Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

PIPERINE FORTE V LÉKÁRNÁCH

OBSAH

Cena

Tablety Piperine Forte můžete zakoupit přes internetové stránky.

Autor: © svevi
Foto:
©

Zdroj: Piperine Forte

Poradna

V naší poradně s názvem PIPERINE FORTE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Blažena Vedralová.

Dobrý den, je možné piperine forte objednat u vás. Nevidím ho v nabídce. Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Piperin je k dostání společně s kurkumou zde: www.prozdravi.cz/kur…

Zdroj: diskuze Piperine forte

Co je to Piperine Forte

Produkt Piperine Forte obsahuje piperin. Piperin je látka, která se přirozeně nachází v pepři, ten se běžně používal a dodnes používá při vaření. Kromě toho se však využívá i v lidovém léčitelství při léčbě trávicích obtíží. Pepř navíc působí jako antidepresivum, stimuluje nervový systém a obsahuje vitamín C.

Piperin podporuje trávení a celkovou látkovou výměnu tím, že zvyšuje produkci trávicích šťáv, díky kterým se potrava rychleji stráví, živiny se rychleji absorbují a tělo hubne. Piperin zvyšuje sekreci žaludečních šťáv, blokuje geny, které produkují tukové buňky, urychluje metabolismus, stimuluje spalování kalorií, podporuje léčbu zažívacích potíží.

V jedné tobolce přípravku Piperine Forte se nachází až 285 mg piperinu.

Složky produktu Piperine Forte a jejich účinky:

Extrakt z černého pepře je v poslední době velmi populární díky jeho prokázaným schopnostem zrychlit metabolismus, zabraňovat růstu tukových buněk a potlačovat jejich ukládání. Pepř navíc působí jako přírodní antidepresivum, podporuje nervový systém a má antioxidační účinky.

Extrakt z guarany je známý převážně mezi studenty, kteří jej užívají hlavně pro jeho podpůrné účinky v oblasti paměti. Extrakt je oblíbený i jako surovina, která se využívá k výrobě energetických doplňků stravy na hubnutí.

Extrakt ze zeleného čaje má pozitivní vliv na celkový zdravotní stav. Kromě toho, že je zelený čaj vynikající náhradou kávy, je i pomocníkem ke zlepšení stravovacích návyků, a to zejména tehdy, pokud je vaším cílem zhubnout. Jeho antioxidační účinky jsou několikanásobně silnější než u vitamínu C nebo E.

Zastoupení jednotlivých složek:

  • extrakt z cayennského pepře 10 : 1;
  • extrakt z plodů guarany 4 : 1;
  • extrakt z černého pepře (standardizovaný na obsah piperinu 95 %).

Způsob užívání:

Doporučuje se jedna kapsle denně, 15 minut před snídaní. Zapijte sklenicí vody. Přípravek obsahuje kofein, takže by neměl být užíván 5 hodin před spaním. Uchovávejte na místě nedostupném pro děti, v suchu a chladu, při teplotě nižší než 30 °C.

Vlastnosti výrobku:

Jde o výživový doplněk ve formě kapslí.

Množství kapslí: 15 ks

Hmotnost kapsle: 520 mg

Hmotnost netto: 15,6 g

Původ: UE

Producent: EPSILON Bulit Holdings Limited S.K.A. ul. Radzymińska 204, 03-674 Warszawa

Zdroj: Piperine Forte

Tloustne se po vitamínu B

Po samotném přípravku B-komplex forte se nepřibírá, pouze B-komplex forte podporuje chuť k jídlu.

Zdroj: B-komplex forte

Diskuze

V diskuzi BYLINKY SPALOVÁNÍ TUKŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Manka.

L-taurina, taky nic mi neřiká takže s tím nepomůžu, ale piilulky to Piperine Forte:)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Martina.

Dík moc! slyšela jsem už o těch tabletech a asi si tohle koupím, ale nejdřív si musím najit nějakou dobrou dietu.

Zdroj: diskuze Bylinky spalování tuků

Nežádoucí účinky

B-komplex forte není určen pro děti do 12 let. Přebytečné množství vitamínu B se vyloučí močí. Výrobek obsahuje laktózu a sacharózu.

Zdroj: B-komplex forte

Diskuze

V diskuzi BYLINKY SPALOVÁNÍ TUKŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Sylvie.

Já znám Piperine forte, povedlo se mi zhubnout s nimí tabletami 13 kg za 3 měsice. Určitě kromě tablet jsem sportovala a držela dietu.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Yana.

Taky jsem brala Piperine, nic jiného jsem nedělala abych zhubla (vím že je to chyba). A dokonce bez diety pilulky pomohly. Zhubla jsem 6 kilo za 2 měsice. Vůbec jsem neměla chut' na bonbony a čokoládu a to vždycky byl můj největší problem.

Zdroj: diskuze Bylinky spalování tuků

Omegamarine forte cena

Omegamarine forte se dá koupit pouze u výrobce, firmy NaturaMed Pharmaceuticals. Zde je přímý odkaz na webovou objednávku, kde je vidět i aktuální cena omegamarine forte.

Zdroj: Rybí tuk z Norska v Omegamarine forte +

Diskuze

V diskuzi KOLAGEN V POTRAVINÁCH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vanda.

tento doplněk stravy jsem již vyzkoušela. Opravdu pokožka se stává hebčí díky přísunu kolagenu. I zdravá strava kolagen postrádá a proto mi pomohl k hebčí pokožce tento doplněk stravy.Kolagen FORTE se vstřebává snadněji.Osvědčil se mi kolagen FORTE od rosenpharmy, je běžně dostupný v lékárnách

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lucie.

no já ten kolagen Forte objednala na rosenpharma.cz, ted tam maji vanocni slevy az 30 procent

Zdroj: diskuze Kolagen v potravinách

Na co je dobrý B-komplex forte

B-komplex forte přispívá k udržení normálního stavu pokožky a sliznic, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normální činnosti nervové soustavy. Pomáhá při stresech, prasklých koutcích, při akné, aftách a oparech.

Zdroj: B-komplex forte

Poradna

V naší poradně s názvem B12KOMPLEX FORTE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ján.

Dobrý den.Mužů uživat b 12komplex forte když beru warfarin.Děkuji za odpověď..

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Pokud jde výlučně jen o vitamíny řady B, tak by zde neměla být žádná interakce s Warfarinem. Ale i přesto si nechte změřit INR srážlivost krve po prvních dnech užívání.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Funkce warfarinu

B komplex forte v těhotenství

Pokud těhotenství probíhá bezproblémově, nemělo by nic bránit v užívání B-komplex forte. Jedná se o potravinový doplněk, u kterého není známá kontraindikace. Nicméně je dobré poradit se se svým ošetřujícím lékařem.

Zdroj: B-komplex forte

Poradna

V naší poradně s názvem OMEGAMARINE FORTE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva Novotná.

Ráda bych se zeptala, zda je možné užívat OmegaMarine FORTE +
4 měsíce po expiraci.
Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Výrobce stanovuje minimální dobu použitelnosti s ohledem na bezpečnost a obsah léčivých látek. Po uplynutí této doby již nelze garantovat, že produkt bude bezpečný a ani to, že vašemu tělu dodá to, co mohl v průběhu této doby. Postupem času olej degraduje a mastné kyseliny v něm se mění. 4 měsíce ale není tak dlouho po uplynutí doby použitelnosti, aby to mělo vliv na účinnost. Rok je již znát.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Omega marine forte a Warfarin

Cena a prodej

OmegaMarine Forte+ se dá koupit pouze u výrobce, tedy u firmy NaturaMed Pharmaceuticals. Zde je přímý odkaz na webovou objednávku, kde je vidět i aktuální cena produktu OmegaMarine Forte.

Zdroj: OmegaMarine Forte

Diskuze

V diskuzi UŽÍVANIE ANOPYRÍNU A OMEGAMARINE FORTE+ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Mária Slaminková.

Užívam 1/2 anopyrinu 100 mg denne, môžem užívať OmegaMarine Forte +? Ďakujem za odpoveď.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Užívanie anopyrínu a Omegamarine Forte+

Prestarium Neo Forte – fotografie

Zde najdete odkaz na preparát: Prestarium Neo Forte.

Zdroj: Prestarium Neo Forte

Poradna

V naší poradně s názvem OMEGAMARINE FORTE+VITAMÍN D3 se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Růžena .

Dobrý den,
mohu užívat výše uvedený OmegaMarine Forte+vitamín D3,když užívám dlouhodobě Walfarin 5. Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Omega marine Forte trošku zesiluje účinky Warfarinu, proto o tom informujte svého lékaře, který Vám předepisuje Warfarin. Hrozí zde zvýšené riziko krvácení z nosu a tvorba modřin.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze OmegaMarine Forte+vitamín D3

Zkušenosti

Výrobci produktu Piperine Forte/Extreme slibují klientům vzrušující výsledky, které jsou však se zkušenostmi reálných odběratelů v rozporu. Mnoho lidí si stěžuje, že jde o podfuk. Tvrdí, že se pokoušeli napsat komentář na oficiální stránku prodejce, ale nebylo to možné. Na další stránce, která tento produkt nabízí, jsou pak všechny komentáře psány v ten samý den. Zda opravdu jde jen o shodu náhod, nebo lež, s jistotou říci nelze. Na stránce Mozolani se můžete dočíst, že extrakt ze zeleného čaje, který Piperine Extreme obsahuje v množství 30 mg, na hubnutí ani zdaleka nestačí, podobně je to možná i s jinými látkami, které Piperine Forte či Extreme obsahují.

Nejsou uvedeny žádné negativní a vedlejší účinky při užívání produktu Piperine Forte, což však neznamená, že neexistují. Minimálně by tento produkt neměl být užíván jako náhrada pestré stravy a také by se měly mít na pozoru těhotné a kojící ženy. Ostatní rizika musí brát každý na vlastní odpovědnost.

Větší denní přísun piperinu může přivodit zdravotní komplikace. Maximální uváděná a doporučená denní dávka piperinu je 15 mg. Kdežto hubnoucí tablety obsahují neidentifikovatelné dávky piperinu. Nadto pak i látky, o kterých se ví, že se jejich biologická dostupnost zvyšuje s užitím piperinu. Jsou to: vitamín C, vitamíny skupiny B, koenzym Q10, ale i velké množství léků jako: Rifampicin, Sulfadiazine, Nimesulide, Propranolol, Theophylline, Beta Lactams, Tetracycline, Oxytetracycline, Ciprofloxacine, Vasicine a další.

Negativní zkušenosti s tímto přípravkem se pak objevují i co se týče oblasti financí. Pokud byl produkt pro nefunkčnost odeslán zpět, nedošlo k avizovanému vrácení zaplacené částky. Je tedy jen na vás, jak s těmito informacemi naložíte.

Jak již bylo řečeno, účinky piperinu jsou prokazatelné. Je schopen svými účinky zvyšovat biologickou dostupnost (někdy i jinak relativně neúčinných) látek. To dělá tak, že zablokuje aktivitu enzymu, který jinak danou látku v zažívacím traktu velice rychle štěpí na látky neúčinné (metabolity). Tím se těchto látek dostane do krevního oběhu a k samotným buňkám nepoměrně více. Rozdíly v účinnosti se vyčíslují až v řádech tisíců procent. Nejmarkantnější je to u kurkuminu, který se tak změní z jinak poměrně neúčinné látky na vysoce účinný a širokospektrální prostředek. Zrovna tak piperin funguje i s některými chemickými léčivy, kde tak lze brát nepoměrně menší dávku léčiva při zachování stejného účinku. Pozor, maximální uváděná a doporučená denní dávka piperinu je 15 mg.

Než si produkt objednáte, nejdříve zjistěte, jestli odpovědná firma sídlí, nebo aspoň provozuje pobočku na území Evropské unie. Obchodní podmínky produktu Piperine Forte však žádnou konkrétní firmu nemají! Chybí jakýkoli kontakt. Případnou reklamaci máte zaslat „majiteli portálu“. Ale kde sídlí? Jaké má oficiální jméno? Podfuk jménem „Piperine Forte“ tak připomíná podvodné tabletky a krémy CGA800, Lefery nebo Hydroface. Většina podvedených spotřebitelů dochází ke shodnému závěru, že svému organismu pomohou jenom zdravou stravou a pohybem. Další informace můžete nalézt na diskusních fórech.

Piperine Forte zdravou stravu a pohyb nenahradí! Místo polykání tabletek začněte raději s pravidelnými procházkami.

Zdroj: Piperine Forte

Diskuze

V diskuzi HYPNOX FORTE PŘÍBALOVÝ LETÁK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Anot.

Prosím o radu,užívám Zoloft 50mg 1 tab.večer můžu brát i Hypnox forte,děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Martina.

Dobrý den chtěla jsem jse zeptat mám menopauzu. Poslední dobu nemohu spát je dobré užívat Hypnox forte.

Zdroj: diskuze Hypnox forte příbalový leták

Omegamarine forte dávkování

Obvykle stačí dvě kapsle denně, jednu ráno a druhou po obědě.

Zdroj: Rybí tuk z Norska v Omegamarine forte +

Dávkování

Obvykle stačí dvě kapsle denně, jednu ráno a druhou po obědě.

OmegaMarine Forte+ jsou vysoce koncentrované omega-3 mastné kyseliny v malých kapslích, které se snadno polykají a nezanechávají v ústech žádnou pachuť.

Zdroj: OmegaMarine Forte

Dávkování

Dospělí a děti od 12 let užívají 1 dražé 1x denně.

Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Zdroj: B-komplex forte

OmegaMarine Forte

Je všeobecně známo, jak důležité jsou Omega-3 mastné kyseliny pro mozek a srdce. Problém je v tom, že naše moderní strava nám nedodává dostatek těchto důležitých mastných kyselin. Tento doplněk stravy je důležitý hlavně pro ty, kteří nejedí mastné ryby několikrát týdně.

Zdroj: Rybí tuk z Norska v Omegamarine forte +

Kyselina listová Forte

Kyselina listová Forte je potravinový doplněk v nové a silnější formě. Obsahuje 400 mcg kyseliny listové a 1 mcg vitamínu B12. Je vhodným potravinovým doplňkem pro tvorbu červených krvinek, pro zdravý vývoj a růst plodu v těhotenství. O jeho ceně se můžete informovat například zde.

Zdroj: Kyselina listová

Příbalový leták

Fraxiparine a Fraxiparine Forte se liší svým dávkováním.

Zde můžete vidět příbalový leták léku Fraxiparine.

Zde můžete vidět příbalový leták léku Fraxiparine Forte.

Zdroj: Fraxiparine


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Gabriela Štummerová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP