Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

MODERNÍ CHLAPECKÉ ÚČESY

OBSAH

Účesy pro muže – video

Zde je několik videonávodů na to, jak vytvořit moderní pánské účesy.

Zdroj: Účesy

Poradna

V naší poradně s názvem RET se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Růžena.

Dobrý den děkují za odpověd,Bohužel musím napsat že kožní mě předala když ji přišly výsledky s bioptické laboratoře ke stomatologovi,tam moje výsledky vložily do složky a bylo mi řečeno mazat tot vše.Já už jsem stoho v rozpacích a pevně doufám,že se léčby dočkám.Obvodák mi nasadil ZODAC a to je vše.Koupila jsem si alpu to mi ty rty aspoň ovlaží myslím že to není dobré ale opravdu ten půl rok se na mě podepisuje Kacerlová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Jan Hnízdil, to je takový šikovný šaman moderní doby. Třeba by se mu podařilo Vám pomoci. Tady je na něj kontakt hnizdozdravi.cz/kont…

Zdroj: diskuze Ret

Účesy pro ženy – video

Zdroj: Účesy

Diskuze

V diskuzi RE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Frantisek.

Koukni www.primulus.cz dozvis se vsechno info o tomhle super multivitaminu :)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Aleš Bernát.

Jo to je moderní multivitamín který si zamiluješ. já jsem moc spokojený.

Zdroj: diskuze Re

Moderní účesy pro dlouhé vlasy – foto

Tady si můžete prohlédnout fotografie s nejmodernějšími trendy v účesech pro delší vlasy.

Zdroj: Účesy pro polodlouhé a dlouhé vlasy

Diskuze

V diskuzi OPERACE OČÍ NA KLINICE HORNÍ POČERNICE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Daniela.

Dobrý den, mám velkou prosbu, kdyby měl někdo s touto klinikou zkušenosti, tak sem s nimi. Nutně potřebuji operaci obou očí a zatím mám na kliniku zálusk, ale neznám nikoho kdo by u nich operaci podstoupil a mám z celkové procedury celkem velký strach, proto budu ráda, za jakékoliv názory, zkušenosti..:)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Richard.

Prohlídky nezanedbávám, takže se tu opravdu v daný termín vždy otočím. Je to tu moderní a lidi jsou tu ještě furt slušný. 

Zdroj: diskuze Operace očí na klinice Horní Počernice

Účesy pro ženy – foto

Zdroj: Účesy

Diskuze

V diskuzi RE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Roman Malý.

zalezi kdo to delal, kdo nema s primulusem zkusenost tak to je spatny.. je to moderni multivitamin na podporu testosteronu.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Re

Dětské účesy – kluci

Pro chlapce se nejlépe hodí jednoduchý účes, který je snadno upravitelný. Zejména chlapecké účesy s krátkou délkou, a to buď vyholené na ježka, nebo delší, které lze doladit s trochou gelu a vytvarovat podle potřeby pro „frajerský“ vzhled. Pozor však na péči o pokožku hlavy, gel vlasy vysušuje, takže by se měly před spaním opláchnout. Ideálně by se měly vlasy zastřihávat každý měsíc.

Kluci zatím stále preferují krátké sestřihy, především pak kohouta. K jeho vytvoření vám postačí troška gelu či tužidla, a za minutku je veselý účes na světě. Kluci si připadají, že mají něco nového. Žádané je stále rošťácké vrabčí hnízdo, či lehce nagelovaný kratší rozcuch a strany vyholené. Pokud uděláte i pár řádků nebo ornament ve vyholených stranách s delší délkou ofiny, bude vaše dítko in.

Zde můžete vidět současné trendy účesů pro kluky.

Zdroj: Dětské účesy

Diskuze

V diskuzi ŽIVOT KARDIAKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Posledník.

Já se přidám k názoru, snad jen mírnější formou. Nepochybuji samozřejmě, že psychika má významný dopad na stav těla, ale moderní medicína je moderní medicína. Já mám také často pocit, že mé srdce tluče jako o závod, ale určitě budu raději stále znovu a znovu navštěvovat odborné lékaře, než abych se spolehl na nějakou bylinkářku. Ovšem je pravda že ve své nemoci jsem už prošel rakami řady odborníků i šarlatánů. Od odborníka s jeho přístroji jde člověk prostě s pocitem, že se mu pořádně věnovali a on sám na svém zdraví nic nezanedbal. Nyní se snažím získat do užívání přístroj domácí monitoring, je pravda, že mne lékař poslal pryč, ale to mi nezabrání v mém snažení.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Ivan.

Pane Poledníku. Vy by jste měl navštívit psychiatra a domácí monitoring nechat lidem, kteří ho doopravdy potřebují a k něčemu jim bude.

Zdroj: diskuze Re: život kardiaka

Účesy pro muže – foto

Zdroj: Účesy

Poradna

V naší poradně s názvem ASLO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Cempírek.

Pozorovat a podle výsledků přeléčit vhodnými antibiotiky. Z domácí medicíny se nabízí tinktura z lichořeřišnice. Ale spíše důvěřujte svému lékaři a vyčkejte na účinný lék.

Zdraví Cempírek!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Ana.

v lednu měla aslo 1800 dostala ospen 2*5ml v den .a v březnu zjistili že má víc.pendipon nám ne dává ,není v CR.momentalni poslali nas na imunolog.dcera už prestala hodit na moderní gimnastiku požadavky je unavlena..děkuju za řadu

Zdroj: diskuze Aslo

Krátké účesy po padesátce pro muže

Muži v každém věku se chtějí líbit a i ve vyšším věku mohou být pánové atraktivní a sexy. Dnešní doba přeje upraveným mužům, kteří o sebe dbají. Velmi moderní a trendy jsou pánské účesy sestříhané na bocích a na temeni delší, zvlněné či vyfoukané do hladka směrem dozadu. Takto upravený účes ještě zvýrazní jejich sexy šediny. K doladění stylu si muži velice často nechávají dorůst vousy, které jsou pečlivě zastřižené do požadovaného tvaru. Pánské účesy na bokách sestříhané dají vyniknout sexy šedinám.

Zdroj: Krátké vlasy po padesátce

Poradna

V naší poradně s názvem DNA A VYRÁŽKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Adam Mach.

Dobry den, mám vysokou hladinu kyseliny močové a užívám alopurinol. Bohužel bez zlepseni a navíc mám koprivku a žaludeční a střevní potíže . Doslechl jsem se, že je na trhu preparát, novy moderní lek, Adenuric, jenže můj lékař mi ho nechce nasadit, asi kvůli ceně. To mi zjistila dcera v lékárně. Můžu lékaře nějak požádat o tzv. Lepší léčbu, když o ní vim?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Úřad pro kontrolu léčiv (SUKL) uvádí, že lék Adenurid je hrazen v léčbě chronické hyperurikémie u pacientů, u nichž je Allopurinol kontraindikován nebo intolerován, a to z důvodu řádně uvedených v klinické dokumentaci, nebo u pacientů, u nichž není maximální tolerovanou dávkou Allopurinolu dosaženo hodnoty kyseliny močové 360 mikromol/l. Pokud je v průběhu dvou po sobě následujících kontrolních vyšetření zjištěna hladina urikémie nad 360 mikromol/l, léčba Adenuridem není nadále hrazena z veřejného zdravotního pojištění.
Pro vás to znamená, že musíte donést lékaři, který vám předepisuje Allopurinol, potvrzení od gastroenterologa, ve kterém vyjádří, že Allopurinol u vás není tolerován. Pak můžete očekávat změnu v léčbě.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Dna a vyrážka

Rychlé účesy pro děti

Všechny maminky touží mít to nejkrásnější dítě na světě. Při výběru účesu je třeba si uvědomit, že dětské vlásky jsou velmi jemné a ne každý střih je pro ně vhodný. U dětí platí totéž co u dospělých – výběr účesu závisí na tvaru obličeje a na kvalitě vlasů. Růst se u každého dítěte liší. Některé děti mají v roce vlasy na ramena a některé jen krátké chmýří. Doba prvního stříhání je tak individuální.

Dětské účesy můžeme rozdělit dle věku, a to střihy pro děti mladší 12 let a střihy pro děti starší 12 let. Starší děti už obvykle hledají populární trendy účesů a chtějí vypadat dobře. Oproti tomu mladší děti obvykle nepotřebují moderní a stylové účesy. Jsou pro ně vhodné praktické střihy a jednoduché úpravy účesů, ale stále je nejlepší volbou roztomilý vzhled. Do této kategorie patří dětské účesy z krátkých vlasů.

Zdroj: Dětské účesy

Poradna

V naší poradně s názvem ŘEDĚNÍ KRVE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hana.

Byl mi predepsan eliquis spolu s lekem Conor. Mohu soucasne uzivat prirodni preparaty jako ostropestrec, lnene seminko, koren pampelisky a olej z cerneho kminu?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Eliquis je moderní lék na ředění krve, u kterého není nutné brát ohled na to co jíte. Proto můžete bez obav používat přírodní preparáty jako je ostropestřec, lněné semínko, kořen pampelišky a olej z černého kmínu. Tyto přírodní preparáty rovněž nijak neovlivňují účinky léku Concor.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Eliquis a alkohol

Nejoblíbenější účesy pro dlouhé vlasy

Zde je k dispozici přehled fotografií s aktuálně nejoblíbenějšími účesy pro dlouhé vlasy.

Zdroj: Účesy pro polodlouhé a dlouhé vlasy

Poradna

V naší poradně s názvem TROJKLANÝ NERV se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana Matošková.

Děkuji za zprávu ohledně trojklaného nervu ještě prosím kde dělají tyto operace a byl by vhodný i kiberneticky nůž brala jsem prášky i akupunkturu ale to bylo jen na chvíli účinek bylo mi uděleno že takový nález má spousta lidí podle příznaků bodavě bolesti do spamu a do ucha a tuhnutí krční páteře mohlo by to být děkuji jana

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Psala jste, že máte výsledky z rezonance, na kterou vás poslal lékař. Právě tento lékař vám může nejlépe poradit, jaké řešení zvolit. Z výsledků vyšetření na rezonanci vidí přesné rozmístění nervu a cévky. Zeptejte se ho na všechno a důvěřujte moderní medicíně. Lékař vám také doporučí zdravotnická zařízení, kde tyto zákroky provádějí.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Trojklaný nerv

Pánské účesy – foto

Zde je několik fotografií, na kterých je možné vidět pánské účesy.

Zdroj: Pánské účesy

Diskuze

V diskuzi KERAMICKÉ ZUBY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Terezageko.

Dobrý den.
Já jsem si nechávala dělat keramické fazety pred pul rokem a stale si nemohu stezovat. Dostala jsem od kamosky tip na dSmile kliniku. Celé to bylo velice moderní a i pristup lekaru super. Fazety nejsou vubec poznat ze jsou umele :)

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Keramické zuby

Pánské účesy na bokách sestříhané

Zde jsou fotografie, na kterých jsou vidět módní účesy: pánské účesy na bokách sestříhané foto.

Zdroj: Pánské účesy

Účesy pro krátký střih vlasů – foto

Zde jsou vidět fotografie s účesy vhodnými pro krátké vlasy.

Zdroj: Účesy pro krátké vlasy

Svatební účesy pro dlouhé vlasy

Tady nabízíme přehled fotografií s moderními svatebními účesy pro dlouhé vlasy.

Zdroj: Účesy pro polodlouhé a dlouhé vlasy

Účesy mikádo

Mikádo představuje nesmrtelný účes, který se v posledních letech opět vrátil do módy a sluší každému typu obličeje. Mikádo oplývá mnohými výhodami, mezi něž patří především praktičnost, funkčnost a flexibilita. Díky mikádu budete elegantní a zároveň roztomilá, ženská a zároveň rozverná. Mikádo můžete nosit na různé způsoby, například takzvané pážecí mikádo, dlouhé, asymetrické či postupně sestříhané.

Zdroj: Mikádo

Účesy pro ženy po padesátce

Ženám po padesátce sluší spíše kratší nebo polodlouhé střihy. Je těžké popsat jednotlivé střihy a typy účesů, proto si raději prohlédněte přímo fotografie žen daného věku a možnosti různých střihů. Takto mohou vypadat účesy pro ženy po padesátce, zde je foto pro ženy: účesy žen po adesátce.

Zdroj: Krátké vlasy po padesátce

Účesy s ofinou – foto

Zde je přehled moderních účesů pro dlouhé vlasy s ofinou.

Zdroj: Účesy pro polodlouhé a dlouhé vlasy


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP