Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

PÁNSKÉ ÚČESY FOTO

OBSAH

Pánské účesyfoto

Zde je několik fotografií, na kterých je možné vidět pánské účesy.

Zdroj: Pánské účesy

Diskuze

V diskuzi HOLENÍ PÁNSKÉHO PŘIROZENÍ VIDEO NÁVOD se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Josef Petrů.

Jak dokonale oholit pánské přirození i s varlaty.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Tomáš.

ctěl bych vědeět jak se správně oholit

Zdroj: diskuze Holení pánského přirození video návod

Pánské účesy na bokách sestříhané

Zde jsou fotografie, na kterých jsou vidět módní účesy: pánské účesy na bokách sestříhané foto.

Zdroj: Pánské účesy

Poradna

V naší poradně s názvem SVĚDĚNÍ A PÁLENÍ V TŘÍSLECH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milan.

Je to už tři roky, po odoperování prostaty. Od té doby používám pánské vložky na únik moči. Někdy mne trápí silné svědění v oblasti třísel. To bych se někdy rozškrábal, jak to svědí. Vložka ani spodní prádlo do těchto míst nezasahují a i přesto to svědí. Dokážete mi někdo poradit, co mne těchto potíží zbaví. Děkuji Milan

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Pomůže vám na to Clotrimazol AL 1% krém. Je volně prodejný v lékárně a stačí namazat ráno a večer a za dva dny máte klid napořád.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Svědění a pálení v tříslech

Účesy pro muže – video

Zde je několik videonávodů na to, jak vytvořit moderní pánské účesy.

Zdroj: Účesy

Poradna

V naší poradně s názvem ÚČESY PRO PADESÁTILETÉ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel JANA HOMOLKOVÁ.

prosím o pomoc a radu.jak se zbavit padání vlasů.už mně bude 55.a vlsy řídnou.mám vlasy už rovné.mírně prošedivělé.ale hodně zeřidly.čím to je.dříve v dětství jsem mněla dlouhé po zadek a nyní je mám na mikádo.asi 3x za rok je barvím.větčinou u kadeřnice.ale nyní nestačím po sobě vlasy sbírat.oblčení a mo mytí v koupelně je plná vana.už nevím co s tím.brala jsem jen békomplex.dříe mně pomáhal,i na nehty,ale na vlasy to nefunguje.prosím o pomoc.zatím naschladanou.JANA.H.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Účinná látka, která zbrzdí vypadávání vlasů u žen i mužů je Minoxidil. Koupíte ho běžně v lékárně i na internetu. Jde o roztok, který se vmasíruje do vlasů.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Účesy pro padesátileté

Účesy pro ženy – foto

Zdroj: Účesy

Krátké účesy po padesátce pro muže

Muži v každém věku se chtějí líbit a i ve vyšším věku mohou být pánové atraktivní a sexy. Dnešní doba přeje upraveným mužům, kteří o sebe dbají. Velmi moderní a trendy jsou pánské účesy sestříhané na bocích a na temeni delší, zvlněné či vyfoukané do hladka směrem dozadu. Takto upravený účes ještě zvýrazní jejich sexy šediny. K doladění stylu si muži velice často nechávají dorůst vousy, které jsou pečlivě zastřižené do požadovaného tvaru. Pánské účesy na bokách sestříhané dají vyniknout sexy šedinám.

Zdroj: Krátké vlasy po padesátce

Poradna

V naší poradně s názvem ŠEDIVÉ VLASY U DĚTÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lubomír.

Dobrý den,zjistili jsme u syna,má 9let,šedé plochy vlasů,průměr asi 2 x 5cm,od sebe vzdálené cca.10cm,má to už delší dobu.Teď se nás začal na to ptát, proč to má,nevíme mu co na to odpovědět.Kamarádi se ho na to ptají.Začína častěji nosit kšiltovku.Může nám někdo poradit,jak to léčit?Co je to za nemoc?Děkuji všem za radu Lukášoví rodiče.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Parciální albinismus se léčit ničím nedá. Buď zmizí spontánně nebo zůstává po celý život. Světlé fleky ve vlasech je potřeba vnímat pozitivně a vysvětlit si je například jako znamení vlastnosti, ve které vaše dítě exceluje a podobně. Když to budete v rodině prezentovat takto pozitivně, tak to přijme i vaše dítko a lépe bude moci reagovat na ataky ze svého okolí - sebejistě a s jasným vysvětlením, proč to má. Zkuste se na internetu inspirovat nějakými moderními účesy pro děti a některý mu nechte udělat. Tím vaše dítě zaujme a světlá místa zůstanou druhořadá. Dbejte o jeho zdravý duševní rozvoj a mírně posilujete jeho sebevědomí.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Šedivé vlasy u dětí

Účesy pro muže – foto

Zdroj: Účesy

Účesy pro krátký střih vlasů – foto

Zde jsou vidět fotografie s účesy vhodnými pro krátké vlasy.

Zdroj: Účesy pro krátké vlasy

Moderní účesy pro dlouhé vlasy – foto

Tady si můžete prohlédnout fotografie s nejmodernějšími trendy v účesech pro delší vlasy.

Zdroj: Účesy pro polodlouhé a dlouhé vlasy

Účesy s ofinou – foto

Zde je přehled moderních účesů pro dlouhé vlasy s ofinou.

Zdroj: Účesy pro polodlouhé a dlouhé vlasy

Účesy pro ženy po padesátce

Ženám po padesátce sluší spíše kratší nebo polodlouhé střihy. Je těžké popsat jednotlivé střihy a typy účesů, proto si raději prohlédněte přímo fotografie žen daného věku a možnosti různých střihů. Takto mohou vypadat účesy pro ženy po padesátce, zde je foto pro ženy: účesy žen po adesátce.

Zdroj: Krátké vlasy po padesátce

Účes pro padesátileté muže

Účesy pro padesátileté pány jsou závislé na množství vlasů daného muže. Nutno podotknout, že v dnešní době spousta mužů umí své nedostatky nosit. Níže předložené fotografie jen dokládají toto tvrzení. Takto mohou vypadat účesy pro muže po padesátce, zde je foto muži: muži po padesátce foto.

Zdroj: Krátké vlasy po padesátce

Pánské účesy pro krátké vlasy

Existuje mnoho účesů, které mají slavné celebrity a spousta mužů je chce mít také. Není to nic neobvyklého, a navíc lze tyto účesy snadno vytvořit. Zde je v několika krocích zachycen postup, jak na jeden z nich:

  • Vyfénujte si vlasy (nejlépe) zprava do leva.
  • Vezměte si trochu (opravdu jenom trochu, aby vlasy nebyly mastné) vosku a rozetřete ho stejnoměrně do dlaní.
  • Stylem „mačkání“ naneste do vlasů.
  • Vytvarujete nejprve vlasy na vrchu hlavy a poté dlaní uhlaďte ofinu nahoru.
  • (nemusí se) Vezměte mezi prsty malinko gelu nebo laku na dodání lesku a naneste ho na konečky vlasů.
  • Nakonec přestříkejte lakem na vlasy, aby účes déle vydržel.

Gelování vlasů

Spousta mužů chce vypadat dobře, někdo je hezký od narození, někdo tomu musí trošku pomoci. Pomoci tomu může například různou úpravou vlasů, jako je jiný střih, barvení či gelování vlasů. Gelovat se nejlépe dají kratší vlasy. Gel je totiž docela těžký a delší vlasy ho neudrží. Gelujeme vždy tak, že si z tubičky vymáčkneme do dlaní trošku gelu, rozetřeme ho mezi dlaněmi a nanášíme do vlasů. Po nanesení gelu do vlasů začneme vlasy tvarovat podle potřeby. Na dokončení stylingu se doporučuje použít lak ve spreji, který dodá vlasům pevnost.

Zdroj: Pánské účesy

Módní pánské účesy

Účes podle Jakea Gyllenhaala

Ať udělá cokoli, neměl by zakrývat své krásné oči. Jake Gyllenhaal má všechny vlasy sestříhané stupňovitě a s pomocí malého množství vosku si je češe na stranu. Kolem uší má vlasy kratší (sestřižené rovněž strojkem).

Fotografie tohoto účesu jsou zde.

Účes jako Jim Carrey

Komik Jim Carrey nemá ve zvyku brát věci příliš vážně, zejména ne sám sebe. Právě proto má odvahu nosit toto stupňovitě sestříhané mikádo s pěšinkou na straně. Jeho účes je odvážný stejně jako módní.

Zde je možné vidět účes Jima Carreyho.

Účes podle Justina Timberlaka

Extrémně krátký sestřih Justina Timberlaka dokonale ladí s jeho intelektuálskými brýlemi. Tento účes je ideální pro muže s přirozeně vlnitými vlasy.

Tady je možné vidět účes Justina Timberlaka.

Hugh Grant a jeho účes

Hugh Grant nám předvádí své psí oči a účes ve stylu „vstanu a jdu“. Na své vlasy ležérně upravené směrem nahoru je patřičně hrdý. Pro tento styl byste neměli mít vlasy příliš krátké a namísto gelu byste měli používat stylingový krém, abyste si na hlavě nakonec nevytvořili ostny jako dikobraz.

Zde je možné vidět účes Hugha Granta.

Zdroj: Pánské účesy

Tipy na pánské účesy

Pánské účesy pro kudrnaté vlasy

Vlasy tvoří zejména keratin, druh bílkoviny. Mezi jednotlivými molekulami se nacházejí disulfidové vazby, které ovlivňují právě kudrnatost.

Existuje mnoho způsobů, jak nosit kudrnaté vlasy. Krátký střih po stranách a dlouhé vlasy na vrcholu je nejen jeden z módních pánských účesů, ale také skvělý způsob, jak snadněji zpracovat své kudrnaté vlasy.

Nebo si nechte vlasy narůst jen tolik, aby se právě začaly tvořit kudrny. Trochu gelu s mokrým efektem jim dodá šmrnc. Tento typ účesu je velmi vhodný pro muže, kteří potřebují vypadat profesionálně, ať už v práci, nebo mimo ni.

Pokud si na obou bocích hlavy necháte krátké vlasy, ne však úplně jako v prvním případě, a na vrcholu delší, vytvarujte si je gelem nejlépe do strany. Takto vytvoříte další možný účes, který si nejeden z vás určitě oblíbí.

Dlouhé vlasy na temeni, krátké po bocích

Mezi pánskými účesy je v poslední době v módě účes, který spočívá v sestříhání vlasů na bocích hlavy a ponechání delších na temeni.

Mnozí muži neradi navštěvují kadeřnictví. Raději si zajdou do holičství, kde se stříhá jako na běžícím pásu. Nelze říct, že v holičstvích nedokážou vytvořit krásný a stylový účes, ale prostě jejich filozofie je jiná: ostříhat co nejvíce mužů v co nejkratším čase (protože muži neradi čekají) a za přijatelné peníze. A právě tento „byznys model“ zabraňuje rozvíjení kreativity kadeřnic. Proto pokud chcete něco víc, obraťte se na některé z osvědčených kadeřnictví.

Nagelované vlasy do stran s pěšinkou

Několik módních návrhářů s módou pro rok 2014 použilo na svých modelech právě tento styl účesu. Střih vlasů je na temeni delší a postupně se zkracuje směrem dolů a dozadu. Použitím gelu nebo vosku se dlouhé vlasy na temeni (nejen ofina) styluje do strany, přičemž vznikne pěšinka.

Zdroj: Pánské účesy

Nejoblíbenější účesy pro dlouhé vlasy

Zde je k dispozici přehled fotografií s aktuálně nejoblíbenějšími účesy pro dlouhé vlasy.

Zdroj: Účesy pro polodlouhé a dlouhé vlasy

Účesy pro ženy – video

Zdroj: Účesy


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP