Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

BLOND ÚČESY S MELÍRY FOTKY

OBSAH

Blond melír v hnědých vlasech

Brunetky mají skvělé možnosti, pokud jde o exotičtější probarvování vlasů. Barvy a barevné melíry vypadají na hnědých vlasech elegantně a méně kontroverzně než na vlasech světlých. Pozor také na příliš tmavé odstíny hnědé barvy na vlasy, hraničící téměř s černou. Blond melír se nehodí ani k příliš světlé pleti.

Blond melíry jsou velmi oblíbené, neboť vlasy rozjasňují. V závislosti na tom, kolik proužků či jak hustý melír je, pak vlasy mohou vytvářet dojem blond vlasů. Postupné melírování a stále přidávání blond melírů do stávajících vlasů je pak často používanou cestou, jak se stát bez nárazového „šoku“ blondýnkou.

Výsledný blond melír na hnědé vlasy nemusí být tou pravou volbou, může přidávat věk, nebo pokud vytvořené melíry nejsou dostatečně kontrastní k barvě vaší pleti, mohou vás udělat příliš nevýraznou.

Zdroj: Blond melír

Poradna

V naší poradně s názvem RAKOVINA KRKU FOTO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamča.

Zde jsem pro vás připravila fotky, na kterých je vidět rakovina krku v různých projevech. Fotky jsou zde: www.google.cz/search…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Rakovina krku foto

Melíry - fotogalerie

Zde vám přinášíme fotogalerii melírů: melíry foto.

Zdroj: Melír

Diskuze

V diskuzi JAK ODBARVIT DOMA VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Bara.

Odbarvila jsem si vlasy doma.mela jsem bordo a uz sem zase chtela blond.byla to hruza pouzila jsem 2krat.odbarvovac.a nechala pusobit hodinu a pak si dala asch light blond. Konecne mam zase blond vyslo me to na 50.dolaru levneji nez v salonu. A moje vlasy nejsou zniceny.tak jsem happy.urcite je potreba si potom udelat olejovi zabal aby vlasy meli osetreni.Tim chci rict ze se nemusite bat si odbarvit vlasy sami jako ja.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Isabelle.

:) Diki za tip!

Zdroj: diskuze Jak odbarvit doma vlasy

Účesy pro ženy nad 60 let

Účesy pro seniorky v odstínech elegantní šedé v mnoha různých střizích i stylingu mohou vykouzlit zázraky. Ženám v tomto období sluší spíše kratší nebo polodlouhé střihy. Pokud však zásadně chcete dlouhé vlasy a preferujete rozpuštěné vlasy, oživte je raději melírem či zajímavou barvou. Pro společenské účely je ideální jednoduchý drdol s vyčesanou ofinou nahoru. U polodlouhé délky vlasů se na běžné nošení nejlépe hodí mikádo, které snadno upravíte. Můžete jej nosit narovnané nebo zvlněné, například jen konečky vlasů vytočené do stran. S krátkými střihy můžete také experimentovat a upravit je snadno pomocí gelu či stylingového krému na vlasy. Pro odvážné je tu varianta s vyholenými stranami, kde jsou ostatní vlasy s ofinou nagelované nahoru, což působí mladistvě a jedná se o šik účesy pro zralý věk.

Trendy

Krátké vzdušné střihy jsou ideální pro letní dny. Polodlouhé účesy či mikáda se dají nosit buď uhlazené, nebo také zvlněné či rozcuchané. Výhodou je, že polodlouhé vlasy můžete zvýraznit jemným zapleteným pramínkem, což dodá účesu mladistvost a oživení. No a co je letos trendy, tak to je růžový odstín. Vlasy s růžovými melíry můžeme najít v mnoha kolekcích kadeřníků a salonů. Růžová je moderní a in! A zejména v kombinaci s blond vlasy vypadá opravdu neodolatelně. Tato jemná a ženská kombinace sluší nejen mladším ročníkům, ale také starším ženám. Zjemňuje obličej a opticky redukuje vrásky. Máte odvahu jít do toho?

Zde můžete vidět trendy účesyžen nad 60 let, které vás omladí.

Zdroj: Účesy pro ženy staršího věku

Poradna

V naší poradně s názvem BÍLÉ PIGMENTOVÉ SKVRNY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana.

Pritel ma na prirozeni bile skvrny dlouho mi trvalo ho premluvit at si zajde k lekari,kdyz uz se rozhodl tam zajit byl dost sklaman.Lekar byl dost neochotny a jen mu zdelil ze to jsou pig.skvrny a kdyby mohl tak zakrici dalsi pacient.Uz jsme toho dost precetli a zjistujeme ze to muzou byt jen skvrny z nedostatku vytaminu.Tak bych se chtela zeptat da se presne zjistit o jaky druch skvrn se jedna a nebo mame zustat u toho co nam rekl kozni lekar?Dejuji za odpoved popripade rady jak se skvrn zbavit Jana

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Ahoj Jano, takhle na dálku se to nedá určit. Nejlepší by bylo pořídit několik fotek z různých úhlů, aby byly dobře vidět pigmentové skvrny i zdravá pokožka. Pak fotky nahraj někam na net (třeba rajce.cz) a napiš sem odkaz na fotky. Potom uvidíme, co se s tím dá dělat.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Bílé pigmentové skvrny

Anorexie − fotky

Zde můžete vidět fotky lidí trpících anorexií.

Zdroj: Jak překonat anorexii

Poradna

V naší poradně s názvem AMERICKÉ BARVENÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Veronika.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak se postupuje v případě amerického bavení či melíru a zda se dá touto technikou dosáhnout platinové blond. Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Americké barvení je několik přibližně stejných odstínů, například blond, až po plavou. Hodně to dělá Wella Professional. Jde o barvení tón v tónu a lze dosáhnout i vzhledu platinové bold, pokud máte svou přírodní barvu plavou nebo špinavou blond. Tady je obrázek, jak by to mohlo vypadat: files.hotstyle.cz/20…

Důležité upozornění pro americké barvení! Americké barvení si nechte VŽDY udělat u kadeřnice, jinak riskujete nepěkné barevné prameny, jako vodníkovy pentle. Při technice amerického barvení je potřeba jednotlivé prameny nejdříve odbarvit a potom na ně aplikovat vhodnou barvu a k tomu je potřeba zkušenost. Není zde prostor na opravy, protože pak budete mít na hlavě místo amerckého melíru spíše chemlon.

Zdroj: diskuze Americké barvení

Melír na tmavé vlasy

Pokud chcete blond melír do černých vlasů, očekávejte, že melíry půjdou obvykle do zrzavé barvy. Tato varianta se tedy odbornicemi moc nedoporučuje. Melír pro hnědé vlasy nebo pro ty černé však již není nic netradičního. Zatímco se vlasy dříve při melíru do tmavých vlasů hlavně zesvětlovaly, teď se barví. Zůstat můžete v přírodních tónech tón v tónu, ale proč si neužít trochu barvy. Vždyť i kobaltová modrá může v hnědých vlasech působit decentně.

Pokud vám melír nevyšel tak, jak jste si představovala, můžete to napravit přelivem, ale jakým, to vám musí poradit kadeřník, který ví, jak melír „ochladit“, aby vlasy nebyly žluté. Neexperimentujte, jinak si poničíte a vysušíte vlasy.

Zdroj: Melír

Diskuze

V diskuzi BARVENI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel LUCIE.

Měla jsem světlé melíry ve světle hnědých vlasech už několik let a chtěla jsem změnu, tak jsem si dala na hlavu barvu=stříbřitě plavý a dopadlo to tak, že vypadám jako kuře s býlími prameny. A také my vypadalo dost vlasú. Poradíte jestli si mohu obarvit vlasy znovu a jestli mohu použít tmavší barvu.A za jak dlouho se po prvním barvení mohu obarvit znovu. DEKUJU

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamila.

Ahoj LUCIE, přesně vím, co teď prožíváš, protože něco podobného se stalo i mě a určitě i stovkám dalších experimentátorek. V tuto chvíli určitě další amoniakovou barvu nepoužívej, protože by sis akorát udělala na hlavě chemlon a to určitě nechceš. Doporučuju pro ztmavení odstínu použít hnědou přírodní bravu od Henny. Zde jsou použité přírodní rostlinné pigmenty, které se sice během měsíce vymyjí, ale zase je možné barvení Hennou použít opakovaně. Nezapoměň také na nějakou masku na vlasy, kterou si aplikuj 2x týdně, pokud máš hodně suché vlasy, tak zařaď i masku z olivového oleje a žloutku, kterou najdeš na tomto webu.

Zdroj: diskuze BARVENI

Účesy pro ženy – foto

Zdroj: Účesy

Poradna

V naší poradně s názvem RAKOVINA KŮŽE POD NEHTEM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Cempírek.

To, co vidíte na svém nehtu u malíčku na noze, je následek úrazu z konce prosince. Nárazem došlo k poranění místa, kde vzniká nehet. Toto místo je skryto hluboko pod kůží a trvá to 3 měsíce, než vyleze na povrch. Nehet na prstech u nohou roste mnohem pomaleji, než nehty na rukou. Nemusíte mít strach, že jde o něco nebezpečného.

Zdraví Cempírek!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Ivan.

Dobrý den, mohu vás poprosit o odpověď na příspěvek výše? Jsou tam fotky. Děkuji.

Zdroj: diskuze Melanom pod nehtem foto

Blond melír tón v tónu

Blond melír tón v tónu je hustý s tenkými prameny a vynecháváním jedné pěšinky. Provádí se vyplétáním hrotem tupírovacího hřebene a vybrané pramínky jsou poté zabaleny do alobalu. Kvalitní značka melíru je Matrix V-light s 6% vyvíječem. Díky tomu, že je melír tenký a vynechá se jedna pěšinka, není odrost tak patrný a vcelku pěkně splyne s melírovanou částí.

Výsledný efekt blond melírů tón v tónu se projevuje tím, že odrost nedělá ostrou linku, není tak patrný, a i odrostlejší melír vypadá pořád přirozeně.

Zdroj: Blond melír

Poradna

V naší poradně s názvem KOPŘIVKA NA KŮŽI FOTO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamča.

Našla jsem pěkné fotky, kde je dobře vidět červená kopřivka na kůži, tak vám sem posílám odkaz: www.google.cz/search…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Kopřivka na kůži foto

Melír tón v tónu

Zvýrazňující melíry jsou o kontrastu. Žena v určitém věku by si měla vybírat mezi přirozenými odstíny, které podtrhnou její barvu vlasů. Nejlepší jsou proužky v barvě o několik málo tónů světlejší, než je přírodní barva. Například pokud si necháte udělat velmi okaté a jasné melíry v některých částech vlasů – z důvodu velkého kontrastu –, dojte ke zvýraznění všech linií, tedy i vrásek.

Zde můžete vidět, jak vypadá melír tón v tónu.

Zdroj: Melír

Poradna

V naší poradně s názvem BARVENÍ VLASŮ NA MODRO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dana.

Dobrý den, dcera (hnědovláska) si chce obarvit vlasy na modro. Znamená to nejprve odbarvení na platinovou blond a pak tu modrou. Má s tím někdo nějaké zkušenosti? Špatné vítány také, alespoň jí to dám přečíst a třeba jí to pustí.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Čau Dani, jsi skvělá máma, když se takhle preventivně zajímáš o to, jak si má tvoje dcera nabarvit vlasy na modro. :-) Je fajn, když je mezi matkou a dcerou fungující kamarádský vztah.
Teď k tomu barvení. Při barvení tmavých vlasů je třeba skutečně nejdříve stáhnout jejich barvu nějakou barvou na vlasy, která odbarvuje na blond. Při odbarvování vlasů postupujte podle návodu, který je u přípravku přiložen a nepřekračujte maximální dobu působení chemie na vlasech. Po tomto odbarvení dosáhnete podkladového odstínu, který umožní dosáhnout temnou ale sytou modrou barvu. Pokud byste chtěli mít vlasy zářivě modré, tak bude potřeba odbarvení ještě jednou opakovat. Takže zářivé modré vlasy budou vyžadovat dvě balení odbarvovací barvy na vlasy. Mezi odbarvováním nechte vždy přestávku alespoň 2 hodiny, aby mohly vlasy pěkně proschnout. Proschlé vlasy pak lépe vztřebávají další barvu. Mezi barveními nedávejte na vlasy žádnou péči, žádný kondicionér! Kondicionér nebo maska by vlasy zalepily a zkazily by následné barvení na modro.
Po nabarvení modrou barvou vlasy ošetřete jedním balíčkem následné péče po barvení vlasů nebo kondicionérem na barvené vlasy. Zbylé balíčky následné péče o vlasy po barvení, které byly součástí barvy na vlasy, postupně vypotřebujte po každém mytí modrých vlasů.
Modrá barva se bude postupně z vlasů smývat a bude také šísovat na sluníčku. Zároveň jí nesmírně bude ohrožovat chlorovaná voda například v bazánu ale i voda z vodovodu bývá chlorovaná. Chlorovaná voda může postupně změnit modrou barvu do ošklivě zelené anebo třeba i jiné :-(.
Je třeba respektovat skutečnost, že barvení vlasů je nebezpečný proces, který by se měl raději pčenechat odborníkům v kadeřnictví. Vlasy se touto barvící procedůrou v každém případě změní. Po takovém barvení se významě sníží životnost vlasů, které se ve zvýšeném počtu začnou postupem času odlamovat, pokud ještě dříve nevypadnou. S těmito následky je třeba po takovém barvení počítat a věnovat vlasům zvýšenou péči. Po barvení je, jako následná péče, dobrá maska na barvené vlasy, kde je jen rozmýchaný olivový olej a žloutek. Tahle maska na barvené vlasy totiž nezmění barevný odstín obarvených vlasů a přesto je vyživí.
Držím palce, ať se obarvení povede a dcera bude moci být za modrou hvězdu! Napište sem pak, jak to celé dopadlo.

Zdroj: diskuze Barvení vlasů na modro

Účesy pro muže – video

Zde je několik videonávodů na to, jak vytvořit moderní pánské účesy.

Zdroj: Účesy

Poradna

V naší poradně s názvem PIGMENT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ivona.

Dobrý den děkuji za tip ale chtěla bych se zeptat jak se používá Hydrichinon jak to ředit ,protože to je na fotky přípravek.A mýdlo s kyselinou kojic jsem nenašla.Moc děkuji za odpověd

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Hydrochinon se neředí, kupuje se již zapracovaný v krému. Například tady je několik přípravků na bělení kůže: www.kosmetika-krasa.…
Mýdlo s kyselinou kojic se dá koupit v zahraničních internetových obchodech, například tady: www.amazon.com/s/ref…

Zdroj: diskuze Pigment

Účesy pro muže – foto

Zdroj: Účesy

Poradna

V naší poradně s názvem DOMÁCÍ ŠAMPON NA SUCHÉ VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lenka.

Dobrý deň,
mám dotaz k vajíčkovému šampónu pre lámavé vlasy. Koľko ide do zmesy tej minerálnej vody?
Ďakujem

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Minerální voda je ve vajíčkovém šamponu pro doplnění iontů, které posilují vlasy přírodní cestou. Například Vincentka je bezvadná na hnědé a zrzavé vlasy. Poděbradka pak na plavé a blond vlasy. Množství vody je asi jako dvě vajíčka, takže tak dvě deci. Nejlepší je voda přímo ze vřídla.

Zdroj: diskuze Domácí šampon na suché vlasy

Ženská obřízka fotky

Zde můžete vidět fotografie týkající se tématu dámské obřízky.

Zdroj: Dámská obřízka

Nejoblíbenější účesy pro dlouhé vlasy

Zde je k dispozici přehled fotografií s aktuálně nejoblíbenějšími účesy pro dlouhé vlasy.

Zdroj: Účesy pro polodlouhé a dlouhé vlasy

Obrázky

Zde můžete vidět, jak vypadá melír na vlasech.

Zdroj: Blond melír

Historie melíru

Barvení vlasů je známé již z dob Egypta, kdy se používaly různé přírodní přelivy. Melír je technika barvení vlasů, kdy se barví jen některé prameny nebo partie vlasů (například konečky), aby se tak odlišily od původní barvy. Pokud se použije technika balení do fólie, je možné použít na melír více než jednu barvu (takzvaný americký melír) a dosáhnout například efektu tónování. Stejně tak je možné k odbarvení vlasů používat roztoky peroxidu.

Melír nepatří mezi zastaralé a opomíjené techniky, i když by se to tak někomu mohlo zdát. Melíry dostaly novou podobu a kolorování účesů je dnes velkým hitem. Módní melír je často nenápadný, pouze prosvětluje a barvou modeluje účes. Moderní melíry dokážou být i extravagantní. Nestačí jen část účesu zesvětlit nebo ztmavit. Takový melír však patří do rukou profesionálních koloristů, kteří vám ve vlasech vytvoří doslova umělecké dílo. Nebojte se tedy ani barev. Barevný melír je přesně to, kam vlasové účesy s melírem spějí. Barva je povolena, trendy jsou růžový, oranžový, žlutý, modrý, fialový či třeba zelený melír. Naprostým hitem je pak multibarevný melír.

Zdroj: Melír

Blond melír ničí vlasy

Jde o melír, jak jej zná asi nejvíce žen. Obvykle jsou do vlastní barvy vlasů přidány jemné světlejší nebo tmavší proužky, které vlasy oživí a zatraktivní. Často je tento způsob melírovaní využíván ženami, které si hnědé vlasy melírují do blond. Je to ideální cesta, jak bez velkého rizika postupně přejít na úplný blond, aniž by došlo k nárazovému šoku. Odvážnější ženy si mohou obarvit jen jeden široký pruh vlasů a získat tak melír, který je velmi výrazný a osobitý. Správnou kombinací barev je možné docílit přirozenějšího nebo naopak extravagantního vzhled. V poslední době je módní i takzvané podmelírování. To znamená, že horní část hlavy je v jedné barvě a spodní část vlasů v barvě druhé. Nejčastější kombinací je blond nahoře a hnědá až černá v dolních partiích účesu. Ale fantazii se meze nekladou a kombinovat je možné i tři a více barev. Výsledkem je pak velmi výrazný a originální účes, ve kterém vás nikdo nepřehlédne. Modrý, zelený, růžový a podobné melíry patří dnes spíše mezi ty extravagantní. Běžně je na ulicích neuvidíte a je to zejména tím, že tyto barvy jsou nestálé a velmi rychle se vymývají. Růžové a tyrkysové melíry se staly symbolem pro takzvaný scene styl, který je stále populárnější mezi mládeží.

Pokud chcete melír, mějte na paměti, že bohužel nejde z vlasů vymýt, protože vlas je kvůli odbarvení bez pigmentu. Melírování vlasů je přirozenější a vlasy se jimi ničí úplně stejně jako barvením. Také záleží na tom, jak kvalitní melír používáte a jak dlouho jej necháváte působit. U melírů se používá peroxid, který při neodborném použití může vlasy trvale poškodit. Melír vlasy vysušuje.

Znakem ombre trendu je postupně světlající barva. V dnešní době je to nejžádanější trend, kterému leží u nohou celý Hollywood. Ombre je technika barvení, která se nanáší ručně; lze ji použít i na kratších vlasech, nejlépe však vyniká na vlasech pod ramena. Musí se však dávat velký pozor, aby vlasy nevypadaly jako melír odrostlý do půlky hlavy. Ombre se provádí nejlépe na přírodních nebarvených vlasech. Existuje mnoho různých způsobů, které je možno použít k vytvoření tohoto vzhledu. Specialista by měl být vždy schopný přijít se správnou technikou k dosažení požadovaného vzhledu tak, aby nejlépe vyhovoval vašemu typu a historii vlasů. Poté můžete očekávat skvělý výsledek.

Pro ženy je velkým lákadlem i skutečnost, že nároky na údržbu jsou velmi nízké. Pokud do salónu nepřijdete půl roku, nikdo nic nepozná.

Zdroj: Blond melír

Pánské účesy – foto

Zde je několik fotografií, na kterých je možné vidět pánské účesy.

Zdroj: Pánské účesy


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP