Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Téma

CHLAPECKÉ ÚČESY 2016

OBSAH

Účesy pro ženy – foto

Zdroj: Účesy

Diskuze

V diskuzi DETOX PHARMA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel ANNA SIKULOVA.

vazeni.dne7.3.2016. jsem dostala od vas naplasti za které jsem zaplatila1199kc dne18.4.2016 jsem vam vratila 18.kusu naplasti jak uz jsem vam psala ze jsem se cela osipala s tim ze me vratite peníze zpet do dnešního dne se tak nestalo tak vas upozornuji ze celou věc predavam COI a budu zadat uroky za prodleni ja jsem lhutu 60dnu dodržela jak slibujete ze zboží vraceno do 60dnu ze vratite peníze,s pozdravem sikulova.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Detox pharma

Dětské účesy – kluci

Pro chlapce se nejlépe hodí jednoduchý účes, který je snadno upravitelný. Zejména chlapecké účesy s krátkou délkou, a to buď vyholené na ježka, nebo delší, které lze doladit s trochou gelu a vytvarovat podle potřeby pro „frajerský“ vzhled. Pozor však na péči o pokožku hlavy, gel vlasy vysušuje, takže by se měly před spaním opláchnout. Ideálně by se měly vlasy zastřihávat každý měsíc.

Kluci zatím stále preferují krátké sestřihy, především pak kohouta. K jeho vytvoření vám postačí troška gelu či tužidla, a za minutku je veselý účes na světě. Kluci si připadají, že mají něco nového. Žádané je stále rošťácké vrabčí hnízdo, či lehce nagelovaný kratší rozcuch a strany vyholené. Pokud uděláte i pár řádků nebo ornament ve vyholených stranách s delší délkou ofiny, bude vaše dítko in.

Zde můžete vidět současné trendy účesů pro kluky.

Zdroj: Dětské účesy

Diskuze

V diskuzi DETOXIKAČNÍ NÁPLASTI DETOX PHARMA DISKUSE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Voklim.

Po třech dnech používání se mě udělaly nezvyklé červené skvrny na hrudi. Tak nevím co dál, odpověď jsem hledal ale nenašel. Takže se připojuji k negativnímu stanovisku, Pokud někdo má podobnou zkušenost s následnou vyrážkou, prosím ozvěte se.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel DETOX PHARMA.

taky jsem naletela smejdum objednala jsem naplasti za 1199kc 7.3.2016 vratila jsem je18.4.2016 dodržela jsem 60 denní lhutu na vraceni vratila jsem 18kusu poněvadž jsem se po naplastich cela osipala do dnešního dne se nikdo nenamahal ani napsat tak se okradaji beztrestne ty nejchudsi duchodci kteří musí obracet kazdou korunu aby mohli zivorit smejdi mají zelenou tak se beztrestne vesele bohatne

Zdroj: diskuze Detoxikační náplasti detox pharma diskuse

Účesy pro muže – video

Zde je několik videonávodů na to, jak vytvořit moderní pánské účesy.

Zdroj: Účesy

Diskuze

V diskuzi OPERACE OČÍ - ZKUŠENOSTI S KLINIKOU HORNÍ POČERNICE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Diana Humečková.

Zdravím, 17let mě trápí oči. Začínalo to pozvolna a se zhoršujícími se dioptriemi jsem se začala zajímat o možnosti jak se brýlí zbavit, jelikož to co na nose nosím jsou už pořádný popelníky a opravdu se mi to nelíbí. Proto bych se zde ráda optala, kde jste si nechali oči odoperovat? Zatím mám v hledáčku jen kliniku Horní Počernice, na kterou mě ségra lanaří,protože tam byla spokojená, ale ráda bych si poslechla i jiné názory. Předem dík.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Deonsa.

Na klinice jsem měla operaci v roce 2016 a všechno super. Do dneska nemám se zrakem jediný problém.

Zdroj: diskuze Operace očí - zkušenosti s klinikou Horní Počernice

Účesy pro muže – foto

Zdroj: Účesy

Poradna

V naší poradně s názvem RAKOVINA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alena Drobná.

Dobrý den Otče Pleskači,

obracím se na Vás s prosbou o pomoc mému tchánovi. Před rokem a půl v lednu 2016 si našel bulku u zadku a když s ní šel k Dr., diagnostikoval mu rakovinu. Ozařovali a chemoterapie pomohla, dostal se z toho v červnu 2016. Bohužel v srpnu 2016 dostal mozkovou mrtvici, kterou přežil, mnoho si nepamatoval, ale myslím, že by byl časem dobrý. Ale bohužel v lednu 2017 se rakovina vrátila zpět. Byl na operaci, udělali mu vývod konečníku. Nyní je to ve stádiu, kdy má místo, kde měl bulku a ozařovali mu to, uplně do živého masa. Strašně ho tedy bolí a svědí. Dokonce mu oznámili, že má metastáze v tříslech a že kvůli slabým cévám (díky mrtvičce) mu nemůžou dát chemoterapii ani ozařování. Má velké bolesti. Jsme zoufalí!! Myslíte, že byste mu mohl nějak pomoci? Jsme Vám zavázáni.

Děkuji mockrát Alena Drobná,

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Pouze naděje a dobrá mysl dokáží vašemu panu tchánovi prodloužit život. Snažte se mu být na blízku a dělejte s ním a nebo před ním činnosti, které ho baví. Vytvořte mu prostředí, které mu zlepší náladu. Přijměte jeho situaci jako boží vůli. Jeho život se ubírá trasou, kterou mu vytyčil Bůh a proti tomu lékaři moc nezmůžou.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Rakovina

Nejoblíbenější účesy pro dlouhé vlasy

Zde je k dispozici přehled fotografií s aktuálně nejoblíbenějšími účesy pro dlouhé vlasy.

Zdroj: Účesy pro polodlouhé a dlouhé vlasy

Diskuze

V diskuzi ZUBNÍ NÁHRADY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lubos.

Dobrej chci se zeptat kolik by mě stalia honí náhrada mám tam 5 zubů lámali se mi a nic jsem stim nedělal je to moje vyna děkuji za dotaz .5.9.2016.17.28

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Zubní náhrady

Pánské účesy – foto

Zde je několik fotografií, na kterých je možné vidět pánské účesy.

Zdroj: Pánské účesy

Diskuze

V diskuzi PŘÍČINA VYNECHÁNÍ MENSTRUACE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Misa.

Dobry vecer.s pritelem jsme se dne 7.7. a 8.7.snazili o miminko.jenze 13.7.jsem zacla menstruovat.takze se nepovedlo??

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Irena.

Dobře vecer. I'd prosince 2016 beru warfarin a musela jsem vysadit antikoncepci. Od Ted doby jsem menstruaci nedostala. Jsou to dva mesice. Nevim co mam delat. Dekuji irena

Zdroj: diskuze Příčina vynechání menstruace

Účesy pro ženy – video

Zdroj: Účesy

Poradna

V naší poradně s názvem MENSTRUACE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslava.

Prosím je mi 47 let vždy jsem měla menstruaci pravidelně ale už jednou se mi stalo že jsem menstruaci dostala se 14 denním zpožděním a teď jsem lela mít menstruaci v lednu 2016 a je únor a ještě jsem ji nedostala už přes měsíc. Je to nějaká porucha?? Děkuji za odpověď Jarka

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Zřejmě vcházíte do nové etapy svého života. Začíná u Vás období zvané menopauza, lidově řečeno přechod. Co to je, co Vás v tomto období čeká a jaká jsou rizika, se dozvíte v těchto článcích: www.ceskyprehled.cz/…

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Menstruace

Pánské účesy na bokách sestříhané

Zde jsou fotografie, na kterých jsou vidět módní účesy: pánské účesy na bokách sestříhané foto.

Zdroj: Pánské účesy

Diskuze

V diskuzi ELIQUIS A ALKOHOL se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana.

Dobrý den.

Mám Trombózu a od 21.11 2016 beru ELIQUIS. Po celou dobu léčby mě svědí pokožka těla a myslím, že se mi jakoby zvětšili (nalili) pihy. Občas se stane, že si nějakou seškrábnu a to samozřejmě chvilku krvácí.
Je možné, že to způsobuje tento lék?

Děkuji za odpověď.

Jana A.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Květa.

I mně po Eliquisu svědí tělo a vyskákaly mi pihy.

Zdroj: diskuze Eliquis a alkohol

Účesy pro krátký střih vlasů – foto

Zde jsou vidět fotografie s účesy vhodnými pro krátké vlasy.

Zdroj: Účesy pro krátké vlasy

Diskuze

V diskuzi ASI MÁM KOPŘIVKU ? KDO PORADÍ ? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Václav (64 let).

Z ničeho nic mám každé ráno po téle svědivé pupeny a červenou vyrážku, již asi 14 dní. Také jsem měl oteklý ret a oční víčko. Jinak jsem poměrně zdravý, mám slabší cukrovku II.typu, neberu žádné láky, Během dne se mi vyrážka a pupeny téměř ztratí. Zkoušel jsem vynechat různá jídla a pití ale bez ůzpěchu. Je to zřejmě nějaká alergie a nemohu zjistit na co. Kdo máte podobné problémy a poradíte ?
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Pavel.

Dobrý den předpokládám že už váš problém asi nebude aktuální, ale mám takový problém také. Doktoři na nic nepřišli. V lednu roku 2016 se mi to objevilo poprvé trvalo asi čtyři měsíce a z ničeho nic přestalo každý den ráno výsev puchýřů po těle pokaždé na jiných místech jiné velikosti. A před dvěma dny to samé. Po 4 letech se mi to znovu vrátilo.
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Zdroj: diskuze Vyrazka na tele

Svatební účesy pro dlouhé vlasy

Tady nabízíme přehled fotografií s moderními svatebními účesy pro dlouhé vlasy.

Zdroj: Účesy pro polodlouhé a dlouhé vlasy

Poradna

V naší poradně s názvem KDY MÁ PACIENT PO OPERACI NÁROK NA LÁZNĚ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana.

Jsem od 25.6. 2016 po operaci plotýnky u levé lopatky. Mám nárok na lázně ? A od kdy a kolik mě to bude stát peněz.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek .

Přesně na tyto otázky je třeba se dotázat u své zdravotní pojišťovny. Každá zdravotní pojišťovna má jinou politiku prevence a tím pádem i odlišný přístup k úhradám lázeňské péče.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Kdy má pacient po operaci nárok na lázně

Účesy mikádo

Mikádo představuje nesmrtelný účes, který se v posledních letech opět vrátil do módy a sluší každému typu obličeje. Mikádo oplývá mnohými výhodami, mezi něž patří především praktičnost, funkčnost a flexibilita. Díky mikádu budete elegantní a zároveň roztomilá, ženská a zároveň rozverná. Mikádo můžete nosit na různé způsoby, například takzvané pážecí mikádo, dlouhé, asymetrické či postupně sestříhané.

Zdroj: Mikádo

Účesy pro ženy po padesátce

Ženám po padesátce sluší spíše kratší nebo polodlouhé střihy. Je těžké popsat jednotlivé střihy a typy účesů, proto si raději prohlédněte přímo fotografie žen daného věku a možnosti různých střihů. Takto mohou vypadat účesy pro ženy po padesátce, zde je foto pro ženy: účesy žen po adesátce.

Zdroj: Krátké vlasy po padesátce

Moderní účesy pro dlouhé vlasy – foto

Tady si můžete prohlédnout fotografie s nejmodernějšími trendy v účesech pro delší vlasy.

Zdroj: Účesy pro polodlouhé a dlouhé vlasy

Účesy s ofinou – foto

Zde je přehled moderních účesů pro dlouhé vlasy s ofinou.

Zdroj: Účesy pro polodlouhé a dlouhé vlasy

Zde můžete zhlédnout video, jak lze postupovat při tvorbě účesu krátkých vlasů.

Zdroj: Účesy pro krátké vlasy

Účesy celebrit s polodlouhými vlasy

Zde jsou vidět fotografie současných slavných dlouhovlásek a jejich účesů.

Zdroj: Účesy pro polodlouhé a dlouhé vlasy


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová


To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP