výrobku se projeví po 1–3 týdnech.
  • Nenanášejte na jedno místo nadměrné množství přípravku. Zabráníte tak vzniku urychlené redukce, při které příslušné místo dostane načervenalý nádech. Ten je naštěstí možné odstranit umytím vlasů.
  • Přípravek nenanášejte na vlasy bezprostředně před uložením se ke spánku. Mohl by způsobit zašpinění ložního prádla. Nejkratší doba pro nanášení je jedna hodina před spánkem. V případě nutnosti je zapotřebí vlasy dokonale vysušit fénem.
  • Účinnost přípravku se projeví po uplynutí dvou až tří týdnů. U lidí s původně velmi tmavými vlasy nebo u lidí, kteří jsou již dlouhý čas úplně šediví, případně albínů, začíná přípravek působit později. Při dalším užívání již vlasy reagují rychle.
  • Doporučujeme uschovávat výrobek na tmavém místě. Fotoreakce v důsledku prudkého světla může snížit jeho účinnost.

Zdroj: Reparex na obnovu vlasového pigmentu
Zveřejněno: 27.12.2014

FORFEMINA - RECENZE

Nebezpečí

Produkt Forfemina se nedoporučuje při vysokém tlaku. Forfemina může naopak i přechodně snížit krevní tlak. Dále může být příčinou nevolnosti, která může být způsobená nedostatkem tekutin v těle, protože Forfemina působí močopudně.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno: 3.8.2017

PARAZITEX – RECENZE

Dávkování

  • dospělí: 2 kapsle denně
  • děti od 3 do 15 let: 1 kapsle denně po jídle

Kapsli zapijte tekutinou.

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno: 27.12.2016