Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

OBNOVENÍ VLASOVÉ CIBULKY

OBSAH

Účinky

Masáž vlasové pokožky příznivě působí na kvalitu a růst vlasů, podporuje přísun výživných látek a kyslíku do vlasového folikulu. Mezi hlavní výhody masáží vlasové pokožky patří:

  • zlepšení krevního oběhu a lymfatického systému vlasové pokožky;
  • urychlení metabolické výměny;
  • obnovení psychofyzické rovnováhy vlasové pokožky;
  • uvolnění napětí a stresu;
  • relaxace a navození fyzické a mentální pohody.

Pravidelnou a správně provedenou masáží se výrazně zlepší vitalita vlasové pokožky, která je nezbytná pro povzbuzení růstu vlasů. Vlasy budou hustší, kvalitnější a lesklejší. Účinek masáže vlasové pokožky lze navíc podpořit pomocí vlasového tonika či lotionu. Vlasové vody, tonika nebo lotiony jsou obohaceny o aktivní látky, které řeší specifické problémy vlasů a vlasové pokožky, jako je nadměrné vypadávání vlasů, nadměrná produkce kožního mazu, suché nebo mastné vlasy.

Masáže není vhodné provádět v případě výskytu infekčního onemocnění či horečky, vysokého nebo velmi nízkého krevního tlaku, lokální infekce či zánětu, při nádorových onemocněních, při lupénce nebo při otevřených ranách.

Zdroj: Masáž vlasové pokožky

Poradna

V naší poradně s názvem BEĎARY NA ZADKU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Noname.

Dobrý den mám problem na levé pulce pozadí se my udělala tvrdý načervenalý pupínek je asi +- 3cm velky atraštně bolí a sem tam i svědí je citliví na dotek prosím poraďte jak jse toho mam zbavit nebo co by to mohlo byt?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

To je folikulitida - zánět vlasové / chlupové cibulky. Doporučuji umýt mýdlem, vysušit a přelepit náplastí, na kterou před nalepením naneste višněvského balzám. Do 3 dnů se to zatáhne a přestane to bolet. Příčinou většinou bývá zpocení, zapaření a nebo také mechanické dráždění chloupku.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Beďary na zadku

Léčba

Pokud se jedná pouze o nedostatek vitamínů, je to jednoduché. Stačí doplnit vitamíny jako železo, selen, vitamín C, či přímo aminokyselinu methionin, která je základní součástí keratinu, ze kterého jsou vlasy a nehty. Při jejich užívání hlava ve většině případů přestane svědit a vlasy začnou znova růst z nepoškozené vlasové cibulky. Ta musí být ovšem zdravá. Pokud tomu tak není, vyhledejte odborníka, který pomocí aplikace výtažků z kmenových buněk pomůže přímo u vlasové cibulky.

Jestliže u vás náhle dojde k většímu vypadávání vlasů nebo k jejich lámavosti a zároveň svědění hlavy, trvá to delší dobu a je to nesnesitelné, může být důvodem nějaký neodhalený zdravotní problém. Může se jednat o onemocnění štítné žlázy, nedostatek železa nebo o autoimunní onemocnění. I některé léky mohou způsobit vypadávání vlasů a svědění hlavy. Ve všech případech navštivte dermatologa, který určí přesnou příčinu.

Zdroj: Svědění hlavy a padání vlasů

Diskuze

V diskuzi DOTAZ NA OBNOVENÍ EREKCE PO ROBOTICKÉM OPERATIVNÍM ODSTRANĚNÍ PROSTATY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel František Bourač.

Jak jste uvedl pane Vencle pokud Vám je 50 let šanci máte na obnovení erekce velkou, sám jsem to v 50 letech zažil.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Josef Jendek.

Dobrý den pane Vencle byl jsem s Vámi na operaci v Brně. Mám podstatné zlepšení erekce od operace prostaty v srpnu tohoto roku. Jsme zhruba ve stejném věku, mě je jak víte 49 let a erekce se mi vrací. Osobně to spolu probereme.

Zdroj: diskuze Nárok na lázně po operaci prostaty

Obnovení růstu vlasů u mužů

Zhruba deset let existuje na trhu cílená systémová hormonální léčba pro vlasovou cibulku pomocí účinné látky finasterid. Tato léčba však u mužů není příliš rozšířena. Je to zejména z obavy ztráty libida či erekce, na kterou se někdy odkazují.

Při lokální léčbě se využívá minoxidil. Původně byl vynalezen jako látka na vysoký krevní tlak, jako nežádoucí účinek bylo pak pozorováno zvýšené ochlupení, proto se tato látka přestala k tomuto účelu používat, ale začalo se s jejím lokálním využitím.

Z přírodních produktů lze využít přípravky s fytoflavonoidy v kombinaci s kofeinem. S ohledem na délku vlasového cyklu nelze očekávat výsledky do měsíce, ale spíš do roka.

Pokud žádná z terapií nezabere, protože se pacient rozhodne navrátit vlasy na hlavu třeba až po deseti letech plešatosti, není údajně všem dnům konec. Lze využít bolestivější léčbu kmenovými buňkami. Vlasová cibulka se může aktivovat napřímo, čímž se dají probudit i vlasové cibulky, které byly dlouho neaktivní.

Zdroj: Vypadávání vlasů a testosteron

Diskuze

V diskuzi NEJLEPŠÍ VLASOVÉ ZÁBALY PRO POŠKOZENÉ VLAS DOMÁCÍ RECEPTY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Erika.

Ahoj...Mám úplně hrozné vlasy. Strašně husté, suché, polámané konečky, nepoddajné, trochu krepaté. Teď sháním nějaké dobré přírodní domácí recepty na vlasové zábaly. Tak se chci zeptat jaké jsou pro tyto vlasy nejlepší. Nemáte někdo zkušenosti třeba s medem???? Děkuji moc za reakce a odpovědi. ;-)

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Nejlepší vlasové zábaly pro poškozené vlas domácí recepty

Jak působí cibule na vlasy

Cibule má v sobě velmi prospěšné látky, které hrají důležitou roli při posilování růstu vlasů. Obsahuje nejen síru, která má přímo kouzelný vliv na vlasy, ale i spoustu vitamínů a minerálních látek jako draslík, hořčík, germanium, vitamín B6 a vitamín C. Ty jsou pro vlasy a vlasovou pokožku velmi důležité. Cibule umí stimulovat a aktivovat vlasové cibulky a podpořit vlasy v růstu. Takže pokud chcete mít vlasy zdravé a krásné, určitě vyzkoušejte cibulovou masku. Jak správně použít cibuli na vlasy se dozvíte v našich receptech.

Zdroj: Cibule na silné vlasy

Diskuze

V diskuzi DOTAZ NA OBNOVENÍ EREKCE PO ROBOTICKÉM OPERATIVNÍM ODSTRANĚNÍ PROSTATY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdeněk Kuchta.

Dobrý den, mohu se zeptat, máte nějaké vedlejší účinky při použití Silnadefil 100mg ? předem děkuji za info, hezký den, Zdeněk

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Tomáš.

Vedlejší příznaky mám jen pocit ucpaného nosu.

Zdroj: diskuze Nárok na lázně po operaci prostaty

Způsob použití

Přípravek se používá vtíráním do vlasové pokožky, přičemž se stimulují vlasové kořínky. Zlepšuje se tak vyživování vlasové pokožky a podporuje její regenerace.

Sérum aplikujte denně, nejprve jemně masírujte pokožku hlavy, poté opláchněte vodou. Po umytí nevystavujte pokožku mrazu.

Dávkování: denně do míst řídnutí vlasů.

Zdroj: Biohar – vlasové sérum

Diskuze

V diskuzi VLASY PO CHEMOTERAPII se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jiřina Suchá.

Absolvovala jsem 3 pondělky po sobě chemoterapii.Po té třetí mi začaly vypadávat vlasy.Chemoterapií budu absolvovat ještě více.Na rady zkušených pacientek jsem si nachala oholit hlavu,ale ne zcela dohola (prý je to lepší pro vlasové cibulky).Teď samozřejmě padají ty malé vlásky.Je to nepříjemné,ale s tím jsem počítala,nosím chladivý šáteček z prodejny paruk,ten vždycky vyklepu,abych nedělala nepořádak po bytě.Vadí mi jen svědění hlavy.Měla jsem vždy citlivou pokožku na hlavě,po barvení vlasů mě vždy svědila a byla začervenalá.Chtěla bych se poradit,zda neexistuje nějaký prostředek,kterým bych si hlavu občas natřela a který by trochu zamezil svědění.Asi by to taky chtělo nechat hlavu častěji "dýchat" úplně holou na vzduchu.Děkuji za každou zkušenost,kterou mi sdělíte.
Vím,že vlasy jsou to poslední co je důležité,zase narostou.Důležité je se vyléčit,čemuž musíme věřit.Psychika je důležitá.Ale dá to fušku.
P.S.Paruku mám už koupenou krásnou.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Petra Adamcová.

Dobrý den Jani, v první řadě Vám chci říct že Vám budu držet palce, ať vše dopadne dobře

Zdroj: diskuze Vypadavani vlasu po chemoterapii

Tatarák z lososa bez kopru

Ingredience: 0,5 kg filetu z lososa, 2 jarní cibulky, 1 lžíce olivového oleje, 1 lžíce citronové šťávy, 1 lžíce hořčice, pepř a sůl

Postup: Maso nakrájejte na malé kostičky, cibulky nakrájejte nadrobno a smíchejte s ostatními ingrediencemi. Vše důkladně promíchejte, podle chuti osolte, opepřete a nechte 5 minut uležet v ledničce. Podávejte s opečeným toustovým chlebem.

Zdroj: Tatarák z lososa

Poradna

V naší poradně s názvem PAPRIKA ZHOŘKNE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel František.

Babičky bramborový guláš


rád bych věděl proč ta paprika zhořkne. do osmažené cibulky dám papriku a chviličku
míchám do 10. vt. a hned zalévám připravenou horkou vodu. vložím maso a dusím atd . nic nezhořkne!!!!

fanda

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Paprika zhořkne, když ji budete delší dobu smažit. Ostatnímu koření to nevadí, ale sušená mletá paprika při vyšších teplotách mění chuť a hořkne.

Zdroj: diskuze Paprika zhořkne

Co je to Vlasové hnojivo

Produkt Maxivitalis Vlasové hnojivo 60 tbl představuje maximální péči o vlasy. Obsahuje pečlivě zvolenou kombinaci látek s komplexním účinkem na stav vlasů. Z recenzí vyplývá spokojenost uživatelek, které na základě svých pozitivních zkušeností doporučují výrobek i ostatním.

Zdroj: Hnojivo na vlasy

Diskuze

V diskuzi DOTAZ NA OBNOVENÍ EREKCE PO ROBOTICKÉM OPERATIVNÍM ODSTRANĚNÍ PROSTATY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Josef Jendek.

Dobrý den pane Vencle byl jsem s Vámi na operaci v Brně. Mám podstatné zlepšení erekce od operace prostaty v srpnu tohoto roku. Jsme zhruba ve stejném věku, mě je jak víte 49 let a erekce se mi vrací. Osobně to spolu probereme.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Bouračky Josef.

Pane ven. Erekce se mi vrátila, souložící jako dřív.

Zdroj: diskuze Nárok na lázně po operaci prostaty

Jak použít kefír na vlasy – kefírová terapie

Nalijte dostatek kefíru na pokožku hlavy a masírujte 10 minut, nebo jak vás to bude bavit. Při masáži kefírem se často stává, že na ruce ulpí nějaké vypadlé vlasy. Na začátku kefírové terapie je to normální, protože kořeny vlasů jsou oslabeny a vlasy hůře drží v pokožce. Při prvních kefírových masážích může vpadnout i 50 vlasů. Tento trend se ale bude postupem času měnit, tím jak pomocí kefíru budou sílit vlasové kořínky. Po kefírové masáži si své vlasy mírně opláchněte příjemně teplou sprchou. Pro dosažení nejlepších hojivých účinků si po okapání vody zabalte hlavu do teplého ručníku. Když teplota stoupá, póry na pokožce hlavy se lépe otevřou a lépe pak přijímají vitamíny, které pronikají hlouběji a léčí vaše vlasy skutečně od kořínků. Kefírovou léčbu nechte na vlasech 1 až 2 hodiny a potom ji umyjte šampónem na vlasy. Šampón z vlasů spláchněte studenou vodou. Studená voda póry i vlasy rychle stáhne a díky tomu se pak nevyplaví důležité vitamíny, které budou nadále vyživovat vaše vlasy u kořínků. Po studené sprše si vlasy ještě opláchněte odvarem z listů kopřivy. Tento postup vám pomůže postupně eliminovat další ztrátu vlasů a pomůže vám, aby vaše vlasy byly silné a lesklé.
Kefír je přírodní lék, který nejen zastaví vypadávání vlasů, ale posílí i růst vlasů, které již ztratily vitalitu. Viditelné zastavení vypadávání vlasů a obnovení jejich síly od začátku potřebuje trpělivost a spoustu odhodlání. Kromě kefírové terapie budete muset použít i jiné opravné prostředky, organické vlasové kúry a také užitečné rady na zastavení vypadávání vlasů a obnovení jejich lesku. Vlasy, které vypadly a nenarostly po nich nové, tak se nejdříve začnou objevovat jen velmi světlonké jemné vlasy, podobně jako takové chmíří, které pak časem bude stále viditelnější a silnější.
 

Zdroj: Kefír proti vypadávání vlasů

Diskuze

V diskuzi MOJE ZKUŠENOST se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Stan_258.

Já mohu doporučit jen Nanogen vlasové růstové sérum. Používal jsem také jejich šampón a výsledek splnil mé očekávání. Takhle si představuji fungující přípravek proti vypadávání vlasů.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Moje zkušenost

Co dělat proti vypadávání vlasů?

Při vypadávání vlasů je jednak vhodné ošetřovat vlasovou pokožku vhodnými prostředky, ale také doporučujeme i užívání doplňku stravy, který příznivě ovlivňuje funkce vlasové pokožky. Novinkou na trhu jsou perleťové kapsle Neobotanics Hair Essence, intenzivní výživa vlasové pokožky. Kapsle jsou výborným zdrojem celého spektra účinných látek.

Zdroj: Sérum proti vypadávání vlasů

Diskuze

V diskuzi DOTAZ NA OBNOVENÍ EREKCE PO ROBOTICKÉM OPERATIVNÍM ODSTRANĚNÍ PROSTATY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdeněk VENCL.

Dobrý den,
jsem 3 měsíce po operaci prostaty. Dle lékaře operace dopadla dobře. Od operace však nemám erekci. K lékaři na další kontrolu jdu 2.1.2018. Celkem se cítím dobře. Mám dotaz co mi může pomoci obnovit erekci, zda volně prodejné doplňky stravy a nebo mám požádat lékaře o předepsání léků ? Nebo zda časem může dojít k obnovení erekce ?

Děkuji Zdeněk Vencl

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Pavel Svoboda.

Dobrý den, mám stejný problém - po robotické operaci v nemocnici Mostiště jsem již 6 měsíců a erekci nemám ani náhodou. Před operací byla. Sem tam se ještě počůrávám do inkontinenční vložky. Jsem z toho trochu nervózní, na letáčcích nemocnice před operací bylo napsáno, že erekce zůstane zachována. V současné době jsem v lázeňském léčení v Mar.Lázních. Inkontinence se trochu zlepšuje a věřím, že časem přestane úplně. S erekcí to tak růžově nevidím.

Zdroj: diskuze Nárok na lázně po operaci prostaty

Aminexil pro Dercos Vichy

Aminexil je inovativní farmaceutická molekula působící proti vypadávání vlasů, jež vzešla z 10letého výzkumu. Aminexil působí proti tuhnutí kolagenového pouzdra, uchovává vláčnost a elasticitu tkání, které obklopují vlasový kořínek, a tím pomáhá pevněji ukotvit vlas ve vlasové pokožce. Je vhodný pro ženy, které trpí lehkým až středně těžkým nebo sezónním vypadáváním vlasů.

Další aktivní látky: SP94 – působí na kvalitu vlasů, zásobuje vlasovou cibulku výživnými složkami nezbytnými pro její růst a napomáhá výstavbě silnějšího, tlustšího vlasového vlákna. Vitamíny PP a B6 vlasy revitalizují a zkrášlují.

Účinek posílen dvojí stimulací: Arginin stimuluje mikrocirkulaci a napomáhá přísunu živin nezbytných pro růst vlasové cibulky. Jemný masážní aplikátor s kulatou, ergonomicky tvarovanou špičkou z bílého bronzu vyhovuje všem typům vlasové pokožky, včetně té nejcitlivější. Je speciálně navržený pro cílenou aplikaci a lepší nanášení přímo na vlasovou pokožku a stimulaci mikrocirkulace.

Výhody výrobku: Posiluje vlasy, čímž obnovuje jejich hustotu. Produkt je bez parabenů, hypoalergenní formule je vhodná pro citlivou vlasovou pokožku. Účinnost prokázána pod dermatologickou kontrolou v nemocničním prostředí. Textura je nemastná, nelepivá.

Doporučená aplikace: Aplikujte 1 ampuli denně během intenzivní kúry, 3 ampule týdně během udržovací kúry po dobu 6 týdnů. Aplikátor uchopte vertikálně. Zašroubujte, dokud není pevně utažený. Pro nanesení séra stlačte plošku aplikátoru a nanášejte pěšinku po pěšince. Vmasírujte do pokožky hlavy. Nechejte působit a neoplachujte.

Zde můžete vidět cenu produktu Aminexil pro Dercos Vichy.

Zdroj: Aminexil

Diskuze

V diskuzi PŘÍČINY NADMĚRNÉHO POCENÍ HLAVY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Věra.

V poslední době se mi potí hlava, hlavně v zátylku. Mám je jako bych se je osprchovalal. Děje se to poslední dva roky. Nevím co mi je? Je mi 67 let.
V přechodu jsem neměla žádné problémy a ted se bojím jit na večírky. Když se tančí tak za chvíli mám vlasy jako bych se je osprchovala.
Poradte mi. Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jan.

Trpím pocením hlavy hlavně ve vlasové části. Spotím se i několikrát denně tak, že mám vlasy téměř úplně mokré. Mírně se potím i po těle, v podpaží, záda, břicho.Poradíte???

Zdroj: diskuze Příčiny nadměrného pocení hlavy

Co je to Biohar vlasové sérum

Biohar vlasové sérum účinně zastavuje nadměrné vypadávání vlasů a obnovuje jejich zdravý růst. Regeneruje vlasovou pokožku a zlepšuje také pevnost a pružnost vlasů. Umožňuje regulaci krystalicky vázané vody a současně cíleně transportuje do vlasové pokožky růstové polypeptidy a vitamíny, čímž dochází k aktivaci vlasových kořínků. Nově rostoucí vlasy jsou bohatší a kvalitnější, je omezeno jejich vypadávání, třepení a lámavost. Biohar svým složením působí přirozenou cestou proti zvýšenému vypadávání vlasů a regeneruje tvorbu nových vlasů. Zcela vstřebatelná přírodní účinná látka na bázi vysokomolekulárního HyaluronuBiora s agrekanem keratanu a protokolagenu bez negativních vedlejších účinků je vhodná pro denní použití.

Složení: kyselina hyaluronová a kolagen

Kontraindikace: nejsou známy

Vedlejší příznaky: nejsou známy

Zdroj: Biohar – vlasové sérum

Princip účinku

Přípravek Vlasové hnojivo obsahuje aminokyseliny, zdroje keratinu představujícího základní stavební prvek vlasových buněk. Nejdůležitější jsou pro vlasy aminokyseliny obsahující síru, jako je methionin a cystin. Dále jsou v přípravku obsaženy vitamíny skupiny B, důležité pro růst a kvalitu vlasových buněk a jejich návrat k přirozenému stavu. Zvýšené dávky těchto minerálů zajišťují přirozenou kvalitu vlasů a vlasové pokožky zodpovědné za pevné uchycení vlasových cibulek.

Zdroj: Hnojivo na vlasy

Aminexil Advanced L‘Oréal

Aminexil Advanced L‘Oréal má dvojitý účinek proti vypadávání: podporuje pevnost kořínků, stimuluje aktivitu kořínků. Vypadávání vlasů je často spojeno s přílišným množstvím kolagenu, který se kumuluje a při tvrdnutí zamezuje zakořenění vlasů do vlasové pokožky. Vlasy jsou postupně a neodvratně vytlačovány k povrchu vlasové pokožky, což je příčinou předčasného vypadávání vlasů.

Produkt AMINEXIL ADVANCED byl vytvořen tak, aby účinně bojoval proti tvrdnutí kolagenu a umožnil lepší uchycení vlasů ve vlasové pokožce. Navíc jeho polyvitaminové složení stimuluje růst kořínků.

Intenzivní kúra: 1 ampule denně po dobu 6 týdnů

Udržující kúra: minimálně 3 ampule týdně po dobu 8 týdnů

Balení: 10 x 6 ml

Zde můžete vidět cenu produktu Aminexil Advanced L‘Oréal.

Zdroj: Aminexil

Ošetření vlasů

Po cibulových kúrách si hlavu umyjte tak, jak to běžně děláte. Aplikovat vlasové zábaly je potřeba 2x až 3x do měsíce. Pokud by vám náhodou cibule podráždila pokožku, zřeďte příště cibulovou šťávu s čistou vodou, aby byla méně koncentrovaná.

Zdroj: Cibule na silné vlasy

Obnovení vlasů

Ideální pH lidských vlasů kolísá v rozsahu 4–5. Kyselost pH je tedy srovnatelná s jablečným octem. K opláchnutí hlavy potřebujete třetinu šálku jablečného octa smíchaného s litrem vody. Kyselost této směsi napomáhá k udržení rovnováhy pH vlasů a odstraňuje nahromaděné nečistoty z hlavy. Většina přípravků na vlasy je hodně alkalická a může mít na vaše vlasy nepříznivý vliv. Užívání vysoce alkalických nebo kyselých šamponů způsobuje suchost a lámavost vlasů.

Zdroj: Účinky jablečného octa na vlasy

Aminexil Control L'Oréal

Kúra proti padání vlasů L´Oréal Professionnel Série Expert Aminexil Control účinně upevňuje a stimuluje vlasy již od kořínků. Kúra obsahuje jedinečný aminexil, který omezuje tvrdnutí kolagenu, čímž umožňuje lepší zachycení vlasu ve vlasové pokožce. Speciální polyvitaminy stimulují kořínky vlasů a podporují jejich aktivitu. Již po 6 týdnech pravidelného používání vlasové kúry Série Expert Aminexil Control zaznamenáte viditelné snížení padání vlasů. Zastavte nežádoucí padání vlasů s účinnou vlasovou kúrou L´Oréal Professionnel Série Expert Aminexil Control.

Účinky: zamezuje padání vlasů, stimuluje vlasové kořínky, zajišťuje pevnější zachycení vlasu ve vlasové pokožce.

Složení:

  • aminexil – omezuje tvrdnutí kolagenu a umožňuje tak lepší zachycení vlasu ve vlasové pokožce;
  • polyvitaminy – stimulace vlasových kořínků.

Vhodné pro všechny typy vlasů, pro řídnoucí vlasy.

Jak aplikovat:

Nanášejte na suché nebo na umyté a ručníkem prosušené vlasy. Ulomte vršek ampulky, přiložte aplikátor a postupně nanášejte ke kořínkům vlasů, začněte od první utvořené pěšinky a takto pokračujte pečlivě po celé ploše.

  1. Intenzivní kúra – 1 ampule denně po dobu 6 týdnů
  2. Udržující kúra - aplikujte alespoň 3 ampule týdně po dobu dalších 8 týdnů. Doporučujeme podstoupit alespoň 2 programy ročně, nejlépe na konci zimy na konci léta.

Zde můžete vidět cenu produktu Aminexil Control L'Oréal.

Zdroj: Aminexil


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Jana Fábryová

Mgr. Marie Svobodová

Gabriela Štummerová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP