Téma: 

emu olej


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

EMU OLEJ

Použití Emu oleje

Emu olej má protizánětlivé účinky, které zmírňují bolest, svalové potíže a bolesti kloubů s otoky. Emu olej je široce používán ve sportovní medicíně, stejně jako pro fitness nadšence, kteří mají bolesti kloubů a svalů. Tento olej může snížit bolest, otoky a ztuhlost a může být aplikován na kůži na rukou, nohou, kolenou a loktech.

Detail odstavce: Použití Emu oleje
Zdroj: Emu olej
Zveřejněno: 13.4.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: hřebíčkový olej v lékárně

dobry den poradi mi někdo kde objednat hřebickovy olej dekuji

Zdroj: diskuze Hřebíčkový olej v lékárně
Odesláno: 23.8.2018 uživatelem jaroslava
Počet odpovědí: 0

EMU OLEJ

Emu olej na vlasy

Ošetřování kůže Emu olejem vede ke 20% zvýšení růstu vlasů ve srovnání s kůží ošetřovanou kukuřičným olejem. Vlasy po použití Emu oleje jsou mnohem robustnější a tloušťka kůže se značně zvýšila, což dokazuje, že olej stimuluje růst pokožky i růst vlasů. Emu olej také zvyšuje růstovou aktivitu vlasových folikulů. Emu olej má dobré výsledky díky množství esenciálních mastných kyselin. Jedna z těchto esenciálních mastných kyselin, kyselina olejová, může být tajemstvím schopnosti tohoto oleje proniknout hluboko do pokožky. Právě vysoká přítomnost kyseliny olejové může být jedním z důvodů, proč je Emu olej schopen proniknout hluboko do kůže a zároveň je schopen vnést účinné látky do kůže, kde mohou účinkovat.

Cena Emu oleje.

Detail odstavce: Emu olej na vlasy
Zdroj: Emu olej
Zveřejněno: 13.4.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

EMU OLEJ

Co je to Emu olej

Emu olej se vyrábí tak, že se ze zdravého červeného masa ptáka emu australského extrahuje tuk a tento získaný tuk se pak rafinuje do oleje. Tato rafinovaná látka se dále sterilizuje a dezodorizuje. Emu olej se používá rovněž pro odstranění zánětů, bakterií i alergenů.

Emu olej obsahuje:

  • vitamín E, který podporuje hojení;
  • vitamín A, který podporuje hojení kůže;
  • kyselinu linolovou, která zmírňuje bolesti svalů a kloubů;
  • kyselinu olejovou, která podporuje regeneraci buněk;
  • takzvané sapogeny, které změkčují pokožku a jsou známé jako antiseptikum.

Emu olej má protizánětlivé účinky, které zmírňují bolest, svalové potíže a bolesti kloubů s otoky. Emu olej se používá ve sportovní medicíně, stejně jako pro fitness nadšence, kteří mají bolesti kloubů a svalů. Může snížit bolest, otoky a ztuhlost a lze jej nanášet na kůži na rukou, nohou, kolenou a loktech. Emu olej má blahodárné účinky na růst vlasů.

Detail odstavce: Co je to Emu olej
Zdroj: Emu olej
Zveřejněno: 13.4.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

EMU OLEJ

Účinky na zdraví

Má schopnost redukovat zánětlivé procesy v kloubech, neboť obsahuje vysokou hladinu kyseliny linoleové, látky, která zmírňuje bolesti svalů a kloubů, a kyseliny olejové, která má místní protizánětlivý efekt. Významně se podílí na léčbě artritidy.

Funguje také na včelí bodnutí, spáleniny, ekzémy, ošetření rtů, masáž, migrénu, křečové žíly, omrzliny.

Emu olej je 100% přírodní olej s antibakteriálním, antimikrobním a protizánětlivým účinkem. Je považovaný za jeden z nejlepších přírodních produktů s uklidňujícím efektem, který vůbec známe. Obsahuje vysokou hladinu kyseliny linoleové, látky, která je známá tím, že dočasně ulevuje kloubovým bolestem, a kyselinu olejovou, která má protizánětlivý efekt v kožních tkáních. Svým způsobem zlepšuje regeneraci kůže, vyhlazuje vrásky, povzbuzuje vlasové folikuly k růstu a také působí na kvalitu nehtů. Má výbornou schopnost pronikat přes kožní bariéru, nezalepuje póry, omezuje tvorbu akné. Zvyšuje schopnost pokožky odolávat mrazu. Olej je účinný proti stárnutí pleti, hydratuje ji v nejvyšší možné míře, zabraňuje jejímu svědění, začervenání, praskání a loupání. Ulevuje při migrénách a utišuje žaludek a trávicí ústrojí všeobecně. Redukuje omrzliny, modřiny a spáleniny, puchýře, vykloubeniny a podporuje rychlejší (až 50 %) hojení. V neposlední řadě urychluje efekt působení léčiv a podílí se i na redukování LDL cholesterolu.

Neobsahuje žádné řetězce mastných kyselin, žádné steroidy nebo hormony. Neobsahuje fosfolipidy, čímž se stává látkou s vysokou propustností. Je to skoro neutrální a téměř 100% trigliceridový lipid. Díky vysokému obsahu kyseliny olejové je zvýšena jeho schopnost přepravovat kůží vysoce aktivní sloučeniny. Obsahuje rovněž biologicky aktivní sloučeninu, která jé jedinečná tím, že když se objeví mastná kyselina s krátkým řetězcem, má tento olej veškeré vlastnosti dlouhořetězcové mastné kyseliny, co umožnuje jeho dlouhou skladovatelnost. Je součástí řady produktů Emu oil.

Detail odstavce: Účinky na zdraví
Zdroj: Emu olej
Zveřejněno: 13.4.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: domácí lis na olej

Já koupila lis na olej tuším na www.lisnaolej.cz a nedám na něj dopustit. Lisuji kokosoý olej a z dýňového semínka.

Zdroj: diskuze Domácí lis na olej
Odesláno: 18.6.2013 uživatelem Danka
Počet odpovědí: 0

RECEPT NA ROZMARÝNOVÝ OLEJ

K výrobě rozmarýnového oleje budeme potřebovat:

Čerstvý rozmarýn, skleničku s víčkem, nějaký přírodní rostlinný olej, například mandlový olej, olej z meruňkových jader, olej z hroznových semínek nebo olivový olej. Pokud budeme používat rozmarýnový olej na pokožku nebo do vlasů, tak je dobré zvolit olej z hroznových jader, protože je to velice lehký olej.
 

Detail odstavce: K výrobě rozmarýnového oleje budeme potřebovat:
Zdroj: Recept na rozmarýnový olej
Zveřejněno: 31.7.2012


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: ricinový olej kojení

Prosím poraďte mi některá z vás jestli se může při kojení používat ricínový olej na pokožku?

Zdroj: diskuze Ricinový olej kojení
Odesláno: 4.6.2012 uživatelem Andy
Počet odpovědí: 0

ORGANICKÝ ARGANOVÝ OLEJ

Arganový olej cena

Organický arganový olej není levná záležitost, díky tomu že patří mezi nejlepší oleje a je hodnocena jako číslo 1. Tedy je přehled nejlevnějších cen, za které se dá arganový olej koupit: arganový olej cena.
 

Detail odstavce: Arganový olej cena
Zdroj: Organický arganový olej
Zveřejněno: 29.10.2012


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: petrkličový olej

Prosím o radu hladam petrkličový olej koncentrovaný viete mi poradiť súrne.

Zdroj: diskuze Petrkličový olej
Odesláno: 22.3.2016 uživatelem Eliška
Počet odpovědí: 0


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: olej s citronem

Oleje, které se používají v kuchyni, jako například olivový olej, rýžový olej, slunečnicový olej, mají přirozený ochranný UV faktor 2 až 4, podle druhu oleje. Navíc tyto oleje mají i přírodní vitamín E, který předávají pokožce a tím ji omlazují. Přidáme-li k oleji ještě několik kapek citronové šťávy (maximálně 1/2 lžičky na 1 deci oleje), tak z takového oleje získáme bezvadnou přírodní hydratující směs - emulzi.

Zdroj: diskuze Olej s citronem
Odesláno: 20.5.2012 uživatelem Kamča
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

MÁTOVÝ OLEJ

Účinky mátového oleje

Mátový olej zmírňuje příznaky divertikulitidy a syndromu dráždivého tračníku; pomáhá rozpouštět žlučové kameny, osvěžuje dech. Mátový olej také utišuje svalové bolesti, zmírňuje kašel a slizniční městnání způsobené nachlazením nebo alergií.

Detail odstavce: Účinky mátového oleje
Zdroj: Mátový olej
Zveřejněno: 16.6.2015


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: dýňový olej

Dýňový olej mohu jen doporučit, lisování je pro mě zbytečně náročné, dýňový olej kupuji zde: www.siladoteku.cz/si… Proč čekat až na podzim? Oblíbili jsme si ho i v kuchyni, žena ho má spojený s péčí o vlasy a nehty, já jsem zase zjistil, že je užitečný pro muže, které trápí prostata...

Zdroj: diskuze Dýňový olej
Odesláno: 26.5.2012 uživatelem Matouš
Počet odpovědí: 0

JAK VYROBIT ÉTERICKÝ OLEJ

Éterický olej Geranium

Éterický olej Geranium se vyrábí průmyslově. Tento olej má antidepresivní, léčivé a deodorační účinky, používá se proti plísním, zaceluje rány, působí proti akné a dermatitidě, používá se rovněž na popáleniny a proti parazitům.

Detail odstavce: Éterický olej Geranium
Zdroj: Jak vyrobit éterický olej
Zveřejněno: 21.9.2015


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: konopný olej

Konopný olej koupíte v každém obchodu se zdravou výživou. Největší a nejlepší zelená lékárna v Praze je Urtica-metro C-Budějovická, východ z metra v levo, při příjezdu z centra.Mají tam úplně všechno!!!

Zdroj: diskuze Kde koupit konopny olej v praze
Odesláno: 14.4.2013 uživatelem Květa Bartošková Zázvorková
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

OLEJ Z KRILLU JE ÚČINNĚJŠÍ NEŽ RYBÍ TUK

Olej z krillu versus rybí tuk

Existuje mnoho ověřených předností, které činí olej z krillu účinnějším než rybí tuk.

  1. Olej z krillu je silnějším zdrojem omega-3 mastných kyselin, než rybí tuk.
  2. Antioxidační účinky oleje z krillu můžou lépe chránit před poškozením volných radikálů.
  3. Olej z krillu je absorbován rychleji než rybí tuk.
  4. Olej z krillu snižuje riziko onemocnění srdce.
  5. 1000 mg oleje z krillu má stejný účinek jako 3000 mg rybího tuku.

Detail odstavce: Olej z krillu versus rybí tuk
Zdroj: Olej z krillu je účinnější než rybí tuk
Zveřejněno: 29.10.2012


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Růžový olej eshop

Růžový olej kupuji tady www.siladoteku.cz/si… pochází od českého výrobce, je v BIO kvalitě, v dostání v několika druzích balení.

Zdroj: diskuze Růžový olej eshop
Odesláno: 23.10.2012 uživatelem Mija
Počet odpovědí: 0

RICINOVÝ OLEJ

Ricinový olej na pigmentové skvrny

Ricinový olej kůži nebělí, ale opravuje její poškození sluncem pomocí lepšího prokrvení. Ricinovým olejem se takto úspěšně léčí melasma, akné a jizvy po akné. Ricinový olej pomáhá snižovat množství nadměrného melaninu a pomáhá k rovnoměrné distribuci melaninu v kůži.

Detail odstavce: Ricinový olej na pigmentové skvrny
Zdroj: Ricinový olej
Zveřejněno: 8.9.2015

LNĚNÝ OLEJ

Lněný olej v těhotenství

1 čajová lžička denně v těhotenství je jakožto významný zdroj omega-3 mastných kyselin povolena.

Detail odstavce: Lněný olej v těhotenství
Zdroj: Lněný olej
Zveřejněno: 29.3.2018

ŠÍPKOVÝ OLEJ

Šípkový olej na jizvy

Šípkový olej se používá neředěný na oděrky, hojící se rány, jizvy, popraskané rty i na ošetření v ústní dutině. Pravidelné používání přírodního šípkového oleje se doporučuje při psoriáze, ekzémech i proleženinách. Pomůže i při drobných jizvičkách, popáleninách, stařeckých skvrnách a striích. Kromě toho šípkový olej chrání pokožku před škodlivým slunečním zářením.

Detail odstavce: Šípkový olej na jizvy
Zdroj: Šípkový olej
Zveřejněno: 31.1.2018

RŮŽOVÝ OLEJ

Růžový olej saloos

Obličejový olej Růže Saloos obsahuje oleje lisované zastudena, a to bio jojobový, bio brutnákový a bio šípkový. Dále pak 100% esenciální oleje – růži bulharskou, růži marockou a další. K tomu navíc vitamíny A, E, F a lecitin. Olej má sytě žlutou barvu. Na celý obličej stačí několik kapek. Roztírá se lehce a dobře se vstřebává. Olej je balen v krásné lahvičce s kapátkem, aplikace je jednoduchá a příjemná.

Detail odstavce: Růžový olej saloos
Zdroj: Růžový olej
Zveřejněno: 22.4.2015

ORGANICKÝ ARGANOVÝ OLEJ

Organický arganový olej na pleť 

Kromě toho, že arganový olej je dobrý na vlasy, tak je také prospěšný na kůži, protože je zdrojem vitaminu E - tokoferolu, který je obsažen v regeneračních produktech na péči o pleť. Arganový olej hydratuje pokožku a tím je ideální pro lidi, kteří mají suchou nebo šupinatou pokožku. Arganový olej také zabraňuje vzniku akné a udržuje pleť, aby nebyla mastná. Kromě akné, je také arganový olej dobrý na jizvy a různé skvrny na pleti. Arganový olej také pomáhá snížit výskyt těhotenských známek, jako jsou strie.
 

Detail odstavce: Organický arganový olej na pleť 
Zdroj: Organický arganový olej
Zveřejněno: 29.10.2012

JOJOBOVÝ OLEJ PRO RŮST VLASŮ

Co je jojobový olej?

Jojobový olej je ve skutečnosti tekutý vosk, který je zlatavé barvy v čisté organické formě. Rafinovaný jojobový olej je téměř čirý. Jojobový olej je bezbarvá kapalina bez zápachu, která je široce uznávaná pro své úžasné hydratační vlastnosti. Jojobový olej je jedním z nejdůležitějších přírodních produktů v kosmetickém průmyslu. V současné době je tento olej nepostradatelnou součástí mnoha šamponů, kondicionérů a řady výrobků pro péči o pleť. Používá se pro ochranu před slunečním zářením, stejně jako pro boj s příznaky stárnutí. Příznaky stárnutí se míní vrásky a jemné linky. Tento olej je především prospěšný pro vlasy a vlasovou pokožku.

Detail odstavce: Co je jojobový olej?
Zdroj: Jojobový olej pro růst vlasů
Zveřejněno: 12.11.2012

MRKVOVÝ OLEJ PRODLOUŽÍ LETNÍ OPÁLENÍ

Mrkvový olej použití

Domácí mrkvový olej se používá na jakékoliv suché skvrny na kůži, zaměřte se především na drsné oblasti, jako jsou kolena a chodidla. Mrkvový olej v sobě taktéž přináší důležitý přírodní beta-karoten, který regeneruje pokožku a mírně ji tónuje do bronzova. Mrkvový olej obarvuje do bronzova úplně vše, nejen pokožku, takže pozor, při styku mrkvového oleje s jakýmkoliv porézním materiálem po něm zůstávají neodstranitelné skvrny.

Detail odstavce: Mrkvový olej použití
Zdroj: Mrkvový olej prodlouží letní opálení
Zveřejněno: 15.9.2012

OREGANOVÝ OLEJ - VÝROBA

Nežádoucí účinky

Oreganový olej nevytváří škodlivé kmeny v těle a nemá negativní vedlejší účinky jako farmaceutická antibiotika. Kromě toho, že je účinný proti nebezpečným, a dokonce i smrtícím bakteriím neprodukuje žádné biologické změny v těle. Oreganový olej vyživuje tělo a nezpůsobuje nedostatek živin jako konvenční antibiotika.

Detail odstavce: Nežádoucí účinky
Zdroj: Oreganový olej - výroba
Zveřejněno: 31.8.2017

OLEJ Z KRILLU JE ÚČINNĚJŠÍ NEŽ RYBÍ TUK

Jaký olej z krillu koupit?

Dávejte pozor, abyste nekoupili sporné výrobky, jelikož ne všechny výrobky s olejem z krillu si jsou rovny. Pravý olej z antarktického krillu není levná záležitost, takže když uvidíte olej z krillu, který bude levný, tak bude velká pravděpodobnost toho, že se nejedná o 100% čistý olej z Antarktidy. Levný olej „z krillu“ zároveň nemusí obsahovat ani správnou rovnováhu omega 3 mastných kyselin a ani základní vitamíny jako je vitamín E.
 

Detail odstavce: Jaký olej z krillu koupit?
Zdroj: Olej z krillu je účinnější než rybí tuk
Zveřejněno: 29.10.2012

ŠÍPKOVÝ OLEJ

Šípkový olej na strie

Šípkový olej je známý svými skvělými účinky již dlouhá staletí a kromě toho, že pomáhá potlačit nástup vrásek, zjemňuje ty, které se již stihly objevit. Navíc pomáhá i proti striím či různým jizvičkám.

Detail odstavce: Šípkový olej na strie
Zdroj: Šípkový olej
Zveřejněno: 31.1.2018

MÁTOVÝ OLEJ NA DIABETES

Použití mátového oleje

Mátový olej má dva účinky, uklidňující a otupující. Z tohoto důvodu, je účinný při zmírnění syndromu dráždivého tračníku, který způsobuje průjem, bolest, plynatost a nadýmání. Mátový olej také zabraňuje zácpě v souvislosti s nachlazením nebo chřipkou, snižuje křeče během gastrointestinálních lékařských postupů a při léčbě neulcerózní dyspepsie. Při lokální léčbě mátový olej zmírňuje svědění a podráždění.

Detail odstavce: Použití mátového oleje
Zdroj: Mátový olej na diabetes
Zveřejněno: 5.11.2012