Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

KOSMETIKA ALVERDE

OBSAH

Alverde

Kosmetika alverde je přírodní kosmetika dm značky, která neobsahuje vonné, barvicí ani konzervační látky. Alverde přírodní kosmetika vznikla v roce 1989 jako první obchodní značka z oblasti přírodní kosmetiky a od roku 2002 je dostupná i v České republice. Alverde přírodní kosmetika spojuje kvalitní rostlinné pečující a aktivní látky s nejnovějšími vědeckými poznatky, a vytváří tak přesvědčivou produktovou rozmanitost. Milovníkům přírodní kosmetiky nabízí značka alverde kromě pečujících produktů na obličej, tělo a vlasy také dekorativní kosmetiku, speciální řadu produktů pro děti a pečující řadu určenou pro muže. Rostlinné extrakty obsažené v přírodní kosmetice chrání pokožku před účinky volných radikálů a nenamáhají ji. Přírodní kosmetika tak má dlouhodobý blahodárný vliv na pokožku. Rovněž při výběru obalů klade alverde přírodní kosmetika velký důraz na trvale udržitelná řešení. Proto většina výrobků této značky neobsahuje příbalový leták a používá certifikované obaly s pečetí FSC (Forest Stewardship Council), tj. z příkladně obhospodařovaných lesů a kontrolovaného původu s padesátiprocentním podílem recyklace.

Zdroj: Lavera

Diskuze

V diskuzi KOSMETIKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Denisa.

Kosmetika od Alverde je skvělá v tom, že obsahuje velké množství přírodních ingrediencí, dá se dobře sehnat, protože DM je v každém větším městě a na svoji cenovou dostupnost funguje tak, jak má :) Z ostatní kosmetiky mohu doporučit tu z tohoto
eshopu, která je teda sice dražší, na druhou stranu je ale kvalitnější než Alverde a většinou balena i v recyklovatelných obalech.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Kosmetika

Cena Alverde

Zde můžete vidět všechny výrobky ze sortimentu kosmetiky Alverde: Alverde - všechny výrobky.

Zdroj: Alverde

Poradna

V naší poradně s názvem PŘÍRODNÍ KOSMETIKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lenča.

A přímo jaká přírodní kosmetika je dobrá? Která se vám osvědčila?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

U mě je to kokosový olej na pleť i vlasy a na pokožku těla pak panenský olivový olej.

Zdroj: diskuze Nejlepší přírodní kosmetika diskuze

Alverde pudr

Alverde pudr vyhovuje spíše smíšené pleti, není vhodný pro hodně mastnou pokožku. Při používání Alverde pudru je dobré alespoň jednou během dne pokožku přepudrovat. Má slabou příjemnou vůni, která se ale nemusí líbit každému, před nákupem je lepší si přivonět.

Zdroj: Alverde

Diskuze

V diskuzi NEJLEPŠÍ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Veronika.

Pro mě to priody kosmetika, přírodní. Nadupaná výtažky z rostlin a největším důkazem je moje pleť.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jana.

Dobrý den,
souhlasím, také jsem milovníkem přírodní kosmetiky (Ringana). Ale také online marketingu. Ty to dvě vášně jsem spojila a pomáhám ženám, které prodávají kosmetické produkty. Ať už kosmetičky nebo MLM. Na webu janafucikova.cz najdete infografiky, které se týkají fungování kůže a vlivu chemických látek na pleť. Na FB a IG mě najdete jako KosmetikaJF. Snažím se, aby prioritou bylo hledat řešení na problém zákazníka, nikoliv prodej. Poskytuji argumenty a podporu.
Krásný den, Jana

Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Zdroj: diskuze Nejlepší přírodní kosmetika diskuze

Alverde make-up

Make-up Alverde je hutnější, ale roztírá se příjemně. Je důležité si uvědomit, že přírodní make-up si žádá dobrý podklad. Tím, že je Alverde hutnější, potřebuje mít kvalitní podklad, aby se dobře rozetřel. Jako podklad se hodí většina krémů od Alverde pro suchou pleť, v zimě růžový nebo avokádový – po nich se make-up hezky rozetře do ztracena, aniž by zanechal mastné stopy či jakékoliv jiné nežádoucí projevy.

Zdroj: Alverde

Poradna

V naší poradně s názvem PŘÍRODNÍ KOSMETIKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamča.

U mě je to kokosový olej na pleť i vlasy a na pokožku těla pak panenský olivový olej.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Simča.

Přírodní kosmetika - např. Saloos, nebo Wileda, stručně to co se dá najít v biokrámcích. Po labioplastické operaci ( www.labioplastika-pr… ) pouze biokosmetika výtečně podporovala hojení.

Zdroj: diskuze Nejlepší přírodní kosmetika diskuze

Alverde a testování na zvířatech

Značná část produktů nese pečeť VEGAN, která zaručuje, že neobsahují látky živočišného původu a že na zvířatech nebyl testován ani výsledný produkt. Produkty Alverde jsou certifikovány jako kontrolovaná přírodní kosmetika a nesou pečeť BDIH, což znamená, že se při výrobě upřednostňují čistě přírodní suroviny. Důležitou roli hraje ekologická snášenlivost produktu, postupy výroby, které nezatěžují životní prostředí a šetří přírodní zdroje, a optimální biologická odbouratelnost surovin. Alverde klade velký důraz na trvalou udržitelnost také při výběru obalů. Ve většině případů proto u produktů nenajdete příbalový leták. Papír, z něhož je obal vyroben, nese certifikát FSC, který garantuje, že pochází z příkladně obhospodařovaných lesů a kontrolovaných zdrojů s 50% recyklovatelným podílem.

Zdroj: Alverde

Diskuze

V diskuzi NEJLEPŠÍ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lenka.

Já jsem objevila luxusní, 100% přírodní rakouskou kosmetiku RINGANA. Mohu jen doporučit. Vše se dozvíte na www.rakouskezdravi.com.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jana.

Kosmetiku Ringana můžu jen doporučit - věnuji se složení kosmetiky i fungování pleti a tato certifikovaná přírodní kosmetika má skvělé výsledky.
www.janafucikova.cz/…

Zdroj: diskuze Nejlepší přírodní kosmetika diskuze

Alverde šampon

Šampon na barvené vlasy a šampon s amarantem skvěle pění i při menším množství, ostatně jako všechny Alverde šampony. Vlasy jsou vždy po nich příjemné na dotek. Amarantový šampon voní tajemně, za což může směsice éterických olejů. Šampon na barvené vlasy je výborný výrobek, který zaručí nevymývání barvy.

Zde můžete vidět různé druhy Alverde šamponů.

Zdroj: Alverde

Diskuze

V diskuzi PÉČE O VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Naděžda.

Já si všímám, co dnes obsahuje kosmetika.Jsou to samé sulfáty, parabeny a chlorid sodný, tyhle látky jen vysušují vlasy.Proto jsem se rozhodla používat už jen výhradně přírodní kosmetiku, teď se mi osvědčila kosmetika od řady Alloxi.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Péče o vlasy

Alverde samoopalovací krém

Alverde Sun samoopalovací krém na obličej je veganský. Neobsahuje ochranný filtr. Nechrání před slunečním zářením. Jde o certifikovanou přírodní kosmetiku, která neobsahuje syntetické vonné, barvicí ani konzervační látky. Neobsahuje látky na bázi minerálních olejů. Suroviny pocházejí z kontrolovaného biologického zemědělství. Je dermatologicky testován.

Zdroj: Alverde

Diskuze

V diskuzi AKNÉ. se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie.

Vyzkoušejte www.tepezcohuite.cz/… je to čistě přírodní mexická kosmetika, mám vyzkoušeno a fakt mi pomohla. nejlepší je čistící mýdlo.
M.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Akné.

Kosmetika Alverde

Alverde přírodní kosmetika začala být prodávána v roce 1989 jako první obchodní značka v oblasti přírodní kosmetiky. V prodejnách DM v České republice je k dostání od roku 2002. Alverde v sobě spojuje vysoce hodnotné rostlinné pečující a aktivní látky s nejnovějšími vědeckými poznatky. Vytváří tak velice přesvědčivou a bohatou škálu produktů a má stabilní pozici na trhu. Příznivcům přírodní kosmetiky nabízí Alverde kromě pečujících produktů o pleť obličeje, pokožku těla a vlasy také řadu dekorativní kosmetiky, speciální dětské produkty a ucelenou řadu péče pro muže Alverde MEN. Kosmetické řady pro muže jsou již na pultech drogerií DM, ale pouze v Německu. V Německu je Alverde nejprodávanější značkou přírodní kosmetiky.

Výhody kosmetiky:

  • neobsahuje minerální oleje;
  • neobsahuje syntetické, vonné, konzervační ani živočišné látky;
  • má označení „Vegan“ a certifikát BDIH (označení kontrolované přírodní kosmetiky);
  • příznivá cena, nejoblíbenější značka přírodní kosmetiky u nás;
  • široký sortiment;
  • příjemná vůně.

Zápory kosmetiky:

Z diskuzí vyplývá, že odličovač očí štípe, ovšem nemusí působit problémy každému. Řasenka údajně nevydrží, pokud si budete sahat do očí. Pleťová voda s mořskými řasami zvláštně voní, tuhý korektor je pro někoho až příliš tuhý apod. Oční stíny jsou dle diskuzí příliš jemné, přírodní barvy a prachové, takže pro někoho nemusí být tolik výrazné. Kvůli prachovější konzistenci na očích ani nemusí vydržet tak dlouho a mohou skončit v záhybech očí. Ovšem je to věc názoru. Každý si kosmetiku musí vyzkoušet a zjistit, jak na ni reaguje.

Zdroj: Alverde

Diskuze

V diskuzi NEJLEPŠÍ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Mery.

A to je na pleti opravdu tak poznat? Vždyť to nemůže být takový rozdíl.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Veronika.

Samozřejmě to jde poznat, chemie neudělá s pletí to co příroda. A co si budeme je to pro pleť přírozenější přírodní produkty.

Zdroj: diskuze Nejlepší přírodní kosmetika diskuze

Alverde deodorant

Kuličkový deo balzám pro citlivou pleť má příjemnou a jemnou vůni, okamžitě se vstřebává bez bílých stop a vydrží více než půl dne (24 hodin nelze u bio produktů očekávat). Deo balzám obsahuje gel z aloe vera, minerály z křemíku a bio rýži.

Výborný je také letní tělový sprej s lahodnou vůní melounu. Stačí se s ním ráno lehce „pokropit“. Letní tělový sprej dodá pleti hydrataci a zároveň zanechá kůži lehce provoněnou.

Zdroj: Alverde

Diskuze

V diskuzi KOSMETIKA RYOR se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Emilia.

Dobrý den, tahle kosmetika mě docela milé překvapila, nejen tím, že je česká, ale také svou účinnosti. Moje maminka ji používá už dlouhé roky a docela mě k ní také nahlodala. Takže si teď zjišťuji, jaké má liftingové účinky. Ta kyselina hyaluronová by mohla působit podobné jako liftingové zákroky prováděné na takových klinikách www.premier-clinic.cz/ Což bych ráda porovnal a vyzkoušela.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Kosmetika Ryor

Cien kosmetika v e-shopu

Cien kosmetika je dostupná na e-shopu Amazon.

Zde můžete vidět další hodnocení kosmetiky.

Zdroj: Krémy Cien

Diskuze

V diskuzi NEJLEPŠÍ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Mery.

A to je na pleti opravdu tak poznat? Vždyť to nemůže být takový rozdíl.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Aneta.

ta přírodní kosmetika je za mě nejlepší, dřív jsem na obličej dávala taky všelijaký chemický vymoženosti a vždycky mě to akorát pálilo a byla jsem červená jak rajče, ale musím říct že tedy najít něco co mi bude sedět i na citlivou pokožku byl oříšek, asi půl roku jsem zkoušela, mám teď krémy od happymary na obličej a na okolí očí a rty, na zbytek těla různé hydratační oleje, třeba mandlový nebo kokosový, ty jsou za mě nej

Zdroj: diskuze Nejlepší přírodní kosmetika diskuze

Kosmetika Essence

Kosmetika Essence představuje trendy, neustálé inovace a kvalitní kosmetické produkty za neskutečně nízkou cenu. Při této kombinaci není divu, že je Essence tak oblíbená mezi mladými. Díky širokému spektru barev a odstínů si můžete vybrat ten pravý výrobek podle své momentální nálady nebo svého outfitu.

Zdroj: Nejoblíbenější kosmetika

Kosmetika MAC

Kosmetika MAC je Kanadská značka. V anglickém jazyce jde o zkratku slov make-up art cosmetics. Firma vznikla v roce 1984 jako výsledek nedostatku kvalitní dekorativní kosmetiky na tamním trhu. Vizážista Frank Toscany společně s kadeřníkem Frankem Angelem vytvořili kolekci podkladových krémů a líčení, která by splňovala ty nejnáročnější požadavky na poli módní fotografie. Díky své kvalitě se dekorativní kosmetika MAC brzy rozšířila z módních přehlídek mezi denní líčení celebrit. Tuto špičkovou kosmetiku si můžete zakoupit jen ve vybraných parfumeriích a nyní také na notino.cz. Kosmetika MAC není testovaná na zvířatech.

Zdroj: Nejoblíbenější kosmetika

Kosmetika Ryor prodejny

Zde naleznete prodejny Ryor kosmetiky.

Zdroj: Kosmetika Ryor

Co je v nabídce

Je přirozené, že od prodavače, který má provize z prodeje, jen těžko můžeme očekávat objektivitu a doporučení produktu, který doopravdy potřebujeme. Při výběru bychom se měli řídit zdravým rozumem a obsahem naší peněženky. Někteří dávají přednost luxusnější a dražší kosmetice, jiní se spokojí s levnější variantou z drogerií či lékáren. Pamatujte, že na výběr máte celou škálu výrobků: nabízí se dermokosmetika, přírodní a BIO kosmetika, luxusní a profesionální kosmetika atd.

Zdroj: Nenechte si vnutit nejlepší kosmetiku na trhu!

Kosmetika Catrice

Dekorativní kosmetika Catrice nadchne každou ženu, která se ráda líčí. Prvotřídní produkty, luxusní obaly a atraktivní ceny nabízí kosmetika Catrice, která je inspirovaná aktuálními světovými trendy v líčení. Díky širokému výběru odstínů hravě vykouzlíte extravagantní líčení i klasický styl. Filozofií značky Catrice je prezentovat nespoutanost, mnohotvárnost a pestrost, kterou si může dopřát každá žena. Značka Catrice je také velmi oblíbená pro své exkluzivní limitované edice, které jsou navržené v souladu s momentálním stylem prezentovaným na módních molech. Díky tomu můžete se značkou Catrice neustále objevovat a zkoušet něco nového. Všechny výrobky Catrice mají mimořádně kvalitní složení, které je neustále inovováno. Dekorativní kosmetika Catrice je pravidelně kontrolována a dermatologicky schválena. Produkty Catrice nejsou testované na zvířatech, což platí nejen pro jednotlivé výrobky, ale také pro jednotlivé složky, které jsou používané při jejich výrobě.

Zdroj: Nejoblíbenější kosmetika

Přírodní kosmetika

V posledních letech lze pozorovat nárůst spotřeby kosmetických produktů označovaných pojmy bio kosmetika nebo také přírodní kosmetika (organická kosmetika). Důvody tohoto nárůstu jsou například velké množství alergických reakcí způsobených vysokým obsahem chemických přísad klasické komerční kosmetiky nebo také etické hledisko. Stále více lidí v posledních letech propaguje zdravý životní styl s odkazem na návrat k přírodě. Výrobci se snaží omezovat množství syntetických látek, které nás obklopují, a hledají jejich přirozené alternativy. V kosmetickém světě na tento trend reaguje přírodní a bio kosmetika striktním omezováním množství chemických látek, které náš organismus přijímá z kosmetických produktů skrz kůži. Přírodní kosmetika ve svých produktech výrazně redukuje množství syntetických látek, zatímco certifikovaná bio kosmetika (nebo také organická kosmetika) takové látky zcela vylučuje a nahrazuje je přírodními složkami, což zpravidla dokazují některým z certifikátů. Pro získání příslušného certifikátu umožňující označit produkt jako bio kosmetiku nesmí být finální produkt ani jeho jednotlivé složky testovány na zvířatech.

Některé speciální kosmetické přípravky lze vyrobit i svépomocí po domácku z běžně dostupných přírodnin (léčivých bylin a podobně). Lze je vyrobit i z konopí, ale je zde omezení zákonem.

Zdroj: Nejoblíbenější kosmetika


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Jana Fábryová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP