Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

GELOVÉ NEHTY FOTO

OBSAH

Fotografie

Zde jsou fotografie pro inspiraci, jakou barvu gelových nehtů si vybrat: gelové nehty foto.

Zdroj: Gelové nehty - cena

Diskuze

V diskuzi NEMOC NEHTŮ RUCE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Urbancová.

Prosím,o radu od září 2011 mi nehty nerostou a stále se třepí.
Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kateřina.

Před 8 lety jsem chodila ke kamarádce na gelové nehty,po čase otěhotněla a já tak hledala náhradu, našla jsem nejbližší Vietnamskou, první tři měsíce bylo všechno fajn,pak mi začali moje nehty zelenat, tvrdila, že je vše vporadku,že dá výživu. Mě se to nelíbilo,ale řekla jsem si tak ok , třeba to pomůže. Následují doplnění nebylo neboť mi slezli úplně všechny nehty
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Zdroj: diskuze Nemoc nehtů ruce

UV lampa 1000 W na gelové nehty – cena

UV lampa na gelové nehty je určená pro použití na UV gely a lehce tvrzené akryly. Tato UV lampa na nehty využívá vysoce energeticky výkonné UVA žárovky pro dosažení rychlejšího, bezpečnějšího a bezzápachového vytvrzení UV gelu. Tato moderní designová lampa s časovačem je vhodná jak pro profesionální, tak i pro domácí použití.

Zde můžete porovnat ceny UV lamp.

Zdroj: Gelové nehty

Poradna

V naší poradně s názvem ONEMOCNĚNÍ NEHTY ŽLUTÉ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lucie.

chodila jsem si dělat gelové nehty...pak jsem přestala nebyl čas. Týden na to mi nehty zežloutly a konce nehtů mám uplně žluté až do oranžova....prosím nevíte co s tím mám dělat?...docela mě to děsí už.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Co na zničené nehty po dlouhodobém přelepování gelovými náhražkami? Nechat odrůst, což bude trvat přibližně půl roku a po tuto dobu nepěkný vzhled obnažených nehtů maskovat vhodným lakem na nehty. A nebo stále pokračovat v aplikaci gelových náhradních nehtů a vzhledový problém s nehty překrývat. Nehty takto rozruší a zbarví lepení náhradních nehtů.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Onemocnění nehty žluté

UV gel

Gelové nehty jsou umělé nehty, které mají velmi přirozený vzhled. Jsou tenké, ohebné, nežloutnou a nejsou porézní. Gelové nehty jsou čím dál více populárnější mezi profesionálními i domácími uživatelkami. UV gely se dělí na UV gely modelovací, UV gely podkladové, UV gely vrchní a UV gely na francouzskou manikúru.

Zdroj: Gelové nehty

Diskuze

V diskuzi TIPY A TRIKY PRO KRÁSU DOMÁCÍ RECEPTY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hanka001.

Skvělé rady a tipy, já přidám svůj: studio Epilla, modeláž nehtů, gelové nehty apod. téměř za poloviční ceny. Detaily na www.zapakatel.cz/cs/…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Tipy a triky pro krásu domácí recepty

Stylové gelové nehty – galerie

Zde můžete vidět fotografie moderních stylových nehtů.

Zdroj: Gelové nehty

Poradna

V naší poradně s názvem NEMOCI PODLE NEHTŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamča.

Zkoušela jste aplikaci gelových nehtů? Gel by mohl zpevnit celý váš nehet a navíc byste měla parádní nehty.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jitka.

Zkoušela. Gelové nehty jsem nosila téměř 10 let (a jedny z nejkvalitnějších- Catherine), ale i tak tam byl velký problém. Nehet se odlupoval i pod gelem a .... no prostě tudy cesta nevede.

Zdroj: diskuze Nemoci podle nehtů

Gelové nehty e-shop – cena

Zde naleznete ceny ceny gelových nehtů.

Zdroj: Gelové nehty

Poradna

V naší poradně s názvem PODÉLNĚ VROUBKATÉ NEHTY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Irena Schmiedová.

Dobrý den chtěla jsem se zeptat,jak léčit podélně vroubkaté nehty,vroubky jsou od nehtového lůžka až po konec nehtu jemně hmatatelné a tako i viditelné.Můžete mi prosím poradit.Třeb mi chybí jen nějaký vitamín Děkuji Schmiedová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Když máš podélně vroubkované nehty, tak ti nechybí žádný vitamín, ale je to věkem. Takto vroubkované nehty se začínají objevovat po třicítce a vroubkování se zvýrazňuje každým rokem navíc. Tady je článek o tom, co znamenají hrbolaté nehty: www.ceskenemoci.cz/c…

Zdroj: diskuze Podélně vroubkaté nehty

Moderní gelové nehtyfotogalerie

Zde jsou k vidění novinky moderních gelových nehtů.

Zdroj: Gelové nehty

Diskuze

V diskuzi NEHTY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alena.

na péči o nehty doporučuju sadu od Nevo Dead Sea Spa, používám ji už dlouho a konečně mám krásné, pevné, zdravé nehty a nádherně jemné ruce (nevo-spa.com/cs/obch…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Nehty

Akrylové nehty versus nehty gelové

Nechcete-li při modeláži nehtů využívat UV lampu, nemusíte. Gelové nehty nejsou jedinou variantou umělých nehtů. Vyberte si raději akrylové nehty. Pro modelování akrylových nehtů potřebujete pouze akrylový pudr a tvrdidlo. Tvrdidlo neboli liquid je čirá tekutina, ve které se akrylový pudr rozpustí a vytvoří tak hmotu vhodnou pro modeláž vašich dokonalých nehtů. Výsledkem jsou pak tenké akrylové nehty, které jsou velmi pevné a odolné.

Zdroj: Akrylové nehty

Diskuze

V diskuzi BOLENI PATY ZESPODU PO RANU PRI CHUZI A PO DELSIM SEZENI A CHUZI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ivana Wagnerova.

Dobry den, muzete mi poradit s problemem boleni paty po ranu pri zacinajici chuzi se temer nemohu postavit na pravou nohu a to same pri delsim sezeni a pak chuzi. Po chvili pajdave chuze se to zlepsi, ale boli to stale. Dekuji za radu a zdravim Ivana Wagnerova

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lenka.

Mám stejný problém, podle rentgenu to není ostruha. Nepomáhají ani gelové paty a ortopedické vložky.

Zdroj: diskuze Boleni paty zespodu po ranu pri chuzi a po delsim sezeni a chuzi

Gelové nehty fotografie novinky 2018 

Zde jsou fotografie novinek gelových nehtů z roku 2018.

Zdroj: Gelové nehty

Akrylové versus gelové

Akrylové nehty jsou dodnes nejžádanějším typem umělých nehtů díky skvělé trvanlivosti a svému přírodnímu vzhledu. Akrylové nehty se modelují pomocí směsi akrylového prášku a tekutiny (liquidu), která vytvrdne bez použití UV lampy. Akrylové nehty jsou velmi odolné, vyznačují se výraznou tvrdostí. Díky akrylovým nehtům budete moci i s umělými nehty pracovat, aniž byste si je výrazně poničila či zlomila. Akrylové nehty jsou hodně pevné, hodí se pro ty, kdo často manuálně pracují. Jsou odolnější vůči čisticím prostředkům, lépe přilnou k nehtům, což prodlužuje jejich životnost.

Zdroj: Gelové nehty

Poradna

V naší poradně s názvem PROSTŘEDEK NA PLÍSEŇ NA NEHTY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Gabriela Kolajova.

Dobrý den jak odstranit žluté nehty na nohou?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Podle posledních průzkumů má nejlepší účinky na žluté nehty na nohou Clotrimazol spray. Tento lék zničí příčinu, která má na svědomí žluté nehty do několika dnů až týdnů. Urychlit se to dá koupáním nohou v chlorové lázni. Chlorová lázeň se připraví z 5 litrů vlažné vody, do které se přidá Savo - 2 lžíce. V této lázni pak kartáčkem na zuby se nehty důkladně masírují, jak z venku, tak i ze spodní části, kde je obnažené nehtové lůžko. Toto určitě pomůže a žluté nehty do několika dnů krásně vybělí a za několik měsíců se zcela uzdraví a žloutnutí se již nebude dále objevovat. Po každé chlorové lázni je nutné nohy promazat olivovým nebo rýžovým olejem, hlavně nehty.

Zdroj: diskuze Prostředek na plíseň na nehty

Co to jsou gelové nehty

Gelové nehty jsou v současnosti nejvyhledávanější a v mnoha směrech nejšetrnější metodou prodlužování nehtů, která je vhodná téměř pro jakýkoli typ nehtů. Přirozeně vypadající gelové nehty mohou mít délku i vzhled podle vašeho přání. Modeláž nehtů – gelová technika – byla zpočátku výsadou nehtových designérek, dnes jde již o postup, s nímž bojuje stále více žen i doma. Gelová technika však především vyžaduje nejen znalost přípravy a postupu, ale především kvalitní materiál a pomůcky. Gelová modeláž na nohou je horkou novinkou využívanou zejména v období léta, kdy se ženy mohou svými nádhernými nazdobenými nehty u nohou nejvíce pochlubit.

Problémy s gelovými nehty přináší většinou jen jejich domácí výroba, kdy se gel odlupuje, puká a nedrží, protože nebyla dodržena základní pravidla techniky modeláže. Někdy však problémy přináší i stav vlastních nehtů, které jsou příliš slabé, takže gel na nich nevydrží.

Zdroj: Gelové nehty

Diskuze

V diskuzi TŘEPÍCÍ SE NEHTY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Romana.

Taky jsem měla plísně a pořád se mi vracely. V lékárně mi poradili, že mimo klasickou léčbu mám brát taky Donnu nails, aby se nehty posílili a nechci to zakřiknou, ale 2 měsíce už mám pokoj a začínám mít i hezké nehty...

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jana.

Milá Romano,

to, co jste napsala je úplný nesmysl. Složení popsaného výrobku nemá vliv na onemocnění nehtů. Možná může pomoci někomu, kdo má slabé nebo třepící se nehty, ale rozhodně nepomůže lidem, kteří mají na nehtech plíseň či jiné onemocnění.

Jste placena za vkládání příspěvků na tento výrobek do diskusí, tak to prosím dělejte po důkladném zvážení, jinak se zesměšníte a stejně tak i výrobek.

Děkujeme, za pochopení,

redakce

Zdroj: diskuze Třepící se nehty

Destičky na nehty 44

Zdobící destičky na nehty 44 se vzory jsou jedním ze základních prvků zdobení nehtů metodou KONAD. Jsou vyrobeny z nerezové oceli, která je extrémně odolná. Záruční doba je 20 let! Bývají laserově gravírované, mají jedinečný design a vzory, které není možné vytvořit klasickým způsobem malování.

Zdroj: Gelové nehty

Nemocné nehty foto

  • Hrbolaté nehty, co přesně znamenají podélné rýhy na nehtech je popsáno tady: hrbolaté nehty.
  • Fotografie, kde jsou nemocné nehty, ale i také plíseň na rukou a plíseň mezi prsty na rukou, jsou zde: plíseň na nehtech foto.

Zdroj: Lék na plíseň nehtů

Akrylové nehty jsou vedle gelových nehtů velmi populární formou umělých nehtů, a jsou dokonce starší než nehty gelové. Můžete si je nechat vytvořit v salónu, nebo si je udělat samy doma. Akrylové nehty jsou velmi hezké a ve světě již dlouho velmi populární, protože dávají ženě šanci na dlouhotrvající krásnou manikúru. Mohou být různě dekorovány, a tak každou chvíli můžete změnit svůj styl. Stále se objevují nové dekorace a trendy. Poslední dobou je v módě piercing, kamínky a další 3D a 2D zdobení, Nail Art. Pokud jste již vyřešily dilema, zda mít akrylové nebo gelové nehty, můžete konečně zajít do studia anebo si koupit sadu na modelování nehtů doma. Pravidelné doplňování je zapotřebí jednou za 3–4 týdny.

Zdroj: Akrylové nehty

Štěteček na nanášení gelu

Profesionální štětec je vyráběn z přírodního vlasu. Slouží k nanášení gelu na nehet. Násada štětce je většinou vyrobena z lehkého kovu. Štětec může být skládací, což usnadňuje jeho skladování a údržbu. Může být balen do plastové tuby.

Zdroj: Gelové nehty

Cena gelových nehtů ve studiu

Gelové nehty jsou velmi rozšířené a najdete je v nabídce snad každého nehtového salónu. Studia nabízejí modeláž gelových nehtů v rozmezí od 450 Kč po 1 000 Kč (výjimečně i více). Průměrná cena je asi 600 Kč za počáteční modeláž s tipy. Musíte si ale spočítat, že každé 3–4 týdny je třeba zajít na doplnění nehtů. A to stojí přibližně od 350 Kč po 500 Kč.

Pozor na cenové triky! Před časem se objevila velká spousta levnějších studií asijských, nabízejících modeláž nehtů za zvýhodněné ceny. Je třeba si však dát pozor nejen na kvalitu, ale také na slibované ceny! Prvotní modeláž nehtů vás vyjde zhruba na 350 Kč, ale odejít můžete i o 500 Kč lehčí, ani nebudete vědět jak. Každé sebemenší zdobení se totiž počítá zvlášť a desetikorunové položky se velmi rychle nastřádají. Nespoléhejte proto na slib nízké ceny a nenechte si zdobit nehty, aniž byste se předem zeptala na příplatek. Vyhnete se tak nemilému překvapení! Je třeba také poznamenat, že klasická asijská studia gelové nehty nedělají, gelová je pouze vrchní vrstva nehtů. Dejte si proto i zde pozor, abyste nakonec neodešla s dvojitým zklamáním!

Zdroj: Gelové nehty - cena

Nehty se zvířátky – foto

Zde můžete vidět fotografie s ukázkou zdobení nehtů s motivy zvířátek.

Zdroj: Zdobení nehtů


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP