Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

PARFÉM PODLE ZNAMENÍ

OBSAH

Znamení: LEV (23. července 22. srpna)

Charakteristika tohoto znamení:

I muž v tomto znamení je přirozený vůdce, který raději ovládá, než by byl ovládán. Velmi rád se chlubí svými úspěchy a naopak nemá rád, když se poukazuje na jeho neúspěchy. Rád se také snaží o co největší pozornost.

Doporučované vůně pro Lva (muže):

I pro muže v tomto znamení je důležité mít luxusní parfém velmi výrazné vůně.

Doporučované parfémy:

Euphoria Men Intense (Calvin Klein), Davidoff Hot Water, 1 Million (Paco Rabanne)

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Diskuze

V diskuzi ENERGY DRINKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Katka.

O jakem drinku se tu mluví? Poznávací znamení, že je malý, to se mi zdají všechny.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Pavel.

Energy drinky se prodavaji v plechovkach :-) a maji zhruba 250 ml ...

Zdroj: diskuze Re: energy drinky

Jaký parfém se ke mě hodí

Parfémy jsou příjemným doplňkem pro všechny denní situace, jejich výběr může být ale pro někoho složitý, obzvlášť když člověk chce vyzkoušet něco nového.

Při výběru parfému je důležité si určit, pro jaké situace bude parfém určený (pro sportovní aktivity, na večírek, do práce). To by mělo být jedno kritérium k výběru. Muži si také vybírají parfém podle barev, nebo někteří přizpůsobí svůj výběr parfému podle znamení v němž se narodili.

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Diskuze

V diskuzi LR COSMETICS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Luděk Vohralík.

Dobrý den,kdysi jste měli v nabídce parfém Sabatini,existuje dnes něco podobného
Děkuji Vohralík.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze LR Cosmetics

Jak vybrat parfém pro muže

Parfémy pro muže bývají častými dárky k narozeninám, ke svátku i k Vánocům. Je to praktický dárek, který muž využije a při správném výběru mu i udělá radost. Pro většinu žen je ale těžké vybrat správný parfém, pokud přesně neví, který parfém muž nejvíce oceňuje. Nejprve je třeba si ujasnit, co se od parfému očekává, kdy má muži sloužit a jaký typ muž je, protože typický sportovec třeba neocení výraznější luxusní tóny. Při výběru se může teda sáhnout po osvědčené klasice nebo po novince na trhu. Důležité je ale aby parfém muže zaujal. Někteří lidé vybírají parfém podle znamení, v němž se muž narodil, věří, že tím nic nezkazí, protože daná vůně by měla vycházet z vlastností muže a i z vůní, které jsou pro jeho znamení typické.

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Diskuze

V diskuzi ZDRAVA-VYKASLAVANI KRVE PRI SILNEM KASLI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dasa BARTLIKOVA.

Mam vyhledat lekare?....Mam silnou chrripku,uzivam antibiotika Duomox 750 pri zachvatu kasle vykaslavam s hleny krev,nevim jestli se jen neco poranilo nebo to muza byt nejake spatne znameni o plicich.dekuji dasa

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Zdrava-vykaslavani krve pri silnem kasli

Znamení: RAK (22. června – 22. července)

Charakteristika tohoto znamení:

I muž v tomto znamení je velmi intuitivní a empatický. Vše, co dělá, dělá pro ty, které miluje, protože ty jsou pro něj nadevše spolu s tradicemi, v nichž vyrostl.

Doporučované vůně pro Vodnáře (muže):

Pro muže v tomto znamení jsou vhodné romantické vůně.

Doporučované parfémy:

Boss Orange Men (Hugo Boss), Trussardi My Land, Thierry Mugler A Men

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Diskuze

V diskuzi OSTROPESTŘEC MARIÁNSKÝ NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Veronika.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat dva dny používám ostropestřec mariánský drcené plody. Na žádné nemoci netrpím. Ale teď jak ho používám tak se cítím docela malátná je možné že je to k tomu??? Děkuji za odpověď

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Klára.

Dobrý den, ráda bych se zeptala na ostropestřec mariánský. Zakoupila jsem si tablety z této byliny, s tím, že zkusím preventivně čistit játra, beru tabletu obden. Po třetí tabletě jsem měla lehčí křeče v břiše a zhoršenou pleť. Může to nějak souviset? Co se týče pleti, znamená to, že se čistím a je to dobře nebo to mám brát jako znamení tablety přestat brát? Předem děkuji za odpověď :)

Zdroj: diskuze Ostropestřec mariánský nežádoucí účinky

Jaký parfém se ke mě hodí

Snad každá žena má v parfémech svého „favorita“, vůni, kterou zbožňuje, a o které ví, že nic nezkazí. Některé ženy se ale nebrání i experimentu a stále zkoušejí nové a nové vůně, jiné ženy se zas raději drží klasiky a toho, co se již osvědčilo. Žádný z těchto přístupů není špatný, pokud ženě vyhovuje.

Při výběru parfému je důležité si určit, pro jaké situace bude parfém určený (pro sportovní aktivity, na večírek, do práce). To by mělo být jedno kritérium k výběru. Ženy si také vybírají parfém podle barev, a některé přizpůsobí svůj výběr parfému podle znamení v němž se narodily.

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro ženy

Poradna

V naší poradně s názvem POOPERAČNÍ STAV UCPANÉ KRKAVICE DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdeněk.

Dobrý den, před 6dny jsem prodělal operaci krkavice při celkovém uspání, po operaci mě bolí v krku jako kdybych tam něco měl a nad řeznou ranou je otok který pomalu začíná splaskavat, při delším mluvení vysychá v krku. Je to prosím normální stav ? Děkuji za poskytnuté info. Zdeněk

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Tyto komplikace mohou být následkem intubace - zavedení dýchací roury plicní ventilace. Pozorujete ústup otoku v oblasti zákroku, to je dobré znamení. Měřte si dvakrát denně teplotu a kdyby se zvýšila a nebo jste cítil cukání na krku a nebo pokud by se situace zhoršovala, tak neprodleně kontaktujte svého ošetřujícího lékaře.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Pooperační stav ucpané krkavice diskuze

Znamení: STŘELEC (23. listopadu – 21. prosince)

Charakteristika tohoto znamení:

Muž narozený v tomto znamení je neutuchajícím optimistou milujícím svou svobodu. Při rozhodování vychází ze svých zásad a optimistického pohledu na svět. Je k lidem upřímný a očekává to i od nich.

Doporučované vůně pro Střelce (muže):

Muži v tomto znamení ocení vůně s orientálním kořením.

Doporučované parfémy:

L´Eau par Kenzo Indigo Pour Homme (Kenzo), DKNY Be Delicious pour Homme, Jean P. Gaultier Le Male on the Road

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Diskuze

V diskuzi DOKONALÉ PROČIŠTĚNÍ ORGANISMU -COLONIX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Livia.

Uplne prestalo zduvanie, ranna stolica je samozrejmostou. Celkovo sa mi zlepsil zdravotny stav. Nebolia ma klby, prestali krvacat dasna, nechty, ktore sa mi 20 rokov lamali, narastli. Uzivala som ho pred rokom a teraz na jar sa chystam zakupit si ho znovu.

Radsej si nekupim parfem, alebo nieco ine, ale colonix ano.

Všetko co pisu na svojej stranke je pravda pravduca. Odporucam vyskusat všetkym, ktori maju zdravotne problemy :eat:

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Re: Dokonalé pročištění organismu -COLONIX

Znamení: BÝK (21. dubna – 21. května)

Charakteristika tohoto znamení:

Muž ve znamení Býka je klidné a vyrovnané povahy se smyslem pro povinnost a pro rodinu. Mimo rodinu je pro něj důležitá i jeho práce, v níž je spolehlivý a pracovitý. Práce má u něj přednost před zábavou. Muž ve znamení Býka není žádný snílek, uvažuje čistě realisticky. Stejně jako žena v tomto znamení si i on dokáže vychutnat luxusní a umělecké zážitky.

Doporučované vůně pro Býka (muže):

Vůně pro býka by měly být originální a podmanivé.

Doporučované parfémy:

Armani Code (Armani), Hugo Red (Hugo Boss), Diesel Fuel for Life Homme (Diesel)

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Diskuze

V diskuzi KOPRIVKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lucka.

Dobry den,ja uz mam sedmi tyden koprivku.Uz jsem z toho zoufala.Je den kdy to mam malo a jsou dny,kdy to mam vic.Nepostrehla jsem,ze bych to mela z nejakyho jidla,jen jsem prestala jist cokoladu a vejce.Praci prasek ani avivaz jsem nemenila,ani parfem ani telovy krem,vubec nic.Uzivam Xados a pupeny si mazu Gelarginem.Uz nevim co dal,tak moc bych si prala,aby uz zmizela.Byla jsem na krevnich testech ty nic neukazaly,pouze to,ze mam v tele velke procento alergie.Chtela jsem jit na alergologii na testy,ale rekli mi,ze mi je neudelaji,kdyz mam koprivku.Mam prijit az mi zmizi a nebudu uzivat leky zhruba tak 10 dni po sobe.Uz nevim co s tim.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Koprivka

Znamení: KOZOROH (22. prosince – 20. ledna)

Charakteristika tohoto znamení:

Muž zrozený v tomto znamení je ve společnosti nenápadný a i trochu stydlivý, i přesto se ale umí prosadit, když mu o něco jde. Pokud se o něčem získá určité mínění, tak ho nerad mění. Umí být také velmi tvrdohlavý a uzavřený, málokomu se svěří se svými pocity a přáními.

Doporučované vůně pro Kozoroha (muže):

Pro muže v tomto znamení se hodí luxusní a elegantní vůně, které zároveň působí přirozeně.

Doporučované parfémy:

Dior Homme (Dior), Eau Pour Homme (Armani), Selection (Hugo Boss)

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Poradna

V naší poradně s názvem ŠEDIVÉ VLASY U DĚTÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lubomír.

Dobrý den,zjistili jsme u syna,má 9let,šedé plochy vlasů,průměr asi 2 x 5cm,od sebe vzdálené cca.10cm,má to už delší dobu.Teď se nás začal na to ptát, proč to má,nevíme mu co na to odpovědět.Kamarádi se ho na to ptají.Začína častěji nosit kšiltovku.Může nám někdo poradit,jak to léčit?Co je to za nemoc?Děkuji všem za radu Lukášoví rodiče.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Parciální albinismus se léčit ničím nedá. Buď zmizí spontánně nebo zůstává po celý život. Světlé fleky ve vlasech je potřeba vnímat pozitivně a vysvětlit si je například jako znamení vlastnosti, ve které vaše dítě exceluje a podobně. Když to budete v rodině prezentovat takto pozitivně, tak to přijme i vaše dítko a lépe bude moci reagovat na ataky ze svého okolí - sebejistě a s jasným vysvětlením, proč to má. Zkuste se na internetu inspirovat nějakými moderními účesy pro děti a některý mu nechte udělat. Tím vaše dítě zaujme a světlá místa zůstanou druhořadá. Dbejte o jeho zdravý duševní rozvoj a mírně posilujete jeho sebevědomí.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Šedivé vlasy u dětí

Znamení: VÁHY (23. září – 23. října)

Charakteristika tohoto znamení:

I muž zrozený v tomto znamení usiluje ve svém životě o harmonii a snaží se předcházet stresujícím situacím, které nenese moc dobře. Na své okolí působí jako čestný, milý a spravedlivý člověk, který neusiluje o žádnou vedoucí úlohu, a tak zároveň může působit i pasivně.

Doporučované vůně pro Váhy (muže):

Pro muže v tomto znamení je důležité, aby esence v jejich parfému byly v rovnováze.

Doporučované parfémy:

No. 6 Bottled (Hugo Boss), IN2U (Calvin Klein), Gucci Pour Homme II.

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Poradna

V naší poradně s názvem MAJONÉZA ZÁBAL NA VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamča.

Olejový zábal na vlasy s vajíčkem, respektive olej s vaječným žloutkem a octem je de fakto připravený k okamžitému použití ve formě majonézy. Taková majonéza jako zábal na vlasy má v sobě výživu mastných kyselin z oleje, sílu vlasům dodá obsažený vaječný žloutek a kyselost vlasové pokožky nám blahodárně upraví ocet, který je v majonéze taktéž obsažen. Takže majonéza jako zábal na vlasy mohu vřele doporučit na suché a lámavé vlasy, popřípadě na roztřepené konečky. Vhodný je také zábal na vlasy z majonézy na dlouhé vlasy, které mají být lesklé a vláčné. Na zábal na vlasy použijte jen klasickou majonézu, ne žádnou lite, lehkou nebo bez tuku! Normálně si naberte majonézu na prsty a postupně ji vmasírujte mezi všechny vlasy a i na vlasovou pokožku. Pak takový zábal na vlasy z majonézy nechte působit na svých vlasech 20 - 30 minut a po té opláchněte. Není třeba vlasy dodatečně mýt, jen tak zůstanou po majonéze krásně vláčné a hebké na dotek. Jestliže máte osobní problém s pachem svých vlasů po majonéze, tak použijte po spláchnutí ještě kondicionér, který obsahuje parfém, jenž vám vaše vlásky krásně provoní. Přeji hodně zdaru v péči o své vlásky.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Majonéza zábal na vlasy

Znamení: BLÍŽENCI (22. května – 21. června)

Charakteristika tohoto znamení:

Muž v tomto znamení bývá ve společnosti velmi oblíbený vzhledem k jeho širokým znalostem a zkušenostem, které dokáže díky vysoké komunikativnosti lehce předávat dále. Každý v jeho okolí vnímá jeho výrazný intelekt stejně jako jeho určitou přelétavost. Muž ve znamení Blíženců totiž dlouho nevydrží u jedné aktivity a na jednom místě.

Doporučované vůně pro Blížence (muže):

Muži v tomto znamení dávají přednost novým a velmi inovativním vůním.

Doporučované parfémy:

Versace Versus Blue jeans (Versace), The Big Pony (Ralph Lauren), Mania for Men (Armani)

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Znamení: PANNA (23. srpna – 22. září)

Charakteristika tohoto znamení:

Muž narozený v tomto znamení je svým způsobem velký perfekcionista a kritik všeho, co považuje za nedokonalé. Má velmi rád své zaměstnání a počíná si v něm velmi pečlivě a spolehlivě. Muž narozený ve znamení Panny je také spíše realista, přesto si sám pro sebe občas dovolí snít. Nerad se dělí o své pocity ani s blízkými osobami.

Doporučované vůně pro Pannu (muže):

Muži v tomto dávají přednost čistým vůním.

Doporučované parfémy:

Bvlgari Pour Homme, Light Blue Pour Homme (Dolce&Gabbana), Intimately Yours (David Beckham)

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Znamení: RYBY (21. února – 20. března)

Charakteristika tohoto znamení:

Stejně jako žena ve znamení Ryb, tak i muž v tomto znamení dává přednost pohodové atmosféře před konflikty, nejedná se také o extrovertního baviče, který by na sebe na každé akci bezpodmínečně musel strhávat pozornost. Zároveň ale muž ve znamení Ryb dokáže být také ctižádostivý, obzvlášť když chce dosáhnout nějakého vysokého cíle. Pro tohoto muže je důležitá jeho rodina, které věnuje velikou pozornost, zároveň je ale i ohleduplný ke svému okolí.

Doporučované vůně pro Ryby (muže):

K mužům v tomto znamení se hodí jemné a svěží vůně.

Doporučované parfémy:

Versace pour Homme (Versace), Acqua for Men (Calvin Klein), Salvador Dali Laguna Homme

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Znamení: ŠTÍR (24. října – 22. listopadu)

Charakteristika tohoto znamení:

Muž zrozený v tomto znamení ve společnosti nijak výrazně nevyniká, nesnaží se na sebe nijak strhávat pozornost a nerad se dělí o své pocity s okolím, přestože je plný snů a nemocí. Muž Štír obvykle má na všechno jasně daný názor, který ale nerad mění.

Doporučované vůně pro Štíra (muže):

Muži v tomto znamení oceňují sebevědomé a smyslné vůně.

Doporučované parfémy:

Yves saint Laurent La Nuit deL´Homme Le Parfum, Hypnose Pour Homme (Lancome), Gucci Guilty Pour Homme Intense (Gucci)

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Znamení: VODNÁŘ (21. ledna – 20. února)

Charakteristika tohoto znamení:

I pro muže v tomto znamení je důležitá originalita a spontánnost. Takový muž velmi často touží po velkém množství aktivit, ale ne vždy se k nim dostane. Pro muže Vodnáře je velmi důležitá svoboda, nezávislost a upřímnost. Naopak muž Vodnář těžce snáší jednotvárnou nezábavnou práci.

Doporučované vůně pro Vodnáře (muže):

Pro Vodnáře jsou nejlepší originální parfémy vhodné i pro sportovně založené muže.

Doporučované parfémy:

Acqua di Gio Pour Homme (Armani), Bvlgari Aqva pour Homme, Davidoff Cool Water Man

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Znamení: BERAN (21. března – 20. dubna)

Charakteristika tohoto znamení:

Muž v tomto znamení si vždy stojí za svými názory, někdy díky tomu může působit tvrdohlavě. Vždy usiluje o to, aby se ve společnosti prosadil, také je podnikavý a plný různých nápadů. Při jednání mívá problém, protože trvá na svém a nerad dělá kompromisy, za svou pravdu se klidně s kýmkoliv pohádá.

Doporučované vůně pro Berana (muže):

Pro muže v tomto znamení je důležité i vůní vynikat z davu a být originální. Vhodně jsou pro ně i sportovní parfémy.

Doporučované parfémy:

Ferrari Black, Dior Fahrenheit (Dior), Boss Bottled Night (Hugo Boss)

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Znamení: STŘELEC (23. listopadu – 21. prosince)

Charakteristika tohoto znamení:

Žena zrozená v tomto znamení je optimistka a idealistka. Pro své sny a záliby je ochotna obětovat cokoliv a vydat se kamkoliv. Takováto žena se nenechá v ničem jen tak omezovat, dává přednost svobodě, poznávání a toleranci.

Doporučované vůně pro Střelce (ženu):

Ani ženy v tomto znamení neocení jen jeden typ parfému, i u nich se výběr parfému řídí podle nálady, takže v repertoáru mají jak jemné květinové tóny, tak ale i výrazně dřevité. Ocení vůni růží, jalovce, jasmínu, růžového pepře i pivoněk.

Doporučované parfémy:

The One (Dolce & Gabbana), Wild Pearl (Naomi Campbell), Loulou (Cacharel), Sport for Women (Jil Sander), Trésor Midnight Rose (Lancôme(, Chloé (Chloé)

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro ženy


Autor obsahu

Mgr. Jitka Konášová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP