Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

PIPERIN FORTE KOUPIT V LÉKÁRNĚ

OBSAH

Cena a prodej

OmegaMarine Forte+ se dá koupit pouze u výrobce, tedy u firmy NaturaMed Pharmaceuticals. Zde je přímý odkaz na webovou objednávku, kde je vidět i aktuální cena produktu OmegaMarine Forte.

Zdroj: OmegaMarine Forte

Poradna

V naší poradně s názvem PIPERINE FORTE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Blažena Vedralová.

Dobrý den, je možné piperine forte objednat u vás. Nevidím ho v nabídce. Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Piperin je k dostání společně s kurkumou zde: www.prozdravi.cz/kur…

Zdroj: diskuze Piperine forte

Co je to Piperine Forte

Produkt Piperine Forte obsahuje piperin. Piperin je látka, která se přirozeně nachází v pepři, ten se běžně používal a dodnes používá při vaření. Kromě toho se však využívá i v lidovém léčitelství při léčbě trávicích obtíží. Pepř navíc působí jako antidepresivum, stimuluje nervový systém a obsahuje vitamín C.

Piperin podporuje trávení a celkovou látkovou výměnu tím, že zvyšuje produkci trávicích šťáv, díky kterým se potrava rychleji stráví, živiny se rychleji absorbují a tělo hubne. Piperin zvyšuje sekreci žaludečních šťáv, blokuje geny, které produkují tukové buňky, urychluje metabolismus, stimuluje spalování kalorií, podporuje léčbu zažívacích potíží.

V jedné tobolce přípravku Piperine Forte se nachází až 285 mg piperinu.

Složky produktu Piperine Forte a jejich účinky:

Extrakt z černého pepře je v poslední době velmi populární díky jeho prokázaným schopnostem zrychlit metabolismus, zabraňovat růstu tukových buněk a potlačovat jejich ukládání. Pepř navíc působí jako přírodní antidepresivum, podporuje nervový systém a má antioxidační účinky.

Extrakt z guarany je známý převážně mezi studenty, kteří jej užívají hlavně pro jeho podpůrné účinky v oblasti paměti. Extrakt je oblíbený i jako surovina, která se využívá k výrobě energetických doplňků stravy na hubnutí.

Extrakt ze zeleného čaje má pozitivní vliv na celkový zdravotní stav. Kromě toho, že je zelený čaj vynikající náhradou kávy, je i pomocníkem ke zlepšení stravovacích návyků, a to zejména tehdy, pokud je vaším cílem zhubnout. Jeho antioxidační účinky jsou několikanásobně silnější než u vitamínu C nebo E.

Zastoupení jednotlivých složek:

  • extrakt z cayennského pepře 10 : 1;
  • extrakt z plodů guarany 4 : 1;
  • extrakt z černého pepře (standardizovaný na obsah piperinu 95 %).

Způsob užívání:

Doporučuje se jedna kapsle denně, 15 minut před snídaní. Zapijte sklenicí vody. Přípravek obsahuje kofein, takže by neměl být užíván 5 hodin před spaním. Uchovávejte na místě nedostupném pro děti, v suchu a chladu, při teplotě nižší než 30 °C.

Vlastnosti výrobku:

Jde o výživový doplněk ve formě kapslí.

Množství kapslí: 15 ks

Hmotnost kapsle: 520 mg

Hmotnost netto: 15,6 g

Původ: UE

Producent: EPSILON Bulit Holdings Limited S.K.A. ul. Radzymińska 204, 03-674 Warszawa

Zdroj: Piperine Forte

Diskuze

V diskuzi LIQUIDO FORTE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Beáta.

Sérum a šampon Liquido Forte mi doporučili v lékárně. Rychle jsme se má dcera vší zbavila. V balení je navíc i hřeben, kterým se vši pak dobře vyčesávají.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze LIQUIDO Forte

Omegamarine forte cena

Omegamarine forte se dá koupit pouze u výrobce, firmy NaturaMed Pharmaceuticals. Zde je přímý odkaz na webovou objednávku, kde je vidět i aktuální cena omegamarine forte.

Zdroj: Rybí tuk z Norska v Omegamarine forte +

Diskuze

V diskuzi KDE SE DÁ KOUPIT MOROZNIK V ČR se k tomuto tématu vyjádřil uživatel PETR.

MOC TOMU NEVĚŘÍM,ALE CHTĚL BYCH TO VYZKOUŠET,ALE CHTĚL BYCH SI TO KOUPIT NĚKDE V LÉKARNE,JESTLI JE TO MOŽNÉ DĚKUJI

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Kde se dá koupit moroznik V ČR

Cena a prodej

B-komplex forte Generica tbl 100

Přípravek B-komplex forte Generica tbl 100 je potravinový doplněk, který je možné díky pečlivému výběru vitamínů skupiny B bezpečné užívat na denní doplnění. Tento produkt obsahuje vitamíny skupiny B.

Cena B-komplex forte Generica tbl 100 je 105 Kč.

B-komplex forte Generica tbl 100 můžete koupit v internetové lékárně.

B-komplex forte Dr. Max

Dr. Max B-komplex forte 20 tablet obsahuje všechny vitamíny skupiny B.

Cena Dr. Max B-komplex forte 20 tablet je 39 Kč.

Dr. Max B-komplex forte 20 tablet si můžete koupit zde.

B-komplex forte Zentiva 100 tbl

B-komplex forte Zentiva 100 tbl je doplněk stravy, který přispívá k normální činnosti nervové soustavy, k udržení normálního stavu pokožky a sliznic a zároveň pomáhá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Cena B-komplex forte Zentiva 100 tbl je 149 Kč.

B-komplex Zentiva 100 tbl si můžete koupit v internetové lékárně.

B-komplex forte Galmed

B-komplex Galmed 100 tbl obsahuje vitamíny B, které jsou ve vodě rozpustné a po podání se v trávicí soustavě dobře vstřebávají. Mají význam v aktivitě enzymů při látkové výměně, napomáhají odbourávání tuků, uhlovodanů a aminokyselin. Podílejí se na udržení normálních funkcí tkání, jako jsou kůže, nervstvo, zažívací ústrojí, a přispívají k posílení obranyschopnosti organismu. B-komplex Galmed se užívá při nedostatku vitamínů skupiny B. Zvýšená potřeba vitamínů nastává při nadměrné tělesné námaze, únavě, v období zvýšené zátěže organismu způsobené vlivem okolního prostředí, například zhoršeného životního prostředí, špatného počasí, mimořádných životních situací, při dlouhodobém duševním vypětí. Vitamíny B se doporučují pro posílení celkového psychického stavu, pro udržení energie a vyrovnaného duševního výkonu. Přispívají k udržení zdravé pokožky a sliznic.

Cena B-komplex Galmed 100 tbl je 83 Kč.

B-komplex Galmed 100 tbl můžete koupit zde.

Zdroj: B-komplex forte

Poradna

V naší poradně s názvem VIŠNĚVSKÉHO BALZÁM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Štěpánka Čechová.

Dobrý den, kde se dá sehnat višněvského balzám?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Višněvského balzám se dá běžně koupit v lékárně bez předpisu. Cena višněvského balzámu je do 100 Kč za skleničku, která vydrží na dlouho. V lékarně mají dva druhy, ten s bukovým dehtem je účinnější.

Zdroj: diskuze Višněvského balzám

Účinky

Černý pepř je mnohem více než koření. Jeho vrchní vrstva – piperin – je stále častěji popisována jako silný tukový reduktor, avšak množství používané v kuchyni je příliš malé na to, aby byl využitý její nesmírně cenný odtučňovací potenciál. Proto byl vytvořen extrakt. Tento extrakt posiluje vylučování trávicích šťáv (žaludečních, slinivkových, střevních) a blokuje geny zodpovědné za produkci tukových buněk. Piperin přirozeně zrychluje metabolismus a povzbuzuje organismus ke spalování maximálního množství kalorií. Piperin odtučňuje přirozeně, proto vysněnou postavu získáte bez námahy a drastických diet. Dodatečná fyzická aktivita může zlepšit tvarování postavy, ale není nutná pro zhubnutí.

Piperin odstraňuje základní problém obézních osob – nekontrolované přejídání. Mnoho uživatelů se chlubí, že například díky přípravku Piperine Forte již nepotřebují sladkosti. Jde tedy o obrovský průlom v boji s obezitou! Fenomén piperinu spočívá především v jeho postupném působení – tuková tkáň se spaluje poněkud pomaleji, ale zato přirozeně a trvale.

Zdroj: Piperin

Poradna

V naší poradně s názvem MĚSÍČKOVÁ TINKTURA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Veronika.

Můžete mi poradit, kde koupit 80% líh? V lékárně mi řekli, že se nesmí prodávat. Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Klidně použijte 60% a zvyšte pak dávkování o 20%.

Zdroj: diskuze Měsíčková tinktura

Tloustne se po vitamínu B

Po samotném přípravku B-komplex forte se nepřibírá, pouze B-komplex forte podporuje chuť k jídlu.

Zdroj: B-komplex forte

Diskuze

V diskuzi OCISTA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lucie.

Ahoj, já nyní po zimě řešila stejný problém. Kompletní očistu a detoxikaci děla. Na odvodnění mi doporučili v lékarně H2Out Forte na detoxikaci čaje.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Bibiana.

Ano, musím souhlasit. Tento přípravek jsem taky vyzkoušela a ač jsem mu napřed neveřila, mile mě překvapil. Tělo na tabletky zareagovalo během několika dní. Už mi nenatékají nohy, zlepšila se mi celulitida a mám pár kilo dole. Za mě doporučuji vyzkoušet.

Zdroj: diskuze Ocista

Nežádoucí účinky

B-komplex forte není určen pro děti do 12 let. Přebytečné množství vitamínu B se vyloučí močí. Výrobek obsahuje laktózu a sacharózu.

Zdroj: B-komplex forte

Poradna

V naší poradně s názvem ARGINMAX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva.

Můžu se zeptat kde arginmax koupím? A je dolně prodejný, nebo na předpis?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

ArginMAX Forte pro ženy jde koupit tady: www.prozdravi.cz/arg…
Cena ArginMaxu pro ženy: 90 tobolek stojí 1130 Kč.

Zdroj: diskuze Arginmax

Cena piperinu

V České republice je možné originální přípravek, vědecky testovaný, koupit výlučně na stránkách výrobce, které naleznete na internetu.

Originální balení obsahuje 95% koncentrát extraktu z piperinu. Výrobek je doplněk výživy a nesmí nahrazovat plnohodnotnou stravu. Přípravek není ani lék a nesmí tak nahradit léky předepsané lékařem. Během terapie se doporučuje vyvážené stravování a zdravý životní styl. Prezentované balení obsahuje 15 kapslí a stačí na dvoutýdenní terapii.

Zdroj: Piperin

Poradna

V naší poradně s názvem PROBLÉM V PŘECHODU SE SUCHOU VAGÍNOU. se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jjana Novotná.

Prosím kdo mi poradí volně dostupnou léčbu suché vagíny? Mám velké pálení a bolest. Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Na suchou vagínu doporučuji používat lubrikační gel se silikonovým základem. Jde volně koupit v lékárně tady www.zbozi.cz/?q=lubr…

Zdroj: diskuze Problém v přechodu se suchou vagínou.

Piperin krém na vitiligo

Ztráta pigmentace kůže neboli vitiligo trápí až čtyři procenta populace. Tato porucha se dá údajně léčit pomocí černého pepře. Alkaloid v něm obsažený totiž pigmentaci kůže výrazně podporuje. Piperin je látka, která způsobuje pověstnou štiplavost pepře a právě díky ní se staly bobule oblíbeným a dobře známým kořením. Dosud se vitiligo léčí především kortikosteroidními krémy a radioterapií pomocí zářičů UV. Místní léčba piperinem stimuluje vyrovnaně pigmentaci kůže, takže kombinace této léčby s UV ozařováním výrazně zlepšuje pigmentaci a její výsledky jsou úspěšnější než dosavadní léčba vitiliga.

Zdroj: Piperin

Poradna

V naší poradně s názvem KDE KOUPIT SMRKOVOU PRISKYŘICI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel JANA HOMOLKOVÁ-FILIPIOVÁ.

MÁM NA PRAVÉM PALCI MYKOZU NEHTU. SCHÁNÍM MAST, JE NĚKDE LÉKÁRNA, KDE BY SE NECHALA KOUPIT

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Mast na plíseň nehtů, která se dá koupit volně v lékárně, se jmenuje Canespor a používá se jednou denně. Zde je vidět její cena a lékárna, kde se dá koupit www.zbozi.cz/hledani…
Léčba je zdlouhavá a musí se pravidelně provádět několik týdnů až měsíců, podle rozsahu postižení.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Kde koupit smrkovou priskyřici

Na co je dobrý B-komplex forte

B-komplex forte přispívá k udržení normálního stavu pokožky a sliznic, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normální činnosti nervové soustavy. Pomáhá při stresech, prasklých koutcích, při akné, aftách a oparech.

Zdroj: B-komplex forte

Poradna

V naší poradně s názvem TABLETY S TESTOSTERONEM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavel.

dobry den methyltestosteron genesis se da koupit v lekarne ? dekuji za odpoved

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Žádný testosteron není volně prodejný. Z důvodu vážných nežádoucích účinků. Používá se pouze pro muže bez vlastní produkce testosteronu na vykrytí deficitu. V takovém případě je léčivo podáváno lékařem s pečlivým dozorem na všechna známá nebezpečí.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Tablety s testosteronem

Hypnox cena

Hypnox je možné koupit volně v lékárně bez předpisu. Na lék Hypnox nepřispívá zdravotní pojišťovna. Léky hypnox je možné také koupit v internetovém obchodě, kde je také vidět jeho aktuální nejnižší cena: Hypnox cena.

Zdroj: HypnoX léčí problémy se spánkem bez předpisu

B komplex forte v těhotenství

Pokud těhotenství probíhá bezproblémově, nemělo by nic bránit v užívání B-komplex forte. Jedná se o potravinový doplněk, u kterého není známá kontraindikace. Nicméně je dobré poradit se se svým ošetřujícím lékařem.

Zdroj: B-komplex forte

Cena

Tablety Piperine Forte můžete zakoupit přes internetové stránky.

Autor: © svevi
Foto:
©

Zdroj: Piperine Forte

Prestarium Neo Forte – fotografie

Zde najdete odkaz na preparát: Prestarium Neo Forte.

Zdroj: Prestarium Neo Forte

Epsomská sůl e-shop

Epsomskou sůl si můžete koupit v lékárně, v lepších drogeriích či prodejnách kosmetiky nebo na e-shopech. Cena epsomské soli není nikterak závratná, spíše záleží na výrobci, dodavateli a velikosti balení.

Zdroj: Epsomská sůl

Omegamarine forte dávkování

Obvykle stačí dvě kapsle denně, jednu ráno a druhou po obědě.

Zdroj: Rybí tuk z Norska v Omegamarine forte +


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Nina Vinšová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP