Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

MUŽ KOZOROH ŠPATNÉ VLASTNOSTI

OBSAH

Znamení Kozoroh

Pro Kozorohy je typická ambiciózní a cílevědomá povaha. Toto znamení je pod vládou živlu země, úspěch je pro jeho zrozence velmi důležitý. Touží po uznání. Myslí dlouhodobě a dokážou se pro své cíle ledasčeho příjemného zříct. Jsou spolehliví a zodpovědní. Svou povahou jsou introverti a hloubku jejich duše zná jen pár blízkých přátel, před ostatními skrývají své zranitelné nitro pod pevnou slupkou. Datum 22. 12 až 20.1.

Muž Kozoroh

Kozoroh bývá ve společnosti trochu plachý a většinou se drží spíš v pozadí, ale na druhou stranu je rád, když může své okolí pobavit. Za svými názory si dokáže stát a nemění je.

Zdroj: Kozoroh muž

Poradna

V naší poradně s názvem TESTOVACI PROUZKY. se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hana Vackova.

Kde mohu zakoupit testovaci prouzky a cena.Dekuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Nejlepší diagnostické proužky na vyšetření moči koupíte zde: www.prozdravi.cz/pro…
Jedním proužkem vyšetříte 10 různých vlastností moči.

Zdroj: diskuze Testovaci prouzky.

Jaký je Kozoroh milenec

V posteli bývají Kozorozi romantičtí a pozorní a nemají příliš v oblibě experimentování. Nemají rádi ženy, které jim chtějí velet a řídit jejich život. Ve vztazích jsou Kozorozi věrní až za hrob a bývají ukázkovými otci. A co vzrušuje muže narozené v Kozorohu? Tak především hlazení a laskání kolen a vnitřní strany stehen, mladší ženy, přirozená krása, líbání, zrzky, inteligentní ženy, misionářská poloha, mazlení, smysl pro humor, romantické prostředí.

Zdroj: Kozoroh muž

Poradna

V naší poradně s názvem OPRUZENINY A JEDLÁ SODA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel H. Dirscherl.

Slyšel jsem že na opruzeniny u dospělého(ve velkém stádiu) je dobré použivat jedlu sodu stylem pudru. Může to pomoci?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Soda při styku s pokožkou má protizánětlivé a antibakteriální vlastnosti. Ačkoliv soda bicarbona může vysušovat pokožku v důsledku jejích alkalických vlastností, tak při jejím působení můžete získat úlevu od svědění a otoku. Kvůli hydrataci pokožky je lepší použít sodu smíchanou s kokosovým olejem. Vzniklá pasta se nanese na pokožku po dobu 4-5 minut. Může se použít dvakrát denně k uklidňujícímu účinku.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Opruzeniny a jedlá soda

Kozoroh a vztahy

Kozoroh je zvláštní znamení a člověk v něm narozený je poněkud komplikovaná osobnost. Horoskop Kozorohovi nedává do vínku možnost spolčit se s každým jiným znamením, protože by se nepohodli. Kozoroh při své zarputilosti a potřebě zvažovat není vhodným partnerem pro vášnivé protějšky, které by jeho povaha brzdila a iritovala. Nejlépe se k němu hodí lidé ve znamení Býka, Štíra a Panny.

Kozoroh a Kozorožka

Vztah mezi Kozorohem a Kozorožkou se na první pohled jeví jako společná fúze, pravdou je, že kvalitu společného života zřejmě měří společenským postavením, kterého spolu dosáhli, anebo pouze tím, jak jeden druhému zapadá do svých plánů. Možná se to neobejde bez nějakého kritického momentu, ale až objeví vzájemně své duše a svá srdce, čeká je úspěch!

Kozoroh muž, Rak žena

Toto spojení je doslova erotickou extází, nesmírná vzájemná přitažlivost naprosto smazává hranice v sexu. Račí žena pod tíhou Kozoroha měkne a rozplývá se samou něhou.

Kozoroh muž, Blíženec žena

Žena Blíženec je pro Kozoroha neuchopitelná, moc rychlá a patrně ji nikdy Kozoroh nebude umět sexuálně uspokojit. Je prostě jiný a tento vztah vyžaduje hodně tolerance.

Kozoroh muž, Lev žena

Z tohoto spojení povýšenost doslova kypí. Příliš často si tato dvě znamení vzájemně negativně ovlivňují náladu a případná nedorozumění jsou plná komunikačních problémů.

Zdroj: Kozoroh muž

Diskuze

V diskuzi MED SE SKOŘICÍ NA HUBNUTÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Luboš.

Vezměte 4 lžíce medu, 1 lžíci skořice a spolu se 3 šálky vody uvařte jako čaj. Toto píšete. Otázka zní - jestliže teplota zahřátí medu, aby neztratil své vlastnosti je 40-45 stupňů - vysvětlete postup výroby čaje.
děkuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Med se skořicí na hubnutí

Vlastnosti Kozoroha

Silné stránky: Je to běžec na dlouhé tratě, který ví, co chce. Vyniká spolehlivostí a záleží mu na tom, aby s ním byli lidé spokojeni.

Slabé stránky: Své skutečné city a trápení ukrývá pod tlustou slupkou a málokdo ho doopravdy zná takového, jaký je v hloubi duše.

Má rád: Stabilita je pro něj velmi důležitá a zakládá si na svých zažitých zvycích. Umí ocenit hezké věci, umění a literaturu.

Nemá rád: Agresivita a násilí nejsou jeho šálek kávy, ve hrách a sportech se taky příliš nevyžívá. Nerad se zříká své důstojnosti.

Znamení Kozoroha se datuje do období 22. prosince až 20. ledna.

Zdroj: Kozoroh muž

Poradna

V naší poradně s názvem ROZŠÍŘENÉ PÓRY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva Ryšková.

Dobrý den,
chci se zeptat jak je možné, že na jedné tváři mám rozšířené pory a na druhé ne. Přitom na obě tváře dávám přibližně stejné množství krému. Kosmetička říkala, že mám normální pleť, akné jsem nikdy moc neměla. Děkuji předem za odpověď.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Dobrý den Evo, je to normální jev. Lidské tělo není zcela symetrické a to se týká i vlastností pokožky na té či oné straně těla. Budete se muset, Evo, s touto disbalancí smířit. Pro krytí rozšířených pórů použijte kosmetiku na rozšířené póry. Přehled o tom, co pro rozšířené póry nabízí trh můžete zjistit tady: www.krasa.cz/problem…

Zdraví Cempírek

Zdroj: diskuze Rozšířené póry

Jak poznat zamilovaného Kozoroha

Zamilovaný Kozoroh umí čekat i hodně dlouho. Je vytrvalý a nespěchá. Prakticky vás pomalu udolá. I kdyby tak vypadal, nevzdal to, jen si připravuje půdu. Válcuje si cestu k vám. Bývá věrný, protože by v opačném případě vypadal, že udělal chybu, a chyby neodpouští ani sobě. Jako milující partner sice působí poněkud chladně, ale milovat umí pevně. Jen je to těžko někdy poznat. Má rád tajemství a umí je uchovat. Neslibuje, co nemůže splnit, a je toho málo, co by splnit neuměl. Skoro všechno nakonec povolí před jeho silou a vytrvalostí. Jakmile ztratíte lásku Kozoroha, v drtivé většině případů už ji nelze znovu získat.

Zdroj: Kozoroh muž

Poradna

V naší poradně s názvem POUŽITÍ HYPERMANGANU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jan Řepka.

smí se manganistan používat do otevřených ran?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Manganistan draselný se používá jako mokrý obklad na vysušení ran na povrchu kůže, které jsou puchýřovité nebo z nich vytéká hnis. Manganistan draselný se používá jako topický přípravek pro péči o rány nebo kožní onemocnění v komunitním a nemocničním prostředí. Manganistan draselný je klasifikován jako „oxidační činidlo“, o kterém se předpokládá, že má baktericidní vlastnosti.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Hypermangan

Kozoroh muž a láska

Ve styku se ženami jsou Kozorozi neobratní a jakoby nezkušení. Neumí příliš lichotit a rozdávat komplimenty nepatří k jejich oblíbeným aktivitám. Láska je ovšem pro ně velmi důležitá. Mají strach ze zklamání a odmítnutí, proto se nepouštějí do každého milostného dobrodružství. Pokud jste si získala srdce Kozoroha, vězte, že jste prošla tím nejužším a nejkritičtějším výběrem, jakým jste mohla. Muži Kozorozi se rádi učí a pilují své sexuální umění k dokonalosti a jejich partnerka by tento zájem měla sdílet a zkoumat různé možnosti a hranice rozkoše s nimi. Občas však bývají Kozorozi až bolestně upřímní, což nemusí myslet nijak zle, ale mohou tím zranit nejedny city.

Zdroj: Kozoroh muž

Poradna

V naší poradně s názvem TVORBA SPERMATU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ivana.

Dobry de mam dotaz muj pritel je temer neplodny a me zajima kdybichom chteli jit na umele.oplodneni jesli bi ta spermie mohla bit pritele kdyz je neplodny
Dekuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Píšete, že přítel je TÉMĚŘ neplodný, takže v jeho spermatu se dají najít nějaké plodné spermie? Nebo jak to myslíte s tím téměř? K umělému oplodnění stačí jedna spermie. Pokud ji váš přítel má, tak to možné je. Jako náhradní variantu byste mohla ještě použít sperma jeho bratra, abyste dosáhla na podobné vlastnosti svého přítele.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Tvorba spermatu

Vlastnosti extraktu z dubové kůry

Blahodárně působí při poranění kůže, od malých až po větší rány, které potřebují vydezinfikovat. Působí poměrně silně protizánětlivě, koupel se doporučuje i na již zanícené rány, které se špatně a dlouho hojí, dezinfekční účinek je opravdu značný.

Zdroj: Extrakt z dubové kůry

Poradna

V naší poradně s názvem LÉČIVÉ SMRKOVÉ VÝHONKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Rendl Ivan.

Smrkové výhonky, 80% lih, lžička medu pro chuť, budu použivat na odkašlávání, mohu vše nechat macerovat cca 1 měsíc, na slunku nebo ve tmě ?
Děkuji za odpoveď a přeju Vám a ostaním,, bilinkářům horu zdraví a žebřiňák štěstí. IVan Rendl

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Macerování výhonků v lihu ve tmě či na slunci ještě nikdo seriózně nezkoumal a není proto jasný důkaz o nejlepším postupu. Zbývá tedy vlastní výzkum a to tak, že macerát rozdělíte na dvě části, přičemž jednu dáte do tmy a druhou na slunce. Při pozdějším používání pak vyzkoušíte vlastnosti obou várek a vyhodnotíte je. Podle výsledků pak přizpůsobíte výrobní proces v následujících letech.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Smrkové výhonky

Jak získat muže Kozoroha

Muži Kozorozi jsou velmi ambiciózní. Jak na muže kozoroha? Nejlepším místem na seznámení s Kozorohem jsou tedy pracovní, charitativní nebo jiné profesní akce. Kozorozi míří na vrcholné pozice v managementu, takže chcete-li zaujmout Kozoroha, je důležité se objevovat na profesních akcích a snažit se vyniknout ve své práci. Kozorozi jsou velmi zdrženliví a konzervativní. Tím pádem je spíše přitahují ženy, které se oblékají sofistikovaně a konzervativně. Jehlové podpatky a šaty s průstřihy tedy nejsou tou nejlepší volbou. Pokuste se o klasičtější, ženštější styl.

A jak získat srdce kozoroha? Především nemějte strach mu ukázat svůj rafinovaný humor, Kozorozi často inklinují k sarkasmu. Buďte opatrní, abyste nezradili Kozorohovu důvěru, a to i nechtěně. Jakmile se Kozoroh cítí zrazen, tak je velmi těžké vše vrátit zpět, pokud vůbec. Nehrajte s ním myšlenkové hry. Pozvěte jej na večeři, na piknik nebo na cokoliv jiného. Není však dobrý nápad jej pozvat na velkou party, jelikož se na ní bude cítit nepatřičně. Pozvání na večeři jej však zaručeně otevře. Kozorozi hledají stabilitu, chtějí někoho, kdo jim bude oddaný a bude brát vztah vážně. Ženy, které jsou hysterické nebo rády hrají myšlenkové hry, Kozorohy odpuzují. Pokud vás něco štve, na rovinu mu to řekněte. Buďte vášnivé v ložnici. Kozorozi mají skvělý cit pro detail, což je dělá o to lepšími milovníky. Buďte trpělivé. Většina Kozorohů se nechce jen tak zamilovat. Nejprve vás musí poznat jako kamarádku. Vždy mějte ty nejlepší způsoby. Kozorozi jsou spíše konzervativní a nezaujme je žena, která se ve společnosti chová neurvale.

Zdroj: Kozoroh muž

Poradna

V naší poradně s názvem JAK SNÍŽIT KYSELINU MOČOVOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dáša.

Dobry den mám špatné rozbory kyseliny močové 346 je to hodne špatné? Je to uz na léčení? Děkuji za odpověď.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Hodnota 346 mikromol na litr krve je jen nepatrně překročená horní hranice kyseliny močové. Vypovídá o tom, že vaše ledviny nedokáží odfiltrovat všechnu kyselinu močovou z krve a ta se pak hromadí v těle. Určitě je namístě soustředit se na dietu a podpořit ledviny ve vylučování moči. Proto hodně pijte čistou vodu, urologické čaje a omezte příjem masa a potravin s vysokým obsahem purinů. Pravidelně choďte k lékaři a nechte si vždy zkontrolovat hladinu kyseliny močové v krvi.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Hodnoty kyselina močova

Vlastnosti projímadla

Šťáva z Aloe vera má silné projímavé účinky, to způsobuje chemická látka antrachinon, obsažená v této bylině. Zatímco tyto projímavé vlastnosti působí efektivně na léčbu zácpy některých lidí, mohou u jiných jedinců způsobit průjmy a křeče. Někdy se stává, že šťáva z Aloe vera zácpu dokonce zhorší. K tomu obvykle dochází v případě, že je její použití coby projímadla přerušeno na dobu sedmi dnů, aby nedošlo k závislosti na tomto přípravku.

Zdroj: Jaká jsou nebezpečí šťávy z Aloe vera?

Poradna

V naší poradně s názvem ELIQUIS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ladislav.

Ano ale co ten aescin _?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Aescin je rovněž přírodní látka nacházející se v koňském kaštanu. Jeho účinky spočívají v tom, že indukuje endoteliální syntézu oxidu dusnatého tím, že zvyšuje propustnost endoteliální buňky pro ionty vápníku, a také indukuje uvolňování prostaglandinu F. Ani jedna z těchto vlastností neovlivňuje účinky Eliquisu. Chcete li mít jistotu, že Mobivenal nijak neovlivňuje vaší léčbu Eliquisem, tak požádejte svého lékaře o laboratorní vyšetření krve po prvních 7 dnech společné léčby.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Eliquis - dieta


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP