Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

NOVÝ ZUB CENA

OBSAH

Warfarin je velice používaný lék, jehož význam je nesmírný. Při nerozumném či nezodpovědném užívání však může pacienta poškodit a ohrozit i na životě. Warfarin je jedním z léků proti srážení krve. Warfarin snižuje množství aktivního vitamínu K, který je potřeba pro tvorbu řady srážecích faktorů. Látky na podobném principu se používají i jako jed na krysy, krysa po jejich pozření zemře na vnitřní krvácení.

Zdroj: Warfarin – nežádoucí účinky

Poradna

V naší poradně s názvem JAK A CO.MAM DELAT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Miroslava hornova.

Co.mam delat boli me predni zub vedle 2 kdyz kousu mam tam vlozku nebot me hodne ten zub bolel ale boli me i 2 zub co mam.uz delsi roky po resekci pan doktor rikal ze je to.malicky zoubek drzi nekyvese ale boli takova tupa cukava bolest s tlakem nevim co stim prosim radu podle rengenu tam nic neni zanet ani nic jen rikal ze zub je mali ta 2 ze by ho odstranil ale co tam pak budu mit zpivam a potrebuji nejak mit zuby dekuji m.h

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Existují zubní náhrady, které se upevňují v prostoru kořenu zubu, který byl vytržen. Nový zoubek je pak k nerozeznání od zbytku pravých zubů. Životnost této zubní náhrady je v desítkách let. Vytvoření zubní náhrady se platí a cena může být v tisících Kč. Aby byl nový zoubek opravdu pěkný, tak se nevyplatí šetřit. Domluvte se se svým stomatologem, popřípadě se poraďte ještě v jiné zubní ordinaci, abyste získala přehled o kvalitě a cenách.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Jak a co.mam delat

Hypermangan cena

Cena za 200 g manganistanu draselného je přibližně 45 Kč. Tady je přehled aktuálních nejlevnějších nabídek na prodej hypermanganu.

Zdroj: Hypermangan cena

Poradna

V naší poradně s názvem JINÝ LÉK MÍSTO WARFARINU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Věra Šlapáková.

Je prý nový lék, při kterém se muže jíst vše, ale určitě si ho musí pacient hradit, kde žádat o tento lék? Cena?
Řekla mi to pacientka v čekárně, že na INR chodí jen 1x za půl roku, ale už mi nestihla říct název léku -náhrada za warfarin, je mi 78 let a domnívám se, že by byl pro mě výhodnější.
Děkuji za odpověď, V. Šlapáková ÚL

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Pradaxa, Eliquis a Xarelto. Účinky těchto léků nejsou ovlivněny stravou a nemusí se držet žádná dieta. Který z nich bude nejlepší náhrada Warfarinu, určí ošetřující lékař. V některých případech můžou být tyto léky částečně hrazeny ze zdravotního pojištění.

Zdroj: diskuze Warfarin a křen smí se jíst společně

Milgamma tablety cena

Cena: 143 Kč, tato částka již zahrnuje DPH.

Zdroj: Lék Milgamma N

Poradna

V naší poradně s názvem CO SE STANE KDYZ JE NEHET CERNY DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslav.

Dobrý den chci se zeptat co se mi muže stát když mam černý nehet protože mi na něj spadlo zavaží a ja si ho nechci strhnout poraditee mi? děkuju.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

To černé pod nehtem je sražená krev, která prosákla z poškozených cév vlivem úrazu. Tato vrstvička krve oddělila nehet od nehtové ploténky a nehet už drží jen u svého kořínku odkud ho asi do měsíce vytlačí nový nehet. Tím dojde k samovolnému oddělení nehtu od prstu. Rozhodně nehet násilím neoddělujte, protože hrozí infekce houbami a bakteriemi. Nový nehet doroste asi tak za 6 až 8 měsíců, na ruce dříve. Kvalitu nového nehtu můžete podpořit užíváním maltodextrinu, čímž posílíte zejména jeho tloušťku a odolnost. Zde je uvedena cena maltodextrinu www.zbozi.cz/?q=malt…

Zdraví Cempírek

Zdroj: diskuze Co se stane kdyz je nehet cerny diskuze


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP