Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

DOBŘE

OBSAH

Change Tights supersoft

Punčochové kalhoty Change Tights supersoft mají sílu vlákna 40 DEN. Změna velikosti po vyprání je hodnocena velmi dobře, pružnost dobře, tažnost velmi dobře, žmolkování dobře, vybíjení statické elektřiny velmi dobře. Čas potřebný pro vybití náboje je 24 s. Shoda s deklarovanou silou textilního vlákna je hodnocena dobře. Celkové hodnocení dle dTestu je dobře (76 %).

Zde můžete vidět cenu Change Tights supersoft.

Zdroj: Nejlepší silonky

Diskuze

V diskuzi OPERACE OČÍ NA KLINICE HORNÍ POČERNICE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Daniela.

Dobrý den, mám velkou prosbu, kdyby měl někdo s touto klinikou zkušenosti, tak sem s nimi. Nutně potřebuji operaci obou očí a zatím mám na kliniku zálusk, ale neznám nikoho kdo by u nich operaci podstoupil a mám z celkové procedury celkem velký strach, proto budu ráda, za jakékoliv názory, zkušenosti..:)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel P.P.L..

Mám po operaci očí, vůbec jsem se tam ale netěšila. Bála jsem se tam jít, jako čerti kříže, ale naštěstí všechno dopadlo dobře, nikde jsem necukla, takže očka vidím dobře a i těm lidem, co nebojí, bych doporučila jít, aby se zbavili problémů s očima.

Zdroj: diskuze Operace očí na klinice Horní Počernice

Let The Day Begin Micro fiber tights

Punčochové kalhoty Let The Day Begin Micro fiber tights mají sílu vlákna 40 DEN. Změna velikosti po vyprání je hodnocena dobře, pružnost dobře, tažnost dobře, žmolkování velmi dobře, vybíjení statické elektřiny uspokojivě. Čas potřebný pro vybití náboje je 110 s. Shoda s deklarovanou silou textilního vlákna je hodnocena velmi dobře. Celkové hodnocení dle dTestu je dobře (73 %).

Cena kolem 199 Kč.

Zdroj: Nejlepší silonky

Diskuze

V diskuzi NENÁROČNÉ POKOJOVÉ ROSTLINY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martina Nejedlá.

Inspirativní článek, já bych snad ještě dodala například Šplhovnici (epipremnum), kterou doma mám a je super, jednak je krásná a druhak opravdu nenáročná. Dala bych si snad pozor jen na přímý sluneční svit. Jednou jsem ji na slunci nechala a pak jsem měla co dělat abych ji udržela při životě. Nemáte někdo zkušenosti s lopatkovcem? Jak dlouho prosím vydrží a jak často kvete?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Stana.

Mám lopatkovec cca 3-4 roky, pěstuji jej metodou pokus-omyl, takže už vím, že ten můj rozhodně nesnáší přímé slunce a sucho. Vzpamatoval se mně z toho ve stínu a dobře zalévaný, zatím ho mám venku. Přes zimu ho mám vedle monitoru nad PC, dobře se mu tam daří.

Zdroj: diskuze Nenáročné pokojové rostliny

Lindex Tights Matt (2 páry)

Punčochové kalhoty Lindex Tights Matt (2 páry) mají sílu vlákna 40 DEN. Změna velikosti po vyprání je hodnocena dobře, pružnost dobře, tažnost velmi dobře, žmolkování nedostatečně, vybíjení statické elektřiny velmi dobře. Čas potřebný pro vybití náboje je 0 s. Shoda s deklarovanou silou textilního vlákna je hodnocena velmi dobře. Celkové hodnocení dle dTestu je dobře (67 %).

Zde můžete vidět cenu Lindex Tights Semi Shine.

Zdroj: Nejlepší silonky

Diskuze

V diskuzi OPERACE OČÍ - ZKUŠENOSTI S KLINIKOU HORNÍ POČERNICE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Diana Humečková.

Zdravím, 17let mě trápí oči. Začínalo to pozvolna a se zhoršujícími se dioptriemi jsem se začala zajímat o možnosti jak se brýlí zbavit, jelikož to co na nose nosím jsou už pořádný popelníky a opravdu se mi to nelíbí. Proto bych se zde ráda optala, kde jste si nechali oči odoperovat? Zatím mám v hledáčku jen kliniku Horní Počernice, na kterou mě ségra lanaří,protože tam byla spokojená, ale ráda bych si poslechla i jiné názory. Předem dík.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Aneta.

To dobře znám Dito, mě se po porodu taky zrak zhoršil a řešila jsem to s lékařem na klinice v Horních Počernicích a ten mi doporučil metodu relex smile a výsledkem je, že dioptrie mám na nule a vidím velmi dobře.

Zdroj: diskuze Operace očí - zkušenosti s klinikou Horní Počernice

Kritéria hodnocení dTestu

  • velmi dobře: 100–80 %
  • dobře: 79–60 %
  • uspokojivě: 59–40 %
  • dostatečně: 39–20 %
  • nedostatečně: 19–0 %

Zdroj: Nejlepší šampony pro intenzivní péči

Diskuze

V diskuzi OČNÍ KLINIKA HORNÍ POČERNICE - ZKUŠENOSTI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Karel.

Zdravím, mám hodně dlouho brýle a opravdu hodně řeším co do budoucna, protože zrak se mi zhoršuje mílovými kroky. Momentálně jsem se dostal do fáze, kdy jsem na 100% přesvědčen, že operace očí je nezbytná, abych se brýlí zbavil definitivně. Kontaktoval jsem Oční kliniku Horní Počernice, zatím čistě ze zvědavosti, ale vše co mi řekli a nabídli se mi zatím moc líbí, kdyby náhodou s klinikou touto nebo jinou měl někdo zkušenosti na laserovou operaci, budu rád. Hezký den.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lucka.

Chodím sem protože jsem si tu koupila operaci očí před necelými 3 lety. A do té doby vidím dobře, ale pravidelný prohlídky to stejně chce, ale jinak vše v pořádku a ráda se sem vracím.

Zdroj: diskuze Oční klinika Horní Počernice - zkušenosti

Kritéria hodnocení dTestu

  • velmi dobře: 100–80 %
  • dobře: 79–60 %
  • uspokojivě: 59–40 %
  • dostatečně: 39–20 %
  • nedostatečně: 19–0 %

Zdroj: Nejlepší silonky

Diskuze

V diskuzi RAKOVINA PROSTATY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Michaela.

Dobrý den,

moc Vás prosím o radu. Taťka 63 let má rakovinu prostaty. Bohužel ve stadiu T3b N1 M0, PSA 18,2, středně diferencovaný karcinom. Nyní má 3 měsíce hormonální léčbu. PSA kleslo na 0,57. Je v dobré kondici a nemá jiné zdravotní potíže. Vysoké PSA bylo zjištěno náhodně z krve. Prosím o radu jak pomoci. Operace mu nebyla nabídnuta z důvodu napadení uzlin. Nyní by mě podstoupit ozařování v protonovém centru s dále užívat hormonální léčbu. Myslíte, že je to dobrá volba.
Je zde šance na vyléčení? Případně jak dlouhé může být prodloužení života?
Předem Vám moc děkuji za Vaši odpověď a Váš čas.

S pozdravem a přáním hezkého dne

Michaela F.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Michaela.

Dobrý den,

táta měl také 21 ozáření. Každý pracovní den kromě víkendů.
Vše proběhlo dobře. Jednou mu ozařovací plán změnili a to je prý běžné. V těle se dějí změny ( nádor se může asi snad i zmenšit ). Dnes má poslední ozařování a nemá žádné zdravotní potíže. Je mu dobře. Před ozařováním měl 6 měsíců hormonální léčbu( jednou za 3 měsíce injekce) a nyní bude pokračovat v hormonální léčbě pro již pokročilý nádor. I tak doufám, že vše dobře dopadne a Vám to také přeji. Zdraví je opravdu to nejdůležitější v životě. S pozdravem Michaela F.

Zdroj: diskuze Rakovina prostaty

Kritéria hodnocení dTestu

  • velmi dobře: 100–80 %
  • dobře: 79–60 %
  • uspokojivě: 59–40 %
  • dostatečně: 39–20 %
  • nedostatečně: 19–0 %

Zdroj: Nejlepší krémy na ruce

Diskuze

V diskuzi DĚLÁ MI DOBŘE SLINIVKÁŘOVA DIETA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana Sládková.

Dělá mi dobře rostlinná strava na slinivkar cz. Má tam i masové recepty, ale jím je jenom když na mě přijde masová chuť. Myslíte, že maso zatěžuje trávením slinivku hodně? Děkuji Sládková (po akutním zánětu, 2 měsíce)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Andrea.

Dobrý den,

táta akutní zánět slinivky prodělal a vím, že relativně dlouhou dobu musel "konzumovat" jen vařené maso (ve vodě), pokud možno drůbeží nebo králičí.

Zdroj: diskuze Dieta pri podrážděně slinivce

Kritéria hodnocení dTestu

  • velmi dobře: 100–80 %
  • dobře: 79–60 %
  • uspokojivě: 59–40 %
  • dostatečně: 39–20 %
  • nedostatečně: 19–0 %

Zdroj: Nejlepší krémy na opalování

Diskuze

V diskuzi ŽIVOT KARDIAKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vrána Jindřich.

S kardiostimulátorem se žije naprosto normálně. Relativně jste na tom rozhodně lépe než lidé bez něho, ti co neví, že mají srdeční problém. Pokud si na něho nevzpomenete, vůbec nevíte, že ho nosíte. Ať vám slouží tak dobře jako mi, není důvod proč ne, a pocit, že je člověk dobře hlídán je příjemný. Mám ho už deset let. Zdravím

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jaroslav.

Mám stimulátor 10 let. Ani o něm nevím, ale možná i těch 10 let jsem díky jemu tady a ni v plechovce. Obecně pro ty, kteří si ho sledují, nebo snad dokonce odmítají: neskutečně zlepšuje kvalitu života při arytmiích, i zavedení lékařem je bez nepříjemností - jen s lokální anestezií... po prvé 24 hodin na lůžku, po druhé jsem po výměně jel domů necelou hodinu.

Zdroj: diskuze Re: život kardiaka

Kritéria hodnocení dTestu

  • velmi dobře: 100–80 %
  • dobře: 79–60 %
  • uspokojivě: 59–40 %
  • dostatečně: 39–20 %
  • nedostatečně: 19–0 %

Zdroj: Nejlepší pleťové krémy

Diskuze

V diskuzi POCENÍ HLAVY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pepa.

Zkuste na pocení Electro antiperspirant, mám doma a nedám na něj dopustit!!!
electroantiperspiran…

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Józa.

Neustále mokré dlaně, kapesníčky nebo ručník pořád při ruce, to je otrava. Taky nevypadá moc dobře, když si musíte utírat ruku, než ji někomu podáte. To všechno moc dobře znám. Naštěstí je to všechno pryč. Začal jsem používat Antipe a problém pomalu ustupoval. Dnes už je všechno v pořádku.

Zdroj: diskuze Pocení hlavy

Lindex Tights Semi Shine

Punčochové kalhoty Lindex Tights Semi Shine mají sílu vlákna 40 DEN. Změna velikosti po vyprání je hodnocena dobře, pružnost uspokojivě, tažnost velmi dobře, žmolkování velmi dobře, vybíjení statické elektřiny uspokojivě. Čas potřebný pro vybití náboje je 115 s. Shoda s deklarovanou silou textilního vlákna je hodnocena dobře. Celkové hodnocení dle dTestu je dobře (60 %).

Zde můžete vidět cenu Lindex Tights Semi Shine.

Zdroj: Nejlepší silonky

Diskuze

V diskuzi LASEROVÉ OPERACE OČÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Gabriela Podolová.

Báro, škoda, že já neměla nikoho kdo by mě uklidnil, nebála jsem se, ale nervozita byla a ne malá :-)) Na klinice si semnou dobře poradila sestřička, která je na takové případy jako jsem já zvyklá. Oční operaci jsem chtěla už dlouho a viděla jsem hned druhý den dobře.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Radka.

Holky, nervozita před každým zákrokem je a je to přirozené, ale zase bych to tak nezveličovala. Před operací se dávají znecitlivující kapky, tak stejně nic neucítíš. V Horních Počernicích jsem se nechala operovat také a nedělalo by mi problém jít na operaci znovu kdyby to bylo potřeba. Je to bez bolesti a ostré vidění je rychle.

Zdroj: diskuze Oční operace

Kritéria hodnocení dTestu

  • velmi dobře: 100–80 %
  • dobře: 79–60 %
  • uspokojivě: 59–40 %
  • dostatečně: 39–20 %
  • nedostatečně: 19–0 %

Zdroj: Nejlepší strojky na mokré holení

Diskuze

V diskuzi HLÍVA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdenka.

Afty mě provázely celý život, prý moje imunita byla hodně slabá a musela jsem si ji podporovat. Nejlepší na to je podle mé zkušenosti Hlíva ústřičná 800mg, na tu nedám dopustit, taky díky rakytníku který obsahuje. Velmi dobře působí na mou imunitu a jsem na tom zdravotně dobře.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Hlíva

Calzedonia Silonky

Punčochové kalhoty Calzedonia Silonky mají sílu vlákna 20 DEN. Změna velikosti po vyprání je hodnocena nedostatečně, pružnost dostatečně, tažnost velmi dobře, žmolkování velmi dobře, vybíjení statické elektřiny dobře. Čas potřebný pro vybití náboje je 42 s. Shoda s deklarovanou silou textilního vlákna je hodnocena dobře. Celkové hodnocení dle dTestu je uspokojivě (59 %).

Zde můžete vidět cenu Calzedonia Silonky.

Zdroj: Nejlepší silonky

Fa Men 3-D Protect Energy Zone

Fa Men 3-D Protect Energy Zone je určený pro muže. Deklarovaná doba působení je 24 h. Obsah je 150 ml. Zabraňuje dobře zápachu a také dobře snižuje pocení. Dle dTestu dostal tento antiperspirant celkové hodnocení je dobře, konkrétně 66 %.

Zdroj: Nejlepší antiperspiranty

Nivea For Men Cool Kick

Nivea For Men Cool Kick je určený pro muže. Deklarovaná doba působení je 48 h. Obsah je 150 ml. Zabraňuje dobře zápachu a také dobře snižuje pocení. Dle dTestu dostal tento antiperspirant celkové hodnocení dobře, konkrétně 68 %.

Zde můžete vidět cenu antiperspirantu Nivea For Men Cool Kick.

Zdroj: Nejlepší antiperspiranty

Elite Aloe vera Aliana

Punčochové kalhoty Elite Aloe vera Aliana mají sílu vlákna 20 DEN. Změna velikosti po vyprání je hodnocena dobře, pružnost dostatečně, tažnost dobře, žmolkování velmi dobře, vybíjení statické elektřiny dostatečně. Čas potřebný pro vybití náboje je 120 s. Shoda s deklarovanou silou textilního vlákna je hodnocena velmi dobře. Celkové hodnocení dle dTestu je uspokojivě (57 %).

Zde můžete vidět cenu Elite Aloe vera Aliana.

Zdroj: Nejlepší silonky

Rexona Men Sport Defence

Rexona Men Sport Defence je antiperspirant určený pro muže. Deklarovaná doba působení 48 h. Obsah je 150 ml. Zabraňuje dobře zápachu, také dobře snižuje pocení. Dle dTestu dostal tento antiperspirant celkové hodnocení dobře, konkrétně 74 %.

Zde můžete vidět cenu antiperspirantu Rexona Men Sport Defence.

Zdroj: Nejlepší antiperspiranty

The Body Shop soft hands kind heart – all skin types

The Body Shop soft hands kind heart – all skin types má obsah 75 ml. Hydratuje dobře, o pokožku rukou pečuje dobře. Typ emulze je olej ve vodě, textura je jemný krém, použitelnost po otevření je 12 měsíců. Celkové hodnocení dle dTestu je dobře (72 %).

Zdroj: Nejlepší krémy na ruce


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP