Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

PARUKY Z PRAVÝCH VLASŮ PLZEŇ

OBSAH

Paruky z pravých vlasů v Praze

Zde si můžete pročíst diskusní příspěvky.

Zdroj: Paruky

Diskuze

V diskuzi PARUKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana Nováková.

Dobrý den,

mohu od vás získat kontakt na specialistu pro opravy příčesků z pravých vlasů?

děkuji Noj

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Paruky

Cena paruky z pravých vlasů

Zde můžete vidět ceny paruk z pravých vlasů.

Zdroj: Paruky

Diskuze

V diskuzi PARUKY PLZEŇ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Cechurova zdenka.

nemohu najít adresy prodejen paruk v plzni

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lad. Jirešová.

Prosím o sdělení adresy prodejny paruk v Plzni . Jsem po chemoterapii. Děkuji s pozdravem JIrešová.

Zdroj: diskuze Paruky plzeň

Barvení paruky

Paruku z pravých vlasů je možné v případě potřeby barvit, odbarvovat či melírovat, natáčet a případně i natrvalit. Zakoupená paruka nemusí být ostříhána, a tak je možné ji upravit do požadovaného účesu.

Zdroj: Paruky

Diskuze

V diskuzi PRODLOUŽENÍ VLASŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Paula.

Na stránky jsem koukala, pro mě je důležité, že materiál k prodloužení je z pravých lidských vlasů. Dobře se pak udržuje.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Dita.

A jakým způsobem si Paulo vlasy prodlužujete?

Zdroj: diskuze Prodloužení vlasů

Paruky Plzeň

Zde lze zakoupit paruky.

Zdroj: Paruky

Diskuze

V diskuzi PRODLOUŽENÍ VLASŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Běla.

Já jsem si od nich koupila clip-in. Moje kadeřnice mě je dobarvila a nasadila, pak učesala. Moje vlasy teď vypadají skvěle.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Melánie.

Kupovala jste si je na www.vlasy-levne? Tam mají materiál z pravých lidkých vlasů, proto prodloužení vypadá přirozeně.

Zdroj: diskuze Prodloužení vlasů

Péče o paruky z pravých vlasů

Paruky a příčesky si bezesporu pořizujete na delší dobu. Aby vám po celou dobu dobře sloužily, je třeba jim věnovat patřičnou péči. Používejte pouze kvalitní hřebeny a kartáče, které nemají ostré hrany. Při česání vzniká velká třecí síla a poškození ochranné vrstvy vlasu (kutikuly), které může způsobit nekvalitní hřeben, je nevratné. Praní paruky provádějte opatrně v roztoku šamponu a vlažné vody. Vyvarujte se manipulaci, která by mohla způsobit zacuchání. Po vyprání vždy použijte kvalitní kondicionér. Při sušení používejte raději nízkou teplotu, popřípadě nechte vlasy uschnout při pokojové teplotě.

Zdroj: Paruky

Diskuze

V diskuzi PRODLOUŽENÍ VLASŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ester.

Já jesm si nejvíce k prodloužení vlasů oblíbila clip-in.Nakupuji u vlasy-levne.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Evelina.

Neznám, ale na stránky jsem koukala, mají velký výběr a co je opravdu důležité, tak jejich materiál je z pravých lidských vlasů.

Zdroj: diskuze Prodloužení vlasů

Cena paruky z umělých vlasů

Zde můžete vidět ceny paruk z umělých vlasů.

Zdroj: Paruky

Rada odborníka:

Chcete-li být při výběru paruky spokojená, dejte na radu odborníka. Majitel studia Natur Hair CZ, Petr Stříbrný, doporučuje: "V případě paruky, která bude vyrobena na zakázku, doporučuji tento osvědčený postup. Paruka by neměla mít vlasy delší než 30 cm a to i v případě, že Vaše vlasy byly dříve delší. Paruka by měla být vyrobena z evropských vlasů, pokud možno stejné barvy i struktury. Pouze tak máte jistotu, že si rozdílu nikdo nevšimne. Kratší vlasy doporučujeme zejména proto, že nevyžadují takovou péči jako vlasy dlouhé a pochopitelně jsou i mnohem levnější. Krátké vlasy Vám umožní lepší přechod z paruky k vlastním vlasům, až tyto začnou opět růst. Vlasy po chemoterapii začínají růst přibližně po dvou až třech měsících s přírůstkem asi 1 – 2 cm za měsíc. V případě, kdy vlasy dorostou do délky 10 – 15 cm, je nejlepším řešením paruku odložit a věnovat se obnově vlastních vlasů. Pro tento přechod je dobré paruku postupně zkracovat".

Zde najdete širokou nabídku paruk z pravých a umělých vlasů.

Zdroj: Ztráta vlasů při chemoterapii

Diskuze

V diskuzi VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Majdula.

Dívala jsem se na www.vlasy-levne.cz a zaujala mě metoda clio in.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Stázka.

Neznám vlasy-levne, ale zaujaly mě tím, že mají materiál k prodloužení z pravých lidských vlasů.

Zdroj: diskuze Vlasy

Paruky z umělých vláken

Paruky z umělých materiálů mají tu výbornou vlastnost, že drží stálý tvar i barvu. Ti z nás, kteří nemají to štěstí a vlasy jim nechtějí růst nebo nejdou právě rychle upravit, mají na výběr z mnoha druhů paruk a příčesků. Při jejich nošení je však nutné dodržovat některé zásady a předejít tak jejich poškození. V dnešní době jsou paruky velmi oblíbené. Paruky z umělých vlasů jsou vyráběny strojově z umělých vlasových tres, v místě čela a vrcholu hlavy jsou tresy našité na jemné tkanině. Paruky jsou vyrobeny tak, že ve spánkových partiích jsou umístěny kovové pružinky, které zabezpečují dokonalé přilnutí k hlavě. V zadní části jsou gumičky se suchými zipy, jejichž pomocí lze provádět menší velikostní korektury. Velikost paruky je standardní evropská a vyhovuje 98% populace.

Co je to umělý vlas

Umělé vlasy jsou téměř k nerozeznání od pravých. Jsou vyrobeny z mikrovlákna, které se našim vlasům velice podobá. Keratin je bílkovina, kterou obsahují naše vlasy a nehty. Firmám vyrábějícím produkty určené pro výrobu paruk se podařilo keratin napodobit. Tato polymerní sloučenina má velmi podobné složení jako přírodní vlasy. Říká se jí běžně keratin, i když označení umělý keratin by bylo přesnější.

Výdrž

Paruky z umělých vlasů jsou vyráběny strojově a na některých z nich jsou kolem uší plošky sloužící na přilepení k pokožce. Paruky z umělých vlasů drží tvar a mají stálou barvu.

Zdroj: Paruky

Diskuze

V diskuzi VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Barča.

A vyzkoušela jste si clip in nasadit?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Brenda.

Výborné je, že vlasy-levne mají materiál z pravých lidských vlasů.

Zdroj: diskuze Vlasy

Péče o umělé paruky

Výhodou těchto paruk je nejen příznivá cena, ale také to, že je můžete umývat a sušit, aniž byste se při tom museli příliš namáhat, neboť tyto paruky drží dokonale svůj tvar. Umělé vlasy mohou být umývány a sušeny s minimální péčí. K mytí paruky z umělého vlasu používejte pouze originální vlasovou kosmetiku s obsahem kaučuku. Pokud byste použili přípravky na humánní rostlý vlas, který má zcela jiné chemické složení, došlo by k nevratnému poničení modelu. Většina paruk z umělých vlasů se nedá barvit.

Zdroj: Paruky

Diskuze

V diskuzi VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Brigita.

Dobarvujete si je? Prý jsou z pravých lidských vlasů a jde to v pohodě.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Monina.

Barvím si je do svého odstínu, vlním si je a vypadají přirozeně.

Zdroj: diskuze Vlasy

Co je to tupé

Tupé (toupee) je druh malé paruky nebo příčesku, který se obvykle nosí k zakrytí plešatého místa na pokožce hlavy. Většina tupé se nosí na temeni hlavy – v oblasti, která je často náchylná k vypadávání vlasů v důsledku mužské plešatosti.

Tupé jsou vyrobeny ze syntetických nebo umělých vlasů a obvykle používají lepidlo k přilepení na pokožku hlavy. Dobré tupé bude navrženo tak, aby splynulo s vašimi přirozenými vlasy a aby vaše vlasy vypadaly, jako by je neovlivnila žádná mužská plešatost.

Herci, umělci, politici a další veřejní činitelé již dlouho používají tupé, aby zakryli vypadávání vlasů, ať už přesvědčivě nebo jinak.

Tupé se od paruky liší svou velikostí. Zatímco termín paruka se obecně používá k označení příčesků, které pokrývají celou pokožku hlavy, termín tupé se týká konkrétně menších příčesků určených pro oblasti postižené řídnutím vlasů nebo úplným vypadáváním vlasů.

Mezi parukami a tupé jsou také určité designové rozdíly. Zatímco paruka je navržena tak, aby pevně držela na pokožce hlavy a může mít dokonce poutka pro přizpůsobení její velikosti, tupé sedí volněji a obvykle je třeba ho přilepit k pokožce hlavy pomocí dočasného lepidla, aby zůstalo na místě.

Zdroj: Tupé z pravých vlasů

Diskuze

V diskuzi VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Rita.

Clip in znám.Objednávám si je u vlasy-levne. Mají kvalitní materiál z pravých lidských vlasů.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Regina.

Vlasy-levne neznám, ale prošla jsem si jejich stránky a zaujaly mě.

Zdroj: diskuze Vlasy

Trichologie Plzeň

  • Alena Šamanová – tricholog
  • E-mail: a.samanova(zavináč)email.cz
  • Tel.: +420 607 821 411 (telefonické objednávky PO–PÁ 9–17 hod.)
  • Adresa: Institut krásy, Bezručova 143/16, 301 00 Plzeň 3

Zdroj: Trichologie

Paruky

Paruk jsou dnes nabízeny stovky a stovky – od jednotlivých profesionálních vlásenkářů přes výrobce a dovozce jednodušších modelů z levnějších materiálů až po velké kolekce paruk největších a nejznámějších výrobců. Ne vždy ale všechny paruky ve skutečnosti vypadají tak, jak jsou prezentovány v katalozích nebo na webových stránkách. Při každém plánovaném nákupu paruky důsledně doporučujeme nespoléhat se jen na vyobrazení paruky na fotografiích modelek. Pokud je to jen trochu možné, přijeďte na osobní návštěvu a vyzkoušejte více paruk, různé střihy, případně i barvy. Jen tak si vyberete paruku, která se bude k Vašemu obličeji nejlépe hodit a ve které se také budete nejlépe cítit.

Na trhu jsou paruky z umělého vlákna, na pohled zcela nerozeznatelné od vlastních vlasů. Umělé vlákno dokonale drží tvar a i po umytí se vlasy vrací do původního účesu. Většina paruk je vyrobena v univerzální velikosti, podklad je pružný, dá se stahovat a uvolňovat pomocí gumiček s našitými suchými zipy. Některé modely se vyrábějí i v menších či větších velikostech.

Paruky z pravých vlasů jsou náročnější na údržbu, zato poskytují možnost vlastní úpravy účesu a vydrží déle pěkné než paruky z umělého vlákna.

Každá renomovaná společnost paruky a příčesky nejen prodává, ale vedle zajištění speciální kosmetiky na jejich domácí ošetřování provádí rovněž jejich odbornou údržbu. I při pečlivé domácí údržbě a důsledném používání speciální kosmetiky je jejich občasné odborné ošetření ve specializované provozovně nutné. Jen tak si paruka či příčesky zachovají pěkný vzhled po dlouhou dobu.

Zdroj: Jak zlepšit hustotu a kvalitu vlasů

Paruky

Přestože jsem byla rozhodnuta pořídit si paruku na zakázku, našla jsem řešení mezi hotovými výrobky. Paruky Mediflex, které toto studio představilo jako svou novinku, jsou vyrobeny speciálně pro onkologické účely, což bylo v mém případě ideální. Možná se ptáte, v čem spočívá ta výhoda. Je to způsob uchycení paruky tak, aby vypadala přirozeně a držela dostatečně pevně. Za šikovné považuji možnost výběru ze 3 velikostí, které se nechají ještě upravit. Paruky z evropských vlasů jsou ručně poutkovány, tudíž účes nebo barva jdou snadno doladit. Přední část paruky je podšitá jemnou tkaninou – to umožňuje naprosto přirozený přechod vlasové linie stejně jako tomu je u vlastních vlasů. U běžných paruk bývá naopak přechod velmi ostrý, právě proto všichni poznají, že je máte na hlavě. Upravený podklad zabraňuje sklouznutí paruky po pokožce a navíc ji lze dodatečně připevnit lepicí páskou.

Zdroj: Ztráta vlasů při chemoterapii

Pánské paruky – foto

Zde si můžete prohlédnout fotografie pánských paruk.

Zdroj: Paruky

Dámské paruky – foto

Zde můžete vidět fotografie dámských paruk.

Zdroj: Paruky

Cena levné paruky

Na těchto stránkách můžete zjistit ceny levných paruk.

Zdroj: Paruky


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Jana Fábryová

Mgr. Marie Svobodová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP