Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

NIMBA OLEJ

OBSAH

Nimba olej

Nimba olej je očistný elixír. Jedná se o přírodní péči o problematickou pleť, vlasy a nehty z panenského oleje lisovaného za studena z plodů stromu nimba. V ájurvédě byl od nepaměti známý pro své antiseptické, antivirové, antibakteriální a protiplísňové působení na nedokonalosti a potíže kůže včetně akné. Pouze k vnějšímu užití.

Složení: 100% nimbový olej

Zde můžete vidět cenu nimbového oleje.

Zdroj: Léčivá nimba

Poradna

V naší poradně s názvem NIMBA NA ZÁNĚT ZUBU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamča.

Vědci, kteří zkoumali výtažky z nimby, zjistili, že je mohou doporučit pro ústní hygienu a také by podle nich nimba měla pomoci na zánět zubu. Mnohé mikroorganismy, které se vyskytují v zanícených dásních kolem zubů, jsou již rezistentní vůči penicilínu i tetracyklínu, ale nejsou odolné vůči antibakteriální rostlině, kterou je právě nimba. Na rozdíl od antibiotik nevede užívání nimby k rozvoji alergie, která by bránila účinné léčbě.

Pyorrhea (hnisavý zánět zubového lůžka) je závažné onemocnění dásní. Při tomto onemocnění jsou dásně postiženy hnisavým zánětem a membránami pokrývajícími kořeny zubů. Toto onemocnění je nejčastější příčinou ztráty zubů u lidí nad 35 let. Použitím pasty s nimbou a vyplachováním si úst speciální ústní vodou vede u pacientů k vyléčení krvácejících dásní a zástavě sekrece z váčků kolem zubů. Dásně získají, namísto modrého nádechu, zpět svou zdravou světle růžovou barvu.

Nimba má také blahodárné účinky při zevním použití na kůži. Lokální aplikace nimby jsou snadné a nenákladné, a jelikož prostředky jsou obvykle na olejové nebo krémové bázi, pomáhají zároveň lubrikovat pokožku. Mezi hlavní účinky nimby patří například tyto:
- Nimba ničí bakterie, které způsobují akné, a snižuje s tím spojené záněty.
- Nimbová voda hubí plísně, které způsobují lupy, a promazává vysušenou pokožku.
- Výtažky z nimby jsou toxické pro herpes virus (virus způsobující opar) a rychle hojí boláky způsobené tímto virem, tedy opar.
- Nimba zmírňuje intenzivní svědění při planých neštovicích, snižuje výskyt pupínků a jizev.
- Nimba odstraňuje během 2 – 3 dnů z pokožky i plíseň, která způsobuje trichofycii (onemocnění, vyvolané plísněmi ze skupiny trichophyton).
- Výtažek z nimby pomáhá při potírání plísňového onemocnění, kvasinkové infekce, způsobeného Candidou (druhem kvasinkovité plísně), a snižuje stálé svědění, které Candida způsobuje.
- Prášek i krém z nimby chrání kůži před výskytem plenkové dermatitidy a pomáhá ji léčit.
- Nimba pomáhá udržet rovnováhu produkce melaninu a snižuje tak výskyt bílých míst na kůži způsobených vitiligem (poruchou pigmentace kůže projevující se bílými skvrnami na kůži).
- Nimba je výborným podpůrným prostředkem při hojení ran, pomáhá tělu rychle vytvářet kolagenová vlákna, potřebná k uzavírání rány.
- Nimbové mléko snižuje zarudnutí kůže po slunění a snižuje odlupování vrchních vrstev pokožky.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Nimba na zánět zubu

Nimba strom

Nimbovník (Azadirachta indica) je mocná bylina v ájurvédské medicíně. Má neuvěřitelné množství použití od pomoci s trávicími potížemi až k léčení kožních problémů. Může být užívána orálně nebo lokálně. Nimba je rychle rostoucí strom, který odpuzuje různé rostlinné škůdce a parazity. Říká se jí také „Strom života“.

Zdroj: Léčivá nimba

Poradna

V naší poradně s názvem BOBKOVY LIST A PUKLICE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alena kremenova.

Dobry den. Mam asi pětiletý bobkový list, a letos mi ho napadly puklice.Stírám je vatou namočenou ve slívovici.Moc to nepomáhá.Nechci na to použít nějaké chemikálie. Ráda ho používám při vaření.Poradte mi prosím někdo,co s tím.Moc děkuji za případnou radu. Zdravím.Alena

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zahradník.

Na puklice je nejúčinnější chemická ochrana pomocí přípravku Actara. Bohužel jde o jed a v případě bobkového listu je to nešťastné řešení, protože se sice zbavíte puklic, ale nemůžete použít listy na vaření. Přírodní cesta k likvidaci puklic na vavřínu jsou berušky. Beruška se živí puklicemi a pomůže k jejich zničení. Ovšem je to živý tvor a bude těžké ho přimět, aby zůstal právě na vašem vavřínu. Další přírodní cesta je použití nimbového oleje. Olej ze stromu nimba má insekticidní účinky, když se pečlivě nastříká na všechny části postižené rostliny. Olej z nimby je možné koupit na internetu, například tady: www.prozdravi.cz/nim…

Zdroj: diskuze Bobkovy list a puklice

Nimba proti svrabu

Jedním z doporučovaných léků na svrab je i nimbový olej. Nimba je asijský zelený strom, jehož účinků se využívá v léčitelství nejen v Japonsku, ale i v Americe a v Evropě. Nimba se využívá hlavně na kožní nemoci, dokáže totiž zlikvidovat viry, bakterie i mikroorganismy, kteří tato onemocnění způsobují. Zároveň obsahuje mnoho mastných kyselin, které pomáhají omlazovat a chránit pokožku. Nimba zmírňuje intenzivní svědění, snižuje výskyt pupínků a hojí rány.

Zdroj: Sauna proti svrabu

Diskuze

V diskuzi BABSKÉ RADY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslav Sedlak.

Kvasinky ve vlasech jak se jich zbavit

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Marek.

Já zase používám olej z nimby. Nimba je druh stromu, který může být označován rovněž jako neem, nimtree nebo latinsky Azadirachta indica. Tady se můžete podívat kolik olej z nimby stojí a jak vypadá: www.prozdravi.cz/nim…
K přípravě léku bude potřeba:

- neemový olej - 1 čajová lžička
- kokosový olej - 2-3 lžíce

Postup

1. Smíchejte neemový a kokosový olej.
2. Aplikujte směs na pokožku hlavy a také na vlasy. Pak přikryjte igelitovým sáčkem a zabalte do ručníku.
3. Nechte ji působit přes noc.
4. Ráno si vlasy a pokožku hlavy umyjte oblíbeným šampónem.

Jak často byste to měli dělat

- tento postup opakujte jednou za tři dny.

Proč to funguje

Antimikrobiální vlastnosti neemu byly po staletí používány v Ayurvedě k léčbě různých infekcí. Pokud jde o kvasinky ve vlasech, tak neemový olej je dokáže účinně zabít a zmírní svědění pokožky hlavy a vypadání vlasů. Kokosový olej v tomto prostředku se postará o výživu pokožky hlavy i vlasů.

Zdroj: diskuze Babské rady

Nimba krém

Hydratační krém je namíchán z nimbového oleje a oleje z australského čajovníku (Tea Tree Oil), kokamového másla, Aloe Vera a bergamotového oleje. Jeho hlavní předností je hydratace a ochrana pleti.

Použití: antibakteriální účinky, svědivá a suchá pokožka

Balení: 50 ml

Zde můžete vidět cenu Nimba krému.

Zdroj: Léčivá nimba

Diskuze

V diskuzi HŘEBÍČKOVÝ OLEJ NA SVRAB se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Gábina.

Prosím o radumjak použít hřebířkový olej a Teatree olej na svrab děkují

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Maja.

Čítala som, že Tea tree oil 1 PL zmiešať s 2 dcl kokosový olej a natrieť celé telo 3-4 x. Nemám odskúšané, ale vraj toto zabralo.

Zdroj: diskuze Hřebíčkový olej na svrab

Zázračná pasta s nimbou

Vědci, kteří zkoumali výtažky ze stromu nimba (neem), zjistili, že je mohou doporučit pro ústní hygienu a také by podle nich nimba měla pomoci na zánět zubu. Mnohé mikroorganismy, které se vyskytují v zanícených dásních kolem zubů, jsou již rezistentní vůči penicilínu i tetracyklínu, ale nejsou odolné vůči antibakteriální rostlině, kterou je právě nimba. Na rozdíl od antibiotik nevede užívání nimby k rozvoji alergie, která by bránila účinné léčbě.

Zdroj: Nimba na zánět zubu

Diskuze

V diskuzi DOMÁCÍ LIS NA OLEJ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Danka.

Já koupila lis na olej tuším na www.lisnaolej.cz a nedám na něj dopustit. Lisuji kokosoý olej a z dýňového semínka.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Domácí lis na olej

Nimba kapsle

Kapsle jsou vegetariánské, s dobře stravitelnou rostlinnou celulózou, neobsahují tedy hůře stravitelnou hovězí želatinu.

Použití: imunita a obranyschopnost, plísně, viry a bakterie, dýchací cesty, urogenitální systém, zažívání, střevní infekce, pokožka

Dávkování: 1 kapsle 2x denně před jídlem

Kapsle nejsou určené pro děti, těhotné a kojící ženy, snižují krevní tlak, přípravek snižuje hladinu krevního cukru v krvi.

Balení: 60 vegetariánských kapslí

Zde můžete vidět cenu přípravku Nimba kapsle.

Zdroj: Léčivá nimba

Diskuze

V diskuzi OLIVOVÝ OLEJ, CITRON A MED NA DETOXIKACI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Tomáš.

Lze úspěšně nahradit olivový olej za lněný?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lucy.

Také olivový olej zbožňuji, salát si bez něj nedokážu představit.

Zdroj: diskuze Olivový olej, citron a med na detoxikaci

Nimba čaj

Nimba je účinný čaj, který slouží k regeneraci pokožky coby „čistič krve“. Působí jako vnitřní prostředek péče o pleť a zlepšuje její prokrvení. Dodává pokožce mladost, vitalitu a pružnost. Příznivě působí proti akné, oparům, ekzémům a kožním infekcím. Je vhodný při kožních poraněních a hemoroidech. Ulevuje při silné a bolestivé menstruaci. Pomáhá při výtocích a odstraňuje záněty ženských orgánů. Je podpůrným prostředkem při chemoterapii a léčbě počátečních stadií nádorových onemocnění.

Složení: rubia cordifolia, pterocarpus marsupium, curcuma longa, cymbopogon citratus, glycyrrhiza glabra, tinospora cordifolia, emblica officinalis, terminalia bellirica, terminalia chebula, ocimum sanctum.

Doporučené dávkování: 2 šálky za den

Zde můžete vidět cenu Nimba čaje.

Zdroj: Léčivá nimba

Diskuze

V diskuzi HŘEBÍČKOVÝ OLEJ V LÉKÁRNĚ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslava.

dobry den poradi mi někdo kde objednat hřebickovy olej dekuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Hřebíčkový olej v lékárně

Nimba

I nimba se řadí mezi oleje, které se nacházejí v krémech a různých mastích. O tomto oleji je známo, že má antibakteriální a protizánětlivé vlastnosti.

I tomuto oleji přisuzují některé studie schopnost zabíjet roztoče zákožky svrabové. Testováno to ale bylo zatím jen na psech (svrab se u nich léčil použitím šamponu s tímto olejem po dobu dvou týdnů. Psi se sice plně nezotavili, ale výrazně se zmenšil počet roztočů v jejich kůži).

Zdroj: Bylinky na léčení svrabu

Poradna

V naší poradně s názvem PŘÍRODNÍ KOSMETIKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lenča.

A přímo jaká přírodní kosmetika je dobrá? Která se vám osvědčila?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

U mě je to kokosový olej na pleť i vlasy a na pokožku těla pak panenský olivový olej.

Zdroj: diskuze Nejlepší přírodní kosmetika diskuze

Nimba na zuby

Za své jedinečné a nezaměnitelné účinky vděčí nimbová kosmetika obsahu aktivních látek jako nimbin, azadirachtin, nimbidol, quercetin a nimbidin, které můžete najít jenom v přípravcích s obsahem nimbového oleje a extraktu z nimbových listů a nimbové kůry. Při nemocech dutiny ústní, jako je například parodontóza, jsou mikroorganismy, které se vyskytují v zanícených dásních, rezistentní vůči penicilinu i tetracyklinu, ale nejsou odolné vůči antibakteriální rostlině, jako je nimba.

Nimba tedy pomáhá ničit nejen bakterie způsobující zubní kaz, ale dokonce i ty, jež mají za následek zánět dásní a zubního lůžka a jsou rezistentní vůči penicilinu i tetracyklinu. Používání nimbové zubní pasty a zubního prášku je zároveň účinnou součástí prevence zubního kazu, krvácivosti dásní, paradontózy a zápachu z úst.

Zdroj: Nimbová zubní pasta

Diskuze

V diskuzi DÝŇOVÝ OLEJ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Matouš.

Dýňový olej mohu jen doporučit, lisování je pro mě zbytečně náročné, dýňový olej kupuji zde: www.siladoteku.cz/si… Proč čekat až na podzim? Oblíbili jsme si ho i v kuchyni, žena ho má spojený s péčí o vlasy a nehty, já jsem zase zjistil, že je užitečný pro muže, které trápí prostata...

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Dýňový olej

Nimba na kůži

Nimba má také blahodárné účinky při zevním použití na kůži. Lokální aplikace nimby jsou snadné a nenákladné, a jelikož prostředky jsou obvykle na olejové nebo krémové bázi, pomáhají zároveň lubrikovat pokožku. Mezi hlavní účinky nimby patří například tyto:

  • Nimba ničí bakterie, které způsobují akné, a snižuje s tím spojené záněty.
  • Nimbová voda hubí plísně, které způsobují lupy, a promazává vysušenou pokožku.
  • Výtažky z nimby jsou toxické pro herpes virus (virus způsobující opar) a rychle hojí boláky způsobené tímto virem, tedy opar.
  • Nimba zmírňuje intenzivní svědění při planých neštovicích, snižuje výskyt pupínků a jizev.
  • Nimba odstraňuje během 2 – 3 dnů z pokožky i plíseň, která způsobuje trichofycii (onemocnění, vyvolané plísněmi ze skupiny trichophyton).
  • Výtažek z nimby pomáhá při potírání plísňového onemocnění, kvasinkové infekce, způsobeného Candidou (druhem kvasinkovité plísně), a snižuje stálé svědění, které Candida způsobuje.
  • Prášek i krém z nimby chrání kůži před výskytem plenkové dermatitidy a pomáhá ji léčit.
  • Nimba pomáhá udržet rovnováhu produkce melaninu a snižuje tak výskyt bílých míst na kůži způsobených vitiligem (poruchou pigmentace kůže projevující se bílými skvrnami na kůži).
  • Nimba je výborným podpůrným prostředkem při hojení ran, pomáhá tělu rychle vytvářet kolagenová vlákna, potřebná k uzavírání rány.
  • Nimbové mléko snižuje zarudnutí kůže po slunění a snižuje odlupování vrchních vrstev pokožky.

Nimbu tedy lze doporučit na léčbu zánětů zubů.

Zdroj: Nimba na zánět zubu

Diskuze

V diskuzi DÁ SE POUŽÍT TECHNICKÝ RICINOVÝ OLEJ MÍSTO LÉKAŘSKÉHO ? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Věra.

Prosím - jaký je rozdíl Ricinový olej technický - Ricinový olej z lékáren ? Děkuji za odpověď.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Věra.

Dobrý den, může mi někdo odpovědět Jaký je rozdíl v Ricinovém oleje z lékárny a Ricinovým olejem technickým ? Může se použít technický na pokožku nebo jen pro práci ve výrobě.
Děkuji předem za informaci.

Zdroj: diskuze Dá se použít technický ricinový olej místo lékařského ?

Léčivé účinky nimby

V Indii, kde jsou suchá léta a pálí horké tropické slunce, se stalo tradicí užívat přípravky z nimby. Nimbový olej rychle uleví suché pokožce, protože se do ní snadno vstřebává, pomáhá hojit její poškozené vrstvy a udržovat přirozenou rovnováhu. Tyto vlastnosti umožňují nimbě zmírnit tvorbu vrásek, a to tím, že pomáhají kůži udržovat její pružnost. Nimba rovněž podporuje léčbu poškození kůže způsobené ultrafialovým zářením a také je prevencí předčasného stárnutí pokožky. Díky vysokému obsahu mastných kyselin přípravky vyrobené z nimbového oleje účinně napomáhají léčit onemocnění kůže, včetně plísňových onemocnění, lupénky a ekzémů. Nimba může být použita i v boji proti střevním červům. Pití nimbového čaje zabíjí koužkový lišej a svrab. Použití nimby v ájurvédě se doporučuje při léčbě žloutenky, protože tato rostlina mimo jiné pomáhá játrům správně odfiltrovat toxiny. Pasta z nibového prášku může být aplikována na bradavice, herpes a jiné virové problémy. Je známo, že nimba zmenšila velikosti nádoru, když byla injekčně aplikována do okolí nádoru.

Za své jedinečné a nezaměnitelné účinky vděčí nimbová kosmetika obsahu aktivních látek jako nimbin, azadirachtin, nimbidol, quercetin a nimbidin, které můžete najít jenom v přípravcích s obsahem nimbového oleje a extraktu nimbových listů a nimbové kůry. Při nemocech dutiny ústní, jako je například paradontóza, jsou mikroorganismy, které se vyskytují v zanícených dásních, rezistentní vůči penicilinu i tetracyklinu, ale nejsou odolné vůči antibakteriální rostlině, jako je nimba. Nimbový olej se v Indii tradičně používá jako lubrikant a také poměrně účinný prostředek proti nežádoucímu otěhotnění. Tyto vlastnosti, spolu s protivirovým a imunostimulačním účinkem, z něj dělají prostředek přispívající k bezpečnému a příjemnému sexu. Nimba je také dobrý přírodní repelent proti hmyzu, bezpečný pro použití. Používá se rovněž v šamponu proti vším – olej se vetře do vlasů a nechá působit přes noc. Nimbový olej může být také přidáván do psích šamponů proti klíšťatům. Dalším použím jsou ochranné spreje před škůdcům na zahrádce.

Zde můžete vidět, jak vypadá nimba.

Zdroj: Léčivá nimba

Které kožní problémy nimba léčí?

Lupénka

Nimba je jednoznačně nejlepším produktem, který je v současnosti pro léčbu lupénky k dispozici. Podle výzkumů je nimba stejně účinná jako přípravky, které obsahují steroidy. Na rozdíl od těchto přípravků nimba nemá žádné vedlejší účinky. Nimba ulevuje tím, že zvlhčuje a hojí pokožku, zmírňuje olupování a podráždění.

Ekzémy

I zde je používání nimby účinnější nežli předepisované léky. To i u malých dětí a kojenců. Vhodnou aplikací jsou koupele s přídavkem nimbového extraktu. Podle testování bylo zjištěno, že při aplikaci koupele 2x denně po dobu deseti dnů došlo u všech testovaných osob k vymizení či výraznému ústupu ekzémů.

Vitiligo

Vitiligo jsou bílé fleky na kůži , které nebolí a ani nejsou nebezpečné. Vitiligo svým nositelům způsobuje velké psychické a sociální problémy. Také zde nimba přináší naději, jak to vyplívá z jedné studie, která byla aplikovaná pacientům po dobu 90 dnů. U 85 % z nich došlo ke zmírnění, u 25 % pacientů došlo k úplnému vymizení nemoci vitiligo.

Akné

Nimba obsahuje látky, které ničí bakterie způsobující akné. Navíc je nimba schopna odstranit poškozené struktury pokožky, které byly způsobené těžkou formou akné.

Lupy

I lupy můžou být způsobené bakteriemi, které nimba dokáže odstranit. Používání nimbových šamponů odstraňuje lupy a bakterie, které je způsobují.

Bradavice

Dalším pozitivním účinkem nimby je silné protivirové působení. Díky tomuto působení dokáže nimba léčit i bradavice. Stačí denně přikládat obklad z nimbového extraktu na bradavici. Nimbový extrakt se nakape na kousek gázy a přiloží.

Opary

Nimba účinně likviduje i herpetické viry, které způsobují vznik oparů. Pokud se začne potírat zasažené místo již v počátcích nimbovým extraktem, tak se podaří předejít vzniku oparu. Počátky se myslí svědění a pálení pokožky.

Plísně

Nimba patří mezi přírodní antimykotika. Nimba si dokáže účinně poradit s plísňovými onemocněními. Nezáleží na druhu plísně, protože nimba si poradí se všemi druhy plísní, jako je kmen Trichophyton nebo i s kvasinkovou infekcí.

Poranění

Nimba podporuje vytváření kolagenových vláken, která jsou nutná k uzavírání ran. Díky tomu výrazně urychluje hojení všech typů poranění kůže.

Pigmentové skvrny

Pomocí bělícího nimbového krému lze dosáhnout ústupu či vymizení nehezkých pigmentových skvrn. Nimbový krém se užívá 2x denně po dobu 3 měsíců.

Suchá kůže a vrásky

Látky obsažené v nimbě účinně zvlhčují a chrání pokožku. Antivirové, antibakteriální a proti plísňové složky navíc chrání pokožku proti infekcím. Zároveň tyto látky podporují imunitní systém kůže a výrazně zlepšují krevní oběh. Díky tomu pomáhají omladit i hluboké vrstvy kůže. Jedinečné účinky nimbové kosmetiky potvrzují prakticky všichni, kteří ji vyzkoušeli.

Jaké kosmetické a léčivé nimbové prostředky jsou u nás k dispozici?

  • Nimbový krém
  • Nimbové tělové mléko
  • Nimbový šampon a kondicionér
  • Nimbový olej
  • Alkoholový extrakt z nimbových listů
  • Zubní prášek z nimbové kůry a nimbová zubní pasta
  • Nimbové mýdlo
  • Nimbová pleťová maska
  • Nimbový bdělící krém na stařecké skvrny a jizvy
  • Ústní voda
  • Balzám na rty
  • Repelent

Zdroj: Nimba pro zdraví pokožky

Zánět zubů

Pyorrhea (hnisavý zánět zubového lůžka) je závažné onemocnění dásní. Při tomto onemocnění jsou dásně postiženy hnisavým zánětem a membránami pokrývajícími kořeny zubů. Toto onemocnění je nejčastější příčinou ztráty zubů u lidí nad 35 let. Použitím pasty s nimbou a vyplachováním si úst speciální ústní vodou vede u pacientů k vyléčení krvácejících dásní a zástavě sekrece z váčků kolem zubů. Dásně získají, namísto modrého nádechu, zpět svou zdravou světle růžovou barvu.

Zdroj: Nimba na zánět zubu

Dostupnost ricinového oleje

Ricinový olej se dá běžně zakoupit jako ředěný přípravek k zevnímu užití. Tady lze ricínový olej koupit ricinový olej cena.

Zdroj: Ricinový olej na pokožku

Arganový olej cena

Organický arganový olej není levná záležitost, díky tomu že patří mezi nejlepší oleje a je hodnocena jako číslo 1. Tedy je přehled nejlevnějších cen, za které se dá arganový olej koupit: arganový olej cena.
 

Zdroj: Organický arganový olej

Olej z krillu versus rybí tuk

Existuje mnoho ověřených předností, které činí olej z krillu účinnějším než rybí tuk.

  1. Olej z krillu je silnějším zdrojem omega-3 mastných kyselin, než rybí tuk.
  2. Antioxidační účinky oleje z krillu můžou lépe chránit před poškozením volných radikálů.
  3. Olej z krillu je absorbován rychleji než rybí tuk.
  4. Olej z krillu snižuje riziko onemocnění srdce.
  5. 1000 mg oleje z krillu má stejný účinek jako 3000 mg rybího tuku.

Zdroj: Olej z krillu je účinnější než rybí tuk


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Marie Svobodová

Mgr. Jitka Konášová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP