Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

KRÁTKÉ ÚČESY S PATKOU

OBSAH

Mikádo s patkou

Krátké mikádo s patkou sluší hlavně srdcovitému tvaru obličeje. Ofina sluší také delšímu obličeji a rozvlněné vlasy sednou hranaté tváří, jejíž rysy dokážou zjemnit.

Zdroj: Mikádo

Poradna

V naší poradně s názvem MATEŘÍ KAŠIČKA A WARFARIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Cempírek.

Bohužel mateří kašička může ovlivňovat léčbu Warfarinem - posiluje jeho účinky a může způsobit krvácení. Zatím se touto interakcí nezabýval žádný vědecký výzkum, ale z praxe je potvrzeno krvácení u jednoho pacienta, který mateří kašičku užíval společně s Warfarinem. Nejlepší je neužívat mateří kašičku při léčbě Warfarinem. Pokud ale je to nezbytné, tak je nutné zkontrolovat srážlivost krve v prvních dnech užívání.

Zdraví Cempírek!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Růžena Hůlová.

Dobrý den, za odpovědi v neuvěřitelně krátké době od položení dotazu moc děkuji (i když z nich moc velkou radost nemám

Zdroj: diskuze Mateří kašička a warfarin

Účesy pro ženy – foto

Zdroj: Účesy

Diskuze

V diskuzi KOLIK CO DNES STOJÍ U VETERINÁŘE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Euthanasie kočky.

Kocourek 16 let,v krátké době výrazně zhubl,těžko uléhá, močí a kálí mimo WC, občas upadne, motá se,

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Kolik co dnes stojí u veterináře

Účesy pro krátký střih vlasů – foto

Zde jsou vidět fotografie s účesy vhodnými pro krátké vlasy.

Zdroj: Účesy pro krátké vlasy

Diskuze

V diskuzi ZAVAŘOVÁNÍ HOTOVÝCH JÍDEL DO SKLENIC se k tomuto tématu vyjádřil uživatel MM.

Hotové jídlo nesmí obsahovat mouku, výrobky z mouky, rýži ani brambory. Po krátké době by začalo ve sklenicích kvasit.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jirka.

Zdravim proc ani ne brambory ?
Dnes jsem koupil pastiku ve skle brambory tam byli.
A
Ja je mel.v polévce acca měsíc ok.

Zdroj: diskuze Zavařování hotových jídel do sklenic

Zde můžete zhlédnout video, jak lze postupovat při tvorbě účesu krátkých vlasů.

Zdroj: Účesy pro krátké vlasy

Diskuze

V diskuzi PÉČE O KRÁTKÉ VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marketa.

Dobrý večer, mám mikádo, ale mám jemné vlasy a nevím si rady i když používám kvalitní šampon, tužidlo, lak, masku, stejně mi vydrží vlasy hodinu pěkně a pak splihnou a udělám culík. Prosim o radu jak zvětšit objem vlasů. Dekuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Tea.

Ahoj, na zplihlé vlasy je vážně skvělá tahle objemová pěna od Aloxxi - eshop.aloxxi.cz/styl… Vlasy krásně pozvedne :) Já mám teda vlasy dlouhé, takže těžší a drží perfektně :)

Zdroj: diskuze Péče o krátké vlasy

Účesy pro muže – foto

Zdroj: Účesy

Diskuze

V diskuzi ZAPAŘENINY V TŘÍSLECH U DOSPĚLÝCH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Karla.

Na opruzeniny bohužel trpím, hlavně pod prsy v létě :- (Co mi teda hodně pomohlo byl IntimComfort sprej o kterém jsem se dočetla v časáku. Rychle se mi ulevilo, pokožka se zklidnila proto ho nosím neustále u sebe.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Hubert.

Mám morbidní obezitu,tudíž i problém po koupání dokonale vysušit třísla,která se po krátké době opět "zapaří".Svědí,velmi nepříjemné,páchne.Poradíte?Zhubnout v 77 letech není rada.Díky

Zdroj: diskuze Zapařeniny v tříslech u dospělých

Účesy pro barvené krátké vlasy

Zde jsou vidět fotografie účesů s různě barevnými krátkými vlasy.

Zdroj: Účesy pro krátké vlasy

Účesy celebrit s krátkými vlasy

Zde jsou k vidění fotografie krátkovlasých celebrit a jejich účesů.

Zdroj: Účesy pro krátké vlasy

Diskuze

V diskuzi ZELENA KAVA DISKUSE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ing. Vaclav Kvet.

Za 3 tydny jsem pri brani pilulek rano a pred obedem pribral cca 3 kg. Nepozuruji zadny ucinek. Navic inzerovane vzraceni penez nelze uskutecnit, alespon nevim jak a kde. Vse je anonimni, zkratka pochybne. Navic jsem podobny pripravek objevil v prepoctu za necelych 400Kc !
Z meho pohledu pecliveho uzivani pripravku je to jen podvod.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Ewa.

Podvod to není,užívám to á nepoznávám se,u toho i cvicim á vybírám strávu.je to USá výrobek,ták je jásné,že to nebude levné,když je to pres oceán dovoz,v usá to stojí 10 dolárů jen.Omlouvám se,nejde mi krátké á.ew.

Zdroj: diskuze Zelena kava diskuse

Účesy pro ženy po padesátce

Ženám po padesátce sluší spíše kratší nebo polodlouhé střihy. Je těžké popsat jednotlivé střihy a typy účesů, proto si raději prohlédněte přímo fotografie žen daného věku a možnosti různých střihů. Takto mohou vypadat účesy pro ženy po padesátce, zde je foto pro ženy: účesy žen po adesátce.

Zdroj: Krátké vlasy po padesátce

Diskuze

V diskuzi OČNÍ KLINIKA HORNÍ POČERNICE - ZKUŠENOSTI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Karel.

Zdravím, mám hodně dlouho brýle a opravdu hodně řeším co do budoucna, protože zrak se mi zhoršuje mílovými kroky. Momentálně jsem se dostal do fáze, kdy jsem na 100% přesvědčen, že operace očí je nezbytná, abych se brýlí zbavil definitivně. Kontaktoval jsem Oční kliniku Horní Počernice, zatím čistě ze zvědavosti, ale vše co mi řekli a nabídli se mi zatím moc líbí, kdyby náhodou s klinikou touto nebo jinou měl někdo zkušenosti na laserovou operaci, budu rád. Hezký den.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Eva.

V optice v Horních Počernicích jsem si pořídila nové brýle, bylo fajn, že zhotovení bylo v hodně krátké době za co jsem byla vděčná, původní brýle jsem si totiž vlastní chybou zničila a bez nich jsem jako bez ruky.

Zdroj: diskuze Oční klinika Horní Počernice - zkušenosti

Krátké účesy a střihy pro jemné vlasy

Zde jsou vidět fotografie s účesy a střihy pro jemné vlasy.

Zdroj: Jemné vlasy

Poradna

V naší poradně s názvem CONDROSULF 800 - RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslava.

Dobrý den, Condrosulf 800 mg beru 20 dní, a poslední dva dny mi v pravém koleni nastala ukrutná bolest, koleno neohnu. Musela jsem si vzít Ibalgin. Je možné, že by u mne došlo po tak krátké době naopak ke zhoršení? Děkuji za odpověď. S pozdravem Hořejšová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Condrosulf obsahuje látku chondroitin, který může pomoci omezit erozi chrupavky. Chondroitin ovšem nijak neovlivňuje ani nemírní případné záněty v kloubu, které způsobují bolest. Pro zmírnění bolestí kloubů se doporučuje užívat tuto kombinaci pěti přírodních látek:
- Kolagen typ II.
- Boswellia serrata, také známá jako kadidlo, je rostlina původem z indického subkontinentu, která se v tradiční ajurvédské medicíně používá po tisíce let ke zmírnění bolestí kloubů.
- Kurkuma je oddenková rostlina podobná zázvoru, která je přirozeným zdrojem kurkuminu. Kurkumin snižuje hladiny prozánětlivých cytokinů a poskytuje ochranu před škodlivými účinky zánětu.
- Piperin, alkaloidní sloučenina zodpovědná za štiplavost černého pepře. Piperin se obvykle používá ke zlepšení biologické dostupnosti kurkuminu a má také své vlastní přirozené protizánětlivé vlastnosti.
- MSM Methylsulfonylmethan je bezbarvá organosírová sloučenina, která si získala reputaci jako bezpečný, přirozeně se vyskytující doplněk pro úlevu od kloubních potíží.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Condrosulf 800 - recenze

Krátké účesy po padesátce pro muže

Muži v každém věku se chtějí líbit a i ve vyšším věku mohou být pánové atraktivní a sexy. Dnešní doba přeje upraveným mužům, kteří o sebe dbají. Velmi moderní a trendy jsou pánské účesy sestříhané na bocích a na temeni delší, zvlněné či vyfoukané do hladka směrem dozadu. Takto upravený účes ještě zvýrazní jejich sexy šediny. K doladění stylu si muži velice často nechávají dorůst vousy, které jsou pečlivě zastřižené do požadovaného tvaru. Pánské účesy na bokách sestříhané dají vyniknout sexy šedinám.

Zdroj: Krátké vlasy po padesátce

Poradna

V naší poradně s názvem GANGLION NA NOZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petra Pazourkova.

Dobry den ,měla sem gangloin na ruce a nechtela sem podstoupit punkci po kratke dobe zmizel. Ted ho asi mam na noze na kloubu od palce a jelikoz nosim v praci pevnou obuv tak boli. Co krome punkce podniknout. Dekui

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Nejdříve byste měla navštívit lékaře ortopeda, abyste s jeho pomocí mohla zjistit co přesně způsobuje onen novotvar na vašem palci. Podle zjištění se pak určí další postup.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Ganglion na noze

Účes pro padesátileté muže

Účesy pro padesátileté pány jsou závislé na množství vlasů daného muže. Nutno podotknout, že v dnešní době spousta mužů umí své nedostatky nosit. Níže předložené fotografie jen dokládají toto tvrzení. Takto mohou vypadat účesy pro muže po padesátce, zde je foto muži: muži po padesátce foto.

Zdroj: Krátké vlasy po padesátce

Jemné vlasy v padesáti

V pozdějším věku mají vlasy tendenci se více lámat, ztrácet svou pružnost a řídnout. S blížící se padesátkou je proto lepší upustit od dlouhých vlasů a zkrátit je alespoň na délku po ramena. Účesy a střihy ze středně dlouhých vlasů se dají nosit jak rozpuštěné, tak vyčesané, takže jsou naprosto ideální i pro jemnější či poškozené vlasy. Šik jsou účesy a střihy po padesátce.

Zdroj: Krátké vlasy po padesátce

Účesy vhodné pro ženy s  oválným obličejem

Oválný obličej se vyznačuje přirozeně zúženým čelem, jemně vystouplými lícními kostmi a nevýraznou bradou. Obličej je v ideálním případě 1,5 x delší než širší.

Tento tvar obličeje je považován za nejdokonalejší, protože působí symetricky, tomuto tvaru obličeje sluší téměř všechny typy účesů.

Ženám s oválným obličej sluší z krátkých sestřihů například pixie cut s patkou i krátký asymetrický střih.

I z účesů ze středně dlouhých vlasů mají ženy s oválným obličej široký výběr. Sluší jim jak klasická mikáda (ať už symetrická, či asymetrická), i lehce zvlněná s rovnou ofinou, dokonce i nejrůzněji sestříhané vlasy.

U oválného obličeje je i široký výběr u dlouhých vlasů, sluším jim jak vlasy zvlněné, tak i sestříhané. Mohou mít ofinu rovnou, i na bok, s patkou, nebo ofinu mít vůbec nemusí.

Celkové platí, že u žen s tímto tvarem obličeje záleží u výběru účesu na vlastním vkusu a představách, protože tento tvar obličeje je vhodný i k extravagantním účesům.

Co se týká účesů na různé akce, ženám s oválným obličejem sluší vlasy vyčesané k temeni i volně spadané k šíji.

U žen s tímto tvarem obličeje není nutné dávat si pozor na nějaký typ účesu, je důležité jen při výběru zohlednit kvalitu vlasů, jejich objem, a jestli se účes hodí k osobnosti ženy.

Zdroj: Účesy podle tvaru obličeje

Účesy pro muže – video

Zde je několik videonávodů na to, jak vytvořit moderní pánské účesy.

Zdroj: Účesy

Rychlé účesy pro děti

Všechny maminky touží mít to nejkrásnější dítě na světě. Při výběru účesu je třeba si uvědomit, že dětské vlásky jsou velmi jemné a ne každý střih je pro ně vhodný. U dětí platí totéž co u dospělých – výběr účesu závisí na tvaru obličeje a na kvalitě vlasů. Růst se u každého dítěte liší. Některé děti mají v roce vlasy na ramena a některé jen krátké chmýří. Doba prvního stříhání je tak individuální.

Dětské účesy můžeme rozdělit dle věku, a to střihy pro děti mladší 12 let a střihy pro děti starší 12 let. Starší děti už obvykle hledají populární trendy účesů a chtějí vypadat dobře. Oproti tomu mladší děti obvykle nepotřebují moderní a stylové účesy. Jsou pro ně vhodné praktické střihy a jednoduché úpravy účesů, ale stále je nejlepší volbou roztomilý vzhled. Do této kategorie patří dětské účesy z krátkých vlasů.

Zdroj: Dětské účesy

Nejoblíbenější účesy pro dlouhé vlasy

Zde je k dispozici přehled fotografií s aktuálně nejoblíbenějšími účesy pro dlouhé vlasy.

Zdroj: Účesy pro polodlouhé a dlouhé vlasy


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Jitka Konášová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP