Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

CHARAKTERISTIKA ZNAMENÍ ŽENA VODNÁŘ

OBSAH

Žena Vodnář, muž Býk

Žena ve znamení Vodnáře je individualistka, což i tak trpělivého muže, jako je Býk, trochu štve. Jí vadí jeho majetnickost. Oba jsou výbušní, ale umí se zase rychle zklidnit. Na finance se dívají jinak. V sexu jsou rozdílní. Muž v Býku je nekomplikovaný a ona je složitá. Zvídavou Vodnářku přitahuje jeho vášnivost a něžnost zároveň. Musí se sobě hodně přizpůsobovat, aby soužití mohlo fungovat.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Diskuze

V diskuzi ENERGY DRINKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Katka.

O jakem drinku se tu mluví? Poznávací znamení, že je malý, to se mi zdají všechny.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Pavel.

Energy drinky se prodavaji v plechovkach :-) a maji zhruba 250 ml ...

Zdroj: diskuze Re: energy drinky

Žena Vodnář, muž Beran

Muž nerozený ve znamení Berana se do ní zamiluje okamžitě a očekává, že jeho city budou obratem opětovány. Žena narozená ve Vodnáři na to jde ale pomalu, její vztahy začínají nejprve přátelstvím. V posteli chtějí oba dominovat. Naštěstí si všechno dokážou prodiskutovat. Beran je náruživější, ona ráda objevuje nové věci. V tomto ji on může mnohé naučit. Hrozí však, že se po čase Vodnářka začne nudit.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Diskuze

V diskuzi ZDRAVA-VYKASLAVANI KRVE PRI SILNEM KASLI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dasa BARTLIKOVA.

Mam vyhledat lekare?....Mam silnou chrripku,uzivam antibiotika Duomox 750 pri zachvatu kasle vykaslavam s hleny krev,nevim jestli se jen neco poranilo nebo to muza byt nejake spatne znameni o plicich.dekuji dasa

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Zdrava-vykaslavani krve pri silnem kasli

Vodnář - vztahy

Ženě ve znamení Vodnáře vadí jakákoliv omezení a předsudky ve společnosti. Ráda jde proti proudu a vytáčí ji, když to někdo nechce tolerovat. Je nevyčerpatelnou studnicí nápadů a nudit se s ní určitě nebudete! A to navzdory tomu, že bude zpočátku trochu chladná.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Diskuze

V diskuzi OSTROPESTŘEC MARIÁNSKÝ NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Veronika.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat dva dny používám ostropestřec mariánský drcené plody. Na žádné nemoci netrpím. Ale teď jak ho používám tak se cítím docela malátná je možné že je to k tomu??? Děkuji za odpověď

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Klára.

Dobrý den, ráda bych se zeptala na ostropestřec mariánský. Zakoupila jsem si tablety z této byliny, s tím, že zkusím preventivně čistit játra, beru tabletu obden. Po třetí tabletě jsem měla lehčí křeče v břiše a zhoršenou pleť. Může to nějak souviset? Co se týče pleti, znamená to, že se čistím a je to dobře nebo to mám brát jako znamení tablety přestat brát? Předem děkuji za odpověď :)

Zdroj: diskuze Ostropestřec mariánský nežádoucí účinky

Žena Vodnář, muž Panna

Žena ve znamení Vodnáře působí na klidného muže v Panně příliš nekonvenčně. Oba rádi vše analyzují, jsou inteligentní a bystří, vedou spolu zajímavé debaty. Do věcí se nevrhají bezhlavě a v oblasti citů si nedokážou lhát. Jen pozor, Vodnářka vyžaduje v posteli rozmanitost. Měla by si uvědomit, jak důležitý je ve vztahu pocit jistoty a bezpečí. Opravdová láska jim pomůže rozdíly překonat.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Poradna

V naší poradně s názvem POOPERAČNÍ STAV UCPANÉ KRKAVICE DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdeněk.

Dobrý den, před 6dny jsem prodělal operaci krkavice při celkovém uspání, po operaci mě bolí v krku jako kdybych tam něco měl a nad řeznou ranou je otok který pomalu začíná splaskavat, při delším mluvení vysychá v krku. Je to prosím normální stav ? Děkuji za poskytnuté info. Zdeněk

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Tyto komplikace mohou být následkem intubace - zavedení dýchací roury plicní ventilace. Pozorujete ústup otoku v oblasti zákroku, to je dobré znamení. Měřte si dvakrát denně teplotu a kdyby se zvýšila a nebo jste cítil cukání na krku a nebo pokud by se situace zhoršovala, tak neprodleně kontaktujte svého ošetřujícího lékaře.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Pooperační stav ucpané krkavice diskuze

Charakteristika znamení

Vodnáři rádi plavou proti proudu a mívají velmi originální myšlenky a neobvyklý životní styl. Největšími hodnotami pro tyto zvláštní osobnosti je svoboda a přátelství a jejich myšlení je o krok napřed oproti době. Kvůli svým idealistickým názorům se často potýkají s nepochopením. Vodnáři jsou pod vládou živlu vzduchu, který jim dává bystré myšlení a touhu šířit poznání.

Znamení Vodnáře datum: 21. ledna až 20. února.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Diskuze

V diskuzi ONLY CGA800 se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Henry.

Tablety cga jsme brali spolu s mojí ženou a oba jsme po nich zhubli - já sice jen 5 kil ale má žena zhubla 9. Já jsem si tedy ještě objednal další, má žena je úplně spokojená.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Tony.

Ucinek tohoto pripravku mohu take potvrdit. Po 3mesicni kure se citim jako znovuzrozeny.

Zdroj: diskuze Only CGA800

Žena Vodnář, muž Rak

Muži ve znamení Raka se zdá Vodnářka zprvu málo citlivá. Přitahuje ho její smysl pro spravedlnost. Konflikty nastávají kvůli penězům. On rád šetří, pro ni peníze znamenají svobodu. Sexuální život není ideální ihned. Něžný a vášnivý Rak musí ženu ve Vodnáři předně naučit, že sex může být nádherný, když se dva milují. A ona se učí velice rychle. I přes jejich rozdílnost mohou vztah ustát.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Diskuze

V diskuzi STERILIZACE VEJCOVODŮ JAKÁ JE DOBA NA NESCHOPNOSTI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hana Haindlová.

Dobrý den chtěla jsem Vás poprosit o odpovět na mou otázku.Jak dlouho je žena v neschopnosti po přerušení vejcovodů.Jsem žena která nevydrží býti dlouho doma.Budou mi to dělat laparoskopicky .Děkuji za odpověd

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Sterilizace vejcovodů jaká je doba na neschopnosti

Znamení: VODNÁŘ (21. ledna – 20. února)

Charakteristika tohoto znamení:

Žena ve znamení Vodnáře bývá extravagantní s originálním myšlením, žena, která se často vymyká společenským konvencím a nesnáší předsudky. Žena ve znamení Vodnáře bývá považována za intelektuálku. Ve společnosti lidí se jeví jako společenská, sympatická osoba, pro niž je důležitá svoboda myšlení a přátelství. Žena Vodnář se také ráda oddává různorodým zájmům, může tedy milovat čtení stejně jako horolezectví. Pro ženu Vodnáře platí, že je upřímná, svobodomyslná a tolerantní, také žena v tomto znamení mívá široký rozhled. Nevýhodou u ženy Vodnáře je to, že ne vždy vydrží u jedné činnosti, je nestálá a pokud ji aktivita nenadchne, nebo ji přestává bavit, tak u ní nevydrží.

Doporučované vůně pro Vodnáře (ženu):

Pro ženu narozenou v tomto znamení se hodí originální parfémy s lehkou vůní: ovocná, květinová, květinovo-dřevitá vůně, tóny růžové pivoňky, jasmínu, kašmírového dřeva.

Doporučované parfémy:

Green Tea (Elizabeth Arden), One (Calvin Klein), Lacoste Pour Femme, Forbidden Euphoria, Davidoff Cool Water Woman

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro ženy

Poradna

V naší poradně s názvem ŠEDIVÉ VLASY U DĚTÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lubomír.

Dobrý den,zjistili jsme u syna,má 9let,šedé plochy vlasů,průměr asi 2 x 5cm,od sebe vzdálené cca.10cm,má to už delší dobu.Teď se nás začal na to ptát, proč to má,nevíme mu co na to odpovědět.Kamarádi se ho na to ptají.Začína častěji nosit kšiltovku.Může nám někdo poradit,jak to léčit?Co je to za nemoc?Děkuji všem za radu Lukášoví rodiče.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Parciální albinismus se léčit ničím nedá. Buď zmizí spontánně nebo zůstává po celý život. Světlé fleky ve vlasech je potřeba vnímat pozitivně a vysvětlit si je například jako znamení vlastnosti, ve které vaše dítě exceluje a podobně. Když to budete v rodině prezentovat takto pozitivně, tak to přijme i vaše dítko a lépe bude moci reagovat na ataky ze svého okolí - sebejistě a s jasným vysvětlením, proč to má. Zkuste se na internetu inspirovat nějakými moderními účesy pro děti a některý mu nechte udělat. Tím vaše dítě zaujme a světlá místa zůstanou druhořadá. Dbejte o jeho zdravý duševní rozvoj a mírně posilujete jeho sebevědomí.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Šedivé vlasy u dětí

Žena Vodnář, muž Lev

Žena narozená ve Vodnáři nepřestane Lva nikdy překvapovat. Ona obdivuje jeho sebevědomí a štědrost, těší ji jeho pozornost. Muž ve Lvu jí musí dopřát volnost, Vodnářka mu na oplátku bude lichotit. Oba milují změny a nebrání se jim. Jsou také paličatí a neústupní, potřebují se naučit vzájemné toleranci a trpělivosti. V posteli jim to funguje. Ona by si měla hlídat svou občasnou nepřístupnost.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Diskuze

V diskuzi DUKANOVA KALKULAČKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie.

žena váha 83kg výška 153cm

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Dukanova kalkulačka

Žena Beran, muž Vodnář

Tito dva by spolu mohli mít výborný vztah. Jenže žena v Beranu by musela pochopit, jak on přemýšlí. Vodnáři se často smějí, když jsou nešťastní, a pláčou ve šťastných chvílích. To ona nepochopí. Žárlivost přináší další problémy. Vodnář se rád druží, má hromadu kamarádů, známých, to se Berance nelíbí. V sexu je dominantní ona, ale Vodnáři se rádi něčemu novému přiučí.

Zdroj: Žena ve znamení beran

Poradna

V naší poradně s názvem VODOVE PUCHAŘKY NA NOZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Žena.

každym rokem se mi oběvuji na noze vodove puchyřky
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Možná je to alergická reakce na trávy, nebo na slunce. Zkuste příští rok preventivně mazat fenistilem, který volně zakoupíte v lékárně.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Vodove puchařky na noze

Znamení: VODNÁŘ (21. ledna – 20. února)

Charakteristika tohoto znamení:

I pro muže v tomto znamení je důležitá originalita a spontánnost. Takový muž velmi často touží po velkém množství aktivit, ale ne vždy se k nim dostane. Pro muže Vodnáře je velmi důležitá svoboda, nezávislost a upřímnost. Naopak muž Vodnář těžce snáší jednotvárnou nezábavnou práci.

Doporučované vůně pro Vodnáře (muže):

Pro Vodnáře jsou nejlepší originální parfémy vhodné i pro sportovně založené muže.

Doporučované parfémy:

Acqua di Gio Pour Homme (Armani), Bvlgari Aqva pour Homme, Davidoff Cool Water Man

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Diskuze

V diskuzi VODOVE PUCHAŘKY NA NOZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Žena.

každym rokem se mi oběvuji na noze vodove puchyřky
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Žena.

DIBRY DEN DAJI SE ODSTRANIT SRUSTY PO OPERACICH A JAK DĚKUJI

Zdroj: diskuze Vodove puchařky na noze

Žena Vodnář, muž Blíženec

Tento vztah je postaven na vzájemném pochopení. Muž narozený v Blížencích a žena ve Vodnáři mají rádi společnost, nuda jim nehrozí. On by si měl dávat pozor na to, aby s ní jednal upřímně. Vodnářka mu lži tolerovat nebude. V intimní sféře jim to klape, umí uspokojit jeden druhého. Tihle dva mají perspektivu a mohou spolu být šťastní. I když se rozejdou jako milenci, zřejmě zůstanou přáteli.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Žena Vodnář a Střelec

Střelec muž a žena ve Vodnáři toho mají mnoho společného, nuda jim nehrozí. Jemu se líbí, jak je ona svá a nepředvídatelná. Hodně si spolu povídají, jsou otevření a upřímní. Nevyhnou se žárlivosti, když oba tak rádi flirtují. Pokud jsou přesvědčení, že našli toho pravého, budou si věrní. Milování Vodnářky a muže narozeného ve Střelci je jako smyslná hra, která se nemusí odehrávat jenom v ložnici.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Muž Vodnář žena Beran: Milostný život

Muž Vodnář má velmi neobvyklou vlastnost, kterou je pro ženu ve znamení Berana velmi důležité rozpoznat. Někdy cítí věci obráceně, to znamená, že se směje, když je zarmoucený, a cítí se veselý, když je smutný.

Dělá to proto, aby nedával najevo svou péči a lásku k partnerovi přímočaře.

Muž Vodnář je ve své podstatě přímočarý, a pokud žena Beran kvůli něčemu pláče, bude spíše rozumný a praktičtější ve zvládání takových situací, než aby se sám cítil emocionálně.

Zatímco žena Beran s ním ráda často diskutuje, aby mohla vyjádřit své nápady a názory a také se pobavit spolu s bystřením intelektu, což často ráda dělá.

Také se ráda vyjadřuje se spoustou vzrušení a je také docela neomalená ve svých názorech. To má výhodu i nevýhodu v tom, že muž Vodnářžena Beran milují kompatibilitu vztahu.

Sluneční znamení Vodnáře i Berana mají jedinečné způsoby vyjadřování. Muž ve znamení Vodnáře bude spíše myslet na řešení větších problémů světa, než na to, aby někomu pomáhal na cestách, protože obvykle doufá ve světlejší a lepší budoucnost pro lidi na tomto světě díky své připoutanosti ke slovu.

Zdroj: Beran a vodnář v posteli

Hodí se k sobě Vodnář a Váhy

Zde se setkávají dva energičtí a velmi společenští jedinci, kteří nesnášejí omezení. Oba milují společnost, ale každý svým osobitým způsobem. Váha s Vodnářem může vytvořit úžasný partnerský vztah, který bude vždy o krok dopředu před ostatními. Hrozbou tohoto vztahu je Vodnářova věrnost, pokud na svých útěcích Vodnář narazí na spřízněnou dušičku, tak se k Váhám nemusí vrátit. V erotice jim to ladí, vychutnávají si dlouhé předehry a milování.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Znamení: RAK (22. června – 22. července)

Charakteristika tohoto znamení:

Žena v tomto znamení se vyznačuje vysokou vnímavostí a empatií. Takováto žena je obvykle ochotná pomáhat lidem, s nimiž soucítí. O tom, koho si oblíbí, se obvykle rozhoduje intuitivně, ale přesto jí není cizí určitá racionalita. Obvykle je pro ni velmi důležitá její rodina a přátelé.

Doporučované vůně pro Raka (ženu):

Pro ženu v tomto znamení jsou vhodné jednoduché, lehké a romantické vůně, které musí být zároveň svěží. Žena ve znamení Raka neocení nijak výrazně nápadné parfémy, zaujmou je vůně růží a santalového dřeva.

Doporučované parfémy:

Boss Femme (Hugo Boss), Versace Woman (Versace), Anais Anais L´Original (Cacharel), Shine (Heidi Klum), Arlésienne (L´Occitane)

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro ženy

Znamení: BÝK (21. dubna – 21. května)

Charakteristika tohoto znamení:

Muž ve znamení Býka je klidné a vyrovnané povahy se smyslem pro povinnost a pro rodinu. Mimo rodinu je pro něj důležitá i jeho práce, v níž je spolehlivý a pracovitý. Práce má u něj přednost před zábavou. Muž ve znamení Býka není žádný snílek, uvažuje čistě realisticky. Stejně jako žena v tomto znamení si i on dokáže vychutnat luxusní a umělecké zážitky.

Doporučované vůně pro Býka (muže):

Vůně pro býka by měly být originální a podmanivé.

Doporučované parfémy:

Armani Code (Armani), Hugo Red (Hugo Boss), Diesel Fuel for Life Homme (Diesel)

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Jitka Konášová

Mgr. Marie Svobodová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP