Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

JAK ZÍSKAT ŽENU VODNÁŘE

OBSAH

Znamení: VODNÁŘ (21. ledna – 20. února)

Charakteristika tohoto znamení:

Žena ve znamení Vodnáře bývá extravagantní s originálním myšlením, žena, která se často vymyká společenským konvencím a nesnáší předsudky. Žena ve znamení Vodnáře bývá považována za intelektuálku. Ve společnosti lidí se jeví jako společenská, sympatická osoba, pro niž je důležitá svoboda myšlení a přátelství. Žena Vodnář se také ráda oddává různorodým zájmům, může tedy milovat čtení stejně jako horolezectví. Pro ženu Vodnáře platí, že je upřímná, svobodomyslná a tolerantní, také žena v tomto znamení mívá široký rozhled. Nevýhodou u ženy Vodnáře je to, že ne vždy vydrží u jedné činnosti, je nestálá a pokud ji aktivita nenadchne, nebo ji přestává bavit, tak u ní nevydrží.

Doporučované vůně pro Vodnáře (ženu):

Pro ženu narozenou v tomto znamení se hodí originální parfémy s lehkou vůní: ovocná, květinová, květinovo-dřevitá vůně, tóny růžové pivoňky, jasmínu, kašmírového dřeva.

Doporučované parfémy:

Green Tea (Elizabeth Arden), One (Calvin Klein), Lacoste Pour Femme, Forbidden Euphoria, Davidoff Cool Water Woman

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro ženy

Diskuze

V diskuzi RÝMOVNÍK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alena Bednaříková.

je stále možné ho ještě získat?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Miluse.

Ano sazenicky mam tak jestli mate zajem napiste mi adresu na filovamiluse@seznam.cz Hezky den

Zdroj: diskuze Rýmovník

Jak získat ženu Vodnáře

Ženy Vodnářky mají rády ozdoby a zvláštní, neobvyklý parfém. Příběh lásky neproběhne hladce. Od Vodnářky nelze očekávat, že bude reagovat jako ostatní lidé. Má jiné antény, a to se nedá měnit. Žena narozená ve znamení Vodnáře si nejlépe rozumí v partnerském vztahu s lidmi narozenými ve znamení Blíženců, Lva, Štíra, Střelce nebo Ryb. V práci nebo v byznysu si Vodnářky nejlépe rozumí s lidmi narozenými ve znamení Býka, Blíženců, Panny, Vah, Štíra, Střelce a Ryb.

Žena Vodnář

Je to silná a nezávislá osobnost, která přesto dokáže působit velmi žensky a šarmantně. Nedokáže žít bez svobody a má široký okruh nejrůznějších, často velmi neobvyklých zájmů. Je upřímná, inteligentní, tolerantní a její myšlení není zatíženo předsudky. Můžete si s ní povídat snad o čemkoliv! Je trochu nestálá. I když se umí pro věci nadchnout opravdu hluboce a z celého srdce, ne vždy to má dlouhého trvání. Ráda se nechá okouzlit čímkoliv novým a netradičním, a to ve všech oblastech života. Baví ji překvapovat své okolí.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Diskuze

V diskuzi OBŘÍZKA CHRÁNÍ ŽENU PŘE HPV se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva.

V článko o obřízce je dost nesmylů. Muži s obřízkou kvasinkovými infekcemi netrpí, protože po ůplné obřízce není nikde na penisu vlhký prostor, kde by se množili. Taky obřezaní muži nepřenáší HPV viry způsobující rakovinu děložního čípku www.obriezka.sk/hpv-… .
Tady výtah ze odborné studie o HPV virech:

If the man had had 6 or more sexual partners and was
uncircumcised his monogamous female partner was 5.6 times
more likely to have cervical cancer than was the case for such
‘‘high-risk‘‘ men who were circumcised

Přeloženo: Jestliže neobřezaný muž měl alespoň 6 sexuálních partnerek, tak jeho současná partnerka má 5,6x VYŠŠÍ pravděpodobnost na rakovinu dělož. čípku (HPV viry) než kdyby pohlavně žila s OBŘEZANÝM mužem se sexuálně vysoce rizikové skupiny (= mnoho rizikového sexu s muži i ženami).
Celé je to podrobně tady: minus.com/lk4kHOOlWxsWE
(po stažení do PC je to ostřejší) a stačí se podívat se na str. 4 (předkožka=brána pro viry) a pak na str. 7 „Cervical cancer“.

A navíc Obřízka v dospělosti nenarušuje sexuální uspokojení ona.idnes.cz/obrizka…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Obřízka chrání ženu pře HPV

Znamení: VODNÁŘ (21. ledna – 20. února)

Charakteristika tohoto znamení:

I pro muže v tomto znamení je důležitá originalita a spontánnost. Takový muž velmi často touží po velkém množství aktivit, ale ne vždy se k nim dostane. Pro muže Vodnáře je velmi důležitá svoboda, nezávislost a upřímnost. Naopak muž Vodnář těžce snáší jednotvárnou nezábavnou práci.

Doporučované vůně pro Vodnáře (muže):

Pro Vodnáře jsou nejlepší originální parfémy vhodné i pro sportovně založené muže.

Doporučované parfémy:

Acqua di Gio Pour Homme (Armani), Bvlgari Aqva pour Homme, Davidoff Cool Water Man

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Diskuze

V diskuzi KRÁLÍČEK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Gondíkovec.

A můžete tyhle červy a parazity získat třeba z jídla, z masa nebo z ryb?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Pavel.

Jasně, že můžete. Však právě proto se musí třeba na tatrák kupovat co nejkvalitnější maso. Podle máte tři řešení - buď nejíst syrové nebo špatně tepelně upravené maso, nebo ho jíst, ale i se zásobou wurm-exu, nebo nejíst tataráčky ;-)

Zdroj: diskuze Králíček

Muž Vodnář žena Beran: Milostný život

Muž Vodnář má velmi neobvyklou vlastnost, kterou je pro ženu ve znamení Berana velmi důležité rozpoznat. Někdy cítí věci obráceně, to znamená, že se směje, když je zarmoucený, a cítí se veselý, když je smutný.

Dělá to proto, aby nedával najevo svou péči a lásku k partnerovi přímočaře.

Muž Vodnář je ve své podstatě přímočarý, a pokud žena Beran kvůli něčemu pláče, bude spíše rozumný a praktičtější ve zvládání takových situací, než aby se sám cítil emocionálně.

Zatímco žena Beran s ním ráda často diskutuje, aby mohla vyjádřit své nápady a názory a také se pobavit spolu s bystřením intelektu, což často ráda dělá.

Také se ráda vyjadřuje se spoustou vzrušení a je také docela neomalená ve svých názorech. To má výhodu i nevýhodu v tom, že muž Vodnář a žena Beran milují kompatibilitu vztahu.

Sluneční znamení Vodnáře i Berana mají jedinečné způsoby vyjadřování. Muž ve znamení Vodnáře bude spíše myslet na řešení větších problémů světa, než na to, aby někomu pomáhal na cestách, protože obvykle doufá ve světlejší a lepší budoucnost pro lidi na tomto světě díky své připoutanosti ke slovu.

Zdroj: Beran a vodnář v posteli

Diskuze

V diskuzi 46 ESENCIÁLNÍCH ŽIVIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jarmila Hodanová.

je možné,prosím ,získat tyto živiny v souhrnu v doplňku stravy
moc děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Milan Toman.

Je možné si někde koupit kompletní přípravek s těmito výše uvedéného seznamu
bylin ? (46 bylin), jestli musí být v nějakém poměru a kde se to dá objednat.
Děkuji.

Zdroj: diskuze 46 esenciálních živin

Muž Vodnář žena Beran: Úroveň porozumění

Tento milostný zápas může sdílet velkou úroveň porozumění, jakmile se navzájem přijmou a zasypou jeden druhého více soucitu.

Muž Vodnář je velmi jemný, sympatický, laskavý a uctivý jedinec. Muž ve znamení zvěrokruhu Vodnáře je velmi ušlechtilý, který se stará nejen o svého partnera, ale o lidstvo jako celek. Zajímá se o problémy spojené s lidskou rasou a hledá řešení.

Podobně jako žena Beran také projevuje pozitivitu, což je skvělý postoj k životu a je plná citlivosti. V jednom je docela rozumná a praktická a v jiném filozofická. Může si myslet, že jen přes velkou bolest můžeme něco získat, a jen když projdeme tmou, můžeme dosáhnout světla.

Muž vodnář dokáže být také vtipný a zábavný, což ji může přitahovat, protože je to také osoba milující zábavu. Také on má tu vlastnost, že je nepředvídatelný, což ona opravdu obdivuje, a to pro ni funguje jako kouzlo.

Je vždy připraven se od ní učit novým věcem a také s ní rád sdílí znalosti a učí ji novým věcem, kterých si ona neuvědomuje, což pouto posiluje.

Budou také sdílet skvělý fyzický vztah, i když se může zdát, že je vášnivější a ohnivější, ale brzy se s ní vyrovná, když si dá na čas.

Takže oba k sobě mají sympatie a obavy, což dává pohled na kompatibilitu muže Vodnáře s ženou Beran. Rozumí si, ale mezi těmito slunečními znameními jsou určité rozdíly, se kterými je potřeba pracovat, aby vztah probíhal hladce.

Zdroj: Beran a vodnář v posteli

Diskuze

V diskuzi DMSO JAK POUŽÍVATJAK ZISKAT 70% DMSO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Betka.

Prosim jak namichat presne 70 % DMSO dekuji za rady

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Anton Mišech.

70% DMSO namícháte nejlépe tak, že si opatříte v chemických potřebách odměrku,napr. o objemu 100ml a do ní nalejete 70ml 99,9% DMSO a přilijete 30ml destilované vody koupené v lékárně! (takže ne destil.technickou vodu z Benziny).

Výsledek bude sice 100%x70x0,999/(70+30)=69,93% a ne 70%, což není na závadu, jelikož doporučované vyšší procenta pro aplikace jsou spíše v rozmezí 65 až 75%.
Směs se bude při naléváni vody znatelně zahřívat (vhodné použít ochranné brýle), abyste nebyl překvapen.
Takto dostanete 100ml roztoku. Ten si přelijte do odpovídají lahvičky z tmavého skla. Hodí se při tom malý trychtýř, který si objednejte z chemic.potřeb včetně té 100ml odměrky, např.zde:
www.vinarskydum.cz/o…

Pokud budete potřebovat jenom 50ml zředěného roztoku, tak podělte dvěma množství DMSO a obdobně i destil.vody, které pak budete vlévat do odměrky.

Zdroj: diskuze Dmso jak používatjak ziskat 70% DMSO

Muž Beran žena Vodnář: Milostný život

Jak žena Vodnář, tak muž Beran si budou ve svém vztahu užívat intimity, ale to bude mít své vlastní výzvy. Pokud Vodnář i Beran jsou milovníci filmů, pak si mohou svůj vztah užívat, ale pokud si muž Beran neuvědomuje, co jeho dáma chce, může mít nějaké potíže. Beran je znamením ohně, což naznačuje, že má vášnivou povahu a své emoce bude odhalovat postupně, ale to pro něj může být někdy frustrující, protože neustále bojuje se životem, aby získal své ambice. Žena Vodnář nemusí mít zájem o sexuální aktivity, takže i experimentální mysl a sexuální touha muže Berana udrží ložnici do určité míry zajímavou, ale příliš mu nepomůže, aby v ní zcela probudil vášeň. Naštěstí mezi mužem Beranem a ženou Vodnářkou bude méně hádek a bude mezi nimi panovat méně zášti. Váš vztah může být úspěšný a slibný, ale bude od vás obou vyžadovat značné úsilí. Přestože jsou ženy Vodnáře poměrně rezervované a extrovertní povahy zároveň, vědí, jak zvládat sociální situace opravdu dobře. Žena Vodnářka bude v jeho společnosti radostná, protože ráda pomáhá druhým všemi možnými způsoby. Je to ona, kdo rozhodne, kdy odhalí své okouzlující a tajemné osobnosti svému okolí. Bude mít spoustu přátel, ale jen málokdo si získá její důvěru pro její ochranitelskou povahu. Muž Beran je spíše veselý typ a je skutečným extrovertem. Rád se přátelí s lidmi, na které snadno zapůsobí, což mu také může pomoci uspokojit jeho ego. Rád chová méně očekávání od svých přátel, ale ujišťuje se, že pomůže, když ho někdo potřebuje. Beran rád přijímá za své přátele jiné veselé lidi ve srovnání s uzavřeným kamarádským kruhem vodnáře. Není však úplně pravda, že srdce mužů Berana nelze snadno získat, protože svá hluboká emocionální tajemství neodhalí snadno.

Zdroj: Beran a vodnář v posteli

Diskuze

V diskuzi CHCI ZÍSKAT VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ LV263 se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Anna Zdráhalová.

pOTŘEBUJI LV ke KS.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Chci získat výpis z katastru nemovitostí LV263

Vybírejte si rozmanitou stravu

Buďte odvážní. Vyberte si v každé skupině potravin různé potraviny. Nemusíte jíst pořád ty stejné potraviny, snažte se je střídat, protože jedině tak vám mohou pomoci získat všechny potřebné živiny.

Zdroj: Přehled zdravého stravování

Diskuze

V diskuzi PARUKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana Nováková.

Dobrý den,

mohu od vás získat kontakt na specialistu pro opravy příčesků z pravých vlasů?

děkuji Noj

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Paruky

Vodnář - vztahy

Ženě ve znamení Vodnáře vadí jakákoliv omezení a předsudky ve společnosti. Ráda jde proti proudu a vytáčí ji, když to někdo nechce tolerovat. Je nevyčerpatelnou studnicí nápadů a nudit se s ní určitě nebudete! A to navzdory tomu, že bude zpočátku trochu chladná.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Diskuze

V diskuzi VÝPIS Z KATASTRU NAHLÍŽENÍ PODLE JMÉNA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva Šindelářová.

Chtěla bych získat výpisy z katastru nemovitostí osoby Vladimír Vašíř-podle jména

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Ing zdenek kolařík.

historii majetku

Zdroj: diskuze Výpis z katastru nahlížení podle jména

Muž Vodnář žena Beran: Výhody a výzvy

Obě tyto kombinace Beran-Vodnář tvoří skvělý pár, ale jsou určité věci, o které se musí postarat, v této kompatibilitě muže Vodnáře a ženy Beran pro benevolentní jízdu ve vztahu.

Žena Beran má sklon k žárlivosti, což je vlastnost zděděná po vládnoucí planetě Mars. Samec Vodnář může mít spoustu přátel, se kterými se díky svému přátelskému přístupu většinou rád stýká.

Nemusí shledávat, že je nutné, aby byl v kontaktu se svými přáteli, a když s tím nebude souhlasit, existují možnosti, jak se dostat do takového rozpoložení, kdy se jí to nebude líbit a bude na to žárlit.

Muž Vodnář je trochu neoblomný a žena Beran chce vždy vést, což je také rozdíl, který může bránit jejich kompatibilitě znamení zvěrokruhu.

Obecně lze říci, že muž Vodnář i žena Beran se ocitnou v pohodlné pozici, jen tehdy, když je tento milostný vztah ochoten být klidný, vyrovnaný, váženější jeden k druhému a připravený na vzrušující, nepředvídatelné situace. Teprve potom rozkvete kompatibilita muže Vodnáře a ženy Berana.

Zdroj: Beran a vodnář v posteli

Diskuze

V diskuzi PROSBA O KONTAKT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vláďa.

Zdravím, podařilo se Vám se s panem doktorem spojit? Řeším stejný problém. Zajímalo by mě jestli máte nějakou zkušenost, případně pokroky. Děkuji moc za info

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Eva Manderlová.

DOBRÝ DEN, prosím podařilo se Vám získat kontakt na pana doktora? Já už jsem bezradná. Nemůžu jej nikde sehnat. Děkuji

Zdroj: diskuze Prosba o kontakt

Znamení: RYBY (21. února – 20. března)

Charakteristika tohoto znamení:

Pro ženu zrozenou ve znamení Ryb je typická klidná povaha, její jemnocit a duchovní založení, zároveň je to ale velmi silná osobnost, která může mít problém s prosazováním svého názoru vzhledem k její nekonfliktnosti. Pro ženu v tomto znamení není důležité být ve společnosti středem pozornosti, naopak jí vyhovuje příliš nevystupovat z davu. Žena v tomto znamení se ráda stará nejen o své blízké ale i lidi v okolí, kteří potřebují pomoct. Žena v tomto znamení se snaží vyhnout hádkám a naopak kolem sebe nastolit pohodovou atmosféru.

Doporučované vůně pro Ryby (ženu):

Pro takovouto ženu se hodí parfémy s romantickou vůní, rozhodně nejsou vhodné těžké a kořeněné parfémy. Ženám ve znamení Ryb vyhovují parfémy s vůní cedrového dřeva, hedvábí, květin a ovoce.

Doporučované parfémy:

Eternity Acqua for Her (Calvin Klein), Eden (Cacharel), Acqua di Gio (Giorgio Armani), L´eau d´Issey Miyake, Incanto Shine (Ferragamo), Mexx Fresh Women, Harmonie Les Fleur de Bach

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro ženy

Diskuze

V diskuzi JAK ZÍSKAT ŘÍZKY VINNÉ RÉVY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel B.Povýšil.

Rád bych rozmnožil hlavy révy. Mám jenom jednu a chtěl bych z ní mít víc.
Děkuji za odpověď a návod.
Povýšil

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Redakce.

Tady je návod, jak rozmnožit vinnou révu pomocí řízků: www.ceskenapady.cz/j…
Sledujte tento web, protože připravujeme další praktické informace ve formě kalendáře pro vinaře. Odkaz je zde: www.ceskenapady.cz/k…

Zdroj: diskuze Jak získat řízky vinné révy

Kde je možné získat podporu?

Podpora od ostatních může být obrovskou pomocí. Více podpory získáte tím, že budete provádět nejprve jednodušší změny. Zeptejte se přátel a rodiny, zda jsou ochotni s vámi přejít na zdravou výživu. Mohou vám pomoci s přípravou jídla, s nápady na zdravé, chutné recepty a s tipy na vaření. Pokud potřebujete odbornou pomoc, poraďte se se svým lékařem.

Zdroj: Přehled zdravého stravování

Muž Štír a žena Vodnář: Výhody a výzvy

Muž Štír je hodně dominantní a bude vždy hledat nadvládu, zatímco ona nebude přitahována jeho okouzlující povahou tak snadno. Mohou si užít dobrý milostný život, pokud bude méně dominantní a nebude jí říkat, jak být sentimentálnější.

Muž Štír si potřebuje získat její důvěru, než se k ní přiblíží, protože žena Vodnář se tak snadno nepřipoutá. Je pro něj důležité začít s přátelstvím, protože ona si váží svobody a nedovolí nikomu snadno vstoupit do jejího života.

Dokáže si získat její pozornost, pokud dokáže udělat něco mimořádného. Pokud se jí dostane respektu a svobody, kterou požaduje, bude svému partnerovi velmi loajální.

Muž Štír nedává svou lásku snadno, i když si lidé myslí, že je okouzlující a atraktivní.

Své schůzky si vybírá velmi pečlivě a bude trvat, než přivede někoho blízkého.

Žena Vodnář není příliš emocionální, ale otevře se, když tráví více času se svým partnerem, a to bude příjemné, až budou v posteli.

Je vhodné, aby se oba vyhýbali držení tajemství, protože to může zvýšit rozdíly mezi nimi.

Vodnáři lidem snadno odpouštějí, zatímco Štíři věří v pomstu.

Během období randění se věci mohou stát ošklivé, protože oba jsou tvrdohlaví a ani jeden z nich se nevzdá během hádky, která jim může způsobit problém dostat se do vztahu.

Štíři se vyhýbají davu, i když jsou společenští, protože jsou rádi jen s těmi, kterým důvěřují.

Jeho vlastnická povaha bude pro svobodu milující nezávislou ženu Vodnářku vždy problémem.

Proto se tato kompatibilita může zdát obtížná, ale pokud jsou oba ochotni rozdat své ego a považovat toho druhého za důležitějšího než sebe, mohou spolu žít šťastný život.

Zdroj: Muž štír žena vodnář

Jak poznám frigidní ženu

Poznat frigidní ženu zajisté nelze na první pohled. Dojdete k tomu vzájemným poznáváním. I když někdy se to dá vydedukovat už pouhým nezájmem o opačné pohlaví. Prostě odpor k mužům a hlavně sexu jako takovému. Taková žena má ve většině případů psychický problém z mládí, z rodiny nebo z prožitého předchozího vztahu. Naše tělo je vystavované značnému stresu každodenního života. Působí na nás různé zátěže, znečištěné životní prostředí, problémy doma i na pracovišti a v tomto rychlém tempu si přestáváme všímat jeden druhého.

Zdroj: Frigidita a její léčba

Sacharidy

Často uváděné jako základní živina, ale ve skutečnosti NEJSOU podstatné. Tělo si dokáže syntetizovat všechny potřebné sacharidy, včetně glukózy z bílkovin a tuků. Základní živiny spolu s uhlohydráty jsou však často pojmenovány základní nebo klíčové živiny. Několik výzkumných skupin v současné době doporučuje získat 55-65% kalorií z uhlohydrátů. To znamená, že i když sacharidy nejsou nezbytné, mohou být zdravou výživou.

Zdroj: 46 esenciálních živin

Muž Vodnář žena Beran: Povaha

Existuje určitá úroveň spojení mezi mužem Vodnářem a ženou Beran, když se setkají ve vztahu, což činí z muže Vodnáře, ženy Beran, možnou kombinaci.

Mužovi Vodnáři vládne planeta Uran, známá také jako Bůh oblohy a nebes. Tato planeta znamená dynamickou, progresivní a důmyslnou podstatu života.

Nasává vlastnosti jako vynikající komunikace, inteligence a soběstačnost.

Ženě Beran vládne planeta Mars, známá také jako Bohové války, která představuje agresivitu, toužebnou povahu a nadšení. Charakterizuje ji odvážná, divoká, soucitná a odvážná povaha.

Muži Vodnáři jsou označeni elementem Vzduch, díky kterému jsou velmi intelektuální, nezaujatí a spravedliví. Mají tendenci pečlivě analyzovat a řešit problémy. A na druhé straně jsou ženy ve znamení Beran postiženy živlem ohně, který je činí velmi agresivními. Dělá je to odvážné, impulzivní a nadšené.

Muž Vodnář i žena Beran mají některé podobné rysy, které jim pomáhají sdílet mezi sebou skvělé pouto, což zase dělá z kompatibility muže Vodnáře a ženy Berana skutečné spojenectví.

Zdroj: Beran a vodnář v posteli

Žena Vodnář, muž Býk

Žena ve znamení Vodnáře je individualistka, což i tak trpělivého muže, jako je Býk, trochu štve. Jí vadí jeho majetnickost. Oba jsou výbušní, ale umí se zase rychle zklidnit. Na finance se dívají jinak. V sexu jsou rozdílní. Muž v Býku je nekomplikovaný a ona je složitá. Zvídavou Vodnářku přitahuje jeho vášnivost a něžnost zároveň. Musí se sobě hodně přizpůsobovat, aby soužití mohlo fungovat.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář


Autoři obsahu

Mgr. Marie Svobodová

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Jitka Konášová

Bc. Jakub Vinš

Gabriela Štummerová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP